- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky.
-
AutorPříspěvky
-
4.1.2021 v 13:33 #113735
Maya
PetraK
cajem? muzu zkusit si to zejtra polejt co zbyde od snidane :D, uz jsem si i vymenila mejdlo za mejdlo s jelenem, tak snad to brzo zmizi
tak jsem objednala oblecek, doufam, ze dorazi brzo
jinak teda zasnu kolik stojej oblecky treba od hurtty a tak, to mam ja levnejsi bundu4.1.2021 v 13:44 #113736PetraK
Maya
hlavně ne horkým od snídaně 😀 😀 ono jde o to, že černej čaj uklidňuje, tak třeba to pomůže. Přemýšlím, zda by Ti nepomohl třeba měsíčkový olej, nebo i jen oplachovat výluhem z měsíčku lékařskýhozasnu kolik stojej oblecky treba od hurtty a
copak Ty nevíš, že obchod se zvířecíma věcma je zlatej důl?4.1.2021 v 14:40 #113740Maya
PetraK
mesicek nemuzu a vubec tyhle bylinkovy, tak ja kdyz bude nejhur mam zasobu masticek, zatim zkousim jen sudokrem a tak
jako vim ze zvirata jsou zlatej dul, ale ty wago kdyz si vezmu jakej kousek latky je to treba na Dorina a chtej za to pres tisicku, i kdyz je to softshel, to by musel bejt zlatej
objednala jsem nejake sustak s flisem za petikilo, ale i tak mi to prijde predrazeny, to ma cenu tak 50 Kč
to je jak s detma, na ty je to cenove asi srovnatelny4.1.2021 v 15:06 #113741cernej caj
Holky, nerika se hodne zdravi do dalsiho roku? nemuseli sme si tu uplne vsechny neco poridit, ze ne? 😀
PetraK
dekuju za pochvalu 🙂Maya
tak snad dorinkovi bude dobre v oblecku…ja mam asi za 500 usitej z fleru ze softshellu zateplenyho pro feri, to mi prislo docela Ok cena… na miru..
4.1.2021 v 15:13 #113742Maya
cernejcaj
rika se jak na novy rok tak po cely rok, tak nas cekaj pekny veci 😀
tak softshel za petikilo to docela jde
ja to potrebuju rychle, tak beru konfekci 😀
ted jsem si jeste objednala sluchatka ke klavesam, moje mi blbnou, teda doufam, ze to blbnou sluchatka a bude to OK, jestli blbnou klavesy, bude to horsi a budu mit sluchatka navic 😀4.1.2021 v 15:35 #113746MirkaD
tak já za sebou 3ranní
v sobotu xchlasdák+mražák+kasa+vybalování
to jsem byla hotovo,ale furt to šlo,tak jsem sdoma zametla,vytřela,uklisdila wxc,koupelku,a ěli jsme kousek ze psama+aportkování
v nesděli pečení+házení pečiva,pak hosdně mraženýho-a hodsně věxcí se nevešlo,tak se to muselo rvát sdo sdo skladsu,až ke stropu-těžký bedsny s hranolkama…takže rucxe,zádsa-hotovo,pak kasa a vybalování
dsoma jsem osdpadsla,s tím,že ze psama jde xchvíli Martin odpo a já s něma večer-a prospala jsem odpo u pohádky,večer jsme to s Pavlou vzali k rybníčku a zpátky
no a dnes ranní-pečení,kasa,vybalování
a dnes mě drží jen hrozná zima-super 3 dny-a to mě v sobotu xchyběli peníze…
Maya-jo ty oblečky od hurty a tak mazexc,já už jsem sem psala,že jsem dostala od firmy arak kalhoty ke psům-kalhoty do dvou tisíxc-nepromoknou,neprofouknou
ale ostatní věxci cxo má ta firma na psy-hračky-700 a víxc
vodítka700 a víxc,totéž obojky
já mám obyč vodítka a obojky ze zverimexu,hračky do 150kaček-nejdražší míčky na šnůře od gapay
postroje-na Žeryka za 400popruh s filxcem+reflexní to je-zverimex
a DSafi do 200popruhový,bohužel kolem břixcha jí to udělal akorát,že se to nedá povolit,ten popruh
-dívala jsem se postroje od manmatu-a tisíxcovka se mě za to teda dávat nehxce
můžete mě někdso dsopručit levnější?
vím,že manmat kvalita-ale Dafi ani netahá,a má to na výlety a do vlaku,
víxc xchosdí s obojkem
PetraK-sdobře si se zničila!
Petrs01-ty se taky musíš přisdat-auuu
Černjčaj-nějak mě blbne klávesnice-nevíš proč?4.1.2021 v 15:52 #113752Petrs01
ale Dafi ani netahá
Tak proč chceš postroj? To jde přece všechno s obojkem.
