Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 181. až 200. (celkem z 2,832)
  • Autor
    Petrs01

Nenechávám doma ani obojky

To já normálně taky ne, ale kvůli komfortu psů.

cernej caj

A o, kvitni origo nabijecky maji tepelny pojistky, cinsky levmy kopie vetsinou nekde sou orezany.

Osobne z originalnich nabijecek strach nemam.ale chapu ze nekdomse toho boji.

Jinak budu porusovat zakon a je mi to fuk. akorat blby 6dni venku misto 3+3 sou trochu… diskomfortni…

Ale pecu na to 😀

A dneska mi napsala.pani ze slovenske agentury zivotniho prostredi ze moje fotka je v kalemdari pro 2021 a at dodam adresu:)

Maya

cernejcaj
          my taky porusujem neboj, potkat se smi jen 6 lidi a nas je 7, holt kdyz prijde bracha s celou rodinou, nikdo nechce zustat venku na mrazu 😀
          fotka super, takze ti poslou kalendar?
          PetraK
          hele ja vim o psovi, co se zabil kdyz prelejzal plot, nepotraboval k tomu voditko ani obojek
          stopro neuhlidas ani dite, natoz psa

cernej caj

Maya
            Jj jeden mi poslou:) tak deda dostane darek asi az po vanocich teda

Petrs01

diskomfortni…

Kolegyně se domluvila s majitelkou apartmánu kam jedou o vánocích, že to není ubytování, ale návštěva známé, která přiveze vánoční dárek v podobě hotovosti. Tak že bys také navštívila nějaké známé? (nedomlouvat písemně!)

PetraK

Maya
                my taky porusujem neboj
                to platí i v rámci rodiny?

čajdo– třebas by se to dalo nějak dohodnout? pokud by pochopitelně oni sami měli zájem.

a gratuluju k zviditelnění v zahraničí! Jsi bourec! A ne morušovej 😀

Petrs01
                no já i kvůli bezpečnosti, viděla jsem psa zaháknutýho pěkně blbě zubamaza obojek toho druhýho, kdyby tam nebyla majitelka, bylo by to zajímavý. Nikdy, nikdy nevíš, co se může stát, když jsou tam ti psi dva – může dojít klidně k nějaký blbý nedohodě a ten na úvazu má co? Má vystaráno. Hele jak myslíš, já bych klidná nebyla, radši bych to řešila tou uzávěrou. Do kuchyně nikdo z nich lézt nemusí a máš vystaráno.

PetraK

čuste, jedu s vokem za lékařskou vědou – to je info hlavně pro Fifijou, co mi to nařídila 😀

cernej caj

Petrak
                    Resit pasovce? Nebo uz je lepsi?

Ja asi do ubytka nwchci pac i lidi spu bonzaci…

Maya

PetraK
                      rodiny ne, neplati to jen v ramci domacnosti a myslim ze dva baraky bychom na jednu domacnost neuhadali 😀
                      tak at ti s tim vokem neco peknyho udelaj

kachna

Tyhlencty okrasný fonty, právě jsem Martínkovi četla přání ze školky, krásné srátky mě zarazily, až pak jsem si přečetla, že jsou to svátky.

cernej caj

kachna
                          okrasny fonty sou zlo 😀

treba kdyz ti vypadne pismenko v prehledu uciva a oni te strasi, ze budes mit jako predmet na stredni Bozi Znalstvi

PetraK

tak jsem se držela dnešního názvu článku a hecla jsem se zas. Přijeli jsme z Domečku a já si udělala další várku vaječňáku 😀 . Ta původní už dochází, tak jsem musela doplnit zásoby 😀 😀

a tomu neuvěříte – s tím okem mě taky nevzali!!!!!!!!!! já už si připadám nějaká prokletá, 3x kožní a prt, oční teď taky nic. Tak jsem řekla sestře, že jí moc děkuju za ochotou, že mám v podstatě jen jedno oko a když o něj přijdu, bude to vynikající. Chtělo se mi docela brečet z toho 🙁

PetraK

kachna

krásné srátky
                              😀 😀 pomooooooct 😀

tak třeba budou dávat i pohádku Srátky s čertem 😀 😀

PetraK

Maya
                                rodiny ne, neplati to jen v ramci domacnosti
                                aha 😮 sem netušila, že to je na domácnost, ne na rodinu ???? to je teda pitomý 🙁

Maya

PetraK
                                  jak nevzali?? jako že tě odmítli ošetřit?
                                  to je děsný teda
                                  hele jistotu máš asi v nějaký nemocnici na ambulanci, tam tě určitě vezmou

Maya

tady máte něco na zabavení neb jak jsem se dočetla, obchody sice od pátku zůstávají otevřený, ale platí omezení pohybu, takže nikdo do nich nesmí chodit pod pohrůžkou pokutičky, takže lepší bude sedět doma
                                    https://mapy.cz/zakladni?x=17.2509563&y=49.5940301&z=17&source=base&id=255

Denny

Dobré morgen,
                                      jak se všici máte? Nějaký výcuc by byl prosím?
                                      Nějako nestíhám dočítat, v práci chaos trochen a večer doma usínám u tv kolem 19:30 …. jen včera jsem šla s Koníkovou ke kámošce do knajpy odnést nějaké věci.
                                      Vánoční přípravy u mě teda žádný jen svítíci oblouk v okně a malá hvězdička hm…nic nenapečeno, neuklizeno (to je ale setrvalý stav).
                                      Ale tak hlavně, že mi dnes prichodí Ježíšek, vybavení do dalšího akva, kde bude Beťák a pár rybiček.
                                      Krevetky už jsou zabydlené a rostou. Foto pošlu
                                      Jo včera jsem si ňuňala koťátko Ragdolla, takový božan klidný úžasný…

cernej caj

Denny
                                        Tak at na svatky mas klid!

Akorat talimura mela 5 let, to desne leti:)

Petrak
                                        A v lekarne nejaka masticka na to? Achjo…

Maya
                                        Jak plati omezeni pohybu?

Ono s tou rodinou je to prece logicky.. . Protoze rodina su ja, manzel a dve deti. Je to taky noje sestra, jeji manzel.a dve deti. Je to.muj otec s manzelkou a moje matka s partnerem je to.babicka s desou x 3. Je to teda se strejdou a 3 bratrancema…

Omezeni je na domacnost z dobryho duvodu..

Denny

Ták fotky s rozdílem dvou let :-))))

Attachments:
                                          Denny

A tady krevetky červené a mimikra zelená jsou srandovní jak plavou a kopou nožičkama

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 181. až 200. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.