Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,921. až 4,940. (celkem z 5,632)
  • Autor
    MirkaD

včera v tv star dance,tak já měla v práci a doma šavlovej tanec-aneeb migréna v práci…
      a pak doma….

Maya

MirkaD
        Mozna by sis mela na chvili vzit neschipenku a dat se zas do kupy
        Kachna
        Asi bych vzala spis mikinu, tu muzou nosit hned a vic nez tricko v zime
        Dcerenka kouka pekne sibalsky 🙂

Fifi

Zdravicko vespolek, konecne je cas v poradku. 🙂
          Pobavili me znami – vcera se vratili z Egypta s deckama z dovoleny, jeli na PCR vcera vecer. Nez prisly vysledky, probehlo setkani s dalsima clenama rodiny, kdyz tu karantenu zrusili. Ejhle, ted zprava, ze jedno dite pozitivni, to bude este zajimavy.

Kachno
          Jak psala Zlatka, vzhledem k rustu deti mozna radsi tricka? Muzou je nejdriv mit jako nocni kosili a pak do nich dorust. 🙂 Ale pravdu ma i Maya, ze na zimu mkina lepsi, tak si vyber.

Mirko
          Uz je lip, doufam? Litylity s migrenou. 🙁

Maya

Fifi
            no co tak vím, obvykle ti lidi setkání s rodinou nenahlásí a do karantény půjdou tak akorát rodiče, ti to neokecaj
            čas v pořádku, ale ta tma už skoro po obědě nic moc

cernej caj

kachna
              a ja bych vzala tricka, protoze i v zime je maji prece i pod mikinou?

kacence to slusi

Z
              ja nerikam nejist, ale rikam jist lepe a vyzivneji, aby telo melo vic toho co potrebuje a nebyla takova chut na nocni nalety na lednici a vyjidani sladkyko…
              https://www.vylectese.cz/sok-podle-jidla-po-kterem-touzi-vase-telo-zjistite-jaka-latka-mu-chybi/

MirkaD
              si mela taky dobrej zahul a k tomu migrenu, to je super kombinace…

ja malem odlitla, ale nastesti sem nakonec byla dost tezka:D a dneska sem zustala doma s migrenou, asi umru…

vcera navsteva u segry, prisel tatinek s pritelkyni, meli s sebou mirecka. to dite ma 7kg ve 4 mesicich a ty segry decka sou nejaky 3x vetsi nez pred letem?
              no tak uz si muzu pamatovat kolik je te starsi, prej je stejne jako charlie :D:D taky ji bude uz 9 tak ted uz to snad nezapomenu 😀

