Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1,961. až 1,973. (celkem z 1,973)
  • Autor
    PetraK

Dennyky

😀 Roman a jeho harém f posteli! 😀

Maya

Tak ja vcera a dnes dovolenou, chtela jsem si uzit volno, no vcera s autem do servisu, cekala jsem ve meste 3 hodky nez to udelaj, tak si rikam, uziju si alespon patek, vcera ve 4 volaj od zubare, ze ten termin, na ktery cekam od ledna, je dneska v patek, takze zadny relax a nohy nahore a zas do mesta a to si mama jeste vynyslela, ze zas nekam na opacnou stranu pojedeme pro kralika, asi si budu zas muset vzit dovolenou na zotavenou 😀

Maya

Petrs01
          Ja pred lety trpela na ty koutky, az mi nekdo poradil vsginalni mast na kvasinky, za par dni fuc a od ty doby jsem to nemela ani jednou

Maya

Jo a prisel dneska ten tunel, ma po obou stranach poutka a jsou u toho zelezny koliky a cely je to v tasce na zip s popruhem pres rameno
            Lokinek uz se parkrat probeh
            Ale velikosttne je to fakt tak jen na mensiho psa tak max jako je Loki
            Ale za 3 stovky dobrej kup
            Tycky na slalom by mely prijit v pondeli
            Jo a jeste u toho byl navod s qr kodem, pod kterym by mely byt nejaky videa s napady co s tunelem, ale na to jsem neoukala a uz jsem to vyhodila

Denny

Maya ano to je ta mast Fungicid

Zlata

Denny
                To je název jak na postřik na plevel.?
                Včera mi brali krvinky,páč se mi furt točí makovice,tlak mám dobrej,od toho to nejni,tak mi akorát chybí draslík.A prej spíš od páteře,tak se objednám asi k lámači.

Kimi

Zlato,
                  taky se mi před časem objevila srdeční slabost, zjistili kritický nedostatek draslíku. Měla jsem nějaký lék na předpis a pak jsem to občas doplnila homeopatikem Kalium muriaticum. ?

Zlata

Kimi
                    Dík,já se po něm podívám.Já ten Kalnormin brala,pak mi to vysadili.Mám k tomu ještě prášky na cholesterol,tak uvidím.

Thielli

Ach jo. To je hrozny, kdyz clovek rozseka zterely spalek a pak vidi, jak ho hleda vcelka samotarka, protoze v nem mela domecek… ?

PetraK

RRRRRAAAAAMMMMŠSTÁÁÁJN

cernej caj

hlasim navrat a nabeh na migrenu jako svina!

cernej caj

a tesili ste se na 100 pomalych stranek? 😀 tak smula!

Kecací léto 2024

cernej caj

Nestiham nestacim pracovne dohanim dovolenou, vcera 11,5h v praci, dneska do 13:40 ale i tak mam co delat.

Taky nemuzu najit peprak tak si musim na ten spaci dnesni test kpupit novej:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1,961. až 1,973. (celkem z 1,973)
                            • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.