Manmat má za pětikilo postroj Chicco. Nebo vem nějakej šunt od Trixie.4.1.2021 v 16:02 #113755Maya
MirkaD
ja teda do auta mam postroje hurtta, jako staly balik, ale zas si rikam, ze neco vydrzej kdyby neco a predpokladam, ze vydrzej ješte i pro dalsi psy
na prochazky bych koupila nejakej ve zveraci, ale jak pise Petrs01, na co?
i na vyletech a ve vlaku muze mit jen obojek4.1.2021 v 16:07 #113756cernej caj
Maya
sluchatka vratis kdyztak 😀 prece bys mohla zkusit sluchatka k mobilu treba…MirkaD
hele a co zensenovy doplny na prohrati tela?na ty arak kalhoty jsem se divala a maji hezky veci, to zas jo:)
trixie dela celkem levny veci, ktery ti urco na ty tvoje psy budou stacit.
ten popruh pokud je to cca jak sem ti spravovala, by sel prodlouzit (nastrihnout a nasit kusanec latky navic) pokud je tam takova ta cerna popruhovina
klavesnici otoc a parkrat s ni zaklep, at vyzenes drobky. Mozna je tam jen drobek. nebo jdi po kabelu a podivej se, ze se nevysunul z pc. vetsina levnych klavesnic stoji kilo, tak pripadne koupit novou.
4.1.2021 v 16:10 #113757cernej caj
MirkaD
nebo z fleru
https://www.fler.cz/zbozi/postroj-klasicky-na-maleho-pejska-vel-1-119610684.1.2021 v 17:29 #113758kachna
trixie dela celkem levny veci
Našim trixie postrojům je už 10+ a pořád jsou pěkné, podšité, mám jeden navíc po mohutnější šeltii, kdybys chtěla.
- Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem kachna.
4.1.2021 v 17:44 #113760cernej caj
ja si prave myslim, ze s trixie to uplne krok vedle nebude i v ty kvalite za tu cenu
4.1.2021 v 18:51 #113761MirkaD
Černejčaj-ten z toho fleru je stejnej,jak mám pro Dafi od toho chlápka,jen je modročerný
Martin pochopitelně nechápe,proč nechci vysolit 1000kč za jden postroj
no nic
Petrs01-ted mě ber s rezervou-když jsem s Dafi na nádraží-tak kmitám semtam,cikcak-motám se mezi lidma a tak-a většinou dost fofrem,takže Dafču mám nakrátko,a rychle měním směr-uhybám lidem a tak-ona jak není vidět,tak by ji kolikrát zašlápli,tak je to občas ze strany na stranu s ní,a jasně,že bych to s ní mohla odpovelovat jako k noze,ale na to tam nemám čas,takže nakrátko a u nohy
a jen používám-pomalu,schody,čekej,no a tak na toto si myslím,že je lepší postroj,na takovou rychlou manipulací změnu směrů a tak+taky na výlety
takže postroj z tohoto důvodu,ale zase se mě za něj nehce dávat moc peněz,když ho pužívám párkrát do měsíce,ne denně
Kachna-a ty ho nepotřebuješ?4.1.2021 v 19:43 #113762kachna
Kachna-a ty ho nepotřebuješ?
já mám dva a takhle velkýho psa už jenom jednoho.
4.1.2021 v 19:47 #113763kachna
Mája má 13 kg (cca 40 cm v kohoutku), Bessy měla 10-12 (cca 33-35cm v kohoutku) a oběma jim pěkně seděl. Stahování na břiše má. Ale mám třeba velkej Hurta postroj, kterej se stahuje jenom pod břichem a dá se to v pohodě (teda na ty větší).
- Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem kachna.
4.1.2021 v 20:46 #113765MirkaD
Kachna-Dafča má 6kg a pod 35cm-to by jí bylo velký ne?
4.1.2021 v 21:09 #113766MirkaD
ehm-jinak už jsme doma 2 pracující…..:-)
4.1.2021 v 21:12 #113767kachna
ehm-jinak už jsme doma 2 pracující…..:-)
tak to moc gratuluju.
Asi by jí to velký bylo. Ten „takakorát“ mi sežraly myši 😀4.1.2021 v 21:24 #113768Maya
MirkaD
tak to gratuluju
já mám doma plonkovej po Kimovi, ale ani nenabízím, do něj by se Dafi asi vešla 2x 😀4.1.2021 v 21:38 #113769MirkaD
děvčata-děkuji
zatím na půl roku s tříměsiční zkušebkou,jen ranní-do Brna-vlak+šalina
tak se modlím…. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.