Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 2,832)
  • Autor
    cernej caj

Tak zakladam

PetraK

Je-eh, my už jsme v novým!! Tak to přepíšu tam, díkec čajdo! Já dorazila až teď
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem fčéra byla utrácet. Na tý veterině, Moures je drahej i zadarmo 😀 😀 . Ne ale dostane nějakou tu srágoru, co by měla pořešit šécko a pak už pojedeme normálně. A ohařiska si taky halt ďobnou.
        Xindl na obličeji se zatím nerozrůstá, ale na radu Sokola, asi ve čtvrtek pomažu pro jistotu na kožní. Aby to o víkendu nevzalo nežádoucí švuňk. Je děsně debilitní, že musím spát na druhý straně, ale tělo je kupodivu disciplinovaný.

Jo a pozortee, pozortééé, přišel mi Jéžišek! Až z daleký Moravy, od Bučovic… seděl a čekal na mě trpělivě několik dní ve schránce, než nás napadlo se tam kouknout. Děkuju Jéžišku, dárek už jsem schovala do dárkový truhličky a těším se 🙂
        Maya
        sežral krk a prsíčka
        hmmm gurmán, prsíčka si dal 😀

boudicku mu tam nech, asi uz ma oblibeny spani jinde, ale kocky to casto meni, treba casem si ji treba oblibi
        jojo, má ji tam furt, a dávám mu do ní mističku, když odjíždíme. Snad to vezme na milost. A nebo mě bude tejrat tím, že bude furt na tý rohožce a já ho vezmu do Prahé 😀 😀 ne to se směju, to bych mu neudělala. Je zvyklej si chodit venku i když možná o to nestojí, je nejradši s námi vevnitř, max. na dvorku kraví s ohařema a nebo ho odnesu k sousedům a on se pak vrátí k nám. Zajímalo by mě, kdybychom tam byli na furt, jestli by vůbec chodil ven?? Je to takovej domácí tvor. V tomhle jsou s Rumouškem stejný. Nejradši jsou se mnou u plotny 😀 😀 Loveckej pes a venkovní kočka. Ale Tali už to chytla taky, to je fakt 😀

Mirka D.
        a najednou chrrr fiúúú-z jedné strany u hlavy Žeryk,z druhé v nohách Dafi….

to ne nej vzdělávací proces.

Fifi
        aby si to Ruzice neprecetla a nesabotovala to zase. 😀 Je naockovana, mura cerna, zase na 3 roky klid od vztekliny a kombi za rok. Uf. 🙂 31 kilicek rotvicich, zouzel stihla je to, pan dr. ji chvalil, ze je v super kondici

gratulíre k očkování. To mají s Tali stejnou váhovou kategorii, by si mohly dát sumo 😀 😀

e ulevilo hned minuly pondeli po tech injekcich, ani jsem ji prasky dalsi nedavala.
        hlavně, že huž je cajk. A taky že to nechytil Trolďas., páč mít dva poblijouny, to nejni terno!

Petrs01

Pomoc, já mám od rána v hlavě TOHLE:
          Benzínem se nemá hasit ohniště,
          teď už je to jedno ale pro příště,
          slíbili mi tady místní hasiči,
          že to se mnou po koncertě nacvičí.

(Plíhal/Nohavica)
          Nevím proč a nemůžu se toho zbavit, uááááá

Maya

Petrs01
            to vubec neznam tuhle pisnicku a teda kdyz to tak ctu, tak si ji asi radsi ani poustet nebudu, usniho cerva nechci 😀
            PetraK
            ono je to kocka od kocky
            kocku kdybych normalne nevzala a obcas nevyhodila, tak ven skoro ani nepachne
            kocour je zas jak hodinky, rano dojde, celej den chrape doma a jak padne vecer pul desata, uz votravuje a chce ven
            co je to draha kocka uvidis s Mouresem v lete, kdy je to vsude sama mys a kliste 😀
            nechala jsi ho i naockovat?

cernej caj

Petrak
              Utracet a veteri a ve dvou nasledujicich vetach neni sikovny rozlozeni 😀

Petrs01
              Taky ji neznam

PetraK

Petrs01
                Maya

usniho cerva nechci

nááám nááám narooodíííl seeee! 😀 😀 přes to jsem se v noci nedostala 😀

ono je to kocka od kocky
                no Moures teď v zimě vypadá, že je docela zápecník. Ale to byl ještě než byla ta zima, on tu společnost má hrozně rád. Třebas mu to vydrží??

co je to draha kocka uvidis s Mouresem v lete, kdy je to vsude sama mys a kliste 😀

😀 nějaký ošetření dobrý neexistuje? jak mám postupovat?

nechala jsi ho i naockovat?
                no to já zatím nemožu právě 🙁 paní se chystá po novým roce. Já ho zatím nikam transportovat nemůžu a nechci, bylo by to blbý takový.