charlie lamac divcich srdci

MirkaD

tvl-neeeeeeeeeeeeeeeee:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                Charlie je borec-necháte si ho,že joooo?????
                Černjčaj-ani nemluv-ještě mě táááák vytočila kolegyně pokladní,že si to za rámeček nedá-až ju uvidím
                jako je tam 3dny aji s cestou a bude mi říkat at se uklidním a nenervuju???a před lidima?
                je jako normální?
                já bych si to po měsícu v práci NIKDY K NIKOMU NEDOVOLILA
                HOLKY MIMOCHODEM TAKY VÁS TAK SPOLEHLIVĚ VYTOČÍ VĚTA -UKLIDNI SE?
                NA MĚ JE TO JAK HADR NA BÝKA
                jako v sobotu na osm,tam pěšky,rodiče ještě pryč
                dojdu,su na kase a po dvou hodinách cítím jak mi začíná tuhnout levý rameno,pak hrča na krku,pak hlava,pak koolem oka,v poledne už tuším,že je to v háju,
                jdu za zástupkyní,že mě strašně bolí hlava+krční páteř,jestli nemá prášek?dám si prášek,je mi strašně špatně,
                dojde odpolední směna která se skládá z pokladní,co sedí na dvojce kase a je tam cvilku,
                pak ze zástupkyně -která sedí za mnou na kase+vybaluje a z hlavního našeho novýho vedoucího-kterej vybaluje,peče,kasu nemá,
                kasy jedou 2-3-a lidí hodně
                mě je fakt hodně blbě-pak se to velezhorší a mám vteřinu na to co s tím?
                naproti mě ta kolegyně-to nic
                zástupkyně,které jsem u jídla říkala,že je mi strašně blbě vbaluje v zadu,to nic
                v drogerce u kas vybaluje ten novej vedoucí-vypadá přísně,ale není čas
                moc myslet
                volám na strážnýho at zavolá vedoucího,paní co má platit neřeknu nic-šetřím slova a mizím s kasy za vedoucím,kterýho čapnu za ruku a oznamuju-at jde za mě na kasu jedničku a hned-slva jako prosím děkuji vynechávám a prchám….
                poté co se komplet převlíknu,vypotácím z šatny,dolezu na kasu,vysvětlím vedoucímu,že mám hroznou migrénu,a že prášek už to jen dorazil,
                zástupkyni řeknu,že bliju jak alík,a ta jen,že se diví,že jsem jedla,n nic
                zbývá hodka do konce směny-oznamuju té holce naproti,že se musí OBĚ vystřídat na jídle,že pak mizím….
                pořád je dost lidí
                zavřu ju,nad ní se rozvítí světýlko,že má zevřeno,a přesto,že pořád volám na zákazníky,at jdou ke mě a na kasu za mnou,kterou mezitím otevřu,tak k ní chodí,
                OSTATNÍ KOLEGOVÉ NA JEJÍM MÍSTĚ BY NĚKOLIKRÁT NAHLAS ŘEKLI-KE MĚ NE-JSEM ZAVŘENÁ PROSÍM VEDLE,ona jestli to říká tak potichu,to by nevylezla nikdy
                vylítnu,a mezi lidi strčím koš s cikrovinkama,že tam fakt ne,sednu zas markuju a ona mezitím na mě volá at se uklidnímm
                celá lehce nepříčetná hučím do zástupkyně,jak si může dovolit mi řáct at se uklidním,když je tam 3 dny i s cestou???
                ta se usmívá a říká,že až zjistí,že se mají vybalit ještě 3 palety tak ju to přejde….
                načež se mě zeptá ta holka,jestli má jít na přestávku?-no ne asi….
                a pak mi ZNOVUpřed lidima říká at se uklidním
                tak jí říkám,že těm lidem měla říct at jdou vedle-jestli jim to řekla tak fakt telepaticky a tomu ty lidi ještě nerotumí,že:-)
                no,a ona-co sem měla dělat?
                a já,at jim tam dá příště košíky,nebo něco-nic je to marný….
                vrací se dest menit před tím,kdy mám jít já pryč-na otázku,jestli poslala druhou pokladní na jídlo?-fronty už fuč-řekla v klidu,že né,a šla ju hledat….
                no nic
                vypadla jsem pryč,vedoucí mě spočítal,a já mizla za Martinem do auta
                doma jsem si dala trochu polívy,do večera jsem spala,pak jsem si dala trochu špenátu,ten vydržel 2 vteřiny a šel páááá
                v noci mě chtěl Martin volat sanitku,jko děs
                včera volno-tak Martin šel 2 krát ze psama,uvařil,vypral mi věci z práce,udělal pomazánku a já jsem ležela,jedla ovoce,loupáček,kousek karbánatku
                a dnes ráno konečně už KLID-JÁ SU TÁÁK SČASSTNÁ…MOC
                jinak dnes mám volno
                pak by měli být 2 dny odpo a pak delší volno…tak su zvědavá

MirkaD

Kachna-moc krásná dcera,já su teplomil,já bych vzala mikiny
                  jo máme v rodině další dítě,švagrová,co nají 2 děti 4letýho Šimonka a roční a něcoJolanku,tak se jim ve středu narodil Jáchym
                  Martin napsal Davidovi,že jako kdy se zastaví,myslel s těm dětma:D
                  přemýšlím jak se dá zdrobnit jméno JÁCHYM?

jo Čajdo-s migrénou tě taky dost lituju,to je teda fakt hnus,je to jedna z mála věcí co mě dokáže vyřadit z provozu,že doma nedělám nic a nejdu ani ze psama,děkuju za jídelníček,si přečtu
                  ehm-pochovalas sis Mirečka?,jak ho dlouho vlastně budou mít?
                  jinak Mrtinovu máti bolela hlava v sobotu a v neděli-a to ju hlava nebolívá…
                  tož i asi změna nějak počasí a tak….
                  -můj tatka byl v sobotu na výletě s tetou a strýcem z Kateřiny,napřed mi volala teta,a byla strašně nadšená-nejezdí moc na výlety-mají to ze strýcem tak,že práce,teta dost dělá o vákendu taky-dělá v BK v Albertu,do toho mají slepice,králiky,zahradu,psa,kočku,andulku…
                  no takže byly s tatkem na výletě v Bystřici nad Pernstejnejm,je tam skanzen,
                  tož tak si to užily
                  no tak ted mi volal vedoucí z práce,že 2 kolgyně mají neschopenku,takže dnes odpo a z dlouhýho volna bude víte co…..:-(((((((((((

