- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
12.3.2021 v 8:10 #117187PetraK
černej čaj
ma hlas spis zapasnice😀 😀 😀
jehehééčajdo prosím dotaz – když teď založím nový kecací fórum – protože tady to zase už skáče na první stránku……jak docílím toho, aby se tam na tý nástěnce vokázalo? nebo se to udělá samo? Se bojím založit nový téma, že ho nikdo nenajde 😀
12.3.2021 v 9:44 #117189MayaNejde nam interneeet, prej vypadek proudu kvuli vichru nekde na trase vysilacu
mam pripojeno pres hotspot v mobilu, ale nemam tucha, kolik to zere dat a na jak dlouho mi to vydrzi
tak mozna taky dneska skoncim brzo 😀
PetraK
uz nikdy nic s kapsaicinem, jsem myslela, ze mi hori noha, to palilo jak des uz po pul hodce, koupila jsem si 3 a vyhodila je, nastesti byly levny
ja proste tyhle prirodni veci na kuzi moc nemuzu
kockam odcerveni kupuju normalne v lekarne, Drontal obvykle nebo neco od C, ono je to v podstate jedno co, jen aby to bylo na oble cervy i tasemnice, jsou to obvykle stejny znacky jako pro psy, akorat pro kocky
spot on kupuju Frontline, jednou jsem mela tusim Advantage a to fungovalo hur
ale to uz si asi musis ozkouset na ty vase mistni klistata
jen kocce kapnout jen za krk mezi lopatky, ne k ocasu, tam se k tomu dostane a olizala by to12.3.2021 v 10:04 #117190PetraKMaya
ak mozna taky dneska skoncim brzo
to je na HO vyloženě výhra ale! 😀s kapsaicinem, jsem myslela, ze mi hori noha, to palilo jak des uz po pul
a počkej až se osprchuješ!! 😀Tak fajn jo na drontal a frontline jsem koukala. A měníš to někdy, aby si ty hajzli nezvykli?
Spot-on už dostal 2x – před vánočkama a teď – to bylo komplet na šécko, teď má ty očička tak mi radila kolegyně- že dlooouh počkat, třebas tak půl roku, jo?12.3.2021 v 10:08 #117191MirkaDtak tady u nás už druhej den fučák,
včera ráno jsem aktivně před vycházkou vytřela,a vydala se ke křížku,Žeryku po pár metrech šel v podtatě u nohy bez povelu e křížku a zpět,takže o nějakým běhání,čuchání a tak nemohlo být řeči,tak at má trochu pohybu jednou denně,tak mezi stromama na konci vycházky obíhačky s oběma,pak hledání ve stráni hračky-to si zaměstnali hlavu,no a před bránou trochu chůze u nohy,pár metrů+přivolání s tříkrát lehni při přibíhání a dom-takže vyběhaný byly,ale musela jsem se hooodně snažit,což jako není úplně ono…
pak jsem ve vichru šla pěšky do práce-jdna kapuca s kožíškem vevnitř místo čepice z jiné bundy,pak ještě kapuca od bundy…
v práci jsem se snažila pracovat vele rychle ve výsledku má jaksi zatuhlou levou stranu krku…boží jako
odpo pršelo,sněžilo,vichřilo
psi odpo venku normálně chvilku z Martinem,pak se mnou v noci,a Žeryk divnej,bud ho něco bolel,nebo se bál ran-otec dělal dřevo,a Žeryk se bojí hluku,nikdo nejedl,jak nemají maso tak by zdechli hladem…
ráno se mě níííc nechtělo a nechce
tak je tu slušnej bordl,nádobí,nesklizený oblečení ze včera…
no měla bych něco dělat…
takže jsem ráno šla s čoklama-Dafi v boudě,zase si myslí že bude rodit nebo co..
vzala jsem to k rybničku dědinou,kousek podél ohrad a zpět k rybníčku,Žeryk si teda poběhal a začuchal jak normální pes na vycházce,ne jak pes pako-chcu cvičit,chcu nosit,házej…
Dafině jsem zaházela činku,Žeryk trošku tanečních na prohejbání páteře a šla jsem dom,doma jsem vzala Dafi na zahradu,že ji ještě zakopu ….
