Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,961. až 1,980. (celkem z 2,012)
  • Autor
    cernej caj

Milena
      nojo, ja si vas pletu, jak jste tady vpodstate 3 nove naraz tak se mi obcas stane, ze si nejsu uplne jista, co kdo psal. Ale to se podda 😀

kupovala sem ji z bazaru a pan mi psal, ze pokud se rozhodnu jit tak stastnou cestu 😀

kachna

k premyslim, zda se na druhyho ptal kdyz uz ho mel

myslim, že už ho měl 😀

Fifi

Bryvecir vespolek,
          je ti teplo, devce? Nejak me tenhle teplotni vykyv vykyvnul. Kor, kdyz jsem tahala pytle s granclema a maso (smutny ze maso jen pro Ruzici, takovy ty mixy zabehly a taky pytel grancli pro ni, at furt nezavidi Troldovi ty jeho spesl), neb prijelo Falco. (Beru i pro zname, kterym uz dochazely zasoby, jinak bych vlastne ani zavoz nepotrebovala.)

Dennyky
          Pan Barevny se teda pekne vybarvil, tyjo, bych necekala, je carokrasnej! A pan Blankytny si zustava pri svy barve, zadny zmeny?

Maya
          K ockovani – dobre, ze poficis a i dalsi zdejsi. Ze je cloveku blbe den, dva, s tim se da pocitat, porad lepsi nez tu mrchu chytit a pak resit long covida. Po ocko na tetanus mi bylo taky pekne blbe, natekly uzliny na pulce tela. Coz je asi cajk, proste imunita funga a reaguje na ocko, tak to ma byt.

Esusova
          A mám takový nějaký věštecký tušení, že v brzkých dnech by některej z našich čoklů mohl mít velkou radost, dámy. Čoklů máme dost, tak kterejpa to asi bude?
          Tak s tim si lamu hlavu, bo vy mate cokle furt veleradostny. Nevim, co tahle indicie mela bejt, snad se doctu zejtra. Drzim palce na kontrolu Rumicka. Ale vy budete pochvaleny za krasny hojeni a proberete vsechny dalsi veci, bude to taky veleradostny. 🙂 A hlavne doufam, ze mate posekano, traktoristko! Videla si Alvina? Trochu netypickej Lynch, ale v ramci trakturku doporucuju. 😀
          https://www.csfd.cz/film/6258-pribeh-alvina-straighta/prehled/

Cajdo
          Treba ti i naky to ubytko otevrou nakonec a vysprchujes se jak clovek? Sice bylo teprva pondeli, ale umim si predstavit ten odpocet do bodu nula a GOOOOO! 🙂

Petrs
          Já v tom vidím páteř, vet kyčle. Nechci ho uspávat na RTG, protože vono je to jedno. Stejně podpora kloubů a pohyb dávkovanej podle psa. Podle toho jak chodí, ne jak chce, protože on by se s náma klidně plazil po předních.
          By rtg nedal bez sedace? Jen posunkove haji a pridrzet? Ale jak rikas, v jeho veku to je asi jedno. Jediny, co by me trapilo, esli nejdou potize nekde „od kosti“, to by bylo dobry vedet i v ramci pripadny medikace na bolest.

Kachna
          Ouje, snekosbery, to znam od devenek od znamych. Strasliva aktivita, to ma snad temer kazdy dite. Snecky sbirat, ohradku, domecek udelat… Pridavaly tajne a mely jich pak ve sklenici treba 30. Takovejch tech pidi. Ne klasicky hlemyzde. Dumam a vzpominam, asi jsem byla stejna, neco jsem sbirala. Mozna colky.

Maya

Fifi
            no brácha od pátečního očkování ještě dneska brutál bolesti hlavy a myslím, že není sám, kdo říká, že na nějaký přeočkování za rok ho nikdo nedostane
            vono jako restrikcema dostane, ale ten systén donucování se mi prostě nelíbí
            u nás nejedou hlemýždi, ale žížaly, asi že jsou víc k mání nebo co 😀

Fifi

Ja se snazim moc nesledovat zpravy, ale twl, co to bylo za saskarnu na Hrade? 30000 plastovejch kelimku a v nich svicky?! Tohle kdo vymyslel, to neni pieta, to je picovina. :X Kor s varovanim silnych vetru… 😀
              Maya
              Svagrova mela uzliny v podpazi natekly este asi tyden. Je doktorka. A rikala, ze radsi pretrpet tohle! Par dni ruznych priznaku po ockovani nez neco resit dozivotne. System donucovani? Chces ke kadernici, tak si dej test. Chces za hranice? Tak ocko – proc by ne, at se nesirej varianty.
              Preockovani za rok by mela bejt smysluplna zalezitost, at se ten kurvak potlaci. Vakciny vektorovy vyladeny na mutace. A ne pretizeny nemocnice a vyhoreli doktori.

