- Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9.5.2024 v 13:44 #171807
Petrs01
mít už asi nebudu.
ses zamilovala do stařenek? Se ti k nim jedno malilinkatý ščeňátečko vejde 😀
9.5.2024 v 15:06 #171808Zlata
PetraK
Někde na Pesweb? jsem viděla 2štěňata vižli,asi8měsíců,co se neprodali,jsou v nějakém útulku.Já to nečetla celý,páč jsem si musela vzít prášek a jít se uklidnit,jak mě to nasr…o.9.5.2024 v 15:51 #171809Denny
Uz kvetou kosatce ❤️
10.5.2024 v 5:17 #171813Denny
Morgen pátečkovej,
ták já mám dneska krátkou službu f kolbence 🙂 do 10ti, pak jdu na masáž a relax domů.
Ale něco na mě leze, zatím je to teda v ranným stadiu, tak to snad nepropukne. Musím pro citróny, medík a ostatní vitamíny mám doma.
Jinak znáte Yuzu? My to dostali jako dárek a je to teda něco vynikajícího…
Lžičku do horký vody a čaj hotov
https://www.pilulka.cz/yuzu-2000g?_gl=1*1m3kvg3*_up*MQ..&gclid=EAIaIQobChMIpIGZ6pyChgMVYZCDBx3UIAUiEAQYASABEgLRJ_D_BwE10.5.2024 v 6:04 #171814Denny
Myslím, že se za nedlouho začne projednávat jedna z největších kauz co se týče umění…
Tohoto týpka jsem měla možnost osobně poznat loni na Open Art Festivalu.
Měl s manželkou „stánek“ vedle nás. Takový pro mě dost nabubřelý nafoukaný chlap. Nyní se provalilo to, že tenhle úžasný malíř hyperrealistický malíř své obrazy tiskne…no rozjjelo se velký haló na FB, páč na tohle upozornil Michal Janovský (samozřejmě až po ověření pravosti obrazů znalci) četla jsem ppozorně všech cca 1000 komentů, které lidé poškození i nepoškození psali. Tenhle člověk narcis, bez empatie, nemá vůbec žádné zábrany, dokonce to vypadá že fingoval i rakovinu, nechávl se fotit s hadičkama v nose a s textem, jak maluje s horečkou…ale nebudu tady vše rozepisovat, je to šílený odpad společnosti…Asi si řeknete jak to že nikdo za těch x let nepoznal, že se jedná o falza? Na tisku udělal pár tahů štětcem a pořádně to přelakoval, bay to nebylo poznat. Měl úžasné Pí Ár dovedené téměř až k dokonalosti..dokonce vedl workshopy…malovat prý umí, ale..no je to radost, co jsou lidi všechno kvůli prachům schopni udělat
Míla mi o něm několikrát vyprávěla, byla u něj dokonce na workshopu. Ona má nějaký čuch na lidi a teď to prasklo
10.5.2024 v 6:06 #171815Denny
10.5.2024 v 6:34 #171816PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
ZEJTRA, ZEJTRA, ZEJTRÁÁÁÁ VÍTE CO JE ZEJTRA??? KROM TOHO, ŽE JE SOBOTA? VÍTE TO?
No a ano dneska je pátek a já nesnášim Dennyky, která se de v deset povalovat. Já můžu až v půl třetí.
A koukám teda, že se za svoje vobrásky, kde od začátku říkám, že to maluju myší v počítadlu, nemusim až tak stydět 😀 😀 Hustý, jak je někdo schopnej takhle podvádět, fuj a ble. Kdejakej falzifikátor je větší umělec, než on.
kráásný kosatce, krásný, u nás na chalupě minule ještě nekvetly, teď už asi taky budou.
Petrs01
ses zamilovala do stařenek? Se ti k nim jedno malilinkatý ščeňátečko vejde
🙂 no jo, staříci to už je můj osud asi. o vejití se nejde, ale není pro štěně prostro – s Tali ani náhodou a taky ten režim teď by to nedovolil. A až budu v důchodku – tak Ti nevím, jestli je spravedlivý, pořídit si ščeně takový rakety.Zlatka
na Peswebu jsem to neviděla, asi dobře, komentovat to nemůžu, šmejdi.
No osmiměsíční už zase nejni to ščenátko po kterým se mi stýská, to voňavoučký malinkatý, který si člověk piplá, učí vše od úplného /nebo skoro teda úplného / začátku, rozvíjí ho……..
