Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,601. až 5,620. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Zlata

Probíhá vy stě zblajzli Milenu?I s Robertem?

Fifi

Slava nazdar vyletu, nezmokli jsme, uz jsme tu.
        Kontrola druzstva – dojeli jste vsichni gut? 🙂 Jak ubytko, Cajdo, pekny, spokojenost?
        Moc a mo dekuju, bylo to skvostny a perfektni setkani s bajecnyma lidma a psickama. 🙂 Ruzice nejela, dle nasledny sondaze tuze zavidela.
        Cajdoo, ja ti zapomnela dat prachy za ty kalhoty!
        Petrs a s tebou se vyrovnat za obojky svitici, hlava derava…
        A vsichni jsme zapomneli zavolat Esusce, ac jsme se k tomu chystali, musela skytat fest. 🙂

Hele, me to haze zase na predposledni stranku, mozna nastal cas na Podzimni novou foru?

Petrs01

Půlka listopadu, možná už téma zimní či vánoční?
          Hlásím že jsem byla odvezena až před dům, Vašek zaparkoval do pelechu a chrní. Obojky neřeš, ostatně mám pocit, že tys musela přivézt plné auto darů 😀
          Tam jak jsme dnes byli, tam se opravdu běžně jezdí? Takové ty kulaté dopravní značky jsou tam pouze informativní? Parádní místo, byť pro nás přece jen trošku z ruky…

Fifi

Petrs, fakt, vsichni Chlumecaci tam jezdi, na kulaty znacky prdi. 🙂 Si tam muzete nekdy zajet na koupacku, blazne otuzilej (lidi, vona tam plavalaa!). Hele, ty dva normal obojky jim taky jsou, Troldakovi sedne ten uzsi uplne perfekto.
            Vasicek je broucek mrnavej, statecne tapkajici dedulka milej.

Petrs01

Obojky mne těší. Vašík má svůj „podepsanej“ co si vyhrál (tyhle obyčejné byly taky nějaká výhra), tak jsem ráda že našly využití. Jo, „mikrofon“ už ho samozřejmě nezajímá, ale je fakt, že je utahanej, ono už mu tohle stačí, rychle se mu vybíjejí baterky 🙁

Fifi

Vsak si je zase rychle nabije, i tak je borec, jak to zvlada. Mikrofonem musis zacit zase hemzit, on si ho urcite este vsimne. 🙂
                Ten svitivej pro Ruzici je ji trosku volnejsi, ale nebudu zkracovat, dam ji ho za kozenej obojek a ztratit by ho nemela. Vlastne, svitici obojek clovek najde snadno, kdyby neco. 😀

Vedle do Srazu jsem napsala pro nezucastnene svuj uhel pohledu na dnesni srazik. 🙂

• Odpověď byla upravena před 3 roky uživatelem Fifi.
                cernej caj

Fifi
                  To neres, tak trwba priste 😀 jak pise petrs, privezla.si plny auto daru tak to ber za vyrizeny 🙂

Z
                  Milenu i roberta sme jen nazuzlali 🙂

Diky moc vsem!, uzila sem si to ja i psi, paradne chrneli celou cestu, i ted chrni. Ubytko hezky, takovej mobilheim prijemnej, pan nam zatopil uz vcera, je tu jak doma – na svetr 😀 a moc utulny.

Moc mily setkani, petrs01 blazen plovala!! Ale husta akvabela teda a moc rada sem se s vama seznamila 🙂

Fifi

Cajdo, to je fajny, ze ubytko prijemny.
                    Kdy se to vracite? Ze bysme se jen my dve protnuly kratce, vzala bych oba cokle, at mi je cvaknes a dala bych ti ty prachy? 🙂 To je dobrej napad!

Petrs01

blazen plovala!

Charlie by si taky dal říct, ale čajda ho odmítla pustit dál než po kolínka (což teda chápu). Ostatní si říct nedali, ani po kolínka (což teda nechápu).

Já Mílu a Roberta cestou neokusovala!

Milena z Prahy

V hřebčíně jsem dostala od Fifi tašku s podezřelým obsahem, kterou jsem měla otevřít až doma. Tak jsem otevřela – a všem vám, holky, moc moc děkuju! Byla tam skvělá heboučká šedivá deka se srdíčkama a moc pěknej textilní andělíček 🙂
                        Deka schována na lepší časy na Skalku, andělíček vystaven na čestném místě na jídelním stole, zítra ho nafotím, až bude denní světlo.
                        Sraz se moc povedl, lidi naživo úžasný, Fifi to měla výborně vymyšlený i provedený 🙂

Fifi

Milo, to jste nedostali ode me, ale od nas vsech. Cesta tasky byla ponekud klikata.
                          Nejeli jste domu pres Nechanice? Nejakej pomerne vyspeedovanej bilej ford s prazskou znackou mel potrebu me predjet. 🙂

Milena z Prahy

Fifi,
                            jasně, že od všech, dyk já vim 🙂
                            Vyspeedovaný my nejsme ani náhodou 😀

Petrs01

pres Nechanice

to by byla vysloveně zkratka 😀

Vašík je vzhůru a má děsný hladíček, on totiž chudák nejmíň 14 dní nedostal nažrat. A taky ho nikdo nepodrbe. Má to zvíře psí život.

cernej caj

Milena
                                to je dobre, ze vas to potesilo 🙂

Fifi
                                napad je to skvelej a muz se tvari jako ze mu to neva. valime se po gauci a je to super, nechapu proc doma nemame gauc:D 😀

a charlie tady ma asi 3x delsi trasu nez doma 🙂 hned zkousel dary

Fifi

No vyborne, tak mi jeste napis, Cajdo, kdyze se to teda vracite. 😀 Aaa, kong od Mirky, hezky, jak se veci usadi, kde maji. Zuzla, bavi ho to?

Petrs
                                  to by byla vysloveně zkratka
                                  😀 No. Jsem si rikala, ze se jedete treba este projit na zamek. 😀

cernej caj

Fifi
                                    dvakrat do nej hlodl, ahaaa to je ten kong co sem chtela pro feri ale kdyz sem ho videla tak sem rekla mirce ze to je na tu malou tlamicku obri a nakonec skoncil stejne u nas:D:D

kolem9h bychom odtud chteli jet, takze do hradce hodinka? muzes mi do mailu napsat prosim adresu a milerada ti nafotim psiky, namysli si pozy – sedy, lehy, v pohybu a behu to moc nevidim, ale kdyz by zapozovali, bude to skvely. tohle je blby pocasi na fotky v pohybu (tma)

osliiiciiii

Fifi

Cajdoo,
                                      kolem9h bychom odtud chteli jet,
                                      ale mne jde o datum? 😀 😀
                                      Se domluvime kdyztak pak po tlf ci mailu, at neplevelime zde.
                                      Oslici a ruka bozi! 😀

cernej caj

Fifi
                                        😀 v nedeli

Fifi

Tuhle nedeli? 😀 21. 11. nebo az tu dalsi 28. 11.? 😀 Boze, to je domluva.

cernej caj

Fifi
                                            ja psala ze to mame jen na 4 dny ale je fakt ze nekdy pred mesicem 😀 by me v praci sezrali:D takze tuhle nedeli.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 5,601. až 5,620. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.