- Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13.3.2021 v 19:43 #117264
kachna
a objedname teda spis hromadu kapsicek nebo ty granule?
já jsem pro kapsičky.
13.3.2021 v 19:49 #117265cernej caj
kachna
achjo:( tak at je brzo lip! moc vam preju hodne klidnej prubeh a dobre, ze martovi je lip uz13.3.2021 v 20:25 #117266Fifi
Kachno
Ja furt cekala, ze pisnes, jak test Martina dopadl. A vy uz jste lazarove. Drzim palce, chladim vam teplotu na dalku a foukam, at je ta svine ksa a ksaaa od vas co nejdriv! :*Damy, jste strasne hodne a mile a tak vubec, mam vas rada. Ja kocici veci neumim nakupovat. Budu rada, kdyz by se nas na kocici kapsicky slozilo vic lidi, ale objednaval to kockoznalec. Treba i s nejakym bonusem od e-shopu, vernostnim. Mrk, Mayo? 😀 🙂
13.3.2021 v 20:26 #117267MirkaD
Kachna-taky přeju at je vám líp
taky hlasuju pro kapsičky)
Černejčaj-tož čepica,to je jasný
já nosím kapucu s kožíškem,a dnes sem vůůůbec neslyšlala jet auto,najednou fakt půl metra za mnou,já psi na volno-na cestě od křížku13.3.2021 v 20:34 #117268Fifi
Mirka + Cajda
tam mate ten vichr asi horsi, ja se obavala kalamity a ted tu oproti vcerejsku jen tak „dychl“ veterek, jako poryvy jo, ale zadna hruza. Tak at vam nic neodleti a hlavne Cajde nedrnci areal opodal! 🙂13.3.2021 v 20:34 #117269MirkaD
jo taky su pro hromadnější objednávku-tím taky nikoho nenutím
jen myslím-že když to budeme posílat každá zvlášt-tak to poštovný,že…
-tím nemyslím,že se musí všichni přidat
a vůbec su prase pokydala jsem se pomazánkou,hodinu sem telefonovala s kamarádkou z knihy-takže ted už SE VŮBEC NEMŮŽU OTÁČET DOLEVA!
aspon jsem u toho vykartáčovala štětinovým kartáčem Žeryka…doma jsem dnes neudělala lautr nic
ale rozhovor byl bezva-bože to bylo táááák dobrý s někým HODINU MLUVIT
její syn je voják z povolání,dělá od půli prosince na covidové jednotce,ve vojenské nemocnici,teda nějakpou dobu tam dělal+ted tam dělá sanitáka-má můj obdiv,to bych nedala…13.3.2021 v 20:35 #117270MirkaD
Fii-a co tví rodiče po očkování?
dobrý?13.3.2021 v 20:48 #117271cernej caj
MirkaD
a to je dobre, ze sis odpocala, pokecala s kamoskou a nahrej se necim teplym!Fifi
klidne to i objednam, ze bychom vzali ti whiskas/felix kapsicky, kdyz to je na jistotu, vsak nejaky kocici mlsani to muzou pripadne dostat i pejsci, kdyz kocicky byvaji hodne mlsne a ne vsechno rady…ferinka ma treba rybickyyy od kolegy, pac rybicky sou moc velky, cicinta je nechce, protoze velky rybicky ona zrat nebude 😀 tak ferinka rada sni rybicky jakekoli velikosti 🙂
13.3.2021 v 21:20 #117272Milena z Prahy
Taky se přidám. Mohla bych třeba dostat nějaký instrukce do mailu? Pěknej večer všem!
13.3.2021 v 21:29 #117273Fifi
Mirko
co tví rodiče po očkování?
Absolutne v poradku, az mi prijde, ze mamu stve, ze nema nejakou reakci. Dneska mi rikala, ze by si musela prstem doubnout primo do vpichu, kde ma malej flicek, aby vedela, ze byla ockovana. Tata to samy. Ale u lidi 70+ je ta odezva imunitniho systemu jemnejsi. Cim mhladsi clovek, byva vyssi reakce na ocko, v ramci teplot, bolesti hlavy, svalu a tak.Jee, ahoj Mileno z Prahy! 🙂
Simvas, vy jste tak strasne hodny vsechny, instrukce zatim zadny nejsou, ani mailovy. Ja to zitra nebo v tydnu vymyslim. Nebo to vymyslete nekdo za me a je to, jen se pridam. 😀 Ale nechala bych to do tydne, ono to opravdu neni akutka. Jen takovej povzdech zaznel, od Kati, absolutne o nic si nerikala a nezadala. To je jen moje iniciativa. 🙂
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem Fifi.
