Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 661. až 680. (celkem z 2,832)
  • Autor
    Maya

PetraK
      cajem? muzu zkusit si to zejtra polejt co zbyde od snidane :D, uz jsem si i vymenila mejdlo za mejdlo s jelenem, tak snad to brzo zmizi
      tak jsem objednala oblecek, doufam, ze dorazi brzo
      jinak teda zasnu kolik stojej oblecky treba od hurtty a tak, to mam ja levnejsi bundu

PetraK

Maya
        hlavně ne horkým od snídaně 😀 😀 ono jde o to, že černej čaj uklidňuje, tak třeba to pomůže. Přemýšlím, zda by Ti nepomohl třeba měsíčkový olej, nebo i jen oplachovat výluhem z měsíčku lékařskýho

zasnu kolik stojej oblecky treba od hurtty a
        copak Ty nevíš, že obchod se zvířecíma věcma je zlatej důl?

Maya

PetraK
          mesicek nemuzu a vubec tyhle bylinkovy, tak ja kdyz bude nejhur mam zasobu masticek, zatim zkousim jen sudokrem a tak
          jako vim ze zvirata jsou zlatej dul, ale ty wago kdyz si vezmu jakej kousek latky je to treba na Dorina a chtej za to pres tisicku, i kdyz je to softshel, to by musel bejt zlatej
          objednala jsem nejake sustak s flisem za petikilo, ale i tak mi to prijde predrazeny, to ma cenu tak 50 Kč
          to je jak s detma, na ty je to cenove asi srovnatelny

cernej caj

Holky, nerika se hodne zdravi do dalsiho roku? nemuseli sme si tu uplne vsechny neco poridit, ze ne? 😀

PetraK
            dekuju za pochvalu 🙂

Maya
            tak snad dorinkovi bude dobre v oblecku…

ja mam asi za 500 usitej z fleru ze softshellu zateplenyho pro feri, to mi prislo docela Ok cena… na miru..

Maya

cernejcaj
              rika se jak na novy rok tak po cely rok, tak nas cekaj pekny veci 😀
              tak softshel za petikilo to docela jde
              ja to potrebuju rychle, tak beru konfekci 😀
              ted jsem si jeste objednala sluchatka ke klavesam, moje mi blbnou, teda doufam, ze to blbnou sluchatka a bude to OK, jestli blbnou klavesy, bude to horsi a budu mit sluchatka navic 😀

MirkaD

tak já za sebou 3ranní
                v sobotu xchlasdák+mražák+kasa+vybalování
                to jsem byla hotovo,ale furt to šlo,tak jsem sdoma zametla,vytřela,uklisdila wxc,koupelku,a ěli jsme kousek ze psama+aportkování
                v nesděli pečení+házení pečiva,pak hosdně mraženýho-a hodsně věxcí se nevešlo,tak se to muselo rvát sdo sdo skladsu,až ke stropu-těžký bedsny s hranolkama…takže rucxe,zádsa-hotovo,pak kasa a vybalování
                dsoma jsem osdpadsla,s tím,že ze psama jde xchvíli Martin odpo a já s něma večer-a prospala jsem odpo u pohádky,večer jsme to s Pavlou vzali k rybníčku a zpátky
                no a dnes ranní-pečení,kasa,vybalování
                a dnes mě drží jen hrozná zima-super 3 dny-a to mě v sobotu xchyběli peníze…
                Maya-jo ty oblečky od hurty a tak mazexc,já už jsem sem psala,že jsem dostala od firmy arak kalhoty ke psům-kalhoty do dvou tisíxc-nepromoknou,neprofouknou
                ale ostatní věxci cxo má ta firma na psy-hračky-700 a víxc
                vodítka700 a víxc,totéž obojky
                já mám obyč vodítka a obojky ze zverimexu,hračky do 150kaček-nejdražší míčky na šnůře od gapay
                postroje-na Žeryka za 400popruh s filxcem+reflexní to je-zverimex
                a DSafi do 200popruhový,bohužel kolem břixcha jí to udělal akorát,že se to nedá povolit,ten popruh
                -dívala jsem se postroje od manmatu-a tisíxcovka se mě za to teda dávat nehxce
                můžete mě někdso dsopručit levnější?
                vím,že manmat kvalita-ale Dafi ani netahá,a má to na výlety a do vlaku,
                víxc xchosdí s obojkem
                PetraK-sdobře si se zničila!
                Petrs01-ty se taky musíš přisdat-auuu
                Černjčaj-nějak mě blbne klávesnice-nevíš proč?