Tohle už jsou skorem puboši.10.5.2024 v 6:48 #171817Denny
a zítra je taky stěhování národůch ale jen v menší míře, páč stěhovači příjdou až v neděli 🙂
A já myslím, PetraK že ty budeš i v důchodu čiperka a štěndo dáš 🙂
kosatce zatím kvetou jen ty na sluníčku, ve stínu mají ještě čas.
maluju myší v počítadlu, nemusim až tak stydět
však ti to tady říkáme pořád, kdo dokáže napsat povídky a ještě si k tomu namalovat? No jedině tyA kdo si ce přečíst Poustevníka a najde na poslední stránce cooo?
https://www.dolnipoustevna.cz/modules/file_storage/download.php?file=81af5bc3%7C443&inline=110.5.2024 v 6:51 #171818PetraK
A teď si du dát prášky zase já. Nevím, zda se to sem vloží, ale co je tohle za dylinu? Pořídí si psa – narozen v dubnu!!! a teď se ta dylina stěhuje a rodiče se nemůžou o psa postarat. TO JAKO PŘED MĚSÍCEM NEVĚDĚLA???????????????????????????? A pes musí z domu. Jdu shánět kynedril, nebo se s prominutím pobliju.
10.5.2024 v 6:53 #171819Thielli
PetraK
…takze nemam psat,
NE TOS ROZHODNĚ PSÁT NEMĚLA A PROTO JSEM TO ZA TREST PŘEPSALA!! I TAKHLE MŮŽE VYPADAT ZÁSAH MAJITELKY STRÁNEK, KDYŽ JÍ NĚKDO NAŠTVE! 😀
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 9 měsíci uživatelem PetraK.
10.5.2024 v 6:58 #171820PetraK
Dennyky
a a najde na poslední stránce cooo?
😀 😀 neneneee!! Bojim se! 🙂10.5.2024 v 7:02 #171822Odetta
Kdyby se narodil letos v dubnu, tak je mu cca měsíc a byl by ještě u matky. Narodil se v dubnu 2020.
10.5.2024 v 7:05 #171823Thielli
PetraK
Abys vedela, jedeme rezat zeleznou boudu. Abychom nedelali kraval o vikendu.
Z boudy strejdovi v 1968 ukradl rusky zbeh pionyra, u Plzne ho chytli a dostal provaz.
Ted z ni sundame plechy a z kostry bude drevnik.10.5.2024 v 7:23 #171824PetraK
Thielli
z kostry bude drevnik.
toho zběha?
🙂10.5.2024 v 7:26 #171825PetraK
Odetta
dík! 🙂 aha já se tam v tom neorientýruju. Nicméně stejně – v tu dobu kdy to psali to nebyl ještě ani roční pes -i kdyby to psali v prosinci. To ona slečna nevěděla, že se bude stěhovat? A pořizovat si psa, když není záložní řešení – tedy rodiče nemůžou pomoct, je prostě vůči tomu zvířeti nefér. I kdyby dostala vyhazov ze dne na den. Prostě mám-li psa, udělám opravdu maximum.10.5.2024 v 7:53 #171826Odetta
PetraK
Tomu psovi jsou čtyři roky a jeden měsíc, takže mu loni v prosinci bylo hoodně přes tři roky. 😀 Jako já neobhajuju, že někdo dává pryč psa, ať už je skutečná motivace jakákoli, jen říkám, že se ten pes narodil v roce 2020, takže není pravda, že by dávali pryč štěně/puberťáka. A těch nechtěných psů je hodně, tohle není žádná výjimka…10.5.2024 v 8:02 #171827Petrs01
Ono je to spíš tak, že původní příspěvek je někdy z podzimu 2020, tedy opravdu dávali pryč puboše. „Narodil se letos v dubnu“. Akorát teď měl někdo potřebu po 3,5 letech starý příspěvek kdovíproč vytáhnout. To se tak někdy stává, že některé věci kolují nesmyslně dávno poté, co je věc vyřešena, někdy i dávno poté, co už dotčený pes musel zemřít stářím.
10.5.2024 v 8:44 #171828PetraK
Odetta
je to jak píše Petrs:
“Narodil se letos v dubnu”psali to evidentně tehdy,ale to já nepoznám, myslela jsem, že je to aktuální, ale i tehdy, když to psali se ten pes narodil v roce, kdy ho dávala madam pryč.
Jako ono ani tohle není výjimka, co si budeme, že jo prostě….kovid! Ale nějak mě to u těch mladých a pak starých psů……….ale vlastně vůbec obecně, už tak vadí, že to nějak neumím zpracovávat. Nicméně pořídit si psa a vzápětí ho dávat pryč protože se stěhuju………. další tam byl z ruky do ruky, protože se jeho původní majitel stěhoval do Německa….proboha není to picbům, není důvod, proč by si toho psa nemohl vzít s sebou. a pokud by to bylo o tom, že je to pracovní stěhování, tak vždy mám volbu do toho nejít, pokud mi zaměstnavatel nenajde bydlení, kde ten čokl být prostě může. Dělala jsem v mezinárodním stěhování, stěhovat se se zvířaty lze a jde. I přes oceán, i do antarktidy, jen ten člověk všivej musí chtít.10.5.2024 v 10:49 #171830Denny
Chvíle kdy ? trpí…. a všechny jsou nalepený na Romanovi ??
10.5.2024 v 11:18 #171832Kimi
Denny,
co je na poslední stránce? No samozřejmě – ohař, kam se podíváš. ?
ta postelová scéna je úžasná! ? -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.