Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 221. až 240. (celkem z 2,832)
  • Autor
    Fifi

Kachno, dik, zes me rozesmala. Nevim ale, esli potesis Esusku.

Esusova
    Co dodat k ty sestricce, napadaji me samy sprosty slova. 😡 Tak at ocisko nezlobi a srovna se samo.

Dennyky
    Krasny to mas, pani, a budes to mit s betakem este hezci. Konev taky roste do krasy.

Ja se zejtra dozvim ortel. Esli je auto na totalku nebo to pujde opravit… 🙁 🙁 Vypada to hodne blbe.

cernej caj

Fifi
    Takndrzim palce, vzdyt ho nemas ani tak dlouho… achjo:(

Fifi

Cajdo
    Nemam, 6 let novy/stary auto… Dik, drz pevne.

cernej caj

Fifi
    drzim pevne. Prave vim, zes ho nedavno kupovala, i kdyz to teda leti hrozne…

A neco na zpestreni vecera, konecne sem si vzpomela na moje srpnovy resty… https://mawenzi.cz/slovensky-raj-srpen-2020/

PetraK

KACHNO! SEM CHTĚLA NAPSAT, ŽE SI HROZNÁ DRŽKA, ALE NENAPÍŠU TO, ZACHOVÁM DEKÓRUM A TAKTNĚ TO PŘEHLÍDNU 😀 😀 PÁČ SEM DÁMA, ZVLÁŠŤ PO DVOU HUSTEJCH SVAŘÁCÍCH. TO MI TO VAŘENÍ VYLOŽENĚ VODSEJPÁ 😀

Fifi
    To přece nemůže bejt na totálku?????????????? 🙁

Fifi

Cajdo
    Pujdu si pocist srpnovy povidani. DIky za palce.

Esusova
    A tak prehlizet ti jde ted snadno, vid. 🙂
    Muze, esli to vlitnulo az nekam hore do valcu, pistu, co ja vim. To zjistej zejtra. Jestli to bude v 3,14či, tak budu resit odhadce a vyplaceni pomerny castky. Esli to nebude tak, pojistovna zacaluje opravu s mou spoluucasti.
    Edit – kazdopadne od svyho znamyho pravnika mam jasnej rozkaz, s nicim nesouhlasit, nic nepodepisovat. Ze se s nim musim nejdriv poradit.

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 5 měsíci uživatelem Fifi.
    Fifi

Cajdo
    Joo, to byl ten vejskovej vylet, cos nakonec dala panim domacim za prespani bez chrapace? 🙂 Dreveny zebriky vypadaji i z fotky nelozive, natoz ty kovovy cosik podel skal – bych se pocurala strachy. 😀 Nadherny fotos, jako vzdycky.

PetraK

tak jsem zatím jen čajdo načíhla a souhlasím s Fifijovou – ovšem, já bych to vzala durch, ne že bych se počůrala, vzala bych to komplet, to je přííšernost!! Narozdíl od fotek. Počtu si dodatečně :-), td už jsem tak unavená, že bych nevnímala.

Fifijová
    co to je toto jako?? 😀

A tak prehlizet ti jde ted snadno, vid
    ať tě Růžice třiapůl neděle po poli honí za toto! 😀

s tím autem to zní příšerně- jeden debilní kámen!!!

brou lidi, musím to tu uklidit a pak nach péři.

Maya

Fifi
    na totálku? ty jo to je teda masakr, držím palce ať to opraví
    PetraK
    puppy si nahraď kitty a máš to 😀
    null

MirkaD

ták odpolední za mnou-v práci už trošku víc lidí na středu,no nakonec jsme v deset nějak vypadl,vše stihly,šéf mě hodil dom-dobře se s ním, kecá o všem možným,to je fakt dobrý,že se po cestě nerozebírá práce,jsme dnes probraly sportoviště ve městech:-)
    psům našim i rodičů jsem nakoupila pamlsky na ježíška+Norince,zkusím ještě nějakou hračku
    Martin zase pekl cukroví

