- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
29.10.2021 v 10:58 #129159
Maya
cernejcaj
ja myslim jak psali na fb, pokud toho nejsou kvanta, tak to normalne vykadi29.10.2021 v 11:12 #129160PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Mám volno a děsnej fofr, topim, venčim, dělám snídani pro čokle, pro kocoura, pro nás /přesně v tomdle pořadí/, vyrábim voběd, luxuju a vyrábím si domácí paštiku játrovou pro kocoura, že abych mu měla co dát normálního, když ohaříci mají něco, co on nejí. Jsem na sebe zvědavá
MÁME TEPLO!!! A dočtu vás potom, jo, páč ste hrozný krafalíny a já nemožu tetkon tady sedět dlouho, tak zatím pááápááčkooo. Jo a eše ráno bylo krásně mlhavo a sluníčkově zároveň, nádhera, tetkon už nejni nic vidět, jsme v mlze skovaný, páááčko letím k plotně.
29.10.2021 v 11:24 #129161Fifi
Zdravicko vespolek,
hlasim, ze uz jsem zcela fit! 🙂 Ted uz jen poboliva rameno, proti vcerejsimu ocistci je to prd. Jsem prekvapena, telo ocividne uz vi a zna, jak si poradit a zareagovalo mnohem rychlejs, po druhy davce mi bylo blbe tri dny. Ted jen jeden.Maya
no já tu mlhu měla už při druhý, takže při třetí mám očekávat rovnou bezvědomí?
Snad ne. 😀 Treba naopak zadna mlha nebude.Esusova
MÁME TEPLO!!!
No huraaa, gratuluju! 🙂29.10.2021 v 11:26 #129162cernej caj
Fifi
No hura! To je dobrePetraK
Juchuuu to je parada co29.10.2021 v 12:25 #129163Maya
koukam cerpadlo cerpadluje, tak super 😀
ja dneska moc nestiham, posledni den v mesici je hodne prace
doufam ze si budu moct vzit dovolenou alespon v listopadu29.10.2021 v 13:22 #129164cernej caj
Taky sem ted vypadla z hokny, jedu do mesta neco pokoupit a zitra vandrrrrr uz se tesim:)
29.10.2021 v 14:41 #129165Fifi
Toz krasnej vikend vsem! 🙂
Helejte, zahradnice, nez zacnu patrat na netu: soused mel letos naprosto uchvatnou lilii na zahrade, byla snad 2 m vysoka s obrima kvetama. Ted mi dal par prostredku kvetu, nebo jak to rict, co zbylo po odkvetu, cca 20cm tobolky (mam zase mlhu 🙂 ), ze by tam mohly bejt semena. Nevim, mne se to nezda, zadny poradny seminka tam nejsou – nemate nekdo zkusenost, jestli lze obri lilii takhle rozmnozovat, kdyz je to cibulovina?29.10.2021 v 15:26 #129166Zlata
Fifi
Mívala jsem cibuli co se mnozila horejskem,vždycky se udělala nahoře tobolka,pak se to preklopilo a narostly novy cibule.A některou cibulku jsem taky sela.Nebo třeba pazitku.Tak zkus dát ten semeník na jaře do květináče.
Cajdo
At mas hezky počasí.A kdybyste s Mirkou přestaly kecat ze ste tlustý.29.10.2021 v 15:46 #129167Fifi
Zlatko
Vidis, to je fakt, pazitka se mi krasne semeni sama.
