Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,221. až 4,240. (celkem z 5,632)
  • Autor
    cernej caj

Pisu ze BUDE jeste mame pul roku cas 😀

Maya
      No zrovna lupinky plny cukru to je lepsi jogurt s vlockama:D

Ale i tak bych si treba 2 dny psala a vazila a porovnala to s bmrcalculator.net…

Denny
      Ja kdysi mela nejakou tu f1 a byla i chutove dobra ale vadi mi ze jejich marketing je casto o urazeni a napadani slovne klientu, takze to se s nima poveze a zbytecne si zavrely cestu pac doplnky jako kazdy jiny

PetraK

Dennyky
        si vypni zvuk? :-DDDD

tak si myslim, že zkoušet tohle u Tebe

udelat z nasi blby televize chytrou
        a nešlo by to praktikovat i na člověka?

je jaksi marný. 😀 😀

jasně vole, že si umim vypnout zvuk, ale já to chtěla dát sem na stránky, jako, ne asi? Podělit se vo zážitek. A to s tím zvukem právě nemožu, asi ne. Prosim Tě jdu si dělat kafe, a DÁM SI HO BEZ CUKRU!

PetraK

Dennyky
          páč mozkovna tak na tři měsíce 🙂

ne, mozkovna v mínusu

Mirka D.
          ě v sekáči kupovala

miluju když v sekáči vylovím nějakej echtgold kousek a stojí mě nula, nula prt, protože zrovna ten den, kdy tam po sto letech jsem, mají akci a vše za třeba pajsku. A to teda musím říct, že je výběrovej sekáš – Textilehous – mají tam supr věci. A taky supr to mají uspořádaný, takže já přijdu a jdu do černý lajny, jiný oblečení mě nezajímá, takže si prohraboším černý trička, kalhoty, mikiny atd a mám to rychlý. neumím se v tom hrabat.

Denny

PetraK
            si dělám srandu, nečerti se 😀

CH*IJE…tak se budem asik vodpo flákat 🙂

PetraK

Dennyky

si právě taky dělám srandu 😀

Maya

Denny
                no prej to osekavaj jako nejkrajnejsi reseni bo na prstech se to dela blbe
                proste s tim vicemene nic moc nejde
                PetraK
                na pc ve win je program na upravu videa, celkem jednoduchej, tam to podle me jde ten zvuk zrusit a dat misto nej klidne jinej, muzes tam treba zazpivat 😀
                cernejcaj
                no ja doufam, ze furt jsou kukuricny lupinky lepsi nez rohlik
                vlocky mi nechutnaj

Maya

PetraK
                  a jinak tipuju bude i nejaka apka do telefonu na upravu videa
                  ja dneska natocila veverku jak zere, ale moc akcni to teda neni 😀

Maya

PetraK
                    ted koukam v telefonu, ja tam mam upravy videa a jde tam i stahnout zvuk na 0

Maya
                      PetraK

maya
                        na pc ve win

kde, kde co to je, pomoooct kde t omám hledat?

já mám v telefénu možnost asi to jen ořezat právě. 🙁

Krmení pro veverky, že bych taky objednala??

Pusť nám sem veverkůůůůů sim, siiim

Maya

PetraK
                          ja mam v tlf v tech upravach takovou noticku a pod tim je zvuk
                          jinak ve win10 je to Editor videa, ve starsich win tusim to byl Movie Maker

PetraK

Maya
                            já tam mám prt a ne notičku 😥

díky zkusím to doma dát do vyhledávače, ešivá mi to něco nalezne

cernej caj

Ja vam musim vyfotit co mi dneska prislo pro segru k narozkam a pro me jen tak:D od jedne pani/slecny z fb svicky se zamerem rucne delany a spu teda fakt nadherny:)

PetraK

černej čaj

voka,honem! 🙂

Maya

PetraK
                                  to hledej v pc, je to normalne ve win pod tou nabidkou programu

Maya

tak uz mame chytrou telku fungaaaa to 😀
                                    akorat az prijdou deti, tak mi budou muset nejak presunout ty aplikace, na to jsem neprisla
                                    ma to i hlasovy vyhledavani, ale to musim jeste vychytat 😀
                                    kazdopadne blbuvzdornej ovladac, jen asi 3 tlacitka a kolecko, takze super i pro mamu

cernej caj

Mam pro segru a pro sebe:)

cernej caj

Maya
                                        tak si uzivej telkuuuu:)

EvaC

cernej caj
                                          Svíčky jsou moc hezky.. daji se někde objednat?

cernej caj

EvaC
                                            me trochu mrzi, ze ta cedulka je jen prigumickovana, takze si to clovek nebude moct uzivat cely. mam je od pani z facebookove skupiny od slecny/pani lucie Staudova, ktera je vyrabi, napsala jsem ji co chci (treba segre “pro silnou sobestacnou zenu ktera chce pecovat o i svoji neznou zenskou energii” a prijde mi to zajimavy, ze tam je ten nadech toho duchovna, coz myslim zrovna segra je osoba, ktera to oceni a sobe sem si rekla, ze to prubnu 😀 a vezmu si ji na solovandr a vecer si ji zapalim 😀

• Odpověď byla upravena před 3 roky uživatelem cernej caj.
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 4,221. až 4,240. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.