Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 681. až 700. (celkem z 2,832)
  • Autor
    Fifi

Jee, Mirko, tak to gratuluju, teda M. – kam se do procesu zaradi?

tu se dealujou postrojky pro pidi psy, koukam. Ja musim schrastit neco pro Ruzici, oblecek, aby v lete zase nemrzla ve stanu. 😀

PetraK

Můj oblíbenej Tygr 🙂 , to se nevochodí, škoda, že už je tolik, dávaj další můj oblíbenej – Samotáře 😀

Vyrobila jsem dokonalej svařák bez vína!! Ale fakt dokonalej, tak , že se Brtnik dožadoval potvrzení, že tam nejni víno 😀 😀 Seeem výbornááá. A taky výbornej zeleninovej vývárek. Bude zdravá polífčička.

Mirka

ehm-jinak už jsme doma 2 pracující…..:-)

jeee, to gratuluju!! To je primissima dárek sváteční! Tak ať to šécko klape!

cernej caj

MirkaD
          Gratuluju! At martinovi prace jde a v korona krizi neubyva, at neprijde o praci jak znamej… ale tak to bybasi ennqbirali a at se mu dobre jezdi, i kdyz teda 4km pecha do brna a salinkou to je taky streka teda. Tak at je spokojenej:)

Ja po timovi taky nenabizim… protoze velkej…

Petrak
          Samotare sem nikdy nevidela a tygr myslis teorie tygra? Ten se mi taky libi

Maya

ja samotare taky nikdy nevidela

PetraK

RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Dneska jsem s sebou kupodivu ráno neflákla, ale to taky proto, že mám jiný boty, tamty se ROZBILY!!! Po jednom dni nošeni???? A jsou to Rieker boty, žádnej šunt 😮 normálně jsem se propadla v obou botách do podrážky
              takovýdle krásný byly

Tak doufám, že reklamaci vyříděj rychle, páč takhle rychle sem ešče nikdá vo Jéžíška nepřišla teda. Tak jsem si aspoň vzala novej batůžek teda.

černej čaj

Jooo jo Teorii tygra mám na mysli, to je boží film. A Samotáři taky, až se někdy budeš doma nudit, koukni. Samotáři a Knoflíkáři, to je kultovka

Maya

PetraK
                pekny botky, to musi bejt nejakej vadnej par kdyz se ti to stalo i u obou bot, u riekeru jsem mela akorat jednu reklamaci kdysi davno 10 let zpatky
                tak doufam, ze ti je brzy vymenej

vcera odpolko objednany sluchatka mi dneska veze PPL, maj nejakou novou ficuru pin pro predani, se zcvokli nebo co? jako kdyz mi to bude vyzvedavat mama doma, tak ja ji jeste budu muset transportovat nejakej blbej pin??

Maya

jinak takhle dnesni moda zvedlejch spicek u bot mi docela vadi
                  maj to snad vsichni vyrobci
                  jako chapu ze pro vyrobce vyhoda, protoze muzou vic osulit podrazky, ale na nohy je to debilni

PetraK

No co to je toto?? Vy neznáte Samotáře???? Jak se to stalo?? 😀 Zásadní chyba!

maya
                    taky myslím, že je vadnej pár. Tak uvidíme, jak se pochlapěj.
                    co to maji v pplku za novinku?

Maya

PetraK
                      nevim, je to v sms o case predani, co mi prisla rano, pin pro predani a 6mistny cislo
                      uvidim jestli to bude ten ridic vyzadovat, jestli jo, tak fakt debilita, protoze kolikrat si prebirame baliky i se svagrovou jen tak, ze zavolam ridici a reknu at to hodi k nim

PetraK

Maya
                        hmmm, novinka 🙁 po mě zatím – ani nevím který přepravce to byl?? chtěli aby Brtnik znal to heslo, co mi poslali. Ale teda nevím, jak to bude v případku, že to budou doručovat Brtnikovi do práce a on tam nebude, páč zatím to vždycky mohla vzít recepční.

Petrs01

Hesla už se provozujou dlouho, ale eště to po nás nikdy nikdo nechtěl. Možná když by měl řidič pochybnosti.
                          Mámě pošli heslo SMSkou a máš jistotu.
                          PPLka má zákaz podepisovat – mají takové ty čtečky jak po nich čmáráš prstem a to kvůli viru nechtěj používat.

