- Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
5.5.2021 v 8:08 #120222
Denny
Petrs01 ano chapu, nicmene ho uz nechci podporovat nakupem cd, navstevami koncertu a nechci se divat na jeho rozhovory.
5.5.2021 v 8:21 #120223Maya
Fifi
chudak Trolda, ale neni se asi cemu divit po takovym zazitku, to by bez nasledku dal asi jen nejakej salamista
vsak ho brzo das zas do kupy5.5.2021 v 8:28 #120224cernej caj
Denny
Krasnej strom!5.5.2021 v 9:09 #120227PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
tak dneska ráno jsme vyjeli pozdě ,než jsem z Rumíčka udělala housenku, značně mi to trvalo. Mouses v noci zabral ohařskej pelíšek v ložnici a tak nebohá Taliprtka nějakou část noci spala na zemi a pak šla do kůchně, kde se uvelebila na křesle. Tím pádem byla klidnější noc, neb nás nebudilo její občasný blemtání a ušopleskování. Ráno to ten spratek mouratej vytunil a když Brtnik vstal, nasáčkoval se na jeho postel 😀 😀 Hajzlík jeden drzácká. A Rumíček byl ščastliv, že mě vidí, což si ovšem pak přehodnotil, když jsem ho před odejzdem balila jak dárkovej balíček -i mašličky má. Uuf, no, pořád mu říkám, že mi to taky nedělá radost.
5.5.2021 v 9:34 #120228PetraK
Fifi
denne se i v noci chodi presvedcovat, ze tam jsme. To je vse v poradku, zavislacek.
nedivím se mu ani trošánek, pupíkovi. Rumíček tam byl jen chvilinku a po příjezdu domů mi pořád seděl a spal na klíně, dost času jsem proseděla na zemi. Tak natož on, kterej tam byl takhle dlouho.Tak ať je návrat k normálu při manipulaci co nejhladší.
Zadny drbkani, jenom srustani!
pevně v to doufám!!Kachna
to je skvělý, že Mája takhle obživla!!! To se na to hezky kouká, že jo.Mirka D.
a pak,že mě namaže mastí,ale rychle,tak jsem mu řekla,že rychle nechcu nic,takový to-🙁 , hlavně že sám se lituje, že musí sedět!§ ach jo. No máš pěknej zápřah, chudera. A neboj, já vím, že na nás myslíš a moc si toho vážím. ale s tou rehabkou – to je pravda – však ty máš pohybový potíže, takže jednou za čas by Ti to doktor mohl napsat, pak si objednáš termíny – rovnou dopředu celou tu sadu a v práci jim dáš potvrzenej seznam dní, kdy jsi objednaná a oni Tě musí pustit. To bys měla uspořádat, tělo si to zaslouží.
taky jsem na svejch čoklech závislá. Já si dovču bez nich prostě nedokážu představit.
Dennyky
ta fotka je pěkná, pani umělkyně, to jo, ale kde jsou Tvoje barvičkyyy?co převzal vyznamenání od Putina.
vůbec nechápu tenhle krok. Jako já ho nějak nikdy nesledovala, ale proboha proč českej občan přijme vyznamenání od tohodle státníka? Nejen ruskýho státníka, ale od tohodle? Takhle u mě skončil Depardieu. A že jsem ho oblibovala.Zlatka
jíééé vám krásně kvete trávnik! Co to je za vzácnej druh květeny? 😀 černá s pálením, to neznám 😀
5.5.2021 v 9:40 #120230Petrs01
vzácnej druh květeny?
Chceš od Z odnož? 😀
5.5.2021 v 9:42 #120231Zlata
Odnož nebude,nejni matka.
5.5.2021 v 9:45 #120233PetraK
Petrs01
Chceš od Z odnož?😀 😀 😀 pako.
Z
Odnož nebude,nejni matkaale musela by to bejt určitě krásná odnož!
5.5.2021 v 9:58 #120234Zlata
Myšlenka na sebekrásnější stěně mě přejde při kouknuti na Pesweb nebo koutek pro zvířata na Kronezeitung.
