Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,161. až 1,180. (celkem z 1,973)
  • Autor
    Thielli

Ta chata s wc je hadam pro 4 osoby…

Mají takové řadové chatky/domky s jednotlivými pokoji. V tom pokoji je samo víc lůžek a já objednala pobyt pro 1 osobu s jedním psem a ještě je to levněji, že jako účastník kurzu. A mimosezona a všední dny…

Thielli

Mirko,

by ses mohla fotit na kaledář, věděla? 😊

cernej caj

Thielli
          Nejsou vubec blbi ti psi feri se taky dvirkama diva, zda nejde charlie, aby ji nesmet, a kdyz nejde tak tam vleze:D

Thielli

čajíku,
            to není jen u dvířek, to je obecně. Hnědá si sice s černou hraje, ale černá má ve hře převahu, hnědá se okolo černé bojí projít kdekoli v těsnějším prostoru. Prostě stojí a čeká. Když hnědá dojí, čeká, až když dojí černá a je úplně z dosahu, pak teprve dočišťuje její misku s posledním přilepeným drobkem… a ustupuje jí i v přetahované. Byly doby, kdy hnědá nepustila do doby povelu pusť. Teď si najde hnědá klacek a černá jí ho většinou do několika vteřin sebere. Hnědá vzdává.

PetraK

Thielli
              No, to je ten největší “fór” …

heh, no……… pak je možná otázkou, jak je to celý s tou hnědou zamíchaný doopravdy, kdo velí, kdo dává pokyn k útoku.

Zlata

Teda to je zajímavý s tou barvou.Já četla o blbým genetickým křížení u některých ras,aby se dosáhlo barvy, velikosti,ale że je to i u špiců,pudlů🫣.Myslela jsem že jen některá módní plemena.
                A když jsou ti majitelé pudla z Vimperku,proč nekontaktují pro radu třeba p.Desenského.Myslím,že má základnu v Brlohu?
                Včera jsem měla kotěcí návštěvu s paní vet.a jejím mužem,možná bude malý kocour Mour.Prohlídli, zjišťovali,malý je zatím v karanténě,na Fiv negativní.Čertík seděl za dveřma a hlídal,Micák byl schovanej,blbec.
                Přendala jsem kvůli tomu kaktus,jak jsem měla květníl má klíně,mám bodliny všade zepředu🤣🤓
                Pro Černej čaj mám připravenou aloi,ta snese sucho.

Maya

cernejcaj
                  ne, hneda barva s povahou nema nic spolecneho, je to jen o tom, ze hneda se hur chova a kdyz se k tomu pridaji blbci chovatele co jedou na cistotu bbarev, tak maji za kratky cas tak malo jedincu, ze pusti do chovu vsechno, i ty zrmseny povahy a pokud jedou dale cisty chov, tak se za kratko se dostanou do faze, kdy musi zacit s pribuzenskou plementibou, takze ty nezadouci znaky, jako blby chovani, tou pribuzenskou pekne rychle upevni a je to pak v ty barve jak pribity
                  u spicu u nas se s tim chovem na cistou baru tak nejak ofiko skoncilo tusim nekdy pred 10 lety, predtím to proste bylo prisne narizeny a pres to nejel vlakm, ale nepochybuju, ze nekteri chovatele to jedou porad
                  asi pak zalezi kde se koupi
                  v Nemecku co predvadi s velkyma spicema, nepochybuju, ze totez jedou i s mensima
                  jako ja zvazovala hnedyho tenkrat kdyz jsem kupovala Dorina a radsi jsem ti to rozmyslela, dneska jistota je dovezt z Finska a nebo u nas dukladne pohled a vyhnout se nemeckym liniim
                  a nebo koupit lapinu, tak si na barvicky nikdo nehraje, vsak to Finove nastesti takhle berou i u jinych plemen 😀

Thielli

PetraK

hnědá. Jednoznačně.
                    Když se to začalo sypat, hnědá se pnula a černá stála jak bulík a koukala.
                    Teprve loni, když byla hnědá na invalidním vozíku a začala zrychleně dýchat, černá jí ze solidarity půjčila nohy a letěla dopředu to preventivě rozštěkat.

A když jsme měli sólo koupenou konzultaci u F. Šusty ještě před úrazem, řekl tenkrát: „černou nemusíte vůbec řešit, když dáte hnědou, černá ji bude kopírovat“.