Petrs01

ale Dafi ani netahá

Tak proč chceš postroj? To jde přece všechno s obojkem.
                  Manmat má za pětikilo postroj Chicco. Nebo vem nějakej šunt od Trixie.

Maya

MirkaD
                    ja teda do auta mam postroje hurtta, jako staly balik, ale zas si rikam, ze neco vydrzej kdyby neco a predpokladam, ze vydrzej ješte i pro dalsi psy
                    na prochazky bych koupila nejakej ve zveraci, ale jak pise Petrs01, na co?
                    i na vyletech a ve vlaku muze mit jen obojek

cernej caj

Maya
                      sluchatka vratis kdyztak 😀 prece bys mohla zkusit sluchatka k mobilu treba…

MirkaD
                      hele a co zensenovy doplny na prohrati tela?

na ty arak kalhoty jsem se divala a maji hezky veci, to zas jo:)

trixie dela celkem levny veci, ktery ti urco na ty tvoje psy budou stacit.

ten popruh pokud je to cca jak sem ti spravovala, by sel prodlouzit (nastrihnout a nasit kusanec latky navic) pokud je tam takova ta cerna popruhovina

klavesnici otoc a parkrat s ni zaklep, at vyzenes drobky. Mozna je tam jen drobek. nebo jdi po kabelu a podivej se, ze se nevysunul z pc. vetsina levnych klavesnic stoji kilo, tak pripadne koupit novou.

cernej caj
                        kachna

trixie dela celkem levny veci

Našim trixie postrojům je už 10+ a pořád jsou pěkné, podšité, mám jeden navíc po mohutnější šeltii, kdybys chtěla.

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem kachna.
                          cernej caj

ja si prave myslim, ze s trixie to uplne krok vedle nebude i v ty kvalite za tu cenu

MirkaD

Černejčaj-ten z toho fleru je stejnej,jak mám pro Dafi od toho chlápka,jen je modročerný
                              Martin pochopitelně nechápe,proč nechci vysolit 1000kč za jden postroj
                              no nic
                              Petrs01-ted mě ber s rezervou-když jsem s Dafi na nádraží-tak kmitám semtam,cikcak-motám se mezi lidma a tak-a většinou dost fofrem,takže Dafču mám nakrátko,a rychle měním směr-uhybám lidem a tak-ona jak není vidět,tak by ji kolikrát zašlápli,tak je to občas ze strany na stranu s ní,a jasně,že bych to s ní mohla odpovelovat jako k noze,ale na to tam nemám čas,takže nakrátko a u nohy
                              a jen používám-pomalu,schody,čekej,no a tak na toto si myslím,že je lepší postroj,na takovou rychlou manipulací změnu směrů a tak+taky na výlety
                              takže postroj z tohoto důvodu,ale zase se mě za něj nehce dávat moc peněz,když ho pužívám párkrát do měsíce,ne denně
                              Kachna-a ty ho nepotřebuješ?

kachna

Kachna-a ty ho nepotřebuješ?

já mám dva a takhle velkýho psa už jenom jednoho.

kachna

Mája má 13 kg (cca 40 cm v kohoutku), Bessy měla 10-12 (cca 33-35cm v kohoutku) a oběma jim pěkně seděl. Stahování na břiše má. Ale mám třeba velkej Hurta postroj, kterej se stahuje jenom pod břichem a dá se to v pohodě (teda na ty větší).

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem kachna.
                                  MirkaD

Kachna-Dafča má 6kg a pod 35cm-to by jí bylo velký ne?

MirkaD

ehm-jinak už jsme doma 2 pracující…..:-)

kachna

ehm-jinak už jsme doma 2 pracující…..:-)

tak to moc gratuluju.
                                        Asi by jí to velký bylo. Ten „takakorát“ mi sežraly myši 😀

Maya

MirkaD
                                          tak to gratuluju
                                          já mám doma plonkovej po Kimovi, ale ani nenabízím, do něj by se Dafi asi vešla 2x 😀

MirkaD

děvčata-děkuji
                                            zatím na půl roku s tříměsiční zkušebkou,jen ranní-do Brna-vlak+šalina
                                            tak se modlím….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 661. až 680. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.