- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
8.12.2020 v 13:50 #112688Maya
„Dobrý den, vítám vás na přednášce Jak vydělat sto tisíc za jednu minutu. Kolik vás přišlo? Sto! Kolik jste za to zaplatili? Tisíc! To je vše. Děkuji za pozornost.“
😀8.12.2020 v 14:30 #112689MirkaDtak dnes druhý den volna
tak ráno na vycházku s basendžíkem,bylo větrno,blátivo,už chladněj
vzali jsme to s dědiny k rybníčku,dozadu podél ohrad,políé,pk hezky k rybníčku,ke křížku a zpět,takže jsme spojily 2 trasy,byla delší vycházka,psi se proběhli,my pokercali
kvízová otázka-co řekne Mirka,když slyší Pavlu jak říká Žerykovi-no ty teda vylepšuješ-a Žeryk si to metelí v oranici?
Mirka neřekne ani do….,ani zabiju tě….
ale-ježíšikriste!
a Žeryk valí z pole ven-to jsou kynologický povely,by se jedn dorval:D
na povel ke mě,běželi všichni psi za Pavlou–a nad hlavou měli animovaný bubliny z nápisem-Dafi-říkala ke mě
Žeryk-Pavla to říkala TAKY!
Dafi-za kým pudem?
Žeryk-za Pavlou,ta má lepší pamlsky
Gobi-jo,podte za mnou,tady je to lepší,u Mirky sem byl,nic moc….
já-ke mě!
odtahuju Žeryka za obojek-Žeryk vrčí-já ty h…. ještě na mě vrč….:-)
no,budem trénovat povel ke mě!
houby láska,vztah,věrnost-kecy a nic než kecy!
jde se za tím kdo má lepší žrádlo-tak-po 34 letech v pejskařině objev roku!!!!
-jinak-Pvla je jedinek člověk,kromě máti co mým psům dává pamlsky a já zase Gobimu,dneska říkám-tak snídaně nebude,už jste jedli na vycházce….:D
no pak jsem vyčesala pséky-čekám návštěvu po xletech-a to vždy češu psi ze všeho nejdřív…to je taky úchylka toto…přišmiknu Dafině trochu ofinu,uši
vysaju barák,umyju koupelku,wc,leštěnkou vezmu prach,Martin nachystá chlebíčky
já dojedu dom z knihovny-Dafi tvrdě spí na pelíšku,Žeryk tvrdě spí v posteli
případné zloděje tímto žádám-chodte potichu at nám nevzbudíte psi!!!!
mrknu na zem-říkám-co to je za flek?
ho… to je co by to bylo….bože ptáci zatracení-plínky jim dám….
tatka hodinu a půl čekal u holiče na ostříhání jeho 5vlasů….
to má za to,když nehce abych ho stříhala já….
PetraK-nemáš zač:D
věta s veterinou a utrácením mě taky vylekala,než jsem zjistila,že jde o peníze….:D:D:D
Petr01-zajimavá písnička,neznám…
já si valím xhodinový instrumentálky….vánoční…8.12.2020 v 15:30 #112697PetraKMaya
„Dobrý den, vítám vás na přednášce Jak vydělat sto tisíc za jednu minutu. Kolik vás přišlo? Sto! Kolik jste za to zaplatili? Tisíc! To je vše. Děkuji za pozornost.“😀 😀 😀 tyýýý vole! 😀 😀 😀 😀
8.12.2020 v 15:31 #112698Petrs01xhodinový instrumentálky
to je pro mne strašnej trest
….vánoční…
zostřenej!
8.12.2020 v 16:00 #112699MayaPetrs01
ale tak zas je to prilezitost objevovat nepoznane
kdyz me ty nase stokrat omlete uz nebavi, tak se podivam na druhej konec zemekoule 😀
https://www.youtube.com/watch?v=rgFu5JhHjS08.12.2020 v 19:57 #112700cernej cajmaya
super vtip :D:Dnojo odcervit ferinku by to asi chtelo
doctu vas zitra, nestiham nestacim ale dostala sem od netere omalovnaky pro dospeli 😀 nekde obkreslila ty velky tvary psa, kocku konika tlustou fixou mam tvary a muzu vymalovavat 🙂
8.12.2020 v 22:39 #112701Mayacernejcaj
si uzij omalovanky, já už zas tak moc nemaluju a přitom mám ještě nový nenačatý pastelkypřišla mi v mailu statistika duolingo, škoda, že tam taky není, kolik si z toho člověk pamatuje, to by bylo daleko smutnější 😀
ale teď už to flákám
You spent 1522 minutes studying on Duolingo in 2020. In that time, you studied 3114 words.9.12.2020 v 7:56 #112702cernej cajMaya
tak to je pekny:) ja na to duolingo su tupa a s.mobilem.me.to.neba9.12.2020 v 8:56 #112703PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
sem si včéra vyrazila s ohařiskama za tmy do polí a bylo to fajn. Dali jsme tam dvě hoďky a já pak další dvě mávala doma hadrama. A další půlhodinu běhala po bytě a rozsvěcela svíčky a světýlka 😀 😀 A máme to tam pěěěkný zase a voňavý a čistý a vánoční. Jeditíí já se tak těšim!
