Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,241. až 4,260. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Milena z Prahy

…treba segre “pro silnou sobestacnou zenu ktera chce pecovat o i svoji neznou zenskou energii” a prijde mi to zajimavy, ze tam je ten nadech toho duchovna, coz myslim zrovna segra je osoba, ktera to oceni a sobe sem si rekla, ze to prubnu 😀 a vezmu si ji na solovandr a vecer si ji zapalim 😀…

Čajdo,
      mám kamarádku, která denně medituje. I kvůli tomu jezdí na den někam do přírody, protože tam jí to jde líp, umí se napojit třeba na stromy.
      Naučila se to před zhruba dvaceti lety od tý psycholožky-šamanky, ke který jsem pak taky chodila.
      Tak mě jen tak napadlo, že zapálená svíčka na sólovandru přímo vybízí k meditaci.

Milena z Prahy

PetroK,
        mě taky dost překvapilo, že veterinářka na jaře říkala, že Myši už bude pět let, což je pětapadesát u králice. Prej je to už dáma v letech 🙁

cernej caj

Milena
          ja teda meditovat nejak neumim, ale casto si rikam, ze bych neco takovyho mohla zkusit… vzdycky to nejak zkusim ale asi jeste nemam ten grif… ale urcite mas pravdu, ze by to vybizelo 🙂

a hele co tu maaaame za fesandu, bohuzel tentokrat proste na foceni nebyl moc prostor, konikova jak me videla klecet uz sem ji mela vzdycky na hlave a jinak furt behala, litala… nejak to tentokrat nevyslo s moc fotkama:(

Fifi

Nazdarek krafalistky, vy ste toho dneska nacvakaly! 🙂
            Jdu nakrmit a pak vas docist, jen se musim podelit o zazitek. Dneska prede mnou jelo auto s SPZ „KHO PHU LUY“ nebo tak neco. 😀
            Cajdo – tvoje fotky jsou nadherny, Konevka se ti velepovedla.

cernej caj

Fifi
              sem chvili premyslela co na tom asiatskym aute je vtipny:D a pak sem si to precetla :D:D

tak sem supla par fotek na web jen priroda bez denyky, to mate tady na foru konikovou

Šluknovský výběžek a Lovoš, říjen 2021

Fifi

Cajdo
                Ono nebylo asiatsky, to byla normal ceska znacka a pan ridic taky nevypadal jako cizinec… 🙂

Fifi

Damy zlosnovy, at se vam zda neco peknejsiho!
                  Mirko
                  nejsu rubikova kostka aby mě furt někdo řešil
                  Tos rekla moc hezky. 🙂

Dennyky
                  Tys dobra, 5 cm uz musi bejt echt znat.

Mayo
                  jj Lokinek byl jeste na czpes a tomu uz tahne na 6
                  Vid, leti to, na cztku jste hadaly, co bude Troldik za plemeno a ted mu tahne na 7.

Esusova
                  Tak drzim palce, at se reko zadari a zanedlouho topite sobe v novym obehu, to bude teploucko zaslouzeny. A kachlaky, aach, aaacham, to je vubec paradicka.

Cajdo
                  Huf, ty vicka natekly, nemohla to bejt alergie na neco (a ne na tu masticku?) z prostredi, jidlo? Brr, to muselo bejt strasny. Nicmene vylet i dle fotek skvelej, pocasi vyslo paradne, nadherny barvy podzimu. 🙂

EvaC

Cernej caj
                    Mne trochu mrzí, ze ty cedulky…
                    No jo, to jsem si nějak nevšimla – bych je tam přidelala takovou tou “ zvejkackovou hmotou” co se lepí třeba plakáty na zeď – daly by se pak i posunout, jak bude svíčka odhorivat…

EvaC

Cernej caj

Fotky Konikove jsou nádherné, je to teda velká fesanda…

Maya

cernejcaj
                        nabízí se kastrovaný lapiňák, ale je mu už 9, asi starej pro vás?

Milena z Prahy

Čajdo,
                          fotka Koníkový v protisvětle úžasná. A Lovoš v Českým středohoří, tam už to znám 🙂

cernej caj

Maya
                            Tak ja bych brala asi 9let psa:D otazka jestli je divokej nebo uz v klidu a jestli by prave vyzadoval aktivni vyketovaji nebo by mu stacilo lezet doma… odkud je? Zavolam muzi

Denny

Morgen ve spolek,
                              blé to bylo včera odpo přesně hnusný sychravý počásko.
                              Čajdo jé, Koníkojc to fakt sluší, můžeš mi ty fotky někdy poslat do mejlu?

cernej caj

Denny
                                Jasne, poslu:)

Me u ty u rybnika stge ze stihla otocit hlavu zpatky na tebe a nepostala mi cumcem na me 😀

Maya
                                Pes je v javornikach. Jaka nahoda ze muz nema hrani a v nedeli pro me pojede k olomouci… jako on ho nechce… ale muzeme se na nej proste jet aspon podivat… protoze nechve 9let psa… no takze 5h tam a 3 zpatkym… 😀 ale zas bych si mohla vzit ridicak a pres ty vesnice chvili ridit.

Prej mel mnoho majitelu… to vypovida samo o sobe a premyslim jak pes z tak malopocetnyho mladyho plemene dopadne takhle?

Denny

čajdo
                                  já se mu nedivím, že ho nechce, každý to máme jinak, já si neumím prostě představit, že ho budu mít třeba rok a pak nebude.
                                  Navíc s tou naší veterinární péči u nás ve výběžku..a co si budem povídat, ti starší psi jsou prostě nemocní docela dost.

epostala mi cumcem na me
                                  a říkala si jí to?

cernej caj

No ona kkloukala koukala a pak si nevonrekla a ona otocila hlavu a najednou byla v riti:D

Ja ho chapu. Jenze… ja to mam zase jinak trochu.

Maya

Denny
                                      tak prumerny vek doziti lapiny je 13-15 let a co vidam v zahranicnich skupinach, nejsou vyjimkou ani 16-17lety
                                      pravdepodobnost, ze 9leteho psa budu mit jen na rok je spis mala
                                      cernejcaj
                                      chudak pes, ja to jen vcera zahlidla na FB a vzpomnela si na vas a tys uz mezitim vsechno zjistila
                                      asi se holt stane kdyz se chovatel splete a proda stene tomu nepravemu

Denny

máš to sice jinak, ale když byla Feri na operaci taky si měla nervy, že už jinýho psa raději nechceš než tohle

Petrs01

starší psi

9 let není starej pes, to je dospělý psejk, co ti (pravděpodobně) neobrátí byt či domek vzhůru nohama tak jako štěně. Klidně tu může být dalších 5 let, když se zadaří tak i víc. Dyť Spratek měl 12,5 a byl tu další skoro 4 roky.

cernej caj

Maya
                                            Me napadlo zes to cetla na fb tak sem tam rano skocila a psala pani sms s mailem o fotky a ona obratem odpovedela tak ze kdyz uz byla vzhuru:D o pul 7 rano:D

Denny
                                            Ja vim, je to tezky. Ale stejne bych proste asi psa chtela. Starsiho, co konecne dostane svoji postylku…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,241. až 4,260. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.