Jak to myslis, semenik (to je to slovo, dik) do kvetinace? Vcelku zapichnout? Seminka z nej zasit? (Pardon za stupidni dotazy.)29.10.2021 v 16:57 #129168Zlata
Fifi
Já nevím jak je to vyvinutý.Já bych to nechala zatím v te tobolce co ti dal,aby to taky bylo zralý asi bych to nechala zaschnout a pak to před se tím otevřela.Představují si ze to bude droboucky.Ale mela by ses zeptat ještě někoho.I kaktusy se mnozí ze semínek.Já to teda ne zkoušela.29.10.2021 v 18:44 #129169cernej caj
kreasnej vikend preju! a treba se z lilii neco vysemeni:)
ja sem ted chvilku cesala, ferinka si necha cesat bez kecu i kejticky hlavne kdyz je cesana ona:D:D
29.10.2021 v 18:57 #129170Fifi
Zlatko
Ja to zejtra vyfotim. Tobolky, semeniky, vyvinuty to je pekne. 😀Cajdo
Jj, zarlivost dela svoje, taky mivam frontu na cesani. 🙂29.10.2021 v 19:54 #129171PetraK
už sme vyseměněný?? Já furt ničehož nestihám. Jen jsem teda zaregistrovala Fifinu, co má mlhu a semeno z lílije. A taky Kuskusa co nemá ledviny v háji úplně -takže hurááá a taky má dochtora s ADHD-takže bratr naší Taliprdky, to je teda výhra 🙁
Snad se noženka srovná?? Moc za to držím palce.a už víc nevim, asi si taky dneska vyrobim mlhu, jdu si dát pivo. 😀
29.10.2021 v 21:02 #129172MirkaD
tak su kynolog ve výslužbě-v přkladu-35 let cvičím,venčím,vychovávám psy,čtu o nich,vzdělávám se…..
ale po těch letech reaguju občas dost jako nekynologicky,ba i nepejskařsky-
vlastně reaguju úplně nesmyslně
jako třeba včera-v posteli se mi usídlily 3 psy-ještě pěkně napříč a zešikma a mě jak se to nechtělo řešit-a byla mi zima
tak jsem vlezla do vany-jako řešení jasný-je tam teplo,dá se tam ležet a nejsou tam psi!
a nějak v záchvatu podivnosti jsem si myslela,že jako počet psů v posteli se nějakým zázrakem zmeší,popravdě,nevím co mě to napadlo za kravinu jako,jo
protože žádnej příčetnej pes,nevypadne z postele,když ho nikdo nebuzeruje,nyvahazuje a ještě mu udělá místo-takže 3 psi furt byly v posteli i po návratu-no tak Dafinu jsem přesunula k hlavě,ty dva od rodičů doprostřed za sebe a šla si číst…
ráno jsem to povypouštěla ven čurat,psi rodičů zavřela k nim dm
a pádila do práce,
v práci jsme byly ráno 4-já pečení+pečivo,ostzatní chladák,zelenina mražák,
no a od sedmi na kase
jako napřed to ušlo,ale pak se to nahrnulo a několik hodin jsme se nehly z kasy,byl problém jít na wc,vedoucí došel na mezisměnu a furt pekl+láhve,
za mnou seděla zástupkyně,která se nám marně snažila dojít pro peníze
no masakr…..
ještě jsem se ráno měla velkej problém soustředit,jak jsem byla ted 2 dny v klidu a tichu,tak pro mě ti lidi,ty zástupy byla pěkná darda….
-no na dotaz zástupkyně,jestli si myslím,že dnes půjdem jíst,jsem jí řekla,že my asi ne,ale ti lidi určitě-akorát nevím,kdy v Bučovicích vaří,a kdy obědvají
protože do 12 hodin furt fronty,hnus velebnosti…
dvakrát mě před frontama napomenul kolega,at se nesměju-ano mám fakt strašnej smích,na to řekla,zástupkyně,že nám závidí,a že by nás mohli rozsadit:D
-doslova to řekla tak-bacha aby nás nerozsadily:D
poté co jsem zdrbla starýho pána-stálej dost nerudnej zákazník,ktrej málem najížděl dvou starých asi 300letých tenkých vetkých stařenek-chlapa jsem sjela,že do nich málem najel a at počká,a když začal být sprostej-stylem-at si doprdele baby pohnou -tak jsem se opřela na židli a teatrálně nahlas!řekla-no tak je prostě přejedte!-na to mi řekla zástupkyně,co se mi stalo,že se s těma lidma výjimečně necrcám,jestli mi změnily prášky-a já-ne!prášky mi došly!:D:D:D
a ona-a tak to joooo:D:D
