Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 5,621. až 5,632. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Fifi

Cajdo, ja prave myslela, ze na dyl. Fajne, diky, tak se domluvime nejak do ty doby, se ozvu. Uzivejte si tech par dni, at se vam tam libi! 🙂

MirkaD

teda vy jste se měli velmi,ale velmi a velice převelice přenádherně!!!
        -závidím setkání,oslíky,hřebčín,skřivany
        plovčení nezávidím:D

jinak-my dnes byly taky na výletečku-tak říkám všemu kam se jede autem,
        a nejsou to zrovna Bučovice
        -no takže ráno jsme naložily pséky i s Betty-ta vyfásla postroj do auta,at se mi furt nemotá na dlouhým vodítku,Dafi svůj novej reflexní žlutej-nesluší jí,ale jew v něm vidět…
        a vyjely jsme,dojely jsme za Věteřov,kde jsme ze psiskama udělaly okruh v lese
        naši bez vodítka-Betty na dlouhým vodítku
        VŠICHNI 3 LÍTALI JAK ČAMRDY,DAFI DOST VEPŘEDU
        takže jestli se za týden ukáže-že jí nic není-a prostě chce na vycházkách nový trasy…a já vysolím 2 litry zbytečně+čas-tak dostane naprdel děfče jedno fousatý
        nebo se ukáže-že nová trasa je pro ni tak příjemná změna,že adrewnalin v krvi a nic ji v tu chvílu není
        stejně jak v létě zvládla ty 4 dny výletů na dovči…
        tož uvidíme co uvidíme….su na to zvědavá…
        doma teda pak chreněla,Martin odpo zase seděl a terase a házel Žerykovi,tak to byla se mnou doma,jen sem mu pak hodila vodítko,s tím,že když je oblíklej,at s něma jde kousek ven,tak s něma šel kousek k lípě…
        jinak dopo mlha,jak jsme jely zpět začalo mrholit,Dafi v autě klepala kosu,tak jsem ju oblíkla

Fifi

Mirko
          takže jestli se za týden ukáže-že jí nic není-
          To bych ti na jednu stranu moc prala. 🙂 Ale jeji zvraceni a chozeni normal neni, dobre, ze poficite! 🙂 Vyborne, ze jste vyjeli aspon na kousek a povyletili jste.
          plovčení nezávidím
          A to po mne akvabela chtela, at ji odklidim listi z vodni plochy! 😀

My jsme meli taky takovej podmracivy, zvlastne zatazeny chladny pocasi, kupodivu bez mlhy. Rozmrholilo se na konci protapky. A nepotkali jsme ani nohu, neskutecny, bezlidnata zona ve statni svatek.

MirkaD

jo my taky nepotkali ani nohu:-)
            nesociální Martin nadšený-to byla dnes totiž zbrusu nová trasa

MirkaD

no a listí na hladině-vemte příště hrábě a odhrabujte:-)

Maya

vidím, že sraz se povedl, ani noha asi nikde kvůli tomu počasí, u nás bylo teda fakt hnusně lezavo a zima
                MirkaD
                díky za fotky, jsou super, i všichni psíci pohromadě jak se pěkně povedli

Fifi

Mayo, bylas vyhodnocena jako nejkladnejsi dohazovacka. Bo Karlik je fakt nunu. PROC nemam zadny fotky od Mirky? Reklamace!
                  Pocasi tam bylo prijemny na pulku listopadu, nefoukalo, neprselo, nesnezilo.

Maya

Fifi
                    já jsem ráda, že Karlík se má dobře a to je nejvíc zásluha čajovejch, protže určitě to s ním není pořád všechno růžový
                    dohodit někomu psa je určitě menší zásluha než si toho psa vzít

Denny

Dobré ranko,
                      tak jste si to krásně užili, to je fajn 🙂
                      a oslíky jsou krásní barevňoučký….na jaře bychom si to třeba i se mnou a Koníkojc mohli zvopáknout, páč jak to tak čtu, tak měli sebou všici hodný pséky, tak by vám to Koníková trochen zpestřila 😀
                      Já bych se nakonec nezúčastnila ikdybych nepracovala, páč moribundus zase útočí…

Zlata

Denny
                        Tak jak máš na fb vyfocenou Balbinku,mi ty usiska zas tak obr nepripadaj.

cernej caj

Maya
                          ale zas si dohodila TOHO psa a po nezdarech si to nevzdala 🙂 ja bych to bez tebe nikdy nezjistila…

Jo, kdyby byl sraz na jare, mozna by se dalo i domluvit prave vzit mirku, ze bysme si udelali celodenni vylet tak by muz bud byl ochotnej nas vzit vsechny nebo by se mirka nemusela bat cestovat daleko a sama, pac su stara vlakova harcovnice:D

jo, vlezlo, vlhko, zatazeno… chystame se pomalu na vylet. ja chtela dneska feri, zitra vsechny i s muzem, v sobotu charlie, ale kdyz sem v tydnu byla s feri sama hodinku tak carlie byl dost nervozni… zatimco feri si to uziva i s muzem, ten ji vytahne na chvili ven a odpoledne pujdeme vsichni na 2hodky…

denny
                          at je brzo lip!

ted psali ze od 22.11 budou mit i ockovani narok na 2x pcr mesicne zdarma to je super

cernej caj
                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 5,621. až 5,632. (celkem z 5,632)
                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.