- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14.9.2021 v 19:04 #126785
Fifi
Milo,
pochopilas to velmi spravne. 🙂14.9.2021 v 19:32 #126790Petrs01
Jak Vasek a atb
O ničem neví, až se trochu bojím jestli je to dobře, přitom jak mě varoval, že mu asi bude zle a nebude chtít žrát (chacha, pes vychovanej bíglama?). Ale tak bude to dlouhodobé a může se to horšit postupně.
14.9.2021 v 19:38 #126791Fifi
Petrs
Tak bezva, jen tak dal. Na zaludek a streva urcite neco dostal, hlavne, at lecba zabere! 🙂 Nemas fotku, co se mu to vlastne deje, neumim si to predstavit.14.9.2021 v 19:59 #126792Petrs01
Nebudeš příští čtvrtek večer v Hradci? Můžeš si ho osobně prohlídnout 😉
14.9.2021 v 20:10 #126793Fifi
Jehee, Petrs, tak jasne, rada vas poznam. 🙂 Mi pisni v emila, kdy tam budete, at si uzpusobim program. 🙂 Nebo se domluvime na stuknuti nekde mimo kliniku.
14.9.2021 v 21:31 #126794Fifi
Petrs
Rada jsem te slysela. 🙂 Ruzice hleda talir doted, pritahla uz temer vsechny kravinky na hrani, zatim patra jen vevnitr. Aaa, uz ji to bliklo a donesla TALIR ze zahrady! 🙂Esusova – vidis, ses vedle ptala, jak to mame s oknama a mysema my. Sem oknem mysi neprolezou, je to vysoko. Prolezou jen, kdyz necham s ochlazenim otevreny hlavni dvere. Coz se snazim nedelat, ale nekdy se stane.
14.9.2021 v 21:47 #126795MirkaD
tak dnes za sebou druhý den volna
takže ráno delší vycházka ze psama-i s Betty-opět se přihlásila o vycházku,takže ke křížku a od něj dolů-i Betty na volno,protože sou posekaný pole,takže zvěř bych viděla široko daleko,pak teda kolem zahrad a ohrad s konma na vodítku radši+má dvojka na volno a dědinou dom,pak čtení,cvičení-na stůl už sem dala ubrus,takže zespodu už toho moc vidět nebylo:D-jako pavučiny,prach
takže dám ubrus ještě na okna-jak nejddou rozmontovat,tak jsou zevnitř špinavý…,pak dám hadr na nábytek,aby nebyl vidět prach….no hodím hadtr na celej barák a bude…,
no a po obědě do Bučovic-do knihovny,tam jsem hodinu kecala s knihovnicí o psech,pak dát spravit hodinky,a pro zákusky-perníkový a do knihy k Aničce,daly jsme kafe,zákusky,Anička pak skočila pro zmrzky-má první za toto léto…
no a ve čtyři jsem jela dom
psi puštění na dvoře,tak jsem si sedla s knížkou na terasu,a pak jsem šla chvíli večer spát,načež po zazvonění budíku na večerní vycházku s oběma chvilku ven,a pak jsem si šla s každým zvlášt pocvičit poslušnost+rehab.cviky-kroky,otočky,couvání,packy
ted se válím u telky…
2 dny jsem krm spaní,vycházek,čtení,cvičení,a ježdění do Bučovic tak jsem doma nic ALE VELKÝ NIC NEDĚLALA….tak už mě trochu hlodaly výčitky svědomí odpo-ale rychle jsem je zahnala….potvory jedny-otravovat ve válení by mě chtěly,nic
nic a nic nic jááá děláát nebudu,jinak si dám na hubu….
Černejčaj-no jo,je otázka,jestli by druhý pes byl pro Ferinku přínos…
já třeba vím,ž Žeryk je balonkovej,takže kdyby mi bylo fuk,že z něj bude čím dál větší pako,tak by vlastně ven nemusel,
ale to jen,kdyby byl sám,jinak jak jdou ostatní psi,tak chce jít taky,Dafi by si vystačila s krátkýma vycházkama,někdy i jen s venčícíma,ale to by z ní byla jen spící koule,tak má smůlu:D
no a když Ferinku zajímá jen výlet,tak jetli krom toho že by si udělala dobrý skutek druhýmu pejskovi,tak jestli by jsi Feri neotrávila-jakože-hmmm,tak já ven nejdu,ale druhej pes joo?-jasně Feri vadí vedro,a je už holka v letech…
ale takhle by jí to bylo líto,že jí to vlastně nemáš jak vynahradit
jako,že,když si nehraje,neaportuje a tak….
no ale jasně,to je na tobě
-takový dotaz na politiku-sledujete nějak politický debaty a tak?