PetraK

černej čaj

Utracet a veteri a ve dvou nasledujicich vetach neni sikovny rozlozeni 😀

ty vado nojo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ach bože já sem ale jelit!

Petrs01

vubec neznam

To kdysi Plíhal spáchal “univerzální melodii” a oba pak na to skládali sloky podobných šíleností. Některé texty se dají dohledat, kdo je autorem které se dohledat nedá. Natočené jsem slyšela jenom asi tři, od Nohavici. Včetně téhle.
                    texty tady

Maya

cernejcaj
                      to mi vubec nedoslo 😀
                      PetraK
                      tak i na kocky jsou asi ruzny moznosti, ja jedu cestou nejmensiho odporu, abych nemusela furt stepovat u veta, takze v lekarne nebo na netu kupuju, kocky venkovni fakt tak kazdy 2 mesice odcervit, v lete urcite, v zime tolik mysi nejsou, tak staci i min casto, za zimu dam treba jednou a na klistata davam pipety, ozkouseny mam ze nejlip funguje frontline, i tak ale nejaky klistata nosej, nenasla jsem nikdy nic co by je zbavilo klistat uplne, takze pinzetu a tahat
                      pipety nekdy i kazdy mesic nebo max 2, jinak chodej domu obaleny klistatama, ale to asi taky zalezi na lokalite kde jaky mnozstvi klistat je, u nas asi hodne
                      vsechno striktne kupovat urcene pro kocky, psi se kockam davat nesmi

Maya

Petrs01
                        jezis to jsou kraviny 😀 😀

Maya

no debata o pisnich me alespon primela podivat se detailne na mou momentalne oblibenou pisen
                          jsem treba nevedela co je are second to none a prekladac to dava jako jsou na spickove urovni, to by me nikdy s tim second a none nenapadlo

PetraK

Maya

dík za návod, tak v létě zintenzivním péči, teď co jsem ho měla v merku ten říjen a listopad klíště žádný, tak uvidím jak to bude v sezóně
                            čím odčervuješ?
                            to, že psí věci pro kočky nesmím dát vím, ale ty jo… když mají čokle obojky potom?? co dělat? prozatím jsou docela dost v kontaktu fšicí. A co používáme ten Scalibor, tak jsem s ním spokojená, jak funguje.

sakra -nemůžu najít tu zásilkovou firmu, jak jsi dávala. Páč přes zásilkovnu to nepošlu – jejich aplikace se mi, nevím proč nechce vejít do teleféna.

PetraK

Maya
                              už to asi mám,je to tohle?
                              https://www.zaslat.cz/co-nabizime

Maya

PetraK
                                jo to je vono, ale jak to bude fungovat ted netusim bo normalne baliky mi PPL a spol vozi tak s tridennim zpozdenim, tak je mozny ze si pockas i na vyzvednuti

Maya

PetraK
                                  odcervuju normalne praskama, drontal a tak co mi prodaji
                                  hlavne to musi bejt proti tasemnicim, vsechny nejsou
                                  jako maji na kocky i odcervovaci pipety, ale kdyz kupuju pipety na klistata, tak se mi to uz moc nezda davat na ne jeste tyhle pipety, tak davam radsi prasky
                                  https://www.pilulka.cz/dronspot-60mg-15mg-stredni-kocky-spot-on-2×0-7ml?gclid=EAIaIQobChMIw8ecsa–7QIVUbLVCh2yOwOfEAQYASABEgL44vD_BwE
                                  ale zas nekdo nezvlada dat prasek kocce, tak je pak ta pipeta asi dobra volba

Maya
                                    Maya
                                      Maya

zas nic, tak nevim jestli to blbne tady a nebo u nich
                                        kdyz tak hledej dronspot

PetraK

Maya

díkec za proškolení 🙂

koukla jsem rovnou na stránky PPLka a tam to jde taky poslat rovnou, jen si musím vytisknout štítek. A odnesu to rovnou do parcelshopu a budu mít jistotu, že to vyzvednou ten den. Tak dííkec moc.

Maya

to je dobry 😀
                                            Pokud tě někdo strašně naštve, napiš si všechno na papír a zakopej ho…
                                            A ten papír zahoď.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.