Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,581. až 5,600. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Fifi

Dobry vecir vespolek, jsem dneska nejaka rozlitana. Ruzice vypada docela fit, uvidim rano, jestli ji prihodim do auta nebo radsi necham doma.

Cajdo
      Zimni pneu jsou povinny v tehle usecich: https://www.zimni-znacka.cz/vybava-kralovehradecky
      Dneska jsem se videla s Pavluskou a vsema jejima trema rotvicama, mututu. Jela od Cervenyho Kostelce a rikala, ze cesty zatim v naprosty pohode, holt este nesnezi. Taky trubka, ten tvuj muzik, kdyz davno vi, ze pojedete do hor a nezaridi to… Toz snad nebude chumelit a nikdo vas nezastavi. Ja byla na prezuti zrovna dneska, pres dva tejdny cekacka.

Mirko
      A udelaji Dafce pro jistotu i krevni rozbor? To by mozna nebylo od veci, kdyz takhle blije, to normalni urco neni. Bezva, ze jste objednany na rtg. Jen se obavam, ze po ty sedaci budes muset fakt jet autem – psiska bejvaji oblbly, motaji se, muzou i zvracet. Neumim si to predstavit v busu ci taxiku. Te tam nemuze fakt nikdo z rodiny vyzvednout, doprcic? 🙁

EvaC

Tak jste mě tu, milé dámy, včera úplně rozsekaly – Špuntkvaně a pridružená výroba, plachťáky na druhou, Petino koupání v lavoru 😂😂🙈🙈 – četla jsem to v tramvaji – prvně v životě jsem měla pocit, ze mi respirator k něčemu je.. alespoň trochu tlumil můj smích. Přeju všem zitra krásný výlet a volno..

MirkaD

Fifi-na krev jsem se jí ptala na tu štítku jak jste mi to párkrát doporučovaly,a to rovnou říkala,že to by měla na ssrstui holý místa,že to nevypadá,břicho
          prohmatávala,a zdálo se jí dobrý
          krom toho,říkala,že jsou psi co mají citlivější žaludek,že to může být u Dafi
          -s tím hozením zpět
          rodič řekl,že to mě může dovézt Martin a Martin nechce,že jsem měla jet k Šibalovi do Větéřova s ním v sobotu-Šibal není ortoped,a že když jsem chtěla mermomocí do Vyškova,tak mám smůlu
          po kamošce chtít to je mi blbý,-když jsou v baráku 2 chlapi s autem-a jeden mě tam nechce vzít,že je to má věc a Martinova a Martin mě tam nechce vzít protože dopln si sama co chceš…
          jako odpo jsem s něma byla venku,kousek mezi polama pak dědinou k rybníčku,tam jsem s něma cvičila trochu taneční-cviky,otočky,couvačky,na povel obíhala sedícího Žeryka-ještě si u toho štěkla,že ju prudím:D
          hračku nosila ochotně
          na dvoře se s Žerykem tahala o hračku,byla veselá
          takže podle Martina vyhodím 1500kč oknem,a to se on na tom podílet asi nechce
          jen do telefonu řekl,že se mi to s taxíkem prodraží
          jasně kdyby byla akutně marod-ale to není,a kdyby jí něco bylo tak do Větéřova,se picnu
          poučení pro čtenáře
          pokud nemáte auto a řidičák,a máte psa,ze kterým bydlíte v prdeli jak já
          tak jste pak kolikrát pěkně v prdeli….bydlím dědině kus od města…
          v BK jsem měla všecky veteriny 10 minut od domu,přinejhorším jsem tam psa donesla….

cernej caj

MirkaD
            no treba stitku mi navrhovali dva ruzni veti a zadnej nemel problem s tim ze by feri nemela zadnou lysinu…

ale proste stitka i na cloveku se proste nepozna od pohledu bez krve, ale tak snad vi co rika…

a nemuzes se kamaradky zeptat? vemes ji za odmenu na kafe, vnutis ji dve kilca na benzin? neboj se zeptat se a rict si o pomoc, treba ti pomuze rada a jeste pokecate

Fifi
            dobre, ze je ruzice na tom uz lip 🙂

Diky za ty useky, ja to nasla na mapy.cz nakonec ze to primo ukazuje na silnici, pro me sou ty useky takhle uplne k nicemu, kdyz neznam kde to je, kudyma pojedeme a tak…

takze pojedeme formankou, akorat v ni neco piska takze prijedu asi polosilena. Sme chteli octavkou ale muz si to neuvedomil s tema gumama (mame dalnicni znamku) ale nepodarilo se mu obvolat dneska a sehnat narychlo gumy, na formaku mame tak je jeste ted pujde vymenovat… ale nemame zas znamku, takze o to driv zitra asi vyrazit.

