Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 2,821. až 2,832. (celkem z 2,832)
  • Autor
    MirkaD

Maya-a tak má ruce-on třeba řekne-mělo by se vysát-a já-tak ta se vysaje…
    ale on když odněkud přijde,jak nikde nemže jíst,tak je protivnej tak říkám-se najez,seš protivnej z hladu
    já se přiznám,že já zas,kdy dojdu z odpolední,a je plnej dřez nádobí,tak teda prudím taky-takovej ten pocit-já makám,nadřená su,a tady je bordel,seš doma,tak aspon to nádobí můžeš umýt-prostě přijde Mirka nadřená z práce-a prudí-dejte ji kafe,něco sladkýho-a je klid…
    tak zase my si nemáme moc co vyčítat,ale je fakt že narvanej dřez mě prostě vytočí vždycky a spolehlivě,kolikrát jsem v noci umývala nádobímže to fakt nešlo

kachna

on Martin nema ruce, ze kdyz se mu neco nelibi, nemuze si to udelat sam?
    pulka bordelu je vzdycky jeho, zije tam taky ne?

přesně tak, hnala bych ho koštětem.

Maya

MirkaD
    no neco jineho je kdyz ty prijdes urvana z prace a neco jineho je kdyz on prijde z vyletu k doktorovi, tam se asi moc nepredrel
    hele jako ale vazne, kdyz je schopnej utracet za tiskarny, tak ty proste kup mycku, nebudes to muset mejt a navic spinavy nadobi je schovany v mycce, takze te nebude iritovat ve drezu
    kazdej svy spinavy nadobi strci do mycky a pak se jen muzete hadat kdo zmackne cudlik

Maya

tak jsem ted vypla hotspot, uz nam nahodili internet, takze prace doted mi sezrala tak 1 GB, to neni zas tak moc, kdyz vezmu ze vsechno je online

Maya

tak nam asi prej zvysi perimetr 😀 budeme moct za katastr
    ale jako vcelku zajima otazka je kde jsou vsichni ty nakazeni odhlaeni antegenama ve firmach kdyz PCR testy klesaj

cernej caj

Petrak
    Ano to vokazuje uplne samo:)

Du vas docist

Maya

tyhle botky se mi libej, uz mam sice asi dvoje, ale mozna si udelam radost
    null

cernej caj

Maya
    Hekzy mam podobny sporotvni balerinky na hezko kdyz nechci podpatek a spu pohodlny moc

Mirkad
    Taky me to.andohi vytaci akorat u nas dela.mux 90% bordelu

Hm zmrzlinku bych sindala

Denny
    Suoer veverky

Moje zacka je sikovna ja si nesteuzju, nastesti:)

Uz z prase uz se tesim dom, dneska.se mi zas nechce cvicit… uhniju…

MirkaD

Maya-no,myčka by se hodila při našem způsobu jídla-furt
    třeba v BK-u našich-ráno snídaně-4hrnky,bez talířků,jedlo se nad stolem,umyvatelnej ubrus,pak oběd,umylo se sklidilo nádobí-u nás se vždycky hned sklidilo,málo místa,takže nenechávalo odkapat,odpo si někdo něco vzal,pak večer večeře v 7 umýt sklidit nádobí,a čistá kuchyn
    tady se jí v podstatě do noci,takže furt nádobí a bordel
    botičky pěkný-kolik stojí?bych si taky dala říct,spojují mou představu pěkných pohodlných bot

Fifi

Zombie se hlasi… Teda, nevim, co to melo bejt, ale celej den provalenej s epesnim hlavobolem, ted jsem se jakztakz vykutalela. Krcisko nebo tlak – to spis, vzhledem k tomu, jak tu pekne ficakovalo. Vybicovala jsem se ted k maximalnimu vykonu. Dala jsem varit kureci vyvar. 🙂
    Peknej vikend preju vsem!

Cajdo
    ma hlas spis zapasnice
    Vichrice hlas podoba… 😀

Mayo
    Vy mate krasny drevokocuriky, ja chci takyy! 🙂

Esusova
    vytloukala jsem életriku ve sklepě
    To zni nebezpecne, ses cela? 😀

Jinak se tesim, ze sem pribydou novy clenky kecaci – kuk. Myslim, ze to musi schvalit Cajda – jak sem lezly spamy, tak jsme se onehda usnesly, ze registrace zde na kvokarne jen pres webmajsterku.

cernej caj

Ja vim, su opozdena a dlouho mi to trva… psala mi vcera esuska ale ja vubec nezvladam ani chodit cist sem, natoz kontrolovat druhej email… a cist komentare… tak se omlouvam, vsechno cekaci schvalny

ano, jeto kvuli masakralnimumnozstvi spamu… mzueme tu denne mazat desitky komentaru nebo holt se musime smirit s tim, ze si ne vzdycky vsimnu mezi destikama spam emailu se snahou o registraci nejake te vasi registrace… prochazim to cca 1x za tyden, takze je vzdycky lepsi napsat esusce nebo primo me, esuska preda a ja se pokusim jak nejrychleji to pujde priste vyridit 🙂

cernej caj

hlasim presun!
    do jara 2021

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 2,821. až 2,832. (celkem z 2,832)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.