- Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
12.3.2021 v 15:14 #117220cernej caj
muzeme se presunout sem
12.3.2021 v 19:10 #117233FifiUz je jaro, jaro je tu! Diky, Cajdo. 🙂
13.3.2021 v 8:57 #11723713.3.2021 v 12:38 #117240KuskusDíky, Čajdo. Povedlo se. Už asi vím, proč mi byl odmítán přístup. Já chytrák píšu Kus kus jednou s pomlčkou a jindy dohromady. Myslím, že umělou inteligenci dost přeceňujou. 🙂
13.3.2021 v 13:10 #117241cernej cajKuskus
vitej!umela inteligence je zatim jeste docela hloupa, ackoli jsou odvetvi, kde uz to prestava byt pravda 🙂
13.3.2021 v 16:02 #117243FifiAhooj Kuskusova, nevadi, ze ti budu prznit nick? 🙂 Vitej.
Cajdo
Pekna foto, bez tech sloupu by byla jeste krasavejsi. 🙂Edit – kdo by si chtel pocist, aktualizovala jsem na Vet fore vedle zkusenosti s A.C. 🙂
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 9 měsíci uživatelem Fifi.
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 9 měsíci uživatelem Fifi.
13.3.2021 v 16:16 #117246cernej caj13.3.2021 v 16:24 #117248Fifito je takovy to pozadi windows, kopecek zelenej
Jen se sloupama. 😀 Jasny, ze tam stojej, to jen, ze bez nich by byl kopecek hezci. Ale aspon jste se protaply/i. Pipinka, to je kosak, vid, potravu ci ponravu hledajici.13.3.2021 v 17:46 #117249FifiHolky, volala mi pani Schilteova, neboli psi vila ze Skrivanciho azylu. Teda ja volala ji, at neutraci, kdyz me prozvonila. Vim, ze se to sem asi nehodi, ma kazdej svyho dost v dnesni dobe.
Kazdopadne, kdyby nekdo zdejsi ci jen ctouci mel touhu pomoci na pravem miste, tak kazda kapsicka Whiskas nebo Felix pro kocky se pocita, pripadne granule kocici Royal sensitive. Nejak poslat primo z e-shopu na vyse uvedenou adresu.
Pro stary pejsky tamni zkusim nashromazdit ryzi, mrkev a nakoupim kurata. Neni to upenliva prosba o pomoc, jen by to Skrivankum moc bodlo pri 20 kockach a 16 starsich malych pejscich. Diky, kdyz pomuzete. 🙂- Odpověď byla upravena před 3 roky a 9 měsíci uživatelem Fifi.
13.3.2021 v 18:43 #117251cernej cajMam takovej navrh, jestli se treba neslozime na jeden pytel
https://www.vaschovatel.cz/44817-royal-canin-sensible-10kg.html1200 je docela dost, ale kdyby se nas slozilo treba vic? tak muzeme poslat treba cely pytel… a par kapsicek treba k tomu?
13.3.2021 v 18:54 #117252MirkaDtož to je vichr kurna-už třetí den…
od včera mám bolavou levou stranu krku
dnes ranní-napíct+naházet pečivo,zástupkyně 3 obr oalety zeleniny-néé že by někdo chtěl někdy ze mě udělat vedoucí,ale už jen kvůli těm paletám zeleniny,o tam musí za 2 hodiny vráno naházet-nikdy…
-a jsou všercky naše zástupkyně vedoucích malý ženský+2 dost štíhlý…
no nic,byly jsme 3+mezisměna,což je v sobotu po výplatách vražedný-fronty,zástupkyně neviděla jetli sedět na kase,nebo péct,nebo rovnat zeleninu…
no nic
záda v pr….nestačí balení pepsi po 6 hhedna flaška víc jak 2 litry,ale máme i balení čajů po devíti,fakt blaho to tahat v rukách,čtečku na šnůře nemáme…
po ranní jsem dojela dom,ořrala k obědu křížový kosti,a zalehla na hodinu a půl ze psama ležet…
pak na vycházku ke křížku a zpět,na konci zaházet Žerykovi hračku-no ehm-zaházet-já neumím házet,ale házet v protivihru uzlík-tak letěl metr-Žeryk s ním 10minut mlátil o hlavu,nad hlavu a o zem,a šlo se dál,pak byly obíhačky stromů,at se proběhnou,Dafině jsem řed bránou zaházela papírový kapesníčky,na zahradě oběhnutí stromů a dom.