cernej caj

MirkaD
                    no to se snad nauci, no… nekteri, hlavne mladi sou dneska hrozne neprubojni a fakt jim 3x rict nestaci, vidim to v praci. sikovni sou, ale 3x vsechno, ne ze by si treba zapsali nebo rekli prosimte, napisu si to, zopakut to pomalejc… dostanou 3 ukoly a druhej den rano hotovej jeden, ze jo… a to je furt. vratim jim nejakou praci s tim, co jim tam chybi a za 3 dny mi jen rikaj, ze sem jim to neuzavrela… tak se divam a hele ale ty si tam nenapsala co sem ti rekla, ze ti tam chybi… ahaa, ja sem nevedela ze to tam jeste musim psat… tvl… u nas co neni napsany to se nestalo. a i kdyz jim to reknes, tak to nenapisou. neco jako udelej tohle HNED a tamto az nebudes mit zbylou pracu znamena „delej si co chces, tohle pocka na pak a tamto nemusim delat vubec“. jak mluvit do zdi…

ne, nepochovala, jeste to tak 😀 uz vcera me ta hlava dost bolela, sem byla rada ze sem vubec prezila tu navstevu a muz zajistoval radeni nevinatek :D:D

prej asi rok… nez se mu najde trvaly domov… takze snaha je nejpozdeji v roce ho dat do konecne rodiny.

tak gratulace k dalsimu polopribuznymu

achjo, to me stve s praci, sotva ti je trochu lip… 🙁 fakt hruza…

jo v patek sme tam volali ze si ho nechame.

rano zas charlie ukradl muzi ponozku, uz mu sezral tak 4… a panicek rika „to je teda darecek hned se s tebou spolci proti me“ protoze sem zabavila psy, panik sebral rychle ukradnou jeste celou ponozku a charlie sel hned ohledavat spravnou stranu postele, jestli tam jeste nejsou, tak se muz smeje ze se se mnou spolcil proti ponozkam na podlaze 🙂

MirkaD

Černejčaj-no tak s Chárlíkem je to super!!!
                      jo-ono s touhle pokladní je to fakt mazec,nejde o to,že by jí to nešlo na kase,nebo tak-jako dělala před tím v obchodě,ale blbě se učí ostatní věci-to se stručně vysvětluje blbě-jako to se netýká ani práce pokladní-jako vybalování/kasa-tam je to dobrý,jasně vybaluje třeba pomaluje,neví kde co je
                      ale nic z toho BY ZROVNA MĚ NEVADILO
                      spíš věcí okolo-jako úklidu,jako to,že já když jdu na přstávku,tak je mi jasný,že po cestě najdu ttoho dalšího,pošlu,dalšího,nebo se zeptám kdo jde další…-to se stručně blbě popisuje-to je právě to,že tam nefunguje sama-že jsou tam i ostatní,že s něma musí nějak spolupracovat….
                      jinak s hlavou ti přeju,at je ti brzo líp,mě je furt divně od žaludku…
                      -no ono,s těma začátečníkama v práci-ono někteří jsou průbojný až moc zas+držkatý
                      to co mi popisuješ ty u vašich nováčků mi spíš přijde-mám to trochu na háku…
                      ale můžu se plést….

kachna

jo v patek sme tam volali ze si ho nechame.

tak to moc gratuluju.

Já jsem šla s dcerou k doktorovi a s sebou jsem měla syna, který o víkendu sem tam zakašlal. Tak dcera je ve škole a já jsem na OČR se synem, páč paní doktorka povídá „tak se na tebe taky podívám“. Je mi to ale fakt blbý, protože škola je plná a synovi prakticky nic není.

Kuskus

To se mi moc nelíbí. Péťa nepíše, nevíte někdo co je s Rumouškem a jak dopadlo sobotní vyšetření na veterině?
                          Co má s tou nemocnou noženkou, pobratim můj pajdavej.

cernej caj

MirkaD
                            me spis prijde, ze proste sou jako zvykly ze je furt nekdo taha za rucicku, ze nejsou vubec schopny samostatne prace a samostatnyho premysleni… a nemyslim, ze to je vekem, ale myslim, ze spis asi vychovou/povahou/i menicim se mozna skolskym systemem (ze sou o 16 let mladsi nez ja?) – nevim.

prestoze treba uz praci meli takze to neni z flakani na stredni sup do procesu. neumim to vysvetlit ale jakoby sezeni az mi nekdo rekne, az me nekdo upozorni, az mi to nekdo po treti pripomene…

je ti lip?

Petrs01

To se mi moc nelíbí.

No, snad jen nečekaně dělají něco v Domečku nebo jsou s Rumíčkem na kontrole, přece probůh natažený prst se nemá v co zvrtnout, ne?

Kuskus

PetrsO1, snad máš pravdu. Lepší v háji čerpadlo než noha. 🙂 i když nepřeju ani jedno.

