Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,941. až 4,960. (celkem z 5,632)
  • Autor
    PetraK

cernej caj

ano, muj muz priposranej z covidu kterej me nenecha pomalu jezdit MHD odmita ockovani protoze si nenecha napichat do tela zadny sracky…

To je supr, že je k tobě takhle ohleduplnej, že mu posílám nějaký to čtení pro inteligetní lidi:

https://plus.rozhlas.cz/iva-pekarkova-proc-neverim-destnikum-8605228

výborně napsaný, líp to asi připodobnit nejde.

Petrs01

Ešuska žijéééééé
        Snad se Rumíčkovi brzo uleví.
        Vašek se tváří ok, tedy i my se tváříme ok. Až se tak tvářit přestane, bude to asi rychlý. Do té doby prostě jedem normálně, jen s úpravami jídelníčku.

Zlata

Zaplatpanbu se ozvala.Jsem přemýšlel a od 3hodin co se děje.
          Já zjistila,ze máme malo pelechu pro kočky.

MirkaD

Z-boží fotka!prosímtě,ještě,že máš aspon!:D:D:Dkvětináče,když už né ty pelechy:D
            PetraK-to je dobře,že je všcko dobře,já asi budu dietovat….

PetraK

Petrs01
              Snad se Rumíčkovi brzo uleví.

no ráda bych. On se teda fakt tváří pohybem, že cajk, ale citlivý to má hodně.
              A jak jsem vypozorovala, tak pohyb mu už v tenhle moment nejen nedělá špatně, ale naopak právě líp. Konzultováno, že můžem normoš procházky. nebudu ho honit, když má ATB, teď měl klidovku, ale už budem od zítra procházkovat normálně.

Jsem ráda, že Vašík neřeší a může jet na normál, moc držím palce, ať to tak je dloooouho.

Zlatka
              Zaplatpanbu se ozvala.Jsem přemýšlel a od 3hodin co se děje.

já se fakt omluvuju, ono prostě se to všechno nakumulovalo, teď navíc jsem venčila zase odděleně, času málo. A večer se přiznám, že už k počítadlu povětšinou nejdu.

Jé tobě kvete takhle pěkně rezatě voskovka? 😀

PetraK

Mirka D.
                ,já asi budu dietovat
                jo to bych měla taky a fuuurt prt!

cernej caj

PetraK
                  snad se rumickovi ta noha spravi, asi dbory vedet, ze litat muze ale proste citlivy na omak a musi se zhojit a vyhnit ten hnus…

jedeme jak je toho 17.11 na dovcu.

ono s tim ockovanim je to slozity, segra je zasadni odpurce, tatova pritelkyne to vidi 50:50, takze samozrejme muz ma ted zastani jeste v segre, ze jo…

Petrs01
                  tak aspon ze vasik se taky tvari OK

Z
                  ta kocka ma ale super pelisek:D 😀

MirkaD

PetroK-já nebudu dietovat kvůli hubnutí,ale že mi není furt nějak dobře tak abych neohodila okolí-chápeš ohleduplnost k zákazníkům….
                    Černejčaj-ten článek jsem zhruba četla,jako dobrý to je
                    hořčík beru v práci a koupím si dom,sladký kompenzuju jabkama,mandarinkama,
                    nechám si ofotit tu tabulku aspon,děkuju ti za něj
                    k Mužovi se vyjadřovat nebu-ostatně my to máme v rodině-švagr učitel+učitelka,Šimonek lesní školka,ti jsou proti všemu očkování….
                    další dět budou taky v lesní školce
                    Eva ze čtyřlístku kamoška z BK se taky očkovat nedá a přitom z okovidu šílí kvůlí malé…
                    ale s deštníkama článek dobrej,-ehm-když prší málo vystačí mě kapuca,když moc moknu pod deštníkem,proto JÁmiluju pláštěnky+gumáky….

PetraK

černej čaj
                      jedeme jak je toho 17.11 na dovcu.

a joo, já su debííl! 😀

no jo očkování ….:-) to je předmět sporů a diskuzí jak politika. Mně osobně by to bylo blbý hlavně vůči tomu partnerovi. kdyby Brtnik byl očkovanej a já ne. Nemluvě o tom, že bych se styděla, za ty předchozí hysterický výstupy v kontextu s tím, jak k tomu přistupuju teď. Zvlášť, že máš prostě tu chorobu co máš. Ale jo, je to jak do dubu, je mi to jasný.

PetraK

Hm… neřikala Mirka tady, že utekla z postele do vany, protože tam nejsou psi???? Řikala že jo? A už ji někdo řeknu, jak šeredně vona se plete?? 😀 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=S1qHWiOxTDw

PetraK

Mirka D.

lí-chápeš ohleduplnost k zákazníkům….
                          chápu, ale zase…. kdyby sis to schovala na některýho z těch debilů, co tvrdí, že nemůže zvednout basu plnou piv, tak …….. to by taky nebylo marný, ne?

další dět budou taky v lesní školce
                          a mně by se líbilo, u těchle lidí, co odmítají veškerý očkování, aniž by o tom něco věděli, aby bydleli v tom lese nějakým vyhrazeným úplně jako a byli si tam sami bez vostatních, nejen, že tam budou dávat děti do školky :D. Protože pak by nemohli roznášet po světě takový srágory, jako je třeba černej kašel, kterýho už jsme se dávno zbavili a teď najednou vijoláá hup a máme ho díky nim zpátky – viz Dennyky, že jo. A že vona to není legrace ani náhodou, tak to víme.

