- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky.
-
AutorPříspěvky
-
16.12.2020 v 7:53 #11295216.12.2020 v 9:13 #112954
cernej caj
Denny
Mas to parasni a v re tme.to krasne sviti:)A teda zme sil se ji jazyk se mi zda uz se ji vleze do tlamicky 😀
16.12.2020 v 9:39 #112955MirkaD
tak já včera druhá ranní v Újezdu-ráno mražák-husy,hranolky,kapři-a všeho hodně,takže jsem se dost natahala,protože tahat těžký velký bedny s husama který jsou narvaný vzadu v termáku-asi stejně vysoký jak já-sloupec beden,pak zas do mražáku a na sebe a to stejný těžký hranolky…byl zážitek-už v 7jsem byla utahaná,bolely mě ruce,záda+zpocená+v mražáku….no to byl teprve začátek dne:D
pak na kase,kde se furt člověk zvedáa nahybá aby viděl do vozíku-je to tam vyšší než u nás a jak to mají zkopečka s tím vysokým okrajem tak do košů není vidět-tak zvednout se,nahnout,sednout,chvílala stát-jako tělocvik dobrý….
no,koupila jsem filé když bylo v akci,a dojely jsme do Bučovic-skočila jsem k nám do obchodu dát věci do skřínky,pak do města vrátit Žerykovi hračku-moc malá-do knihy pro knížku co těsně přede mnou vyprodaly-takže nic-do obchodů po jednom-takže zverimex ve frontě na schodech,v knze hned vypadnout a pěšky v dost kose,vichru dom-jindy bych třeba seděla v knize a četla si,než mi přijede bus…ted to nejde-když 2 lidi v obchodě…
doma jsem zmrzlá a utahaná vzala pejsky na rychlo vycházku pro kamošku a s ní zpět,dostala jsem od ní zbytek dárků k narozkám,daly jsme kafe,koledy…
a já večer dávala do rámečků fotečky…
dnes ráno v mega blátě k hájence-vysílači a zpět…zaházet hračky,v rámci velkoúklidu vytřídit starý škaredý-hlavněponožkouzlíkový hračky:-)Černejčaj-to jako kvůli tomu debilnímu zákonu by k nám vlastně nemohl tatka+my k rodičům,že?
Denny-su ráda že žiješ!
akvárka pěkný,modelky takyPetraK-s tím okem je to děs!!!co pohotovost/obvodák…nemcnice…
16.12.2020 v 9:43 #112956cernej caj
Mirkad
Tak do 6 lidi to jde i mimo domacnost.Jinak teda doufam ze uz do ujezda nebudes muset, nwhapu ze mate porad nedostatek kdyz tolik lidi prislo o praci
16.12.2020 v 9:59 #112957MirkaD
Černejčaj-ne do újezda už nemusím-no-nebylo to tam špatný to zas ne
jinak-oni lidi došli do práce,ale nehlásí se k nám16.12.2020 v 10:21 #112958PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
se přiznám, že jsem z toho s tím vokem volaaká přejetá. Teď jak jsem to tady vysvětlovala šéfovi, tak mě to zas dostalo.je to smutný, když sestře na očním vysvětlujete, že máte de facto funkční jedno oko a s ním máte problém a ona vás vyfakuje. Jako pokud to půjde, přejdu pochopitelně jinam, ale to je jim fučík. Otázka je, zda mě v týhle době někdo někde vezme. A pak taky se mi nechce už nějak lítat někde po doktorech, jak jsem z toho otrávená.Tak si prostě budu do voko matlat Oftalmoseptonex, jak mi madam poradila mezi futrama a bude. Tályje byla ráno za krávu, tak ta tomu taky nepřidala. Ona přesně vždycky, když člověk není cajk, tak ještě zasolí.
Hurá Dennyky přišla, a i s akvárkama,tak to už je to jasný, vono dotáhnou sem akvárka, to je šichta 😀
Máš to krásný. Na tom prvním ale nejni žádný žvíže, ne? Myslím na tom prvním obrázku s listem z dubu, nebo je tam něco skovaný?A regál, na který se akvárko postěhuje a přibude nové
koukám, že otvíráš obchod s akvaristikou,co? 😀Mirka D.
hm, pěkná šichta v tom Újezdě koukám 🙁 tak hlavně, a´t už tam nemusíš.
o pohotovost/obvodák…nemcnice…
no přiznám se, že na to už nemám, takhle to obíhat. Snad to zmáknu v domácím prostředí a když ne, tak pak.černej čaj
Omezeni je na domacnost z dobryho duvodu..
no mě to vůbec nedocvalkoAchjo…
jo, přesně tak 🙁 , k čemu pak člověk k těm doktorům má chodit.16.12.2020 v 10:28 #112959Maya
Denny
krasny krevetky
koukam to rozjizdis ve velkym, uz celej regal 😀
PetraK
blby teda s tim vokem, bejt tebou bych asi zkusila jeste obvodaka, urcite taky muze predepsat nejaky ocni kapky nebo masticku
cernejcaj
od patku bude platit opet omezeni pohybuChaos v nařízení neustává. Vláda omezila pohyb přes den. Obchody budou otevřené, lidé do nich nesmí
16.12.2020 v 10:30 #112960cernej caj
Petrak
Drzim palce at to zabere, ofthalmoseptonex je dobrej a urcite pomuze ale hodi se najit si lepsi doktorku az bude prostor…Mirkad
Tak aspon ze to.tam bylo fajnMartin se uz nekde domluvil? Od ledna?
