- Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
4.5.2021 v 18:12 #120134
PetraK
GUUUTN TAAAAG, TEDA ABEND 🙂
hlasim v rychlosti ze
oblecek sundan
ponozky a limecek zvostaly
Rumicek si vypucoval ranu na stehne a boku od stribra ale rany nedotceny, musime to nejak vytunit. ale nic hroznyho, zatial dobre to bolo. hlavne ze fusky na nohou drzly a nerozkrabal nicjdu varit
4.5.2021 v 18:22 #120135cernej caj
PetraK
tak to vytunite, hlavne ze jinak dobry! 🙂MirkaD
taky si myslim, ze by te mohl namasirovat… trosku uvolnit. Jinak ja nedelam zas narocnou fyzickou praci, ono je to jiny makat fyzicky a pak jeste chodit ven…kachna
deda ockovanej je, ale to neznamena, ze ockovany lidi nemuzou byt prenaseci a ze ja chci ohrozovat dedu kdyz chodim do prace mezi lidi kde nikdo nedodrzuje rousku…ja s tema poskozenyma plicema delam vse proto, abych predchazela moznosti onemocnet a pokud by nebylo pocasi na ven, ani bychom k dedovi dovnitr nesli…
jakoze kazdej ma starost, aby se nenakazil senior…
jo a chopn ma narok az od vyssiho stupne na prednostni ockovani…
4.5.2021 v 18:53 #120136MirkaD
Z-zlatko-bud je to nová cizokrajná kytka-alá německý ovčák:d
nebo je to ANDY:-)))
jinak-Martin má ted odpo,takže dojede před jedenáctou v noci a jde chvíli kam?
no ano jde chvíli na terasu…
a já mu říkala,že je mě blbě-tak on at si dám masírovací plštářek,ten nechcu,protože mě nepomáhá…
a pak,že mě namaže mastí,ale rychle,tak jsem mu řekla,že rychle nechcu nic,takový to-naplcám tam za vtřinu trochu masti a nazdar tak na to mu jako fakt kašlu…..
Černjčaj-no jo,ale jsou na světě šikovnější lidi než já…
práci zvládám s odřenýma ušima,zubama,domácnost-děkuju bohu za malej barák
ze psama to zvládám tak nějak proto,že se je snažím dost unavit i psychicky
jakože tam kde by s nima ten zdravější nezničenej člověk šel na vycházku
tak já jdu na chvílu ven-i eda hlavně kvůli sobě abych mohla chvílu čumět na stromy,pole,nebw,trávu
jakože,kdyby se mě někdo nabídnul,že mi ze psama bude chodit a já s něma třeba týden nemusím tak to zas ne
já musím aspon na chvílu vypadnout ven na vzduch z baráku,ze čtyř stěn
poslouchat ptáčky,dívat se na mráčky,
sledovat rozkvetlý stromy,kvítka….
vlnící se obilí ve větru…
a v tu chvíli jak dnes,když jsem šla ze 3 psama-přidala se Betty rodičů,šli jsme ke křížku,a dolů směr k rybníčku a pak navrch ke křížku a zpět,a já šla -Betty valila dopředu na 4metrovýn vodítku,kolem ní mí 2 pometla,vítr si hrál s korunama stromů,mraky neviděly jestli se mračit,nebo se roztrhat…
motorky směr lípa svištěly na trati…-prava bez nich bych se obešla..
tak když jsem takhle šla ze všema třema-Betty nadšená,že je se mnou venku,protože já s ní vždy trochu cvičím,občas mám jiný pamlsky než rodiče…
taky chodím i jinam než oni
no když jsem byla mezi těma polama s těma psama,tak jsem si řekla-jo ted su štastná…
to já tak někdy mám,že si to uvědomuju a říkám i …
na zahradě si trochu poběhali,zaštěkali na okolí
já hodila párkrát Žerykovi hračku-aby viděl,že se nháže jen s Martinem,s tím,že já hodím párkrát a konec
a šlo se dom…4.5.2021 v 18:57 #120137kachna
o neznamena, ze ockovany lidi nemuzou byt prenaseci a ze ja chci ohrozovat dedu kdyz chodim do prace mezi lidi kde nikdo nedodrzuje rousku…
nevím, takhle natvrdo bych to asi nebyla ochotná dodržovat.
