Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,630 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 5,632)
  • Autor
    cernej caj

tak pojďte dámy pokračovat tady, protože sme zase přetekly 😀 (počet příspěvků samozřejme myslím:)

Petrs01

sme zase přetekly

Spíš ta zelená Koněv byla tak příšerná, že se prohlížeče bály na tu stránku jít 😀

Fifi

Aaa, my uz jsme v lete? Je fakt, ze dnesni tropy novymu tematku odpovidaji, bylo tu aj pres 30. Ble. Jsem uvarena, ale mam novou hlavu! Jsem ty pani v zrcadle rikala, ze ji neznam. 😀 Po roce me chlupodravka osmikala nakratko a zmelirovala, to je zmena! 🙂

Cajdo, docetla jsem predchozi tema a pekne si to tu s tim pretecenim uvedla. 😀 🙂

Esusova
    Tak bezva, ze mate ocko za sebou, at ruka boli co nejmin. 🙂
    nejni to divnej pocit, po tolika letech s masem se spřátelit s granclema? Taky bych neměla odvahu experimentovat, to je jasný, já jen, že to musí být asi divný?
    Je to strasne divny. Jako ja jim obcas grancle soupla, kdyz jsem zapomnela vyndat maso nebo na dovoleny. Ale to jsem nestudovala, kolik tuku a proteinu maji, zda je tam jednodruhova dietni masova slozka… No co nadelam, hlavne, ze Troldovi je fajn. K veceri, jedno z tech asi 5-6 krmeni za den, dostava uvarenou dietu, to mu cvachta velmi. (Edit – dneska jsem mu koupila bataty, ktery ma doporuceny. Jsem je nikdy nejedla, ochutnala jsem varenej a jist to uz nebudu. 😀 ) Teda ono mu chutna porad, je v tomhle ted jinej, postizenej “nedozranim se”. Nikdy takhle nehltal.

• Odpověď byla upravena před 2 roky uživatelem Fifi.
    cernej caj

Fifi
    a bataty sou prej desne dobry, ale ja to teda taky neznam… dobre, ze basti i granulky i dietku a ze se broucek zpravil. dieta je jen mala dan za to aby mu bylo dobre…

petrs01
    chudak konev, bacha aby neskocila takovy salto ze to dostrikne az na tebe ta zelen zabinata:D

Fifi

Cajdo
    a bataty sou prej desne dobry
    Nevim teda. 😀 Mne prisly desne hnusny. Zlaty normal brambory. Ale verim, ze nekomu to chutna, kdyz to umi upravit, ja to jen uvarila. S dietou to je presne tak, jak rikas, mala dan…
    Jak Ferinka zvlada nahly hice?

cernej caj

Fifi
    no v sobotu se ji uz venku moc nelibilo tak sme v nedeli zajeli kousek dal, kde je trochu stromu z oplocene obory… ale uz to pro ni prestava byt pres den na prochazky schudny 🙁

no ja to nikdy prave nejedla ale vetsinou si to lidi chvali 😀

Denny

Serial na pokracovani 🙄🙈🤣 herecka z Prahy….

Attachments:
    Fifi

😀 V cem se ten dobytek vyvalel?

Denny

Myslis moji drahou Connie? V čerstvém hovinku od 🐴🤣

Fifi

To je kun nebo kravka na smajlu? Esli kun, tak musela prece vonet, konsky koblizky voni! 😀

Denny

To je kůň…..ji voní?! Tvl ti jí pošlu 🤣

Fifi

Vykoupanou uz ji nechci. :p

Maya

koňský koblížky voní, ale nerozválený 😀
    tak očkování bude teda logistickej problém, měli volno jen kolem poledne, tak na první jdu 2.6. v poledne, to buce asi v pohodě, ale druhou dávku vyhoděj automaticky ve stejnej čas, takže 14.7., což už budu asi v práci, takže polední termín mi fakt nevyhovuje
    jako to fakt nechápu, že si člověk nemůže vybrat alespoň hodinu toho druhého

MirkaD

Milko-Betty je fena rodičů,v květnu jí bude 13,je to špico jezevčík,postava jezevčík,barva rezavá,dlouhosrstá,
    já prvních x let chodila ven s ní i s jejím synem Maxem denně+tenkrát starým mým kníračem Gerem,+jsem ji odmala cvičila,vychovávala,cviky z tance,z poslušnosti,všichni tři uměli třeba chodit u nohy,na dálku lehnout,přiběhnout,to jsem s něma dělávala,když jsem je cchtěla hromadně vyběhat-několikrát po sobě lehni a ke mě,akorát Betty s Mxem,mají reakci na zvěř,tak rodiče s něma chodí celoročně na flexině,nepouští nikdy,nic po nich nechcou-nepoužívají povely,nic
    no a já pouštím občas na strřídačku,když je všechno posekaný,vyžaduju poslušnost,a proto s něma pbčas cvičím+cviky typu-couvání,otočky,kroky a packy patří mezi rahabilitační cviky,takže to s něma dělávám i z těchto důvodů,krom toho Betty doted ráda cvičí,vždy ju bavily překážky,skákání,z tance jsem s ní hodně dělala skákání přes ruku,nohu,obíhání,proskok rukama a tak…
    Betty je doted holka svižná,Max je za á-línej celoživotně-cvičí,ale nemá to štávu,jasně,že za kus dobrýho pamlsku se přetrhne,problém je,že psi rodičů mají celodenně k doispozici frolíky,+2krát denně konzervu+zbytky od oběda+mlíko….
    prostě furt hromadu jídla,no taky je to na nich dost vidět-oba fakt tlustí,krom toho člověk neví,kdy jsou vlastně najezení-jako,že normálně nedáš jezt psovi a nejdeeš s ním ven a cičit
    ,no to je fuk
    a syn Betty Maxík se bez máti rodičů nikam nehne,hroznej závislák po Gerovi,
    takže většinou s náma chodí Betty,prostě se rozhodne,že jde s náma-a jde:D
    jinak rdiče s něma chodí,ale ne denně+furt stejnou trasu,což si myslím,že je pro ně trochu nuda…