16.12.2020 v 10:41 #112961Petrs01
s listem z dubu
vpravo nahoře na tom listu sedí zelená příšerka
16.12.2020 v 10:47 #112962PetraK
černej čaj
Drzim palce at to zabere, ofthalmoseptonex je dobrej a urcite pomuze ale hodi se najit si lepsi doktorku az bude prostordík. no až to opadne, tak se porozhlídnu jinde, protože tohle je prostě prasárna. Zvlášť, když je to to stejný oko v kterým jsme se rejpali nedávno. Může to mít souvislost, co já vím. Ale to je fučík prostě, to jsou někteří český dochtoři holt. Na tom kožním to bylo to samý.
petrs01
vpravoajo.
16.12.2020 v 10:52 #112963MirkaD
Černejčaj-no nastoupit má začátekm ledna,ale snad ho pustí jejich doktor tam jde v pátek
PetraK-to je mazec s těma doktorama+Tali do toho
16.12.2020 v 12:07 #112967PetraK
Mirka D.
no jo no, vona prostě není ten pes, kterej, když jsi špatná, tak přijde, přitulí se a je s Tebou. Ne, ona toho prostě zneužije pro sebe, že nejsi v kondici. Proto to taky tak dlouho trvalo, protože když přišla, starala jsem se o mámu a nebyla jsem úplně v ólrajtu a ona moc dobře ví a umí si vyčíhnout.16.12.2020 v 12:34 #112969Maya
dorazil balik z kocicinadeje, Esus prej misto mozku sexu kostku 😀 😀
16.12.2020 v 12:35 #112970PetraK
dorazil balik z kocicinadeje, Esus prej misto mozku sexu kostku 😀 😀
🙂 přeju příjemný čtení 🙂
16.12.2020 v 13:05 #112973cernej caj
Maya
Co to je za knizku? To petrak neinzwrovala? Nebo ?16.12.2020 v 13:31 #112976Denny
ČAJDO
jo je to takový příjemný světlo i jako dekorace.A teda zme sil se ji jazyk se mi zda uz se ji vleze do tlamicky
jooo ale držkuje pořád ženská bláznivááá 😀
Maya
no někde jsem viděla foto, navíc ehm tu dřevěnou komodu jsem vzala
z ložnice a potřebuju jí tam vrátit kvůli kytkám.
Navíc trochu trpí pak občas je u akvárka trochen mokro.
Regál se mi líbí, bude to trochu oddělovat obývák od „průchodu“ dříve jsem tam měla takovou barovou desku dřevěnou.Mirko
samo že žiju…taky díky moc za překvápko od Ježíška.
Knížečka Štěstí je krásná a představ si, že jsem od kamarádky potom dostala ještě plátěnou tašku s Malým princem a hrnek 🙂PetraK
ona vás vyfakuje.
KRÁVA! Jako nehla bych se odtamtud dokud by mě nevzali.
Páč mám zkušenosti že doktoři jsou pak v pohodě a největší šéfky jsou sestry. Jen kdyby se jednalo o její známou nebo rodinu tvl.že otvíráš obchod s akvaristikou,co?
nooo ani né, ale když už…je super je pozorovatPetrs01
ano sedí tam, zelená, ta je zatím největší cca 1,5cm :-DD16.12.2020 v 13:33 #112977Maya
cernejcaj
ja od nich beru kazdej rok kalendar, tak me prisla nabidka do mailu, ale maj to i v e-shopu koukam, povidky od zviretniku
http://www.eshop-kocicinadeje.cz/nejen-kocka-napsali.html16.12.2020 v 14:08 #112978cernej caj
Maya
Ajo tu sem asi kuovala uz loni, ale jeste celou necetla. Ale nazev prave znam s esusem:DDenny
Musi ro byt skvelej relax na pozorovaji:)16.12.2020 v 14:34 #112980PetraK
Dennyky
KRÁVA! Jako nehla bych se odtamtud dokud by mě nevzali
ona s doktorkou mluvila, hele já jsem po tom stejným, co bylo na tom kožním už prostě nějak neměla elán, jsem z toho znechucená a tak jsem se sebrala a šla.nooo ani né, ale když už…je super je pozorovat
🙂 ušetříš za telku, můžeš odhlásit poplatky 🙂
vypadá to hezky.:-)16.12.2020 v 16:08 #112983kachna
ušetříš za telku, můžeš odhlásit poplatky
hele to ty taky, když přijdeš vo voko
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.