jako Martin to sleduje,mě je to fuk,a Martin pak řeší kak zjistím,koho budu volit,tak mě zajímá jestli nějak sledujete politiku?14.9.2021 v 22:28 #126796Fifi
Mirko
Ja politiku sleduju prubezne jednim okem. Abych mela prave jasno koho volit a nevolit a jasno pomerne mam. Poustet se zde ale do politickych debat nehodlam.15.9.2021 v 5:15 #126797cernej caj
Mirkad
Jo presne tak sem to myslela, ze dobrej skutek musi tak nejak byt na vsechmynstrany prijatelnej a u feri je asi strana neprijatelna.Petrs01
Tak at se vasik leci dobreFifi
Jojo, poead je jeste doma s krabicema a hojinse krasne, dneska mam.nahradi volno tak rano tancovat misto pondelka a nez bude hic aspon na pul hodku ven15.9.2021 v 5:39 #126798kachna
-takový dotaz na politiku-sledujete nějak politický debaty a tak?
Ne, ty nesleduju. Asi jako Fifi sleduju polititku průběžně, takže mám vcelku jasno. Letos je pro mě asi nejdůležitější otázka přístupu ke státnímu dluhu, takže vyjma extremistických stran, jsem se rozhodovala zejména podle tohohle bodu.
Teď mě teda docela okouzlil naživo Jurečka, kdyby šli sami, tak bych jim odpustila jednu pro mě nestravitelnou věc (páč upozadili Čunka i Bělobrádka) a vážně nad nimi přemýšlela.
Jo a je mi fakt líto ČSSD a jejího zběsilého úprku mimo parlamentní sněmovnu.
15.9.2021 v 6:31 #126799PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Dneska se mi krááásně jelo, dobrý to bylo – a že dneska byl provoz teda! Dneska na mě čekaj életrikářský záležitostě, tak to jsem na sebe zvědavá. Brtnik včera musel chudera přeďělávat nový furtra, protože si to sedlo a trošku to ujelo. Tak tetkon už to má vopravený a tuhneme 😀 . A ešče fčéra stihnul kopat základy . A tak jsem mu uďála výrobný papáníčko a chvíli jsme si sedli s kopřivovým čajem a nealkehůlickým panákem. Znáte todle? To je výýborný a v tuhle dobu nejvýbornější:
Nejni v tom ani špetka alkehůlu, ale zatraceně to píše, je to moc dobrý a právě v tuhle dobu nejvhodnější, abysme byli nejzdravější, vřele fšem doporučuju. Byli u nás Ajšová and comp. a taky ocenili.
Fifi
ale zklamala me brokolice.
brokolice je v tomhle mrcha. Já jednou zkusila udělat recept určenej pro květáka s brokolicí, protože mi to přišlo, že by to mohlo klapnout, ale… neklaplo 😀 . Takže s brokolicí už neexperimentuju a jen čistě do brokolicovejch receptů, na zavaření to asi musí být srágorka co? A navíc asi si to nesedne s tou kyselou chutí?, pritahla uz temer vsechny kravinky na hrani, zatim patra jen vevnitr.
aááá pani Kolombová f akci 😀 😀černej čaj
No kdyz me je proste lito.tech psu…já vím, ale na tohle musíš mít nastavení a nebo přizpůsobenou situaci. Situaci nemáš, protože je každej jinej a s jinejma potřebama a nastavení by bylo o tom, že bys to musela Ferratě kompenzovat spešl procházkama a to asi nepůjde, že bys prostě část víkendu ponechala čistě pro ni. A pak byste byli nespokojení fšicí. Jedině, kdyby ten pes byl povaleč, ale pětiletý zvíře je v kondici a mít ho jen tak na dvorku je takový k němu nespravedlivý. Jasně,lepší než útulek, ale zase pokud si ho vezme někdo aktivní, vydělal by na tom. Tak to nech být, tak jak to máte.
Petrs01
Ale tak bude to dlouhodobé a může se to horšit postupně.držím děsně palce, aby to zkrátka dobře snášel. Asi taky musíte upravit nějak aktivitu, co? 🙁 Jsem zvědavá, co řekne dochtor na kontrole. To pochopitelně držím palce úplně stejně intenzivně. A podrbej ho po šošoli, indiána jednoho strakatýho 😀
Mirka D.
takže dám ubrus ještě na okna😀 😀 tomu se řiká inovace 😀 .
a pro zákusky-perníkový
ach! to muselo bejt! A přiště nesežrat hned a nechat si to v kombinaci se zmrzlinou – vanilkovou, to by musel bejt lábuš!15.9.2021 v 6:44 #126800PetraK
tak jsem možná dostala odpověď na svou otázku, kde se letos zjara či počátkem léta vzala na louce mrtvá káně. Jak pravil ten pán v článku… káňě přece nepadají z nebe jen tak. A tohle bylo dost podobný, nikde žádný strom nic, prostě uprostřed louky mrtvá káně.