MirkaD

no my si v neděli daly výletík takovej pidi
                ráno jsemteda šla ze psama,lépe řeččeno 2 fenama a jedním psem,protože Betty rodičů na dotaz-ahoj,jak se máš?
                řekla-dobrý a du s váma§a odpichla se od vchodu rodičů a valila přes dvůr,zahradu k bráně,tak jsem ze stromu čapla vodítko co tam mám na psi rodičů,obtelefonovala rodiče,jestli půjdou ze psama,neno ne,že Betty chce jít s náma,rodiče ze psama nic,nikam,tak jsme mohli capat-vzala jsem to ke křížku,tak jsem ze všema 3 pocvičila kroky,otočky,packy,pak zpět,potom směr mezi polama dědina,po cestě zpět si daly mí psi oběhnutí stromu,no a pak ještě pocvičení trochu chůze u nohy u Betty a obíhání kolem mě na obě strany a z mou dvojkou couvačky a šlo se dom,Betty ščastná jak blecha,že má změnu a že cvičila+ty jiný mlsky,že:D
                no a odpo,že sjedem chvílu někam ze psama,no,já myslela,že to bude na chvílu-ten les kousek od nás+takovej hodinkovej okruh kolem pařezů,kde se Dafi vždycky vyskáče jak klokan a vyběhá,no tak to jsem si myslela,ale nebyla to pravda,mě teda jako osvítil duch inteligence,že jsem vzala sebou vodu a misku,ale zas ten duch mě neosvítil na tak dlouho abych té body vzala dost-že Milko:D-hned jsem si na tebe vzpoměla:D,když jsem to pak večer četla to tvoje vykládání jak jste byly v Křivoklátských lesích
                no tak my vyjely,a když jsme jeli přes Nesovice,tak jsem pochopila,že toto nebude náš rychlý okruh-at mají psi změnu a nejsme furt na stejných místech,
                no dojely jsme do Zdravé vody a kousek od ní jsme necali auto na kraji lesa a a šli po cyklostezce k obrázku u jelínka-kde byl obrázek s jelenem,myslivcem a dvěma čoklíkama-obrázek zarámovanej,pidi a rozcestník a odpočívárna-zastřešený lavky s proutěným koštětem-asi aby si člověk před sednutím zametl před vlastním prahem nebo co :D:D:D
                no aod toho jelínka to byly asi 3 km na vyslílač,který jsme vídaly,když jsme šli u nás k lípě a od ní dozadu na Uhříce,no tak jsme šli po sfaltu,slunko skoro všude,vichr-já pletenou čelenku,vyslíča nenápadně trochu do kopce,v lese obrrrrrr mraveniště,na cestě mravenci,všude mravenci,na cestě občas cyklisti a sem tam trošku lidí
                psi na volno,otrávení jak hrom,táhli se tak,že bylo vidět,že rychlo okruh v lese z pařezama by je potešil víc,x krát za cestu dostali napít,my trošku,že málo
                já sprdla Martina,že když chce jet někam na dýl,má to říct,vzala bych víc vody+asfalt v teple nic moc,no on ščastnej,že vidí vysílač zblízka….
                no tak Martin měl radost,my tři měli menší radost,asi 9km za náma,zpátky jsme to vzaly přes Bohdalice,at jsme doma dřív
                doma Žeryk odpadl na hodinu,pak vylezl,já schovaný míčky,tak mu Martin házel takovej Žerykovi nesympatickej,tak moc nenosil a fnikal,kde má svý míčky,tak můj tatínek,hlasem gestapáka-kde má Žeryček míčky?šel hledat míčky….naštěstí mu hodil 3krát a dost
                ale i tak jsem mu to včera omlátila o hlavu….
                nebudu vyhazovat 700 za kloubní výživu,že mi pes na vycházce sotva leze a doma-juchů nic mi není dem házet-nasrat jako už!
                včera dopo vycházka ke křížku a zpět a trochu tanečních cviků,
                po obědě odjel tatka dom,já do práce
                no a dnes ráno se mi táhla Dafina ke křížku,zrychlila od něj dolů a dědinou od rybníčku dom,kde zase trošku cvičení a ted se válí na zahradě
                su zvědavá za jak dlouho a jestli se zlepší poté výživě
                Martin přemýšlí nad jinou prácou já se snažím nepřemýšlet,nebo to by mě švihlo už z něho
                doma mě neposlouchá a ještě má furt jakýsi roupy….
                Fifi-no teplotní výkyv obrovský
                mě na tom štve nejvíc ten vichr,prtože mám pak furt zakuklený uši a vypadám jako fakt jak debil
                pletená čelenka v 25 supních je fakt masakr
                k očkování-že bych se na to těšila teda to ne,ale asi se toho jinak nezbavíme…
                máti Martinové bylo blě neděle a pondělí v podstatě po týdnu-je to možný po takové době?

MirkaD

jinak máti je už třetí den blbě,potíže s dýcháním,vše ju bolí,splnuje ty příznaky nnežádoucích účinků
                  týden po očkování se jí to objevilo-v sobotu odpo,k mudr chce volat zítra,kdyby ju to nepřešlo-je to možný týden po očkování?

cernej caj

Mirkad
                    Tak asi muze tak hlavne at zavola doktorce… kdyz vidim jakynreakce maji lidi na vankcinu co by delali s nemoci…

MirkaD

Černejčaj-k mdr chce zavolat zítra….