Ale jako zamíchaný to je.
                    Jediná konstatnta je, že je hnědá possersson a labil. (edit:…a já debil…)

• Odpověď byla upravena před 11 měsíci a 1 týdnem uživatelem Thielli.
                    Petrs01

aloi,ta snese sucho

sucho možná, ale mne ne, ty jsem teda dokázala zahubit všechny

cernej caj

Zlata
                        Ja nevim, ale ja bych k desenskymu uplne nesla. A ne proot, ze mam nejakej uplne negativni nazor na jeho metody ale vetsina lidi je proste nedokaze aplikovat, protoze nepremysli jako desenskej…

Maya
                        Jo uz sem to pak pochopila jak si to rozepsala, ale na mobilu nez to andatlim tak pribudou dalsi 4 lrispevky a tak to vypada nekdy trochu nechronologicky:D

MirkaD

Thielli-samozřejmě,že vím!že bych mohla fotit kalendář
                          název by byl-jak skoro v 50 nosit růžové šustáky a růžové gumáky:-D

cernej caj

Ruzo a v kazdem veku!
                            A ya1x ziote a odi prehidcek, kam me vzala maminka a kvete fislove tehda bylo tak 80… a krasny to bylo, elegantni:)

Maya

Thielli
                              to byl muj Dorin, labil, akorat on sel po lidech a jenom doma, tam se cejtil jiste a to slo osefovat a jinak ze strachu zamrzal, jak jsem rikala, delal sochu a to umel fakt pekne a na dlouho, telo uplne cely zatuhly a tvrdy, poprvy jsem myslela, ze ma mrtvici
                              jednou mi takhle treba zatuhnul na prochazce se zvednutou nohou, kdyz asi slapnul na ostrejsi kaminek, jsem ho pak musela nest 😀
                              ale na zivot to bylo super, zadnej problem s nim nikde, zadny chnapani, vyjizdeni, proste zatuhnul a delejte si se mnou co chcete

Thielli

Maya

…ale tak tam alespoň bylo snadný řešení… 😁

Mirka
                                …no, my, co nosíme jen černou barvu, máme teplé lidské slovo pro barvonosiče… zrovna dneska kolegyně přišla v zeleném triku a zelenobílé sukničce, tak jsem se jí pochválila model BREKEKE…
                                chtěla mě bacit, ale mám na tričku nápis „nesahejte na mě“, tak mi alespoň nabídla čokoládovou pralinku.

Petrs01

tak mi alespoň nabídla čokoládovou pralinku.

A to je ale výhodné!

MirkaD

Thielli-ftipný je,že růžová není má oblíbená barva:-D
                                    je to dárek od Martina,šustáky i ta růžová bunda…
                                    růžový obojek pro Dafinu s růžovým vodítkem s černými tlapičkami5timetrovka-to už jen doladilo…:-)
                                    no,když si na kolegyni brekeke tak co na mě?

Thielli

no,když si na kolegyni brekeke tak co na mě?

MirkoD – ty nemůžeš být nic jiného něž sněhová jahodová pusinka.

Petrs01
                                      …no ale znáš to – „CHVÍLI V PUSE, NAVŽDY V PASE“ 😕

• Odpověď byla upravena před 11 měsíci a 1 týdnem uživatelem Thielli.
                                      Kimi

Někam zmizel můj gauč. Přitom povídání o dvou, možná třech gaučácích tam ještě nebylo. Něco jsem zvrtala?😯

Thielli

No, Kimi, je to na doktora nevidět už ani gauč 😘😄

…ale teď vážně – je tam pořád, jen jsi ho možná přehlédla nebo hledala jinde. Je v Diskuse/Ostatní…. 😁

cernej caj

Kimi
                                            To se na liste vpravo zobrazuji jen posledni temata, ale najdes si gauc kdyz rozkliknes forum z horni listy a sekci ostatni, uz sem ti jendou posilala odkaz, sis ho mela ulozit a chodit naprimo 😀

Jinak sem na tebe vcera zrovna myslela, ale jeste sem se nedostala k pc.

Thielli
                                            Ja cernou nosivala driv ale sou na tom desne videt psi chlupy:D

A to neznam tohleto:D to je vtipny:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,161. až 1,180. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.