Maya

MirkaD
              Podle me je super ze ji uvidi ortoped bo proste z my zkusenosti maj na to voko jaky normalni vet nema
              S tou stitkou bych to nekde zaridila, orotoze vim, ze ta srst vypadava nekdy az kdyz je ta stitka uplne v hajzlu, ale jinak nemusi a i tak muze mit blby hodnoty, ale to uz by mel zjistit kazdej vet
              No jinak me posledni dobou obcas blije kocka, hodne pomohlo zmenit krmeni a na zbytek prasky od veta normalne lidsky co se daji koupit na paleni zahy a prekyseleni zaludku

Maya

Jinak ja dneska desnej d3n vubec hsem nestihala zaskocit
                Jela jsem do kanclu kvuli schuzi, schuze 3 hodiny, nic se nevyresilo a pak jsem ani nestihla praci co jsem chtela bo ve ctvrtek a v patek mam dovolenou, tak jsem to musela prehodit na kolegu

cernej caj

Maya
                  uzij si dovcu!

Fifi

Mirko, ona to nemusi bejt jen stitna, ale jak jsem videla u Troldy, muze jit i o slinivku (taky blil pred tou akutkou) – proste bych ji nechala udelat radnou biochemku, kdyz uz tam budete. K M. se radsi vyjadrovat nebudu, litaly by tu organy jak kolibrici! Prdele, sprajcovat se takhle a nechat te tahnout cubu po sedaci busem nebo tagem, ech, este, ze je daleko… :X
                    Cajdo
                    Tyjo, to snad radsi jet na letnakach a oktavkou po dalnici, ne? Nez riskovat, ze se vam formanka nekde po ceste vysype.

MirkaD

Fifi-tak zpátky že mě teda vezme…

cernej caj

Fifi
                        tak to se nevysype, akorat to piskani bude neprijemny, dneska treba nepiskala, tak su zvedava.

no ja se ptala muze, jestli by mirku treba nehodil, ale zas ho nechci nijak tlacit, ono pro nas je to taky 35km „jen“ k mirce a do vyskova 50… a je mi jasny, ze to zabije cely odpoledne, takze sem se jen tak zeptala, jestli… a nevim ani jak by mel pracu, a jeste k tomu treba 2h cekat v tom vyskove, ze… jakoze rada bych mirce pomohla ale nevim jak

MirkaD

Černejčaj-seš moc hodná,
                          on mě zpátky vezme,takže jen tu cestu tam,a to nějak busem dám
                          -ehm-asi tuší,že by se mnou doma nevydržel…

Fifi

Mirko
                            tak zpátky že mě teda vezme…
                            Ale to je laskavej clovek. Grrr. A huf, aspon tak.

Mayo, uzij si dovcu! Nebo se hecni a doraz zejtra. 🙂

Cajdo
                            A co v ni piska? Me by piskaci auto taky znervoznovalo, natoz to poslouchat. Toz drzim pesti a palce, dobro dosli! 🙂
                            Edit – hele, a jde koupit dalnicni znamka na 10 dni za tri stovky, nejelo by se vam prece jen lip po dalnicich?

• Odpověď byla upravena před 3 roky uživatelem Fifi.
                            cernej caj

Fifi
                              nam to stejne kdovijak nepomuze ta dalnice, jen do jihlavy a zbytek smolik

mirka
                              tak aspon tak, to je dobre

Milena z Prahy

Mirko,
                                to je škoda, že jste bráchovi nepustili na pohřbu Sex Pistols, když je miloval. Robertova sestřenice bude teď zařizovat pohřeb svýmu příteli (35letýmu, děsný!) a plánuje mu zahrát hudbu z počítačový hry, na který ujížděl.

Denny,
                                teď jsem pracovně četla něco o Koh-i-nooru a koukám, že spolupracují s TÍM Michalem Janovským. Tak mám radost, že jsem díky tobě v obraze 🙂

Fifi,
                                jé, možná přijde i Růžice!!! Ať je ráno fit!

cernej caj

EvaC
                                  Dobre ze ses zasmala! 🙂

Ja vlastne znam jen hrozne formalni obrady, protoze cela rosina je hrozne pobozna. Tatinek ministroval a to je u nej z cele rodiny uz vira nejslabsi , muj deda mel byt knez z maminy strany a jeho prastryc byl nejaky palarikuv stoupenec a pokracovatel, vzdelany knez, co psal basne… no me ceka unudeni pozustalych v kostele 😀

Porad sem nestihla doma.zapnput repro a pustit si tu pisnicku, su lajda. Na dovce snad bude prostor na resty

Dobrou noc, zitra budicek 4:30

Fifi

Cajdo, at se vam zvesela vstava a dobre cestuje! 🙂

Denny

Mileno, jj už jsem se tady vytshovala, ze na jednech pastelech co on poskladal barvy na malovani prirody je fotka jeho malby, predloha, jeho malby byla moje fotka 😊 a dokonce je na zadni strane napsano predloha a moje jmeno 🤗. Ptal se me tehdy jestli chci za to procenta, z prodeje, nebo mi namaluje obraz co budu chtit.. takze od nej mam moji milovanou lipu pastelem… 😊

cernej caj

Denny
                                        Jee ty to mas i podepsany svym jmenem! 🙂

Tak vyrazime, 40 minut sekera… 30 minut zpusobil muz a 10 ja ze ki doslo ze nemam ockovaky…

Dojezd 8:40 bez curani:D

cernej caj

Jedeeeem

cernej caj

Moc dekuju za super sraz a za vsechny mikuase, jezisky a za utahany pejsky! 🙂

Milena
                                            Coko sme sezrali v aute a je fakt dobra:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,581. až 5,600. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.