PetraK-já tě s tou Tali obdivuju,já bych se z ní picla
    já se teda kajícně přiznám,že jak toho na mě o víkendu bylo dost-v neděli,
    furt hlídat 2 psy,at jsou ticho,venku hlídat-v neděli všude ty miliony lidstva,psů a sportujících
    v bytě hlídat at Žeryk nehlídá,at Dafi sklapne když došli příbuzní
    do toho Žeryk knučel,že si hce hrát,venku fnundali,když odběhl Martin,takže,když při ranní vycházce po venčící vycházce se šel v lese venčit Martin a já na něj čekala o kus dál-a ti dva fnukali-tak už jsem jim vrazila každýmu pár facek-protože už sem toho měla dost
    ono ještě hlídat Žeryka ve výtahu-nastupuje paní,já posunuju Žeryka stranou a on po mě vrčí-supr prostě-co si chudák paní musela myslet…
    pak k nám nastupovali asi 3 lidi mi tam jak sardinky,Žeryka si hladily,že je zlatíčko-ve mě malá dušička,že zlatíčko udělá chnap…
    ale zlatíčko je vlastně hodnej-na ostatní-ti po němi nic nechcou…

MirkaD

Denny-tak to je paráda s malým princem-máš soupravu:-)))
    jinak tašku s malým princem má i Anička v knize,ale na to abych ji za chvíli ztratila,je jí pro mě škoda
    -kromě gumek,sponek-kterejch už sem nechala všude kila,občas ztrácím i tašky…což u obyč jde….ale této by byla škoda,sem někde nechla tašku s pejskama od rodičů-bych si pleštila,vůbec nevím kde-jo ještě ztrácím,nože,prpisky,taky kila
    a kdepak sehnala rneček?neříkala?
    prej jsou spešl obchody s věcma s malým princem jsem někde viděla reportáž
    Fifi-mo držím pěsti z autem!!!!!
    Černejčaj-na článek se mrknu zítra,ráda bych v klidu usnula-žebříky by mě mohli vylekat:D
    Kachna-ty umíš potěšit:D

cernej caj

Petrsk
    Bacha na metanol, to by pak kachna mela jiste pravdu 😀

Ten clanek je takova rychlovka. Nevim, ten vylet mi nesed, s fotkama spokojena nejsu, takovy to kdyz se na neco tesis a pak proste vubec nemas naladu. Jako byko tam krasne, to ne ze ne, ale nekdy to tak vyjde, ze clovek je bv blbym rozloseni.

21.12 ma.byt pred setmenim videt saturn a jupiter tesne u sebe na hrane obzoru, jqko nejjasnwjsi vec na obloze. I djeska bymeli byt videt.

Po 800 letech 😀 sou k sobe takhle blizko.

Dneska se jdu podivat na podvlikackovy kalhoty – uzky kalhoty bez plandavych nohavic a s upravou proti roztrzwni o prvji vetev a na zateplenou sukni. Premyslim o modelu prave teple leginy a sukne, protoze v zateplwnych gatich mi je pri pohybu vedro na zadek a legijy a jornos kalhoty nesnasim ty dve vrstvy 😀

Denny

Dobré ráno,
    s kámoškou z NDR jsme si včera předaly nějaké drobnosti, přišla s fenkou, už je jí 14 let holčičce, ale ještě se drží.
    A druhé akvárko založeno muheheee a překvápko, narodil se pidi šnečík, ten roztomilej co jsem vám sem dávala foto, tak mám radost, páč tito šnečci mají jen jedno vajíčko.
    A kačenky mám taky

Attachments:
    Denny

a jeden andílek

Attachments:
    Denny

čajdo
    doufám, že ten úkaz na obloze uvidím!

Fifino
    moc držím, ať to dopadne dobře.
    Mluvila jsem o tom s Františkem, ten říkal, žes neměla policajtům ani pokutu platit.
    Njn to je těžký člověk neví jak se v této situaci zachovat.