MirkaD

Černejčaj-jo,to je taky tak
                                  jako,tuhle jsem ju upozornovala,když nikde žádnej zákazník-že nemusí sedět na kase s propletenýma prstama a čekat,že si tu kasu může zatím zamést,
                                  že může přeházet cukrovinky s kas-tam kde jeich víc,dát na druhou,kde jemín,nebo vůbec,to stejná tašky na kasách a tak,že když je na odpo,tak co stihne do osmi do večera,tak tím si udělá obr náskok-než začít vše dělat v osm večer….se pak nedíví,on je rozdíl si do osmi třeba uklidit kasy+vynést koše,
                                  -prostě jak kdyby tu prácu kolem sebe neviděly-su na kase,markuju a zdar….
                                  -nikdo mě nic neřekl tak co…
                                  Kuskus-taky myslím na Petu s Rumíčkem…

Petrs01

Lepší v háji čerpadlo než noha.

Nemůžem to vidět tak černě. Třeba ji v práci povýšili a právě jí ukazují nové lepší kanceláře. Při tom jaksi nemůžeš vypisovat na Zrzavce, že ano.

cernej caj

Taky doufam, ze jen nema cas nic napsat, protoze z telefenu to je opruz a treba jen nestiha… nebo zlobi signal. zadny certy na zed nemalovat…

cernej caj

kachna
                                        a to musis zustat na ocr? nebo je to tak ze nemuze do skolky, kdyz uz ho teda videla?

PetraK

RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Nazdar PRDI! Neboli pracující, důchodci i inteligenti!

Já se hrozně moc omlouvám. Jak jste si všimli nevyšel mi ani dneska článek- tak vyjde halt zítra. neděje se nic strašlivýho, jen jsem v časovým klinči takovým. Povýšení naštěstí nehrozí, čerpadlo čerpadluje ale já vůbec nestíhám nemám ani nic napsanýho, cháptete to? Já grafoman?? Je to se mnou špatný. Dlužím s omlouvou i hlásání Rumíčkovo. RTG proběhlo a ač jsem se bránila přispání /jen oblbovák/, byla jsem pak ráda, když jsem viděla, co s tou noženkou doktoro potřebuje dělat, že ho přispali. Tak RTG čistý, nikde nic ani po druhém snímku, kloub oteklý, cytologie ukázala zánět, podle mě je tam něco zapíchlýho, jenže je to v místě, kde to otevřít je velmi komplikovaný, protože je to tam složitý. takže pro teď má ATB do pátku, mažu ichtoxylem. V pátek mám volat, zda došlo ke změně. Oholený a po vpichu to vypadá 100x hůř než před tím, leč Rumíček lítá prostorem jako kretén kříženej s idiotem a při pohybu tvrdí, že ho netrápí nic, leč citlivou tu nohu má dost – te´d teda po tom vpichu víc, než předtím. tak to je všechno co mám za informace.Ani jsem vás nestačila vůbec dočíst. Jen sem zaregistrovala že

Kuskus má ledviny snad v pořádku? Nebo ne hrozný? je to tak? A noha – jak noha ??

Mirka že chudera bluje z migrýny, čajda má taky migrýnu, půlka republiky má mingrýnu a tak lituju každýho, koho ta hlava takhle kurefsky bolí, musí to být příšerný a přeju, aby bylo vše co nejlíp zase cajk.

Máme doma teplo a teplou vodičku. Měli jsme mít doma pana zedníka, ale nemáme, protože volal, že céra onemocněla. tak doufám, že bude moci nastoupit. Hlavní ale je, že mi odpadla jedna velká starost – kdybychom oba chytili cokoliv, nemusíme vláčet kýble s uhlím a topit v kamnech – to sice i nadále děláme, protože uhlího máme ještě furt dost a proč nesnížit náklady na čerpadlo, ale není to nutný. A nemusím topit ráno, než odjíždíme.
                                          O víkendu se finišovalo v přístavbě, aby se stihlo všechno, než přijde zedník, tak jsem nenapsala vůbec nic, nezlobíte se? Dneska v práci jsem se sem zatím taky nedostala, jak říkám jsem v časovým klinči, ale pochlapím se.

Ale!! Máme tři nový hádanky na pátek, takže tohle je cajk. Já musím rychle něco napsat taky, aby bylo co číst. 🙂

Petrs01
                                          co Vašík?

černej čaj

žjoooooooooooooooofkááááááááááááááááááádvěstěúžovek!! Voni spolu taklenc na hromádce už!! Skorem jako ty manželové!! 😀 😀 To je krása, takže moc a moc gratuluju k novýmu čokloj, ať je vám všem dohromady dobře a můžete spokojeně kempovat. Kdy razíte na tu dovču přesně? Teď už ne? A co to čůrání doma, už se Karlos trochu pochlapil a chodí ven?

PetraK

kachna

“Mami, kde je táta?”
                                            “V hospodě”
                                            “Jak se mu tam daří?”

😀 škoda, žes neuvedla v život tu scénku s holčičkama, jaks kdysi plánovala, nebo nakonec jo?

Koupila bych mikiny, mikina je nejvíc!! A Kačák roste do krásy!
                                            Martínek má kovida?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,921. až 4,940. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.