Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,181. až 1,200. (celkem z 1,973)
  • Autor
    Thielli

A to neznam tohleto:D to je vtipny:D

No a v Bruseli mě jedna strašně milá Skotka naučila i EN verzi:
      A moment on the lips, forever on the hips.

Petrs01

to je vtipny

bylo by to ftipný, kdyby to ovšem nebyla realita!

Maya

Thielli
          a v angline je to taky dobry 😀

Maya

tak mam tyhle sluchatka od t-mobilu, puvodni cena 1500 taky neni zrovna mala a teda mam strach, ze s nejakyma jinymi za 2000 skoncim zas s drncacim zvukem
            sony s tyckou nedela
            tak nevim jestli to riskovat, zas davat kolem 5000 se mi nechce
            https://mobilenet.cz/clanky/recenze-baseus-bowie-mz10-sluchatka-od-t-mobilu-koupit-ci-nekoupit-49611

MirkaD

-co to znamená?

PetraK

Thielli

taky chci pralinku!
                ale já sem černoch, tak asi nemám nárok 😀 😀

No, Kimi, je to na doktora nevidět už ani gauč ??

taky stračena 😀

Zlatko– to mi uniklo?? Máš nový kůtě?? odkad??

Zlata

Teda vy jste všecky na černou? Já mám spoustu růžovýho,barevnýho,ale taky třeba šedou.Ta je super,ani moc chlupy na ni vidět nejsou.Úplně nejlepší je šedej melír.?

PetraK
                  Ještě nemám.Vcera byla jenom přednávštěva,kotě,paní vetka s manželem.Berou to skutečně vážně,moc se mi to líbí.Já teda moc nepočítám,že kotě přivezou,musí být v karanténě a s těma našima kocouřiskama oddělení jsme se domluvili, že to moc nepůjde.Kotě našli na dovolené,řešili co s ním,hledali majitele.Pak co s ním když ho převezou.Tak jsem se nabídla.Kotě je umazlené,jimi dvouma zbožňované,tak si myslím, že si ho nechají.Mají už 4.Tak uvidíme.Jináč je to umazlené, momentálně hubené , mourovaté kocouřisko.Prolez ložnici,pomazlil se a zase odjel.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 11 měsíci uživatelem Zlata.
                  Milena z Prahy

Thielli
                    No jo, od hlasitýho odposlechu instrukcí k tomu, se jima řídit, vede hooodně dlouhá cesta ?.
                    Jinak přísloví výborný ?.

Z Myškaříka se asi stane pejsek. Ke čtyřem druhům stávajících očních kapek jsme nově dostali ještě sérum ze psí krve, který máme taky kapat. Krev dodal jeden kavalírek chrnící na recepci ?.

Thielli

Tak já si myslím, že obecně by potravinářské koncerny mohly oželet trochu té marže a pomoci takovým slabochům, jako jsem já, aby lépe zvládali akt rozhodování…

Milena
                      Mileno, svatá pravda, žel začnu u svého prahu. Sama nemám daleko ke Cvachovi. Četl kde co… a výsledky tristní.

Miška stále bojuje? A nemá bolesti chuděra? Ti hlodavci neumí moc brečet…

Petrs01

Thielli, to je dokonalýýýý ?

Kimi

Čají, gauč jsem našla, ale neumím ho přesunout, je asi neaktuální. Šlo by to přesunout tak, že tam Ty dáš dalšího gaučáka?

cernej caj

Kimi
                            To se neda presunout, ukazuji se temata s poslednima komentarema, takze proste posledjich 6 nejnoveji komentovanych. Kdyz nekdo okomentuje gauc, tak to vytlaci posledni diskuzi na zebricku. Je to neco jako top 10 ale neni jich 10.

Ano, pridanim se tam zase dostane ale na to musim mit cas a byt na PC, takze az nastane prilezitost, zaridim. Puvodne sem chtela dnes ale zase budu doma az vecer a to jeste budu delat dnesni a zitrejsi obed do prace, tak to mozna nestihnu a taky mam dost hlad, takze se tesim hlavne na ten obed:D az si vecer uvarim:D

Thielli
                            Super prasatka a i v aj je tonteda dobry

Maya
                            Hm tak to je recenzujou dobre, to by chtelo od nekoho kdo jezdi vlakem, protoze to se se zaviranim dveri srovnat neda, zavirani dveri odtlumi jakykoli sluchatka za 100kc spunty strceny do zvukovodu dobre a spravne…

Milena
                            Tak to teda mate dalsi promennou do slozite logostiky kdy co kapat. Ale preju heboucke mysici, aby uz se to zacalo otacet v jeji prospech!