Mirko
    já vždy ztrácela detšníky takže už x let chodím “bez” :-DDD

MirkaD

Denny-ty seš střevo s kačenkama:D:D:D-taky se pak rozmnožujou?
    jo-deštník ještě trošku zvládám-ale jinak třeba kšiltovky nosím hodně,protože skro vůbec nenosím sluneční brýle-ty jak položím tak udělají pápá

Denny

Kačenky mi přivezl kámoš, tak jsem je musela ubytovat 😀

ČAJDO
    mrkla jsem na foto ze slovenského ráje, aspoň vím, kam v životě nepojedu.
    Jako krásný ALE ty schůdky žebříky mi nedělají dobře ani na fotkách :-DDD

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

vyrazili jsme si fčéra s čelofkama za Unhošť na louky a kolem rybníka a pak na to dobrý svářo do oblíbený kavárničko-restaurace. Dennyky – cukr jsem si nesypala do huby rovnou, neboj 😀 😀 Ale voni vám tam to svářo uvařej do obřího hrnku a poctivý tak, že to s váma i zamává teda 😀 ale dooobrej byl svařáček, doobrej. Umějou!

Maya
    puppy si nahraď kitty a máš to
    já tam vidim žůůžovej banán! 😛

Mirka D.
    á bych se z ní picla
    no jo, tak má děfčica halt vojenskej režim hned z první a může si to v hlavě setřepat, frajerka.

ale zlatíčko je vlastně hodnej-na ostatní-ti po němi nic nechcou…

🙂 tak se na něj vyprdni a nic po něm nechtěj taky a máš to hotový 😀 . Ne dělám si legraci, vím, že to nejde, že jde o běžnou a potřebnou manipulaci.

Kachna-ty umíš potěšit:D
    😀 😀 vona to dostala nahoře úkolem kdysi než se narodila, tak halt prostě když musíš, tak musíš 😀 😀 😀 Ofšem nevím, jak to dělá, že je dycky tak trefně ftipná 😀

černej čaj

Bacha na metanol, to by pak kachna mela jiste pravdu 😀

a další! 😀

ale nekdy to tak vyjde, ze clovek je bv blbym rozloseni.
    to je škoda teda, nicméně z fotek to poznat není,

Po 800 letech 😀 sou k sobe takhle blizko.
    ofšem jen zdánlivě

Premyslim o modelu prave teple leginy a sukne, protoze v zateplwnych gatich mi je pri pohybu vedro na zadek a legijy a jornos kalhoty nesnasim ty dve vrstvy
    to vypadá jako dobře vymyšlenej kompromis- do určitý teploty asi ale což? pak stejně na ty dvoje kalhoty dojde. A jak bys to měla na spaní?

Dennyky
    A kačenky mám taky
    nechceš si tam přidat i kachnu a trochu ji přidržet pod hladinou? 😀 . Je nezdravě drzá 😀

pěkný to máš, mně se teda víc líbilo to akvárko na tý komodě, to bylo hodně útulný. Taky jsme to takhle měli – v předsíni a bylo to moc příjemný takový.
    Na tý první fotce to opticky vypadá, že nemáš akvárko ale nádrž přes půl pokoje 😀

y schůdky žebříky mi nedělají dobře ani na fotkách
    viď? čék se na to nemůže moc ani dívat 😀 a jak píše čajda, že se tam zasekla, tak to se vůbec nedivím, fuj a brrr

Denny

PetraK
    cukr jsem si nesypala do huby rovnou, neboj
    no bodejť, páč to je jako hroznej zlozvyk :-DD

to akvárko na tý komodě,
    jo ale trochen nepraktický.
    Tadyk to musím ještě doupravit, aby to nebylo tak “studený”
    i vánoční světýlka tam budou 😀

že se tam zasekla
    já bych se zasekla už na začátku

PetraK

Dennyky
    no bodejť, páč to je jako hroznej zlozvyk :-DD

to víš, ruský předci 😀 😀 , jinej kraj, jinej mraf, to je jako na slovensku tam se prej – já nevim, mám to jen z doslechu zase dělaj hranolky, který chvíli jsou a chvíli nejsou česnekový 😀

jo ale trochen nepraktický.
    aha, to je škoda, bylo to tam mocinky moc pěkný. Jsem zvědavá, jak to poupravíš, pošli pak zasejc foto, ať můžeme obdivovat.

já bych se zasekla už na začátku

no jasně, mě by tam nedostali ani náhodou. Já bych se pak totiž už vprostřed nehla a nemohla ani tam a ani zpátky ovšem 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 221. až 240. (celkem z 2,832)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.