Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,801. až 1,820. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Denny

Petrs01
      muheheeee tys případ !!!

PetraK
      tvl to sou fakt haaarpyjééé, voni vás sežerou!
      jsou ňuňu

kachna

mým psům je celkem jedno co žerou…

já je ale nenabízím na zkrmení!

Petrs01

nenabízím na zkrmení!

no ale to jsi tam nenapsala… 😀
          Za jakým účelem je tedy nabízíš? A pouze jako skupinku nebo každého zvlášť?
          Voni ještě nejdou do školy? Aby to vůbec letos stihli 🙁

kachna

Za jakým účelem je tedy nabízíš?

na chvíli se jich zbavit :D, rýsovala se tu možnost, tak jsem považovala za nutné jí využít.
            Hele, jasně jsem psala na chvíli, já je nechci zpět ve formě produktů látkový výměny.

Voni ještě nejdou do školy?

příští týden jde Lucka, Kačka je na on-line výuce.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem kachna.
            Zlata

Ta fotka gremlins je fakt neskutečná.

Já myslím že nám naky kočky letos pribydou.Pa’č kastrovany je tady mám asi jen já.A ještě me příde sousedka upozornit,že máme u nich pod dřívím koťata.Přitom mám 2(slovy dva) kastrovany kocoury.

Petrs01

no hele kdybych byla ještě na houmu, tak si ji klidně na týden půjčím – ó, jak by si pak vážila kachodomova! Jenže s příchodem května přišel i pracovní příkaz a tak by tam byla sama. Teda, se psy. A to asi radši nechceme, jinak by taky mohlo dojít na má předchozí slova…
                Mayo, nechceš kachnodítě? Ty jsi ještě na houmu, ne? 😀

cernej caj

Denny
                  ty sou super ty usatice 😀 😀 na fotkach ale teda fakt nepoznam balbinu a blanku od sebe:D

kachna
                  tesi se lucka do skoly?

Maya

Petrs01
                    jo, ja jsem na houmu, ale staci mi uplne to brachodite, ktery sem obcas vlitne, nejlepe do nejakyho callu 😀 nastesti mivam vypnutej mikrofon
                    zvlast ted jak se stridaj ve skole, tak ten tyden co jsou doma nemaj skoro zadny uceni
                    pak prijde v patek s batuzkem a rekne Budu u vas spat 😀

Denny

Tak 27-28.5 prijedou netopyri do dii pii 🤣. cajdo ja je rozeznam, Blanka je ta vlevo, ta nejmin flekata a Balbina je uprostřed ta ma tecku zrzavou mezi usima 🤣

cernej caj

Denny
                        aaaa vidim hyenu skvrnitou! 😀 to si budu pamatovat, sou fakt mega nadherny cicinty 🙂

tak sem to vymyslela s oblecneim.

Vezmu si dve tenky trika. bude to asi univerzalnjesi nez jen mikca nebo jen tenky triko a vahove to da jak ta tenka mikca 😀 ale budu se moc vic vyslikat a oblikat 😀 ono blby, ze jedna tlustla vrstva taky nic moc kdyz je hezky a proste ja to neodtahnu 😀 😀

cernej caj

nejaky kochaci fotky ze sobotniho vyletu

Jarní okruh kolem Křtin, květen 2021

dneska nas to skoro odfouklo ale krasna obloha, mraky proste krasny clenity a s milinem barev sedi, na obzoru lehce zvednuty… uzili jsme si to venku dneska moc 🙂

Milena z Prahy

Čajdo, řekla bych, že minimálně na prvních pěti fotkách jsou kytky a příroda hezčí než ve skutečnosti :-). Pak už zašlo sluníčko a není to tak patrný.

Zlata

Černej čaj
                              Nádherné,krásné,úžasné👍

Maya

no jak jsme se tu bavili, jak google šmíruje, tak klidně může šmírovat kdokoliv, stačí zadat identifikátor mobilu a pokud používá wifi, tak hned vidíte kde vám kde kdo chodí
                                https://wigle.net/index

cernej caj

Holky, dik!

Maya
                                  Ps identifikator najdu kde? To ted nevim co tim myslis, imei? To snad ani nejde na novych mobikech bez baterky zjistit

cernej caj

Maya hm.chve to prihlasiy jinak nechapu jak to pouzit presne z mob

Denny

Morgen slunečný,
                                      pěkně přimrzlo v noci.
                                      Včera mělo 3/4 díí píí plánovanou odstávku proudu. 7-17:30 jako fakt dost.
                                      No a večer fujavice, deštice ,pohroma a proud nešel i neplánovaně.
                                      Spotřebiče nás budou milúvat.

čajdo
                                      miluju fotky květin, koukám, že už kvetou i pomněnky, u nás ještě né,
                                      njn jsme tu trochen opožděný (viď Ešusoová :-))

Denny

čajdo
                                        jo jsem na ty držtičky zvědavá ve skutečnosti,
                                        hodně lidí si myslí, že t jsou Sphynx bez srsti (asik slepý, či co 🙁

Zlata

Denny
                                          Myslím,ze je nás zvedavych víc.Na tech fotkách neskutečný.
                                          Tady taky mrazivo,snad se otepli.

PetraK

RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To má čajda krásnou květenu na fotkách, co? Taky jsem z toho byla unešená, nejvíc z těch úplně na začátku, jak píše Zlatka. To je prostě čistá nádhera. Úplně to z toho dejchá. A já dneska – ešivá nebude teda pršet , budu dělat jézeďáka, protože budu zase jezdit na traktůrku. je to hlína milé děfčice a děsná prča. Jen mám občas obavy, že se překlopim,jak to máme členitý ten povrch. Minule jsem nedala vědít, jak a co, protože to bylo těsně před tou oeprací.A tak napíšu článek. Bude krátkej – asi ?? – páč jsem jezdila krátce, neb začlo pršet, ale MÁM DOKUMENTACI. Taky krátkou ale máám! I hejbací! To je co? Jen jsem vám to zapomněla říct.

ČÁÁÁÁJDOOO VYPADÁ TO, ŽE NA DOVČE NEUMRZNEŠ. Ale paní Honsová, nebo jak se to meteoroložka, s kterou se furt oháněj na Seznamu, je u mě divná pani, protože ešivá tvrdí, že konečně se dočkáme normálního jara, kdy teploty budou 25 a nad,tak jako promiňte na jaře není normální – tedy nebývalo – aby bylo douhodobě 25 a nad. To jsou – tedy by měly být – podle mě letní teploty. Co je ke 30 už je tropiko – tedy zase bývalo tropiko.

Dennyky
                                            na ty držtičky zvědavá ve skutečnosti,

no …curiosity killed the cat – víš to? 😀 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,801. až 1,820. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.