Martin mě namazal záda,chrní mě na klíně Dafún……
vaří se jik maso,tak nezemřou hladem,kruci s tím čoklem na klíně se nedá psát,Černejčaj-a vám nefučí?
Fifi-no paní Skřivánkový bych mohla něco poslat,
né že bych jako nevěděla co s penězma,ale jestli mě nevyhodí,že su pomalá,tak by nám měly přidat trošku-což za cenu-2 na směně,vybalíte milion palet,obsloužíte 3 miliony zákazníků a uklidíte obchod+sklad,
no prostě,radši bych kdyby ás bylo víc na směně,než přidání peněz
-no to je jedno
prosím tě,jak si to myslela poslatr jí přímo něco z e-shopu?
napiš to nějak polopatě,jak debilovi…
a nějakýž starší vodítko,obleeček ten meší po Dafině-hodilo by se jí to?13.3.2021 v 18:54 #117253FifiTyjo, ja ani nekoukala, kolik ty kocici grancle stoji. To je des. Mozna, jestli do toho muzu mluvit, pani S. by asi vic ocenila ty kapsicky kocici a konzervy. Rikala, ze toho spotrebuje nejvic, to tem kockam nejvic chutna.
Ale ses zlata, Cajdo, ze hned svolas sbiraci akci. Samoze jsem pro, kdyz by slo o pytel drahej, kvalitni pro kocicaky. Diky. :*13.3.2021 v 18:56 #117254MirkaDČernejčaj-no,když by nás bylo víc tak jo
13.3.2021 v 18:57 #117255MirkaDFifi-taky mě ta cena překvapila-nic proti sbírce!!!!!
jen-mazec teda….13.3.2021 v 19:19 #117256FifiJste zlaty, nejzlatejsi. 🙂
Ale ja to nemyslela, ze se musi neco hned vybirat a delat si s tim este hned starosti. Probereme to kdyztak na mailech, jo? Dneska nemam kapacitu, mozek mi odumrel castecne zase z tlaku, vetricku a dale z uceni po dlouhy dobe opravdu maskface to maskface. Zlatej online. 😀13.3.2021 v 19:31 #117257kachnaMy se přidáme
13.3.2021 v 19:35 #117258cernej cajFifi
no nevyhoda je, ze u male objednavky mas cca kilo za postovny, takze mi prijde spis skoda, kdyby kazda z nas objednala nekde kapsicky a za kilo postovny… jakoze das 200 + 100… kdyby nas bylo ochotnych vic, tak nepropalime kazda zvlast jen hromadu penez poste… ale muzeme to zainvestovat hromadne do kocicek lip.
takze i kapsicky bych klidne byla pro, ze by se udelala vetsi objednavka (pokud by byl zajem, treba Mirka se uz zda se hlasi 🙂samozrejme myslim treba tak po kilu, dvou… ale ze by byla hrozna skoda proste to zbytecne napalit preprave…
MirkaD
jo u nas fucak uplne prisernej… ale nosim furt cepici jeste aby mi neofoukli usi.navic sem rano dost myslela na pani, co tu chodiva vencit tu hafanici co zustala po jejim synovi…a odpoledne sem ji potkala! krasnou hafanici hodnou ma, ve veku ferinky 🙂
13.3.2021 v 19:36 #117260cernej cajkachna
jeee ! 🙂a objedname teda spis hromadu kapsicek nebo ty granule?
13.3.2021 v 19:37 #117261cernej cajkachna
a jak jinak zvladate? dobry? doufam, ze u vas zadny tezky priznaky aspon…13.3.2021 v 19:41 #117262kachnaa jak jinak zvladate? dobry? doufam, ze u vas zadny tezky priznaky aspon…
máme oba s Michalem celý týden horečky, vlastně se tu furt jen tak plácáme. Ale Maťulka už je bez kašle.
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 9 měsíci uživatelem kachna.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.