Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 41. až 60. (celkem z 2,012)
  • Autor
    cernej caj

kachna
      tak to je dobre 🙂 at jste brzo vsichni brzo uz OK 🙂

Maya

Kachna
        Drzim palce at jste brzo fit
        Mama byla dneska na ockovani, dostala pfizer, zatim ji nic neni

Ad kapsicky whiskas, ja je kupuju jen na zoohitu, protoze maj tam obcas mega baleni za dobrou cenu, ted jsem tam kupovala baleni 200 kapsicek, protoze jako kocka sezere klidne 2 denne
        A taky je tam ten whiskas nemeckej a ne jako u nas polskej, tak alespon ten pocit ze je to lepsi
        Takze kde to nejlip koupit v cechach moc neporadim

MirkaD

Černejčaj-tak on hlavně ještě nenastoupil,že…kdo ví kdy bude mít nástup
          bože to byl v práci den…
          granát bych tam hodila z fleku hned
          byly jsme tři-já-pečení+házení pečiva,zástupkyně zelenenina+chladařka
          u pečení mě cyběl upíct kvasovej chleba,jak na svinu byl ve třetím termáku v půlce,takže předtím vzadu ve skladu vyházet hromadu beden obr velkých z dopekem,dotáhnout do druhýho skladu,narvat do mražáku,vytahat zmrzliny,hranolky,narvat zpět,za deset sedm upíct z jazykem na vestě ten chlaba,jedinej co tam chyběl,a letět na kasu,gatě jsem si oblíkala normálně na kase-jako né že bych byla v kalhotkách:-)ale ráno v jedněch elastákách,pak na to manšestráky,
          kolegyně potřebovala udělat hromadu mraženýho,takže by byla nejradši abych vůbec nezvonila,že má jít na kasu,bud naštvaná,že zvoním pozdě,když už je fronta,nebo mě sprdla,proč zvoním,když mám 2 lidi navíc,do toho zástupkyněmat jí nevysvětluju,že nevidím fronut,když se zabývám zákazníkem,a kartou-fronty muisím uhlídat…paráda,jedním okem sledovat fronty,druhým zboží a peníze…
          mezitím,když sem tam minutu nikoho neměla tak jsem vybalovala paletu drogerie,
          a doplnovala čokoládky na kasu,
          makala jsem rychle,takže rychlost dobrá,ale v prčicích zápěstí,loket a nervy,normálně když mě kolegyně sprdla podruhý,proč zvoním,a že musí dělat ten mražák,tak mě tekly slzy,naštěstí to zas přes ten respirátor není moc vidět,ale…
          prostě mě to za ty nervy fakt někdy nestojí-no PENNY klasika-hodně práce a pohnite si-peklo dneska-prostě blbej den,protivný kolegyně co měly moooc práce,očakávala se kontrola,hnus
          kolegovi co mě střídal,sem řekla,že mě to tam strašně sere….
          no,doufám,že takokej den dlouho nebude,
          ale tak jinak sem dostala čokošku od zákazníka,a zástupkyně mě donesla asi 3 kila knížek na čtení
          Martin zas nakoupil jak kdyby jsme živily celý Bučovice…
          no ve 2 jsem vypadla…
          teoreticky bych měla mít v týdnu docela volno,pokud si někdo nevezme neschopenku,to bych měla smolíčka pacholíčka,takže se musím modlit,
          vyprala jsem 2 pračky,zdřímla s Dafíkem a půjdu s čoklama
          -ehm-říkám Martinovi-no,jak mě sprdla kolegyně ak mě tam tekly slzy,a ke kase šel zrovna táák hezkej borec,to se fakt hodilo…
          a Martin-jak tam šel hezkej borec?já sem došel až ve dvě?
          tak jako není von blbej?:D
          jinak byl Martin ze psama,tak se venku nemusím snažit at se nějak hejbou a vymýšlet jim aktivity…tož to je dobrý…

Kachna-ještě,že už je líp!
          Maya-my jsme ted měly v PENNY stelivo za 20,tak to tam lidi hodně braly,takže stelivo v akci je taky dobrá věc,
          jo kapsičky se hodí,oni jich kočky spotřebují dost,a taky od zákazníků i od naší Norinky vím,že jsou kočky dost rozlsaný

jinak vítám 2 naše nové členky-bude nás víc,nebudem se bát vlka nic!

cernej caj

MirkaD
            tak verim tomu,z e si v tydnu odpocines aspon za ten dnesni narocnej den a k tomu mas cteni, to je fajn:)

my nemame domak jidlu skoro nic, jen 4 pytle psich granuli, pac sme objednali ja se divila ze sme brali pred vanocema a ejhle… on je muz nekam schoval at neprekazi. musim rict,z e schovat 26kg granuli at se o nich nevi takyneni snadny 😀

kachna

jinak vítám 2 naše nové členky-bude nás víc,nebudem se bát vlka nic!

