Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 641. až 660. (celkem z 2,832)
  • Autor
    Maya

Denny
      za chvíli budeš potřebovat další akvárko s takovým chovem 😀
      cernejcaj
      co kolenu, už se umoudřilo?
      v tlf jsem žádnej update neměla, je to google fíčura, musíš to mít v tlf taky, nastaví se tam adresa a nebo zařízení, kde má bejt telefon odemčenej, mám tam doma a náramek do práce, když jsem u stolu, nemusím ho odmykat a tlf se zamkne, jen když odejdu od stolu, jako do teď to fungovalo a najednou prt
      a nebo už mi blbe telefon, když je to taková vykopávka

cernej caj

Maya
        Hm a nemenil google ted podminky ze musis neco potvrdit? Jinak nevim, ja tyhle veci nepouzivam vubec.

Mirkasnad je lip ale paralen temhle bolestem asi moc nepimuze, kyp si aulin/dolgit/voltaren/inuprofen mast a kdyz boli rameno namaz spis masti poradne a zkus homeo, napisu ti pak co jsem ja mela na boleni kloubu

Denny
        Jee super s krevetkama

Ja su doma, kolebo trosku lepsi ale porad boli a natekly a porad nemuzu uplne ohybat ale jde to uz vyrazne lip. Kamos vcera psak ze muzu prijet do orahy ze me veme autem nekam hodinu a pul na vlhost ze tam zna dost srubu a muzeme tam chodit nalehko, tak sem mu psala ze ted nemuzu chodit, sme doma z vandru 2 dny! Ze se mu ozvu a on ze nwchtel at sedim doma prdeli:D ale ja chci sedet doma na prdeli:D

Dneska se mozna vypravim i s feribkou ven

Muz chodi do prace maji novej stroj aby ho rozchodil nez skonci dovoleny

kachna

Kachna-takže ty si nic neplánuješ?

Ale jo, ale nikomu to nevykládám. Plánuju naopak hodně, celkem do detailů, pak do toho vlítnu a je to ve výsledku úplně jinak 🙂

cernej caj

tak uz mam fotkyyy na webu 🙂

Zimní vandr, prosinec 2020

Fifi

Zdravicko vespolek!
              Dennyky
              Jo a mám těhotnou krevetku takže množírna funguje
              Gratuluju, mnozitelko! 🙂 Tehule je to zeleny na dne?

Mirko
              Zado bolavy si asi prevzala ode me, po dvou tejdnech je mi lip. Tak vydrz, prtka, vydrz, ono to prejde. 🙂

Cajdo
              Jdu si pocist. A dobre, ze koleno teda lepsi.
              Edit – tedy, Cajiku, to byl krasnej vandr! 🙂 Fotos dokonaly a vozrala se ztracenym mobilem – to nevymyslis. Diky za super pocteni.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 10 měsíci uživatelem Fifi.
              cernej caj

MirkaD
                https://svethomeopatie.cz/hledam_homeopatika.php?p=rhus+toxicodendron&lg=1 Rhus toxicodendron
                to si zkus koupit a dlabat

Fifi
                dekuju za pochvalu 🙂 jo, moc sem si to uzila:)

cernej caj

tak dneska posledni den dlouheho volna, no nebylo to spatny i dkzy na muj vkus moc casu doma 😀 tak zkousim udelat pomazanku z cocky

Fifi

Prsavo, mlhavo, fujtajblo.
                    Cajdo – aspon si te Ferinka trochu uzila doma. 🙂

cernej caj

Fifi
                      jojo, rano sme lezeli asi pul hodinu v posteli a nuchali cumacek 🙂

jinak uz muzu ohybat koleno! sice opatrne a jen zlehka, ale uz to jde 🙂 i kdyz je porad nachylny na dotek, tak v bezny aktivite uz to docela jde 🙂

Fifi

To je fajny, tak hlavne nic neuspechej a nezrakvi si ten ubohy kloub znovu. 🙂

Denny

Dobré ráno z pracovního procesáááá,
                          hlásí se množitelka vodních živočichůch 😀
                          Tak jsme se konečně dočkali, že?
                          A začíná novoroční chaos v práci…přeceňování, atd.
                          Ale neva, aspoň to uteče.
                          Včera trochen nasněžilo, ale už to taje, takže trochen blééé.

Maya

Denny
                            uz se narodily?
                            u nas hnus dest a mlha

cernej caj

Tak dneska prvni den v praci… 😀

Snad to bude rychle utikat

Maya

cernejcaj
                                u nas nuda, mame inventury, takze zavrenej sklad
                                ale lepsi nuda doma nez v kanclu 😀
                                pujdu vybirat Dorinovi oblecek, vubec mu nenarostla podsada, ted to jde, ale ma mrznout, toz ho dostane k narozkam

PetraK

RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr. Tak sem tu.
                                  A pěkně dobitá. Aby v tom čajda nebyla sama, švihla jsem s sebou dneska ráno a dopadla kolínkem pěkně na železnej rošt rohožky. A taky ručičkou. Tvl já chytla vzteka, že jsem druhou nohou kopla do lampy a nevim, co mě tetkon bolí víc 😀
                                  Ale Vánočky byly krásnový. I Silvestry v Domečku. Procházkovali jsme loukama a lesama a dobře bylo. Enem teda ten návrat do prasé. A na Novej rok sem vyluxovala celou půdu, mám to tam moc krásný tetkon. Ani jeden paboučinec tam nejni. Maya musila hodně moc škytat, páč jich tam teda bylo, takový ty čeeernýýý dlouhý starý paboučince, fuj a blebleee. Ale tetkon to tam je krásný. Ešče enem vytřu ty starýprkna vodou a bude to jak na zámku. Jen jsem to nějak přehnala a pak v sobotu skončila v posteli. Uďála jsem si pýžamovej den a nevylezla ven. To taky bylo výborný 😀

Dennyky
                                  čus množitelko – už máš plný akvárko?
                                  u nás v Domečku taky trošek sněhu, ale pak do toho padala mokrá hmla a šlo to skorem dolů. Ale tam je krásně i s mlhou, tak jsme si to odpolko s ohařiskama užili.

černej čaj
                                  myslim, že po dnešním ránu musíš mít už úplně zdravý koleno, štafetu jsem úspěšně převzala já 😀 Těším se na článek, Fifijová mě velmi navnadila

PetraK

čááájooooooooo to byl krásnej vandr!! Ta předposlední pařezová fotka!! Ta přebila šécky ostatní u kterých jsem říkala jééé! Ta je bombová!!

Petrs01

Nemusíte se bát, kripl do třetice jsem já – včera jsem si doma ukopla malíček na noze, asi je zlomenej, bolí to hnusně.

Maya

aa, doufam, ze tim serka invalidu konci
                                        me se udelala akorat vyrazka na rukach a to mi staci, invalida bejt nechci 😀

PetraK

Petrs01
                                          malíček na noze, asi je zlomenej, bolí to hnusně.

to Ti nestačilo to koleno tudle? 😮 ale ukopnutej malíček je velkozlo, to si moc dobře pamatuju.

Maya
                                          zkus ty ruce oplachovat převařeným čajem černým (neslazeným 😀 ) Jo a fotka Lokíse se zářícím kožuchem je boží. Máš PéeFko na příští rok!

Petrs01

to Ti nestačilo

no, já myslela, že stačilo… ale asi jsem zlobila či co…
                                            A vůbec, ty máš co mluvit, když se sama musíš hned opičit po čajdě! Nemusíme mít ty kolena zrakvené všechny, ne?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 641. až 660. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.