Maya

PetraK
                            no u PPL to nikdy nebylo, nejaka novinka

Maya

a tak jak ctu, odpolko bude tiskova konference, cela Evropa prodluzuje lockdowny a my se s ti vyporadame jinak, proste zrusinme pocty nakazenych a pes nam klesne, parada a epidemie bude vyresena
                              tyhle obraty jako pred mesicem antigenni testy budou prinosem, budeme znat aktualni situaci a ted, kdyz ta situace je pruser, tak obrat antigenni testy nam zkreslujou statistiky, tak radsi to pocitani zrusime, to je fakt vladni hvezdne prohlaseni, to uz asi nic neprekona
                              no diky tomuto rizenemu promorovani uz ani ty vakciny nebudeme potrebovat, takze je uplne jedno, ze na ne budeme cekat tak dlouho

PetraK

Maya
                                no jasně s tímhle nárůstem nakažených budem promořený raz dva o tom, že část populace zemře a nebude třeba očkovat, ani nemluvím. Takhle ušetříme za vakcíny, víš?

MirkaD

Fifi-dělá v BMT v Brně,strojní zámečník-což nikdy nedělal,tak na zaučení
                                  tak se uvidí
                                  jedno z mála míst,kde je jen ranní
                                  včera teda tady děsně blátivo-jsem šla k hájence-takže do kopce,kus k vysílači a zpět-a cestou navrch-3kroky tam a 6 zpět,a zpátky o hubu
                                  ještě jak Martin celou noc nespal,tak jsme se chytli,protože já jak dojdu z ranní-tak nedělám nic-najím se a lehnu si,pak jdu ze psama,a pak bud začnu,nebo si chvílu sednu a finguju večer,v noci
                                  no,takže Martin,jakotože je tam nádobí,a že su doma dřív než on,tak jsem to mohla mít sklizený…já na něj,že jsem byla 45minut s psama+cvičení na zahradě…::D:D:Dno jak malí jsme
                                  ale tak vyprala jsem 3 pračky-jednu dvakrátt,vysálala jsem,on udělal oběd na dnes
                                  a holt,jak dojdu tak musím rychle pofackovat kuchyn-ono já jak si sednu,tak se mi nic nehce:D
                                  takže dojít,najíst,rychlo nádobí-hlavně nesedat,nelehat:D
                                  a pak ven…
                                  ono,si to sedne
                                  dnes teda su strašně utahaná
                                  tak to na moc akční den nevidím
                                  Dafi v noci 5krát blila-asi jí vadily namočený granule,nebo něco na dvoře-rodiče zas na dvůr pouští chorobnou slípku…
                                  takže musím vydrhnout koberec
                                  ráno jsem s něma šla jen k rybníčku a zpět,pak busem do města zařídit si placení nový tv+internet,máme to nově přes setobox,ve spořce jsem zjistila,že propadlá občanka,tak vyřídit občanku
                                  nečekala jsem to-takže Fifi-snažila jsem se přesvědčit paní at mě vyfotí v roušce!to neprošlo,tak aspon vlasy co nejvíc do ksichtu…nnenamalovaná…
                                  děs,to budu mít x let zážitek….
                                  jinak samotáře jsem viděla,tygra jsem zkoušela včera,ale na mě je moc,jak se k němu ty ženský chovají,jako vím,že to tak u některejch je,nebo to má být asi vtipný,ale nemám ráda,když se k někomu chovají jak k debilovi…
                                  PetraK-s botama blbý,asi fakt vadnej kus-holt každej někdy udělá zmetek…
                                  jak hsem šla pěšky z města,tak se mi fakt bude chtít odpo ven-to je na chození pěšky blbý
                                  když sem dřív měla na ráno,šla pěšky z práce dom-takže utahaná+ještě kus do kopce,tak pak jít ještě ze psama-tak to bylo nadlidský úsilí….
                                  no ted to budou mít s vycházkama osekaný,když budeme mít oba na ráno,tak ráno rychle vyvenčit,pak vycházka odpo,případně kousek večer…
                                  těžko můžu jít před půl patou ráno na nějak dlouho…
                                  rodiče je dopo pouští několikrát na dvůr/zahradu,takže vyvenčení mají+se proběhnou
                                  i je chcou brát ven ze psama někdy,když půjdou ze svýma-ale tak to by ani nemuseli
                                  brávali dřív hodně Gera,s tím chodily denně aspon 10minut-ten se proatě na dvcoře/zahradě nevyvenčil-ale ten byl fakt hodnej-neřešil manipulaci-jako někdo,neřešil psy-jak Dafi-která po nich se všema krm mě blafe,
                                  neuhnul s cesty,a chodil blízko-takže pohodovej pes na vycházky,o kterým skro nikdo neviděl
                                  to se o ttěchto 2 říct nedá:Doni,když nic jinýho,tak sou slyšet…
                                  třeba když vidí Žeryk Pavlu-to je záchvat štěstí-takhle už nevítá ani rodinu:-()