Zlatka
                            ja mela cernou rada hlavne na kalhotech, jinak dost i sedou, ale rifle hyvaj modry a cerny a to ja radsi cerny:D

Milena z Prahy

Thielli
                              Však já mám s dodržováním instrukcí taky problém. Ono stačilo, jak mě a Roberta koučovali různý psychologové, co máme dělat s nepřizpůsobivým klukem. A jak to většinou skončilo? Kluk – kluzkej jako ryba a sociálně nesmírně zdatnej – se vyvlík z většiny úkolů, zinkasoval odměnu, a my jen čučeli ?.

Myška bojuje a my taky. Je to s ní jako na houpačce. Teď se jí nově dělá nějakej vřed v tom nevidoucím oku. Pochopili jsme jen tolik, že pokud se jí oko nevyléčí, čeká jí uspání.
                              Bolesti asi nemá. Dostává ráno a večer velký dávky léku – Meloxidylu a Gabapentinu a ještě znecitlivující kapky do oka.

cernej caj

Hleda se stenatko zlate seltie – fenka, idealne s limeckem.

Segry ocekavane stenatko vcera zemrelo pri operaci vrozene vady… i tak ze 4 byly jen 3… a ty druhe dve uz jsou zadane… 🙁

Tak kdybyste treba nekdo vedeli…

MirkaD

a já měla dnes super návštěvu-heeč,
                                  já měla dnes s návštěvou krásnou vycházku heeč
                                  my v lesíku byly jsme,
                                  trsy konvalinek viděly jsme heč,
                                  a konvalinky fotily se,a Dafinka s Žerykem fotily se,
                                  a Dafinka hopala po pařezech,
                                  a my s návštěvičkou kochali se,
                                  lesíčkem,zelenou travičkou,kytkama,
                                  bylo to prostě božííí
                                  pak návštěvička u nás chvilku zdržela se,čajíka dala si
                                  tričko k tomu dala mě,:-D
                                  viděla mě v kompletu růžovém,
                                  a vy můžete hádat,kdo má fotící návštěvička byla,
                                  a odpoledne mi tak velmi vylepšila!
                                  děkuji,děkuji,bylo mi ctí a potěšením!

MirkaD

Čajíku-ze štěnátkem mě to mrzí:-((

Fifi

Bryvecir vespolek,
                                      tady se dneska rozdavaly ale kraaasny kravicky, je videt, ze jste byly holky sikovny. 😀

Mirko
                                      To musela bejt vynikajici navsteva, urcite bydli pobliz a stukly jste se takhle ryze nahodou? 🙂

Cernej caj
                                      Ohledne selticek neporadim. Jedine sledovat klubovej web, tady najde segra narozeny stenata a muze si obvolat chovatele.

Fifi

Milo, pohlazeni Mysici. Teda nemate to vubec jednoduchy…

Zlatko,
                                        Tak uvidíme.Jináč je to umazlené, momentálně hubené , mourovaté kocouřisko.Prolez ložnici,pomazlil se a zase odjel.
                                        Treba to klapne a neco vymyslite. Kocici veterinari jsou hodni. U nas na klinice maji taky nekteri veti kocici dusi a ujmou se kocicaku. Si sedis s nervnim rtw v cekarne a chodbou vkraci kocka docela dost velka, tlapkou si otevre litacky do recepce. 😀 Coklum malem vypadly oci z dulku, mne taky. Pani recepcni kocku posleze odnesla do patra, ze to je inventar k adopci, proklouznul ze svy loznice. 😀

EvaC

Černej čaj
                                          Tak mě Fifi předběhla – chtěla jsem Ti vložit stejný odkaz. Psala jsem známé, která sheltie chová, ale shodou okolností měla vrh v lednu a už jsou vsichni “doma”.

cernej caj

MirkaD
                                            a jak si to krasne zbasnila! 🙂

Fifi
                                            to segra vi, vetsina stranek neexistuje nebo neaktivni, protoze stenata se davaji znamym znamych, je na kazdy stene pretlak a proste jinak nez znamej znamyho je trochu problem… psala sem zavrelce…

jo BACHA NA PODVODNY MAILY
                                            kdo ma smlouvu u kooperativy by mohl naletet snadno a klikat a posialt!

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,181. až 1,200. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.