No ale Vlk by taky mohla dorazit!

schovat 26kg granuli at se o nich nevi takyneni snadny

myslím, že si to dokonce zaslouží jisté uznání

Fifi

Kachno
                Aspon, ze teploty odtahnuly. Kasel snad taky prejde brzo, myslim na vas! :*

Mirko
                Boli me telo jen z toho, kdyz ctu o tvy smene! Volno musi klapnout, at si odfrknes. 🙂

Cajdo
                musim rict,z e schovat 26kg granuli at se o nich nevi takyneni snadny
                😀 😀 twe, to je expert.

cernej caj

Kachna
                  Napisu vlkovi zdali nechce zaskocit. Na fb je veloce aktivni ale predrim uz nechodila ani na cezetko moc a o zrzavci vi… ale zeptam se jestli aspon obcas na skok 🙂

MirkaD

Černejčaj-taky máš velice šikovnýho chlapa:D::D:D
                    ten můj je takový tele
                    du ze psama k hájence,Žeryka no volno.Dafi na 20starým 4metrovým dvojkarabinovým vodítku,du,du,du-a nejdnou i druhý pes/teda fena na volno!svět je plný překvapení,že
                    zvlášt,když v dálce psi na volno…
                    no,fakt jsem na ni čučela,pak na vodítko,a jak to vodítko bylo starý,tak únava materiálu,prostě ta karabinka vypadla s toho otáčecího kroužku,karabinka na obojku,kroužek na vodítku,Dafi na volno-a já blbec natvrdlej sem přemýšlela co mám dělat,
                    no když je někdo blbej,je blbej,že,protože,protože po deseti minutách směrem k vysílači se mi v palici rozsvítilo-a já mám vlastně na sobě ještě kratší vodítko normální!!!!i zajásala jsem,že problém vyřešen,a po dalších x metrech mě duch inteligence osvítil podruhé,a při přemýšlení jak na to vodítko dostanu karabinku,mě došlo,že mám na bundě výcvikové psí na kroužku malý horolezecký karabinky na náhubky,i zajásala jsem jak jsem chytrá!!!!
                    a na otáčecí kroužek vrazila karabinku!
                    no dokončím vycházku mezi poli s Dafi,která po cestě blila paprikiu,tak vyjímečně nebude nic takovýho v posteli,dojdu dom,říkám Martinovi,že vodítko po 20letech pá,protože nevím,jak tam dám normoš karabinku,
                    a Martin,blb,že se mu to taky stalo,tak mu říkám,že je tele,že mi to měl říct,že bych je nepoužívala,že co kdyby se mi to stalo na silnici,nebo při míjení psa???
                    a z něho vylezlo,že se mu to stalo,když viděl psa,ale byl u brány,tak Dafču strčil za bránu…
                    trdlo jedno…
                    na rozdíl ode mě nechodí ověšenej vodítkama,karabinkama a ani pamlskama,vlastně si na vycházku bere jen psiska a vodítko,
                    -dobrý bude až si vezme jen vodítko a ne psiska…
                    no to se jednou stane mě….

MirkaD

kdo je vlk?

Maya

MirkaD
                        vodítko jde protáhnout pod obojkem a nebo kolem krku a skrz to oko na držení na konci a máš normálka vodítko
                        s flexinou je to horší 😀
                        ale s flexinou už umím i uvázat psa u stromu 😀

Denny

Morgen pondělní,
                          jedytky v sobotu byla trochen sodoma gomora a pak se a obloze váleli krásní barevní mrakomorové 🙂

Co se týče Skřivánků, chjo to je na prt, že je to v této době, kdy jsou zavřené hranice s NDR, tam jsou kapsičky pro kočeny za polovic.
                          Já bych teda mohla sehnat přes Ilonu, že bychom si to předaly, co myslíte, hele
                          https://www.dm.de/search?query=katze&searchType=product
                          https://www.rossmann.de/de/search?q=katze%3Arelevance%3AcategoryPath%3A%252FOLCAT1_K_5190857%252FOLCAT2_K_5190898&page=1&pageSize=24#

Ale říkám si, když je tam těch kočen tolik, že by se spš hodily konzervy třeba i 800g ty by mohly vyjít levněji?