Fifi

Mayo
    Uvidis pri tom prvnim ocko, treba se pujde v klidu domluvit na jinej cas pro druhou davku. Dle myho, i kdyby si tam prisla pozdeji, tak te vezmou, jen se musis dostavit ten den.

Mirko
    A s kym vlastne Bety zabrezla? Mam v tom gulas, jak mate tech psu v baraku hromadu. 🙂

Jo, to jsem zapomnela napsat, dneska rano me zamrazilo, Ruzice me po ranu budila a letela ven se past a tak. Dobry dejavu. Pak ji nastesti skrundalo v pupku (btw, u akutky slinivky nic neskrunda, traveni se zastavi) a dala si trochu Troldikovo vareny dietky a dobry. Nevim, co kravicka kde pozrala, v noci mozna naky hovno zvireci na mezi pri protapce. Zdravim Koneva, hele, vono mozna lepsi, kdyz se cokl v necem vyvali. Nez kdyz to sezere. Nebo nevim, co je lepsi, oboji je peklo. 😀

MirkaD

Denny-ježíš to je čunče toto!
    to nebude teda pěknej příklad kočenkám:D

Černjčaj-no já HA neberu hromadu let,ale vím,že z toho bývají mrtvice,kamoška o 2 a půl roku starší než já ji měla tak kolem 32let věku,ochrnutá na půl těla,jako spravila se,ale doted vidí blbě na jednu stranu,a dlouho měla motání hlavy….
    jinak teda já mívala prvních x let šílený stavy první den-zimnice,průjmy,teolty,ted mám jen bolení břicha,stehen a strašně těžký nohy…

Maya

přivezli nám novou lednici, jako datart jejich doprava je celkem drahá, ale celkem příjemní maníci vynesli ji v pohodě do patra, rozbalili, kartony odvezli, i by ji prohodili za starou a zapojili a starou odvezli, kdyby se mi povedlo ukecat mamu, ale to prej nee, bych to nestihla uklidit po tý starý, takže máme zatím novou lednici na chodbě a můžem se na ní koukat 😀

Maya

Fifi
    když já na to moc nejsem si s někým dohadovat takovýhle extrabuřty
    holt si když tak budu muset vzít dovolenou nebo neschopenku
    stejně nevím jak se to dělá když je ti pak pár dní blbě

MirkaD

Fifi
    já to zkusím dát do odrážek?
    před skro 13 lety jsem se nastěhovala s mým 8letým Gerem-knrač malý
    a rdiče si chvilku před tím donesli Btty štěně-ehm to měli ještě 11letýho Bobše,tan za pár měsíců umřel na srdíčko,se uhnal a uštěkal,když Betty hárala…chudák…
    no takže byla Btty rodičů a můj Gero
    no a Betty si s mým Gerem pořídila 4 štěnátka
    a rodiče si nechali Maxe
    -takže hromadu let byly na dvoře/zahradě 3 psi-můj Gero a rodičů Max a Btty
    no a před 5 lety a něco-prvního prosince jsem utratila skoro 14letýho Gera-rakovina lymfatických uzlin+další věci
    na dvoře byly měsíc jen psi rodičů
    a po měsícu přibyl Žeryk dědictví po bráchovi od tatky
    a po měsíci přišla Dafi-slunce mého života:D
    Dafi-Žeryk-moje
    Betty-Max-rodiče
    uf to jsou nervy s Růžicí
    Dafině bylo divně ráno,já se z ní zjevím….

Fifi

Mirko
    Aha, takze Maxik je vzpominka na Gera. 🙂 Pak pribyl Zeryk a pak Dafca, diky za shrnuti, uz v tom mam jasno. 🙂
    S Ruzici jsem nervy mela kvuli nedavny zkusenosti s Troldou. Kdyby nebyla vykastrovana, plasila bych s pyometrou, vono si nevyberes. 😀 Tak at je Dafce dobre, ono i to vedro dela svy, dneska cokle plesknuty a nikam nejdem.

Maya
    tejně nevím jak se to dělá když je ti pak pár dní blbě
    Ty dva dny treba neplaceny volno. Nebo urvat patecni datum a v pondeli ses fit.
    Edit
    A hlavne si nevsugerovavej, ze tobe bude a musi bejt blbe, znam furu lidi, co jsou uplne v pohode, po prvni davce vubec nic, po druhy je mirnoucce bolelo misto vpichu. Tak nemaluj scenare predem, rozvin svuj klid. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 5,632)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.