Zlata

PetraK
                            Se neomlouvej,hlavně ze je vše OK
                            ,jsi nás moc rozmlsala.
                            Mirka
                            Migréna doufám povolila,jo nový kolegové co spolkli Šalamounovo h…o
                            jsou vždy super.Bacha,bude si brzy stěžovat.
                            Čajdo
                            To jste hodný,ze ma Charli doma.
                            Kachna
                            Neres ze jsi doma,máš 3 děti,prace nad hlavu.

PetraK
                              kachna

a to musis zustat na ocr? nebo je to tak ze nemuze do

nemuze do školky

Martínek má kovida?

neeee, virozku

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 5 měsíci uživatelem kachna.
                                Maya

zubar vyrizenej, tak nekdy asi pristi rok me cekaj dve korunky, jedna za 8 tisic, to bude zubar misto dovoleny 😀
                                  migreny nezavidim, u nas v rodine nikdo migreny nemiva, tak ja nastesti taky ne, ale co jsem slysela, je to peklo
                                  MirkaD
                                  tak snad uz je dneska lip, ja byla v penny v poledne kdyz jsem jela od zubare a normalne naval, to nechapu uprostred pracovniho dne
                                  PetraK
                                  tak hlavne ze se Rumicek tvari jako zdravej, tak snad mu to nejak vyhnije
                                  cernejcaj
                                  u nas s tema mladejma to samy, podle me to ma dva duvody co tak vidim kolem, ti lidi nikdy nebyli na brigade a tudiz v pracovnim procesu a odmala jsou zvykly ze jim rodice vsechno planujou a udelaj, pak sedej jak pecky a nejsou vubec schopny samostatnyho rozhodovani
                                  jako vyzniva to jak spilani starejch mladejm, ale ja iuz neco pamatuju a tohle je zalezitost tak poslednich 5 let, driv to nebylo, holt dorusta ta krouzkova obskakovana generace
                                  S Charliem super, uz jsem to cetla na fb a ta fotka je taky super jak se tulej

cernej caj

Maya
                                    ja du v patek… tak se netesim…

jinak ja do lonskyho jara nemela nikdy… od te doby ma bolehlav naprosto jinej vyznam…

no ale zajimavy ze u nas treba do prace nebo na brigadu uz chodili, ze prave tohle neni jejich prvni prace proto su fakt zaskocena…

PetraK
                                    to sem vozej hlavne cizinci z vychodu co neznaj zakladni ockovani, ne nutne matky z lesnich skolek.. ona proockovanost totiz funguje i na to % neockovanejch ale to by v cr nesmela bejt vzrustajici populace neockovanych ukrajincu, rumunu atd… nebo ze skoda ze treba neni zavedeny povinny doockovani

Kuskus

Šecko je jak má byt.
                                      Sem jednou šlápla na jehlu zabodnutou v koberci a vrazila si ji do paty netušíc, že se ulomila a kus zůstalo v noze. Bolest při došlápnutí jsem přisuzovala tomu píchnutí. Do dochtora bych s takovou prkotinou nešla. Jenže kolem ranky se to podebralo, kůže měnila barvu a já do toho furt dlubala a rýpala až za čtrnáct dní vyjela spolu s hnisem i jehla. Jak píše Čajda, to chce čas, musí to vyhnít. 🙂 Rumí bude v cajku. 🙂

Z. Zrzeček – z teletníku přímo do květináče. Slaďouš. 🙂

Kachna mě svejma hláškama pokaždé rozseká, holčičce koukaj rarášci z očí a kluk prý .. jak se vede tatínkovi? Auuu 🙂
                                      V té vaší famílii se snad i marodí zvesela.
                                      Ať se malej rychle uzdraví.

MirkaD. Na všechny se vybodni, hodin přesčasových milion, nevybraná dovolená… lézt na mě migréna, sbalím se a jdu blejt dom. Takhle se přece nedá fungovat. Na rozjetou migrénu už nepomůže nic, žádnej prášek. Potřebuješ si lehnout, klid ticho a tmu. To by snad mohli kolegové pochopit a poslat tě domů.

Charlie ách… i ty čtyři sežrané ponožky bych mu odpustila když vidím jak se tulí. Jestli to teda není z jeho strany snaha o podřízení si Ferinky.
                                      Něco jako, já su šéf a včíl tě zalehnu a ty ani nemukneš…. jinak bude mazec. 🙂 To by si ale Feri nenechala líbit, že jo.
                                      Čajdo, piš, piš jak se brouček má a co zase vymamlasil. Nejsu totiž na fejsu.

Maya

ja myslim, ze snaha podrizovat si Ferinku to neni, ono lapiny jsou fakt hodne kontaktni k lidem i ke psum, proste se furt musej na nekoho mackat
                                        hodne lidi co ma vic lapin dava na fb fotky, jak spej na jedny hromade, tak on bere Ferinku jako lapinu 😀
                                        jak uz jsem psala, muj nazor, ze to je vysledek selekce na zivy kaminka, jiste se to v -40 Laponcum hodilo 😀

Maya

cernejcaj
                                          hele da se objednat knizka a procvicit anglinu https://www.bookshop.cz/everybody-loves-grace-publishing/everybody-loves-grace/?gclid=EAIaIQobChMIvZzEkrP38wIVieN3Ch1XNwLPEAQYASABEgIQtfD_BwE

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 5 měsíci uživatelem Maya.
                                          • Odpověď byla upravena před 3 roky a 5 měsíci uživatelem Maya.
                                          Maya
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,941. až 4,960. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.