Jo Rakusaci na neděli hlásí 26,naši 22,tak snad bude něco pribliznyho.Dneska ma bejt ještě odpor vítr,pak snad se to má srovnat.5.5.2021 v 10:08 #120236PetraK
Z
však ano, máš svatou pravdu, proč množit další psy, když jich je tolik.
No to bude teda teplotní skok, jestli to fakt vyskočí nad dvacku 😮5.5.2021 v 11:39 #120238Denny
Co je tu noveho? 🤣
5.5.2021 v 11:43 #120240Denny
kde jsou Tvoje barvičkyyy?
blbne mi foťák 😀5.5.2021 v 11:49 #120241Maya
no ne jenom mnozeni psu
znama mamy si nechala kocku co k nim prisla, kastrovat prej neee, kocka musi mit jednou kotata, rikal to veterinar, vcera se narodily 4, dala inzerat na stranky mesta na kotata zadara, ma hafo zajemcu, vsak budou prazdniny a haranti potrebujou hracky, na podzim se pak vyhodej z baraku, takze zadnej stres, tak prej az zacnou samy zrat, pujdou z domu
rekla jsem mame, at ji rekne, ze podle zakona maj kotata zustat u kocky 3 mesice a kdyz ji nekdo uda, pujde k soudu, ale myslim, ze to je k nicemu
jo, alespon dobry, ze je neutopila v kyblu
bohuzel u nas dvoje lidi maj nekastrovany kocky, takze se tu tak ruzne potulujou kocky ruzneho stari, ona tuhle nakrmila, tak uz u nich zustala
tak doufam, ze ji da vykastroval alespon ted
musim rict mame az do ni alespon trochu kvuli tomu reje5.5.2021 v 11:56 #120242Denny
Maya
tahle nezodpovědnost mě děsí.
Ano Bohužel i u nás u některých zabedněnců převládá názor, mít aspoň jednou
co koťata? Ale štěňata!
A já jsem nezodpovědná, páč Connie nenechám připustit, páč fenka by měla mít aspoň jednou za život, že a já jí to kvůli svému pohodlí nedopřeju….5.5.2021 v 12:05 #120243Maya
Denny
ano, podle nekterych fenky a kocky netouzi po nicem jinem nez rodit a kojit
ono bohuzel tenhle humus podporuje i stat, tak je to tezky
ted treba probiha toto – neotvirat pri obede
ale takovych pripadu jsou taky mraky
https://www.ifauna.cz/upload/discussion/gallery/202105/1620206884wcxTf0rhgPnO.jpg?ver=16202068845.5.2021 v 12:23 #120244PetraK
Denny
novehotvl to sou fakt haaarpyjééé, voni vás sežerou! Ulověj a sežerou 😀
Maya
to je děs tohleto, jak je většině lidí fuk ten budoucí osud koček 🙁 . jsem ráda, že sousedka to viděla jinak, že je rozumná a Mouses stejně jako kočky sousedů naproti je kastrovanej.
5.5.2021 v 12:38 #120245Maya
PetraK
jo, u nas je taky vetsina kastrovana, jenze vona staci jedna nekastrovana kocka, druhej rok uz jich je 10 a tak dal a pak se to ustali na nejakem vetsim poctu bo zbytek pochcipa
ale nic s tim clovek nenadela5.5.2021 v 12:39 #120246Maya
nasla jsem super stranky na anglinu, hezky vysvetleny i s obrazakama a pak testik
napriklad
http://www.grammar-monster.com/easily_confused/altogether_all_together.htm5.5.2021 v 12:43 #120247kachna
to je děs tohleto, jak je většině lidí fuk ten budoucí osud koček
je
Chceš od Z odnož?
kachnoodnož byste někdo na chvíli nechtěli? Ale jsou to dost líné kachnoodnože 😀
5.5.2021 v 13:07 #120248Petrs01
dost líné kachnoodnože
Tak mým psům je celkem jedno co žerou…
😀 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.