zakopu balon-to byl velmi zajimavý pohled toto na mě:D,ale Dafčík se proběhla,najedli se a chrní
svrbí mě ruce-všichni by potřebovaly ostříhat-otrimovat
Martin jel na plicní+léčbu,musím něco dělat,než se vrátí12.3.2021 v 10:12 #117192MayaPetraK
Ja ten spot davam jen kdyz zacnou nosit hodne klistata, tak asi 2x do roka
Podle me po vyleceni bych to klidne dala, porad lepsi nez aby ti chodil obalenej klistama, kocka jich nachyta mnohem vic nez pes
Ty prasky stridam tak ruzne co maji vzdycky v lekarne, nejak cilene ne12.3.2021 v 10:13 #117193MayaVeverka si privedla kamosku, jeste docela plachou, tak foceni jen pres zaclonu
12.3.2021 v 10:14 #117195MayaPak asi ta nova zdrhla, takze uz jen nase stara znama
12.3.2021 v 10:16 #117197MirkaDDenny-jaj tak to máte pracovní sestavu teda!
já bych popravdě chtěla mít sebevědomí dnešních 20letých…Čenejčaj-a jak to jde tvé žačce?
bych měla cvičit,jak sem byla chorá,tak jsem necvičila,zase ten krk,to bych měla rozcvičit nebo ne?PetraK-tak u mě to tenkrát bylo vyhrožování znásilněním a tak od bývalýho kolegy z práce-chráněná dílna,tam byl taky výkvět,hodně papíry na hlavu a tak…
no takže policie,ta se u čtení smsek bavila,ale teda pak to daly ke správnímu řízení mi tenkrát o tom došel dopis…
a já dostala poučení at si dávám bcha komu dávám tel,
rada nad zlato,tady v práci má hodně mých kolegů nebo mělo můj tel,protože kvůli výměně směn a tak…prostě čistě kvůli práci,a u tamtoho kolegy jsem si myslela,že je z nich nejvíc v pohodě-no tak nebyl no…12.3.2021 v 10:17 #117198MirkaDMaya-jé ty máš na zahradě hezký pidi černidlo,já chcu taký
12.3.2021 v 10:42 #117199PetraKMirka D.
musím něco dělat,než se vrátía nemusíííš, nemusíííš, ne, nemusíš
vzala Dafi na zahradu,že ji ještě zakopu ….
ty seš vyloženě milující panička 😀 😀 😀lo,já chcu taký
že joo!Maya
jeee veverky, tyyseeešhnusnááá máš veverky a já prt 😀 . Teda taklenc, voni tam sou taky jako, ale za silnicí. Já bych je i na zahradu asi dostala, ale nechci, aby museli přes tu silnici
Ten starej pardál domácí, už je dobře vořachlej 😀dík za info o odčervovácích
12.3.2021 v 10:43 #117200PetraKŽERU ZMRZLINŮŮŮ Z KELÍMKAA, A nevim ešívá se ubrzdim a nesežeru to celý 😀
12.3.2021 v 10:46 #117201MirkaDPetraK-a to mě vůůůbec nezajimá-to třeba Čajdu zajimá,ale mě nééé zmrzlina je totiž studenááááááá
ale třeba šlahačka,ovoce….
sachr dort…
čokoládovej dort
chcu dooort-obrovskej dort,zavrtám tam nos,sežeru ho moc12.3.2021 v 11:04 #117202Petrs01Mirko! Zmrzlina dobrý, ale ty jsi zákeřná!
12.3.2021 v 11:17 #117203MayaDenny
vy se tam teda nenudite, vezmete Zanetu zpatky? 😀
MirkaD
si lehni a odpocivej v klidu nez Martin dorazi 😀12.3.2021 v 11:18 #117204MirkaDPetrs01-tak jako nemám jenom dobrý vlastnosti,že…:D:D:D
12.3.2021 v 11:20 #117205Mayame z toho Lokina picne, prisel balik ze spokojenypes, objednala jsem mu sunku s kuzi, tak mu to nesu, k tomu cuchne Co to jeee? To neznaaam Urcite me chces votraviiit a hazel na me vycitavy pohledy
jeste jsem mu objednala paroh, prisel takovej valecek, jen konec toho parohu, ani to neni celej paroh, drahy jak prase, se bojim mu to dat 😀
ale tak teda po premlouvani jsem mu tu sunku nacpala do tlamy, tak si ji odnes, doufam ze ji nenajde vecer na zahrade12.3.2021 v 11:21 #117206PetraKMirka D.