4.5.2021 v 19:05 #120138PetraK
kachna no jo, ale ty nemáš chopn jako Čajda
4.5.2021 v 19:26 #120139Fifi
Esusova
hlavne ze fusky na nohou drzly a nerozkrabal nic
Vybordelne, jen tak dal. Zadny drbkani, jenom srustani! 🙂Cajdo
Dle myho ses opatrna spravne, s tvyma plicema radsi nic neriskovat. A bezva, ze jste se s dedou aspon takhle videli. 🙂Mirko
Ty mas zase zaprah jak soumar. Se nedivim, ze te boli hrbet. Nejaky ty masaze si uz netroufnes? (Nemyslim tu pani, co te zklekavala nebo loktovala, ale neco min sadourskyho bys v okoli nenasla?)Jsem kupovala Troldovi brokolici (tu varenou muze, dle pana Š. ideal). Svihla jsem do kosiku jednu a pak i druhou! Pro sebe! To jsem se ale rozsoupla. 😀 Na polifku a mozna kousek zbyde i na pare coby priloha ke kurecim kridylkam.
4.5.2021 v 19:27 #120140Milena z Prahy
Mirko, píšeš krásně o těch procházkách se psama a jak u toho prožíváš tu přírodu, moc ráda to čtu :-). A jak se ti zdálo o Rumíčkovi!
Rozhovor Šípa s Nohavicou jsem taky viděla a u poslední písničky brečela.4.5.2021 v 20:03 #120141MirkaD
Milena z Prahy-jéé děkuju,to jsi mi udělala radost!!!!
já si totiž říkám,že píšu furt to samý-vycházky,práce…
+dva dny v BK když tam jedu
a že je to dlouhý a moc dokola a tak….
ale já su taková-kdybys mě znala osobně,nebo jen po telefonu-neumím sručně věci popsat/vysvětlit/říct
su rozvláčně ikecaná
to co normální člověk řekne 3 větama já řeknu 60větama…
když něco dělám tak se snažím na 100procent-což v práci kulhá na tom,že su pomalá,ale aspon se snažím věci dělat pořádně i když pomalu
no a mám to to tak ze psama a ze vším
jim by asi bylo fuk,jestli jsou venku 30 minut,nebo hodinu…
a někdy mám pocit,že si oddychnou,když vypadnu do práce-že nevycházkují,necvičí,nečešou se…:D
aspon se snažím psát trochu z humorem…
a odlehčeně-teda snažím se,neříkám,že tak píšu
a i když tady píšu o sobě dost
není to všecko,to zas mám pud sebezáchovy…
jednak by jste si mysleli,že su blázen
což jako su…:-((
a to ted nemyslím jako vtip….
jsou na svvětě větší klidasi….
já su psychouš a zmatkař-jak mi dnes kolega před zákazníkama řekl-ehm-příjemný od něj
sice měl pravdu,ale nemusí ju tak vytrubovat
jo-ten rozhovor Nohavici ze Šípem byl dobrej,a ta písnička moc dojemná…4.5.2021 v 20:04 #120142MirkaD
Fifi-myslíš,že na masáže se už může?
4.5.2021 v 20:13 #120143Fifi
Dle myho muze, to bylo v ramci ty „pece o telo“ otevreny od vcerejska? Ale znam masery, ktery fungali porad, dyk i Cajda byla u telolamace. Si zkus nekam brnknout.
4.5.2021 v 20:53 #120144Zlata
MirkaD
Proč se Mirko normálně neobjednas na rehabko,marodit přitom nemusís,tady chodili na doktorem předepsaný rehabilitace spousty lidí a vás v práci testujou,tak to máš jednodušší.Jo a buď ukecana,me tak připadá že tě u ty lípy se psama úplně vidím.O práci ani nemluvě.4.5.2021 v 21:42 #120145Petrs01
rozhovor Nohavici ze Šípem
Kdo můžete tohodle pána, tak k MDŽ udělal výbornou sérii online koncertů, je to na jeho youtrubce.
5.5.2021 v 0:09 #120146Fifi
Se potrebuju vykvoknout, tak tu to mate, Troldi hlaseni po delsi dobe. 🙂
Vcera to byly tri tejdny, co jsem ho na pokraji sil fyzickych i psychickych odvazela z kliniky. Prijde mi to dyl. Fyzicky je docela ok, unavi se driv, hlida si vic Ruzici, aby na nej nedelala bojovy najezdy a ja ho mam uz za total suchej zip, denne se i v noci chodi presvedcovat, ze tam jsme. To je vse v poradku, zavislacek.