maya
You spent 1522 minutes studying on Duolingo in 2020. In that time, you studied 3114 words.
gůd džób! 😀Petrs01
to je pro mne strašnej trest
a co takhle Rrrramštajn, jako já? 😀 Já si včéra jela Ramštajní koledy 😀Deeenyky s náma nemluví?
9.12.2020 v 9:09 #112704MayaPetraK
jestli je to jak u nas, tak denyky je zavalena vlackama 😀9.12.2020 v 11:14 #112706PetraKMaya
vlackama
a zrovna projíždí na jednom tunelem 😀 😀 😀 😀
9.12.2020 v 12:01 #112708cernej cajSnad se tu brzo ukaze:) su zvedava na akvarkovy novinky:)
Dneska.du cvicit. Asi tak po milionu let… leden/unor/brezen sval brezwn/duben/kveten kovid cerven/cervenec/srpen spattny pac prazdniny zari sem parkrat byla a.rijen /listopad kovid…
Hmmm rocni propad a muzu zacit znova:(
9.12.2020 v 12:39 #112711Mayacernecaj
tak to ma takovej propad asi vic lidi
ja kdyzjedu do prace, tak mam problem se dostrachat na bus, prece jen je znat, jak clovek to chozeni vynecha
co vim nechodej ani ted, protoze se jim nechce cvicit v rousce9.12.2020 v 13:37 #112712cernej cajMe se taky nwchce cvicit v rousce ale aspon trochu to snad pujde… akorat si musim udelat nejakoy co neni dvou vrstva…
Jinak sem psala do servosu a muj ntb nezpravuji:( budu to musel pak po vanocich obehat…
9.12.2020 v 13:43 #112713PetraKčernej čaj
Jinak sem psala do servosu a muj ntb nezpravuji:( budu to musel pak po vanocich obehat…ty si dala ntb do servízu?? To si neumím představit, že ty si to neopravíš! Počítačovej guru. Co se stalo katastrofickýho?
seš frajer, že jdeš s rouškou, to by mě nepřinutilo ani náhodou.
Víte kdo má dneska narozeniny? A kdo vám dneska osobně psal článek navíc?? 😀
9.12.2020 v 13:51 #112714Petrs01narozeniny?
šmarjá, vona už má pět? To není možný, todleto!
9.12.2020 v 13:59 #112715MayaPetraK
já to dočetla teď před chvílí, taky mě to šokovalo, ona je vlastně starší než Loki, to bych ani neřekla
tak všechno nejlepší Talince!
9.12.2020 v 14:36 #112716cernej cajPetrak
Vse neeeej.talince!Umrela.mi baterka v tabletu a tablet nelze rozdelat a baterii vymenit jako u tech staryxmch zarizeni. Muzes si poksodit celej pristroj domacim zasahem.
Ale prave v servisu ten muj nedelaji tak musim to obepsat a zjistit.
9.12.2020 v 15:46 #112717Mayacernejcaj
no ja uz mam baterku v mobilu i v tabletu na par hodin, oboje taky jedine do servisu s tim, ze mobil uz pak nebudu vodotesnej, vubec me to netesi, ze to neni jak driv ze si clovek koupil baterku a doma normalne vymenil
a to uz jsem nekde cetla, ze v necem jsou i ty baterky pripajeny, aby to neslo vymenit vubectak prvni zkusenosti z ockovanim, no jeste ze nejsem v tech skupinach, kterejm to budou nutit hned zkraje
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/v-britanii-nedoporucuji-vakcinu-od-pfizeru-tezkym-alergikum-hrozi-jim-anafylakticky-sok-40344733#dop_ab_variant=0&dop_req_id=5eHDGCjVSX3-202012091436&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz9.12.2020 v 16:22 #112718cernej cajMaya
To.mi pripomelo sem.mela v ubytku v litovli alergickou reakci protoze asi peeou periny v avivazi nebo hodne vyraznym praslu sem ezla.do.postele.a.natekl mi.jazyk, zacala sem.se dusit.a.musela.sem.si vzit prasek a hlidat at se moc nezachumlam:D -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.