Maya

rozhodla jsem se drzet prerusovanej pust 16\8, prej se tim zhubne hlavne brisni tuk, coz potrebuju, jsem zvedava jak dlouho to vydrzim a jestli zhubnu alespon par kilo 😀
                                    v podstate to znamena vynechat snidani a trochu posunout obed, ale obed dneska a zejtra si dam asi jeste v normlanim case
                                    dneska jsem mela teda k snidani akorat dva hrnky caje, ale ted uz teda pomalu zacinamm mit hlad 😀
                                    akorat mi trochu do toho hazi vidle kafe, kafe po ranu musim a horky nevypiju ani omylem, tak jsem si misto dvou lzicek cukru dala jen jednu a doufam, ze to se spali rychle a nebude to moc mit vliv

MirkaD

Maya-toto mě fascinuje-já včera na starou paní v práci-at si dá roušku-a ona,že jí rouška vadí,a že tu nikdo není!fronta 4 lidí a já je nikdo…
                                      tak jsem jí řekla,že mě ta rouška taky vadí-a to nekecám -po 9hodinách v práci-ucpanej nos,hlava,štípání v krku,chlapovi jsem nevzala peníze-normálně vyřechtanej chlap,frajer,starší,častý zákazník-začal brát papírovky ,že zaplatá cigarety,nešlo mu to,tak že si nasliní prsty,tak mu říkám,at to nedělá,on se zasmál,sundalk roušku otevřel hubu,psrst až na mandlích a šel mi dávat ty peníze,tak jsem mu řekla,že si ty peníze nevezmu,tak šel pryč,já zavolala vedoucí na storno…a šmitec….já su taky někdy slušnej nervák…

MirkaD

Maya-já se po vánocích zvážila-mazec….půst nehodlám držet,ani nic
                                        protože-bez sladkýho být nemůžu…
                                        ale zhubnout bych měla-doufám,že zhubnu pohybem….

Maya

MirkaD
                                          desny ti lidi, to ti teda nezavidim
                                          ja bez sladkyho taky bejt nemuzu 😀 ale loni jsem to vydrzela 2 mesice, tak snad letos taky neco dam, nehodlam si kupovat celej novej satnik
                                          s pohybem to bude lepsi az na jare ale to uz mam vyzkouseno, ze na vahu to zas moc vliv nema

hezkej clanek
                                          https://www.seznamzpravy.cz/clanek/komentar-vybere-cesko-ockovaci-smyk-sanci-mame-ale-135952#source=hp&seq_no=6&dop_ab_variant=0&dop_req_id=eOA6IYKgWo6-202101050949&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

PetraK

Mirka D.
                                            nečekala jsem to-takže Fifi-snažila jsem se přesvědčit paní at mě vyfotí v roušce!

😀 😀 áááá, další paní na holení! No já se nebudu smát moc nahlas a radši se půjdu podívat, do kdy platí OPé mi, abych se nedivila 😀

samotáře jsem viděla
                                            no hurá!Konečně někdo! Je to boží film a Macháček tam exceluje. Ono ostatně fšicí jsou výborný. Paní Macuichová třebas 😀 😀 Hláška To máš z toho, s kým se taháš, je u nás doma stálicí 😀

ale nemám ráda,když se k někomu chovají jak k debilovi…
                                            ale pěkně si s tím poradil, ne? 🙂 Já si na tom užívám i to, jak třeba Eliška a Táńa božsky hrajou. A to, jak si člověk uvědomí, že je fajn, jak dobře doma fungujem.

t,pak vycházka odpo,případně kousek večer…
                                            Mirko, to je standardka, tak si to nemusíš vyčítat, ne? Naši ohaři taky jdou ráno, hlavní prochajda je odpolko a večer čůrací, venčíci. Teď jak už jsou dospělí, tak pokud prší, tak dostat Taliprda pořádně ven, to je něco 😀 Rumouš ne, ten může trajdat i krupobití, ale madáme princéska, nikoliv 😀

třeba když vidí Žeryk Pavlu
                                            v čem je pro něj specifická?

nervák
                                            proč nervák, taky bych si to nevzala, je to nechutný, kovid nekovid,tohle je prasárna, jako sahat na rohlíky bez rukavic, to von je hovado nechutný.

Maya
                                            já se chystám dát si půstík celodenní, aby se tělo mohlo trochu vzpamatovat. Musíš si na to nastavit hlavu, tělo to pak vezme.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 681. až 700. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.