Jen s manipulaci s jeho telem bylo potreba zacouvat xy kroku zpatky – po zazitcich z hospitalizace (nic ve zlym, bolel ho pes, rachot, leky, cizaci – ale prvotridni pece) se nejak seknul v tom „freeze“ nebo i „fight“ modu. Takze tapacky utirat postupne, hystercil velmi, ted uz o neco min. Ouska omrknout, druhej den i vycistit.
A dneska ostrihat drapky, bo ty jeho paznehty prerustaji velmi. Tak to byla trosku bojovka. Rekla jsem mu, co se chysta a schoval se pod stul. Na prani vylezl na gaucisko, ale vytrestenej pohled, nevnimal, byl by asi i seknul hubou, kdyz bych na nej tlacila. Tak proc to hrotit, radsi jen prohlidnout brisko, podpazitka, podkrcitko. Zacal dejchat a odfialovely mu oci. Druhy kolo za chvili uz bylo fajne, potrebny drapaky zkraceny sice o min, nez bych chtela, ale i to se pocita. A von vam mel sam ze sebe takovou radost, ze to zvladnul! 🙂
Pristi tyden mu zacnu mixovat postupne pozvolna vet dietu s novejma granclema, do toho vyvaruju kruticku, kujatko, kralicka atd, bobky ma ukazkovy. A proc se musim zrovna ted v noci vykvok? Neb jsme se vratili z protapky, konecne prestalo foukat a ja si s nim jela to kolo ohledne cisteni tlapek a pak drapaky smik. Takze dobre rano. 🙂5.5.2021 v 4:57 #120193kachna
Jen s manipulaci s jeho telem bylo potreba zacouvat xy kroku zpatky
Jé, to je ťunťa pruhatej.
Našemu ťunťovi flekatýmu zabral prednison a nastal velký návrat o pár let zpátky, máme doma flekatýho lítacího pošuka, jsem nadšená, i když teda vyštěkávat by mě nemusela (to nedělávala), určitě nám jí zkazila Sany :D.5.5.2021 v 5:50 #120194cernej caj
Kachna
Tak to.je skvely ze ji to vlilo novou krev do zil dablici:)Fifi
Tak s trolitkem blby ale tyhle stresovy situace casto dost zhorsujou vsechny ty dlouho zlepsovany stresy a strachy… staxi jeden propad a ses zpatky o mesice nwbo roky:( hlavne ze je uz dobreMilena
Uz mam.knizku objednanouMirkaD
To ja si venku rikam taky. A zas ty mas v domacnosti zaprah desnej jak furt uklizis:DJa chodila do zdravotniho zarizeni, ty sou povoleny, ale su rada ze uz budu moct zas za moji oblibenou maserkou…
Ale uz to ted asi stejne nestihnu:D
5.5.2021 v 5:50 #120195cernej caj
Z
To mas ale peknou masozravku doma!5.5.2021 v 6:55 #120203Petrs01
Tak nějak co mám Atoma jsem u drápků přešla na stříhání vleže na boku. Když nic jinýho, není ta psí tlama tolik nablízku a připravená ke startu. A psům to vyhovuje – bíglovi jednoznačně, bo tomu se blbě stojí i na čtyřech, ale i Vašek je klidnější a je tam větší prostor se s ním domluvit když zrovna klidnější není, promasírovat bůček a jít na další tlapku.
5.5.2021 v 7:01 #120204Denny
Dobré ráno,
tak my včera byli s Maxíkem na procházce, pak jsme šli k Evě na chalupu, tam dali klobásku, pivko, pokecali…
Cestou domů jsem fotla „strom“ nalepený na zdi 🙂
Fifi
ajaj chuďátko vystreslé, jak já ho chápu. To že musel být na klinice mu člověk prostě nevysvětlí no.5.5.2021 v 7:03 #120206Denny
Co se týče Šípa s Nohavicou, Jarka jsem milovala, mám většinu jeho CD,
byla jsem i na koncertech…ale změnila jsem na něj dost názor poté, co převzal vyznamenání od Putina. No nic no, každej jsme nějakej, že.5.5.2021 v 7:24 #120213Petrs01
vyznamenání od Putina
To jsem dodneška nepochopila. Přitom se jinak tváří dost rozumně…
Ale ty písničky nemají s Putinem nic společného a Nohavica UMÍ. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.