Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 1,181 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 53 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 1,182)
  • Autor
    cernej caj

A muzeme pokracovat zde:)

Maya
        Maya
          Petrs01

nechces foxla

Má zkušenosti s myslivostí.
            Myslím, že ani ne 😉

PetraK

Ejch my už jsme v jaru? Jako v jaru, ne v Jaru? 😮
              To už jsme to zase překrafaly?

RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Už jsme vyřešili Fifijový cestičky blátivý?
              Já nevím – ty piliny se mi nezdají, nejlíp se mi z těch přírodních a levných řešení zdá asi ta štěpka – ne mulčovací kůra, ale opravdu štěpka. Kdyby se dala sehnat z nejehličnatých stromů, tak by šeříkům nevadila. /nebo si sehnat větve z ořezu a půjčit si štěpkovač a nadrtit si to sama). A pak ten koberec, zátěžovej, ten je asi i nejbezpečnější. Neklouže, čokl tam nemá o co zakopnout, co si někam zapíchnout….

A jdu se pochlubit. Na konci února mám svou první hodinu………….bojovýho umění! Budu chodit na sebevobranu! To je co? Já jsem si to tak nějak vždycky přála a teď se mi to naskytne za podmínek pro mě úplně luxusních a budu v rukou velmi povolaných. Tak jsem na to děsně zvědavá. První hodina je těsně před mýma narozeninama, tak doufám, že se jich i dožiju! Uáááááááááá na něěěě! 😀 To bude tetkon moje heslo dne

PetraK

Maya
                tak tady hned hodim neco pro PetraK
                🙂
                hmhmmmm, … no ale když pila v ruce, je prostě pila v ruce, to seš dřevorubkyně, tadyklenc ne. A taky myslím, že ne každej ten kuláč se tam vleze, přijde mi to malý, když vezmu, co jsem krájela tou pilou. ????

Maya

PetraK
                  me to prijde velky dost na cokoliv co uneses
                  nahradi to asi cirkularku i pilu a je to asi bezpecnejsi
                  me by se to libilo

Thielli

první hodinu………….bojovýho umění!

Hele, nevim. Nechci se tě dotknout ale…
                    – v našem věku už po nás většinou kolemjdoucí sex nechtějí
                    – když někde couráš, nosíš s sebou akorát oslinatný balonky a piškoty – ty můžeš dát bez boje, ne?
                    – a v našem věku už není dobrý dělat prudký a rychlý pohyby.

🙄
                    …nebyla by lepší jóga nebo tai-chi?

Petrs01

seš dřevorubkyně

S rukama až na zem, vona i ta elektrika se pronese. Zas tady to musíš do tý kolíbky nazvedat, takže si to stejně nejdřív musíš nakrájet na „únosné“ kusy pilou. S tímhle ukrojíš určitě to samý co s tou krátkou lištou, toho bych se nebála. Takže asi pokud na to máš prostor a děláš hodně dřeva, hodí se to. Klasické cirkulárky se bojím velmi, tam lítaj prsty ani nevíš jak.

PetraK

Maya
                        nahradi to asi cirkularku i pilu a je to asi bezpecnejsi

to jo, to rozhondě, cirkule se bojim, na tý nechci řezat.
                        ale když…. ta pila řetězová, to je prostě….nevim. Baví mě to.

Petrs
                        jo, cirkuli nechci, fakt bojim, ale jak píšu, baví mě to takhle, ale až jednou budu stará pani, tak si to koupim.

Maya

PetraK
                          budes prerazet rukama cihly? 😀
                          a tak ja myslim, ze tohle se vzdycky hodi, ale bych asi chcipla
                          znama kdysi chodila na krav maga a uplne mi stacilo co vypravela 😀
                          Petrs01
                          mohla bys s foxlem chodit na hony a nosit si domu zajice a bazanty 😀
                          ale chapu

PetraK

Thielli
                            …nebyla by lepší jóga nebo tai-chi?

ne, to teda nebyla, to je nuda. Ale někoho zmlátit! To je teprvá něco 😀 😀 😀
                            Ne , pro mě tyhle hlubokomyslný sporty nejsou, já jsem primitiv zařízený na rychlost, úder, nic víc 😀 . Jsem sprinter a útočník. sem šelmáááááááááááá! 😀 😀

• Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 2 týdny uživatelem PetraK.
                            PetraK

Maya
                              budes prerazet rukama cihly? 😀

jo, cihly, dřevo, údy nehodných lidí a tak jako podobně. 😀 😀

Jak říkám, vždycky jsem chtěla a teď to mám přímo pod nos a od člověka celkem hodně dobrýho,asi jednoho z nejlepších. A protože svět je divnej, je dobrý umět se bránit. Sebe i ostatní. Chci vědět, že se nemusím bát, že se můžu zpříma postavit a prdho! Ležíš zmetku! Asi cípnu taky, páč kondička šla do kšá, přijít tohle před šesti lety bylo by to jinčí. ale co, to zvládnu.

Thielli

sem šelmáááááááááááá!

Ale, to už dávno ne, pusinko.
                                Prosimvás, vysvětlete tu někdo, že když jednomu táhne na šedesát, tak už není šelma. Většinou s tím mají problém muži, ale tady se to také tak nějak zvrtlo… 😂

Milena z Prahy

PetroK,
                                  no, nechci tě podceňovat, ale… Robertova sestřenice chodila léta na krav magu a nedávno se na to vykašlala řkouc, že už to nedává, neb jí tam pokaždý vydatně zmlátili 😁.

PetraK

Thielli
                                    šedeástka ešče v dáli, tělo si vzpomene. A ostatně někdo, pro přeházel několik mnoho tun štěrku se jen tak nepoloží na žíněnku. Teda jo, to vona mě položí, to je mi jasný, že se mnou prdne na zem natošup 😀 😀 ale já se vyučim! Vím to. A pak přijdu a dám ti do držky, přes to, že si 6x vyšší než já! 😀

PetraK

neb jí tam pokaždý vydatně zmlátili

máma mi dycky říkala, šécko jedno, hlavně když se peru. Tak tetkonc se budu prát organizýrovaně.

Petrs01

chodit na hony

No to bych právě nemohla.

budu stará pani

Tak neuneseš ten špalek nahóru. To vidím jako zásadní problém, že to tam musíš nějak navzpírat. Zas jako dobrý vidím, že tam můžeš naskládat víc tenkých a fiknout to najednou, to u normální moc nejde, takže i tenký větve řežeš po jedné. A když to člověk dělá sám a sám si posouvá, je to děsnej vopruz. Ve dvou to jen lítá, když je sehranej tým.

PetraK

Petrs01
                                          že tam můžeš naskládat víc tenkých a fiknout to najednou, to u normální moc nejde

de! na tej koze to de, po dvou třech, naskládám, přidržm, džžžžžn udělám a fertig.

cernej caj

Thielli
                                            😀

Ale muzou chtit penezenky a iphony:D pac je vysoka sanxe ze sou plny hotovosti:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 1,182)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.