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/jelenec-zachranil-zivot-zajicovi-kane-uslapal-40365567Zajímavý, co? A taky by mě zajímalo, zda, když se tam pak v záběru objeví ten druhej kus, tak jestli ten první ho odhání z bezpečnostních důvodů, nebo čistě majetnicky. Sázím spíš na tu bezpečnost, ale ? 🙂
15.9.2021 v 6:53 #126801Maya
ale tak zas kolikrat starsi pes s mladsim pookreje
boli me dneska v krku, tak doufam, ze se to nerozjede vic
politiku nesleduju, spis co si tak nekde prectu, tak vim, koho rozhodne nevolit a ze zbytku nejak vyberu a nebo volit nejdu
driv jsem ty debaty sledovala, ale pak clovek zjisti, ze je to jen predvolebni saskarna porad dokola stejna a je to jen ztrata casu15.9.2021 v 7:02 #126802PetraK
Maya
ale tak zas kolikrat starsi pes s mladsim pookreje
ale to jo, jenže je tady rozdíl v režimu a já nevím, ešivá by se čajdě chtělo věnovat se každýmu zvlášť. Já jsem třebas počítala s tím, že kombinace Bubi a Štajník bude znamenat nastavení režimu pro každýho jinak. Bylo štěstí, že Bubrdlína byla sekáč a aktivistka a dělala s námi všechno normálně. Ale to tady není. Ferri na výlety a velký vycházky nemůže. A mladej pětiletej pes zase přece nebude jen tak na dvorku s půlhodinovou prochajdou. Nebo jako může, ale není to vůči němu fér.15.9.2021 v 7:16 #126805Petrs01
starsi pes s mladsim pookreje
Jasně, proto jsem brala bígla na dožití, abych měla dva klidný staříky 😀
To video je teda drsný, jak se k němu furt vrací a dobíjí.
Volby – vím koho NE, jenže koho sakra JO?
15.9.2021 v 7:19 #126806Petrs01
boli me dneska v krku, tak doufam, ze se to nerozjede vic
Už se to rozjelo – já jsem druhá, tak kdo bude třetí do party? Nelíbí se mi to teda vůbec 🙁
15.9.2021 v 7:32 #126808PetraK
Petrs01
Jasně, proto jsem brala bígla na dožití, abych měla dva klidný staříky 😀😀 😀
Bubi teda s Rumíčkem pookřála. Ne, že by to bývala potřebovala 😀 😀 ale bylo na ní vidět, jak ji baví ho vychovávat a dávat mu životní lekce. Měla úkol. Ale pochopitelně to vyžadovalo i určitý menéžováníčko. A při výchově a výcviku u určitý dělení.problém s volbama mám stejnej, vím koho NE, ale nevím koho jo 🙁
Nicméně politický debaty by mi v tom nepomohly, je to šaškárna.Taky jsem si říkala, že to je strašlivá urputnost toho jelence, nešlo jen o obranu, ochranu, tam byl čistě cíl zabít. A teda hrozná smrt pro toho dravce.
Maya
držím palce, ať se to nerozjede ani Tobě, ani Petrs. První byl Brtnik – toho bolelo v krku v pátek, jel proto radši v sobotu ráno na testy. Bylo to ale asi spojený alergií, která se v ten pátek dost rozjela, takže když se to uklidnilo, odeznělo to.15.9.2021 v 7:37 #126809cernej caj
Ja mam nahradni volbo a teplotu, a ych sinto uzila.
Jo orave starsi muze pookrat ale tady je ta nevyhoda ze feri ven proste nemuze v lete prakticky nikdy, takze neni ani realny to vubec kompenzovat protoze to proste nejde.
Placla sem se pres kapsu a zakoupila chleb za lidovych 99kc no neber to ale kdyz mam to volno namazu si.ho medem a huusem a udelam si pecenou cervenou repu a rozhodne to nebudu jist naraz:D
15.9.2021 v 7:38 #126810Petrs01
První byl Brtnik
Tak už víme kdo za to může a jestli se to rozjede, přijedem ho společnými silami utlouct 😉
15.9.2021 v 7:45 #126811PetraK
Petrs01
Tak už víme kdo za to může a jestli se to rozjede, přijedem ho společnými silami utlouct 😉kulový leda tak, fásnete lopatu a šup k míchačce 😛
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.