Denny

Taák a tadyk pár fotos, stáhla jsem je do emila v malém rozlišení, takže kvalita na prt velebnosti…

Attachments:
                            Denny

A ještě

Attachments:
                              cernej caj

Denny
                                Na pytelgranuki.cz maji 12x100g bsleni za 100kc. Z tel.mi ten web uplne nejede, fakt ty kapsicky tam.vychazi na pulku? Pak.by to bylo fajn domluvit, ze bychom objednali pytel granuli z cr a ty bys zaridila kapsicky? Mame na kapsicky rozpocet cca 3000…

cernej caj

https://www.dm.de/whiskas-nassfutter-fuer-katzen-gefluegel-auswahl-in-gelee-multipack-p5900951282294.html
                                  Tady vidim 800g za 2,85x 25kc je 71,25 a 1200g z pytelgrajuli.cz za 100kc tak mi to prijde naprosto srovnatelny a vyhodu v tom nevidim. Nicmene jestli by se vam do toho chtelo, tak denyky zaridi a posleme penize my ji 🙂

Petrs01

Konzervy x kapsičky = rozdíl v obsahu. Pro nás možná ne, ale pro kočky ano. A oni jsou držky mlsný a vybíravý. Radši kapsičky, s vědomím že to čičiny zbaštěj, než konzervy který odmítnou žrát.

cernej caj

No dennyky muze zajistit ty kapsicky z nemecka, jestli jsou opravdu levnejsi, posle cislo uctu a vsichni poslou penize denyky a bude 🙂

Poslu denyky pak maila

Denny

Tak ano právě že rozdíl v obsahu konzerv a kapsiček, konzrvy se vyplatí víc, Nicméně když tam má 16 koček tak nevěřím tomu, že by ty konzervy nežrala žádná…ale tak nakonec je mi to jedno, jsem si říkala, že prostě by měly víc jídla diky konzervám.

PetraK

RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Jéé huráá, čajda vytvořila nový kecání! Díkuju, čajdo nevědíla jsem, ešivá možu, zpětně koukám, že píšeš, že se to bude vokazovat samo, super sasrak!!

A vítám šéécky nově příchozí, jsem ráda, že se někdo konečně vodváží, že jo holky? A jak píše Mirka – nebudeme se bát vlka nic – zvlášť, pokud by přišla 😀 i se svejma šibinama a tím „malým“ medvídkem, co si tehdá pořídila.

Já jsem prosím v sobotu v pět odpadla a v neděli celý dopoledne prospala. Padla na mě volaaká únavička, tak uvidíme co nám řekne test. Ešivá jsem jen únavná /jak o sobě tvrdíval můj nejmladší synovec/ a nebo něco jinčího.

Koukám, že nebohá kachna už to jede ve velkým 🙁 . Kachnoooo, moc držím palce, ať se z toho rychle fšicí vyhrabete. Aspoň, že Maťulka je už bez kašle.
                                          Hele a koukám, že kachna na druhý stránce už je bez horečky, to to letí, to to letí! Než dočtu na třetí stránku , bude zdravá! 😀

Fifi
                                          Ahooj Kuskusova, nevadi, ze ti budu prznit nick?

myslím, že to je to poslední, odhaduju naopak, že Ti obratem vymyslí nějaký nový totemový jméno 😀 😀

Mílo a Kus kus – jste úplně nejhodnější, že jste se takhle hnedle přifařili ke Skřivánkový akci. Asi Skřivánky znáte už z Neviditelnýho psa, že jo?

Maya

držím palce, ať to máma zvládne v pohodě, jak rodiče od Fifijový.

černej čaj
                                          musim rict,z e schovat 26kg granuli at se o nich nevi takyneni snadny

😀 😀 😀 😀 😀 pomoooooooooooooooooooct, to mě zabilo 😀 😀 😀 Jehehééééé

Dennyky
                                          tooo jsou krásnový fotky
                                          Ad ty konzervy – Mouses je taky nechce 😮 – jsem nakoupila – naštěstí jen dvakrát a prt, prej si to můžu natlačit do trenek. Chce kapsičky a chce vaničky , nebo jak se tomu říká, chce graunlky, konzervu nenene nece, stejně jako už nece zelený držky.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 8 měsíci uživatelem PetraK.
                                          Maya

z konzervama je blby to, ze jsou vetsi a kdyz se nezkrmi na prvni otevreni, tak kocky uz to pak nechtej
                                            a za druhy neni to v zele ani v omacce a kocky zvykly na kapsicky to nechtej
                                            me kdyz dosly kapsicky, dala jsem kockam psi konzervu, stoprocentni kureci maso, byly to kureci kousky, ze by to clovek sezral sam, kocky k tomu cuchly a prej fujky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 41. až 60. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.