Maya

MirkaD
                        no ty trombozy po Astre prej taky byly az tyden po, takze asi mozny to je
                        mama kdyz byla podruhy, tak jim tam rikala, jak ji bylo blbe a prej doktor mavnul rukou ze to je normalni
                        ja mam v planu pokud mi pichnou astru, tak brat tejden aspirin

cernej caj

Maya
                          A k cemu ten aspirin je? Nemuze se to bit? Na redeni krve?

PetraK

RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak už mi to píchli vážení. 8:24 a po 2,5 hodinách mě začla bolet ručička. Piju, piju abych se naředila. A musím teda vyskenout poklonu, jak dokonale je to zorganizovaný. Všechno klapek neskutečně, to čék moc u nás nezná. Nikde žádnej zádrhel, fšude kucí vojenský, který to posouvají a čék jede jak na pokladním pásu a za chvíli je zase venku. Kuwa ale ta ruka se rozjela docela . Hejbe se s ní blbě. A to jdu s Rumíčkem na stehy, aj ja jaj.

cernej caj

Petrak
                              Budiz vyhodou ze ty stehy mu nemusis vyndavat sama:D

Denny

Vedro ve spolek,
                                úžasně jsem se vyspala, kousek od bytofky stavěj Freeshop a
                                dělali podlahu, takže celou noc technika, vrčení, no na zabití.
                                Takže jsem se ráno trochen dospala, šla s Kněvem, vyblejskla jak začínají
                                růst kombalinky a hned v 7:45 jsem byla v práci.
                                Zítra ráno Lbc, jedu na ty otisky těch hňáp.
                                Zaregistrovala jsem se na očkování.

Maya
                                ano kamarádka mi doporučovala Acylpirin, ten taky ředí krev, ne?
                                Jinak co se týče trombóz, myslím, že kdyby udělali statistiku, kolik holek a žen bere antiko a kolik po ní má trombózu, tak by to bylo asi větší číslo.
                                Problémy mají i 20ti letý holky 🙁
                                Myslím, že tam jsou následně problémy antiko+očkování

PetraK
                                jo ruka bolí téměř všechny.

PetraK

Maya
                                  ja mam v planu pokud mi pichnou astru, tak brat tejden aspirin

já si ho dám i s tím Pfizerem. Aspirin byl a je můj lék na všechno, nikdá jsme v lékárničce neměli nic silnějšího, takže dneska večer půlku a pak tak tři-4 dny budu brát.

černej čaj
                                  Nemuze se to bit? Na redeni krve?

ano, na ředění krve. Už ses zaregistrovaná? jak to, že jsi nešla s předstihem?

Mirka D.
                                  Martin přemýšlí nad jinou prácou já se snažím nepřemýšlet,nebo to by mě švihlo už z něho

já to furt řikám, Mirko – koberec to chce.

,Betty ščastná jak blecha,
                                  🙂 pupík malej.

cernej caj

Denny
                                    Hm tak to je skvely… achko… tak snad to bude minimum pripadu ha + ocko pac ja ji mam jeste tak na 15-20 let…

PetraK

Dennyky
                                      hu, takže celou noc technika, vrčení, no na zabití
                                      co nějaký rušení nočního klidu?

úžasně jsem se vyspala
                                      jinak já dneska taky – Rumíček se furt motal, nemohl spát, myslím, že ho zlobí ty stehy ,Tali se drbala, Brtnik se mlel, výborný tohleto 😀

Jo jasný, ruka bolí šécky, s tím se počítá. Já jen dělám výzkum -svůj vlastní soukromej, jak to jako půjde tělem. Že to začne bolet takhlenc hnedka, to mě překvapilo. jako že tělo už bojuje?

PetraK

Fifi

, snad se doctu zejtra
                                        zejtra ešše neee, to je moc brzo,

No ty stehy byly furt dobrý, dobrý, ale na stehně se jeden nějak proříznul kůži, jak to srůstá 🙁 , to se mi nelíbí , tak uvidíme co řekne pan dochtor. Dneska jak jsem psala, Rumíček blbě spal, tak jsem ráda, že jdu dneska.

Petrs01

na 15-20 let

Probůh proč?

PetraK

Fifi

nejni to divnej pocit, po tolika letech s masem se spřátelit s granclema? Taky bych neměla odvahu experimentovat, to je jasný, já jen, že to musí být asi divný?

A hlavne doufam, ze mate posekano, traktoristko! Videla si Alvina?
                                            Posekáno máme, byla to fakt zábavička, a až si vymyslím systém , jak to nejlíp sekat mezi stromama, půjde to ještě líp. Zatím to je takový místy trošku zmatečný ježdění – protože ne všude se vytočíš a taky se musí někam odvážet ta posekaná traáva, takže to se vychytá a pak to bude Relý Monte Karlos 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,961. až 1,980. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.