no nic,všecko hezký jednoho dne skončí,že,takže jsem se spočítala,šla vabylit paletku na proveženi s kolegou a ve 2 hodiny nakoupit a na bus
dojela jsem dom,pustila uřvance/uštěkance,dala jsem si oběd,vytřela jsem
dala jsem šlofíka,pak jsem šla ze všema 4 ven-jako mazec,furt se pletly do vodítek,Dafi kdesi vzadu,Betty s Mxem se šli venčit každej na opačnou stranu vodítka,Žeryk na vodítku válel sudy,takže vypadal,že se chce na zemi oběsit a nejde mu to…
no doštrachal jsem se ke křížku,s Žerykem na volno,zbytek na vodítkách,blížila se tma,a v tuhle dobu tam chodí jedna dvojce s 2 čoklama velkýma,tak jsem nechtěla uvazovat 2 pséky
od křížku zpět už šly trochu normálně,
dala jsem je dom.a jen ze psy rodičů jsem šla zase ven,na začátek dědiny,kde byly světla-směr křížek tma jak v noci už,
tak jsem si s oběma pocvičila chůzi u nohy a obraty,odložení za pochodu v leže,Žeryk zatím řval na zahadě,jak kdyby ho vraždily-ano žárlivost je svina věc…
no za tmy jsem došla na zahradu,pohrát si cvilku s Norinkkou,ktrá měla bojovku,
pak jít zpět už fakt potmě na zahradu hledat vodítko,mezitím, házet Žerykovi kolečko…
no takže psi se ještě unavily hledáním vodítka a kolečka,já pak šla nakrmit zvěř k rodičm,kde jsem si rovnou pocvičila na záda,doma zase nakrmil zvěř Martin
no a ted už v posteli Betty,Max u rodičů,naši psi načučeně vedle a můžeme jít hajíííííí29.10.2021 v 21:09 #129173MirkaD
Fifi-tak paráda,že už je ti líp!
Černejčaj-přeju hezký počasí!a at neodlítneš,prý má být větrno
Zlatko-Čajda kecá-já ne,nevím,jak jsem za pár dní přibrala 5 kilo?
jako stěhovala jsem se sem a měla jsem 48 kilo
zásuha rovnátek a jezení 4 jogurtů dennně….,
celoživotně jsem měla 52/53 kilo-54 už mi přišlo moc
no pak to bylo 63 kilo
a ted toto…
svádím to na přechod a věk
pravda bude v nočním přežíráním,rychlým jezením,sladkým-ovoce+čokotyčinky
bohužel pohyb v práci,vycházky ze psama-a to chodím rychle to nezvládají kompenzovat- já nezvládám NEŽRATPetraK-BUDIŽ TEPLO-a bylo teplo!tak si to užijte:D
snad ted proběhlo vše hladce a držím palce na zítřek!29.10.2021 v 21:25 #129174Maya
Fifi
to bude obří lilie, prodávají se cibulky, jestli to jde i semenama netuším
https://www.osiva-semena.cz/ukoncene-produkty/2838-lilie-ot-miss-lilly-obri-lilie-holandske-cibule-lilii-1-ks.html30.10.2021 v 6:40 #129175Zlata
Mirko
„Nežrat“je blbost,akorát si znicis žaludek,rozhodis si zažívání a stejně priberes.Mas furu pohybu,těžkou práci
tak se fakt neomezuj.Ono se nějaký to kilo navíc při tvy práci pak rozpustí samo.A sladký je na nerv,to potrebuješ.
Petra
To je fajn,ze čerpadlo funguje.30.10.2021 v 17:25 #129176kachna
„Mami, kde je táta?“
„V hospodě“
„Jak se mu tam daří?“
(podotýkám, že odcházel v půl páté, ale holky jsou u kamarádek, tak je tady dole s náma)30.10.2021 v 17:29 #129177kachna
Co myslíte, k Vánocům jako překvapení, radši trička nebo mikiny s potiskem? Kdyby to nebylo drahé, tak se neptám a uudělám obojo. Našli jsme krásný polštář s pagekonama pro Kačku a jsem tam při té příležitosti našla ještě boží potisk pro Lucku a udělala pro Marťu. No a teď nevím, co radši.
Jo a takovouhle krásnou dceru máme- Odpověď byla upravena před 3 roky a 3 měsíci uživatelem kachna.
31.10.2021 v 7:32 #129180Zlata
Kachna,
Máš hlavně roztomilou dceru,no co budou potřebovat víc,vzhledem k růstu dětí jsem musela doplňovat určitě po pul roce,ti dva starší po sobě ani nemohli nic dědit,jsou od sebe rok a kousek,ale byli od určité doby skoro stejně velcí. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.