prostě čistě kvůli práci,a u tamtoho kolegy jsem si myslela,že je z nich nejvíc v pohodě-no tak nebyl no…
jo oni se uměj maskovat, hajzlíciale třeba šlahačka,ovoce….
sachr dort…
čokoládovej dort
………………. to šécko sežereš a pak pukneš!zvládla jsem celej kelímek 😀 , mám to místo oběda 😀 vyloženě byla dobrá.
Petrs01
ale ty jsi zákeřná!
pěkně se rozepsala, co? 😀Maya
vy se tam teda nenudite, vezmete Zanetu zpatky? 😀měli by, kopřivy už začínaj rašit 😀 😀 😀 😀
za chvíli za chvíli tralaláá
12.3.2021 v 11:34 #117207DennyMaya
vezmete Zanetu zpatky?
hádej :-DDD
za parohy chtějí neskutečný prachy, kdybys dala vědět, něco bych sehnala.
Veverky jsou krásný.MirkaD
a já dostala poučení at si dávám bcha komu dávám tel,
to je fakt rada nad zlato, tvl když dnes zadáváš mobil téměř všude,
když ti vezou jakýkoliv balík, je to na krabici….12.3.2021 v 11:38 #117208MirkaDMaya-u nás,když jsme byly malí/mladí,tak než přišla máti,tak muselo být umytý nádobí,zametený,uklizený
no a furt se nic nedělo,furt,nic,ale blížila se doba přijítí máti-a ted rychle-zamést,nádobí…
a to bala prča,když máti přišla dřív
no a ted to u mě supluje Martin,
jak mám volno,tak se mě nic nehce,pohybuju se v pauzách,teda ne vždycky,ale dnes třeba jo,takže v půl osmé vylezu,snídaně,pak si zatelefonuju,pak vylezu ze psama,tam se snažím být akční,pak přilezu,sednu-k PC,
a pak nádobí,pak umyju sporák,odkapávače,dám psům vodu,dám vařit vajíčka,mezitím poslouchám Honzu Dědka,čtu si diskuzi na fauně o EU,
a ted ještě sklidím to oblečení…
a je půl dvanácté…
prostě něco udělám,sednu,něco udělám,sednu-pohyb s pauzama…
kdybych na to rychle vlítla,mám ted všecko hotový a klídek,ale mě se nechce,že…
takže to ale někdy dopadá tzak,že já volno-Martin v Brně
já du na velkou vycházku ze psama,pak mám ten den s pomlčkama,že taky su utahaná po vycházce-tak sedím,klíddek
A NAJEDNOU DVÉŘE LETÍ,A MEZI NĚMA MARTIN!
a už to jede-jé tys nevětrala,proč je tady bordel,proč nevytáhneš žaluzky,proč,proč,proč
a já nasraně-sem byla na velké vycházce ze psama když ty s něma chodíš chvílu…
on-jak můžeš bý taková bordelářka?
já-aby ses…
no,tož tak někdy-takže…snad abych vypla ty vajíčka a pohla se:D:D:D
ale vyvětraný mám…12.3.2021 v 12:19 #117209MayaMirkaD
on Martin nema ruce, ze kdyz se mu neco nelibi, nemuze si to udelat sam?
pulka bordelu je vzdycky jeho, zije tam taky ne?
Denny
no a von to ani neni paroh, jen ten urizlej spodek, jsem myslela, ze kdyz je to vetsi velikost, ze tam alespon neco bude trcet a prt
jo, drahy to bylo jak prase
dam mu to ozkouset a uvidim, kdyby ho to nejak hodne bavilo, tak bych byla rada kdybys mohla sehnat nejakej paroh parohovatej, samozrejma zaplatim, ale dam vedet, u nej nikdy clovek nevi
tu sunku prej snad konecne sezral
jeste jsem mu koupila takovyho hada, kterej ma zespodu diru na mlsky, proste neco na zabaveni- Odpověď byla upravena před 3 roky a 8 měsíci uživatelem Maya.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.