13.3.2021 v 21:51 #117275Petrs01
jestli se treba neslozime
Navrhuji, abychom každá poslaly něco peněz na účet. Ona už paní bude vědět co potřebuje nejvíc. A navíc může třeba Mirka počkat až jestli jí opravdu přidají – a bude to tam padat trošku postupně.
13.3.2021 v 21:55 #117276Maya
nový lidi koukám, super
klidně přispěju taky, ale jestli je lepší něco poslat nebo prachy teda netuším13.3.2021 v 22:15 #117277Fifi
Petrs
Navrhuji, abychom každá poslaly něco peněz na účet. Ona už paní bude vědět co potřebuje nejvíc.
To je velmi nosna a dobra myslenka. Jenze pani S. si nic pres net neobjedna, nema ho jaksi.
Kdo by ji chtel na ucet neco prispet, bezvadny! Ale vic se, dle mych vic jak 13letych zkusenosti osobnich s ni, bude radovat z baliku urcenyho pro psiska/kocky. 🙂13.3.2021 v 22:21 #117278Fifi
Zacyklovano jest. Mile pripadne darkyne, at to neresime dokola jak Trolda vichrice. 🙂
Diky moc, se opakuju, ze jste zlaty. Nechame to po vikendu a vymyslime, co a jak. Po mailech?- Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem Fifi.
13.3.2021 v 22:28 #117280Petrs01
nic pres net neobjedna
to mě v dnešní době fakt nenapadlo 😀
OK, nechám na tobě – možná od ní i vyzvědět co konkrétně by se hodilo a kolik (třeba i jaké stelivo apod.) a v mejlech si upřesnit kolik kdo dá.Ještě edit – nevím jak moc krmí masem, ale kdyby se jí hodil závoz od Žufrika, tak zjisti co a případně v jakém poměru a může se vzít objednávka i tam. Pokud na to má mrazák. To by ale chtělo rychle – jedou tam 18, uzávěrka středa v poledne.
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem Petrs01.
13.3.2021 v 22:49 #117282MirkaD
upadne mě krk a rameno….
no,vyřeešíme to po mailech
jako takhle,škoda,že si píšete se mnou,ne s mým Martinem…
já-budeme příspívat na nějaký čičinky,pejsky do útulku
Martin-jasný,kolik chceš poslat?litr?
-tvl-my máme někde tiskárnu na peníze-jinak ty jeho otázky nechápu:D:D:D
a jako jo,on je fakt štědrej,pre
j na takovýto účely šetřit nemáme!
nic,no
-jinak to přidání by mělo být za březen,když si mě nechají-jako doufám,že jo,ale tam člověk fakt neví…13.3.2021 v 23:39 #117283Fifi
Petrs
Ona psim starickum uz jen vari libovy, i u kurete pred varenim sloupava kuzi. Tam nema smysl brat syrovy ve velkym, to bych ji vzala cely kurata pres Falco. Spis ty kocicky toho prozerou v kapsickach, potvory mlsny. Tuhle ji zase pristaly nejaky kocky za plotem, ona je nechce, ale nedovede se o ne nepostarat. Takze kocici kapsicky nebo stelivo, vidis, taky dobrej napad.Mirko
Martin by mel rozdavat ze svyho a ne z vaseho, kdyz to tak reknu. Litr, jen to hvizdne, no vsak, strycek stedron. Ne, opravdu takhle ne.Jdu si cist, Kachno rodinko, at jste brzo fit!!!
14.3.2021 v 1:02 #117284Kuskus
Nemám bankovní účet, ale nějakou kačku bych mohla za týden poslat složenkou. Bude důchod juchuchů. Čajda má moji mailovou adresu tak mi napište kam a já kočenkám ráda přispěju. Nemusím každý měsíc utrácet jak ožralej námořník jen za blbostě. 🙂 Prima nápad složit se na větší pytel granulí, nebo kapsiček.
14.3.2021 v 7:50 #117285cernej caj
MirkaD
tak to si me s martinovou reakci teda rozsekala! ale chapu ze tobe to asi tak srandovni neprislo, no jako ale v kontextu ze byl rok bez prace a ted sotva ve zkusebce je to proste fakt videt jak premysli:DHolky, jste zlaty! ja to zaridim v mailech a dam to vse dohromady! behem dneska to zkusim rozepsat.
akorat teda Kuskus mi v tom dela bordel, ze nema ucet 😀 rozhodne bych nechtela, aby ses musela nekde trmacet platit se slozenkou, navic v dnesni dobe je lepsi se poste a tak vyhybat.
14.3.2021 v 12:24 #117286kachna
Ona ta teplota vypadá, že už odešla (doufám) a zůstal jenom kašel, kterej je sice otravnej, ale dá se s nim žít 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.