Dvě pudle II

Fóra Ostatní Dvě pudle II

• Toto téma obsahuje celkem 326 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 5 dny a 12 hodinami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 327)
  • Autor
    Thielli

Je to nová kapitola. A pudlí kotec patří hnědé. Právě díky Thierry jsem kdysi napsala na chovzvířat, kde mě Fifi našla, vzala za ruku a přivedla sem k vám. Paní hnědáčková mi dělala tolik vrásek a já jsem si mnoha nevěděla úplně rady. Paní hnědáčková měla v sobě tu chytrost, která vyčarovala nad jejich hlavami bubliny… Byla jedinečná, úžasná a děsně mě trápila.
      Takže já to vlákno najedou nedokážu navázat.
      A tak jsem si s dovolením bez dovolení stvořila toto nové.
      Kdo budete chtít, můžete sem nakouknout, napsat…

Attachments:
      cernej caj

Thielli
        A vubec sem si vsimla uz vcera, ze ma oblecek hnede? Pasuje ji odbre?

Treba co spic, to uplne jinej tvar psa… stihlejsi, mohutnejsi, vyssi, delsi.. tak me napada, zda u pudliku je to poodbnejsi nebo je oblecek vic svobodnejsi na padnuti nez treba postroj

PetraK

Zdravím dvě půdle,
          co jsou hubený jak nůdle.
          Ať vám to holky spolu dobře ladí,
          ať celá smečka se dobřa baví.

Těším se na další hlásání.

Vítej mezi námi………….Vendelínko. 😀 😀 😀

Thielli

čajíku,

máme štěstí, novému přišlíkovi jsou všechny věci po paní hnědáčkové. Vše je vyprané a vše jí krásně padne. Kšandy do auta, postroj, oblečky…

cernej caj

Thielli
              Tak to je vyhoda, ze Cheval ma podobne sportovni postavu jako hneda:)

Je vubec politicky korektni psat ze mas cernou a barevnou? 😀

Thielli

Kdo viděl pohádku O vánoční hvězdě, bude vědět odkud je tato hláška:
                „Tak tady jsem, tady mě máte!“

Narodila jsem se ve Virginii v USA v chs královských pudlů barvy parti color-phantom. V rodokmenu mám napsáno Venus Schrute Farms, náš vrh byl poněkud planetární, co se jmen týká. Takže i sourozenci jsou hvězdy a planety. (Kdo máte FB, můžete si naší chs Schrute Farms najít, jsme všichni barevní jak vaše strakaté krávy.)
                Do svých pěti měsíců jsem byla Američanka. Pak si mne vybrala jedna paní v Evropě a já jsem cestovala letadlem přes oceán. Někde mezi tou Američankou a Evropankou se však stalo něco moc ošklivého, co vám nikdy neprozradím, ale vystoupila jsem z letadla a moje nová paní zjistila, že mám ošklivý hendikep na zadní nožce. Byla z toho nešťastná a určitě i nazlobená, jak tohle někdo mohl dopustit. Ale protože už mě nechtěla vystavovat dalšímu dlouhému letu, vzala si mě domů, do Jeseníků na velikou zahradu, kde žilo už mnoho jiných pejsků. Dva velké půdle a pět irských teriérů asi…
                Rostla jsem a rostla, naučila jsem se s nemocnou nožkou chodit i běhat, honit se se svou smečkou na zahradě, ale byla jsem nešťastná, že je nás tolik a musíme se dělit o jednu jedinou paničku. Protože já jsem mazel mazlovič největší. Panička vystudovala na pani doktorku zvířecí, takže brzy poznala, že je mi sice dobře na veliké zahradě v přírodě s ostatními pejsky, ale že v těsnější smečce se svými lidmi by mi bylo lépe.
                Jednou si všimla, že nějaká jiná pani napsala na ten fejsbuk, že ve městě Praha zůstala veliká díra po nějaké paní hnědáčkové. A že tam bydlí smečka, kde se ti lidi a psi mačkají spolu k sobě mnohem těsněji a hlavně tam není psů jako psů. A tak do toho města napsala, zda by mi tam nechtěli zkusit dát nový domov, takový, pro který jsem stvořená.

Attachments:
                Thielli

Je vubec politicky korektni psat ze mas cernou a barevnou? 😀

čajíku – deset bodů pro tebe za bonmot 😂😂😂

PetraK

Je vubec politicky korektni psat ze mas cernou a barevnou?

😀 😀 😀 a dnešní cenu Největší stračený vyhrává….. vteřina překapení…..

ČERNEJ ČÁÁÁJ!

Petrs01

Největší stračený

No já teda nevím, ale není tu teď největší stračena Cheval?

Kuskus

Panička si nepřeje, nebudu tedy dráždit Vendelínkou, ale pracovně si dovolím /jen pro sebe/ nazývat královnu Vznešená Móric. :-.) Mám holt takovou úchylku, všichni moji mazlíci měli pojmenování mnohá a různá.
                        Ty asociace.
                        Cheval bude nejspíš z francouzštiny, žáno?

Zlata

Jsem zase četla napřeskáčku,mám v tom zmatek🤷
                          Tak Thiely má 3půdle?
                          Černou,Vendelínu,Chevy ?

Denny

Zlatko :-DD
                            Vendelína a Chevy to je asi jako Štajn a Rumík

Maya

A uz mi naskocil cuuubaka 😀

Zlata

Tak jsem přečetla podrobnějc.
                                Denny
                                Dík🤦
                                Tak jsem se dopídila; Vendelína i Chevy jsou jeden pakůň🌺(tak říkali našemu Bobíkovi)

Thielli

Petrs, odpouštím ti, že mě tlačíč do přejmenováno toho krásného a navýsost elegantního jména (na které už -mimochodem- paní koníčková reaguje) a přátelsky tě objímám smějící se i tvému podařenému komentáři 😂

Petrs01

přátelsky tě objímám

Toho si ovšem velmi považuji!
                                    Podrbej tu stračenu strakatou i černotu černou. A jsem zvědavá jestli dáte nějakou tu půdlecí vycházku, jak se bude Cheval tvářit na mnohopudlí.

Milena z Prahy

Petrs,
                                      Thielli nepotřebuje vymýšlet znělý jméno, protože na Cheval bude jenom ševelit, ba šeptat 😀.
                                      Koníček jeden amerikánskej ve zděděný čabráčce ♥️.

PetraK

Vznešená Móric. :-.)

😀 😀 😀 😀 😀

myslim, že nám tu Vendelínku radši povolí 😀 😀 😀 Kuskus to zabila 😀 pomooooooooooooooct jehehehehehehééééééééééééééhihihíííííííííí

PetraK

😀 😀 takže to abychom jí říkaly Milko? 😮 to neprojde asi 😀 😀 😀 😀 pomoooct, dnes je výborný den 😀

Thielli

Milena 🩷
                                            Jak by rekl dobry cestinar: JOP !

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 327)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.