Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1,961. až 1,973. (celkem z 1,973)
  • Autor
    PetraK

Dennyky

😀 Roman a jeho harém f posteli! 😀

Maya

Tak ja vcera a dnes dovolenou, chtela jsem si uzit volno, no vcera s autem do servisu, cekala jsem ve meste 3 hodky nez to udelaj, tak si rikam, uziju si alespon patek, vcera ve 4 volaj od zubare, ze ten termin, na ktery cekam od ledna, je dneska v patek, takze zadny relax a nohy nahore a zas do mesta a to si mama jeste vynyslela, ze zas nekam na opacnou stranu pojedeme pro kralika, asi si budu zas muset vzit dovolenou na zotavenou 😀

Maya

Petrs01
          Ja pred lety trpela na ty koutky, az mi nekdo poradil vsginalni mast na kvasinky, za par dni fuc a od ty doby jsem to nemela ani jednou

Maya

Jo a prisel dneska ten tunel, ma po obou stranach poutka a jsou u toho zelezny koliky a cely je to v tasce na zip s popruhem pres rameno
            Lokinek uz se parkrat probeh
            Ale velikosttne je to fakt tak jen na mensiho psa tak max jako je Loki
            Ale za 3 stovky dobrej kup
            Tycky na slalom by mely prijit v pondeli
            Jo a jeste u toho byl navod s qr kodem, pod kterym by mely byt nejaky videa s napady co s tunelem, ale na to jsem neoukala a uz jsem to vyhodila

Denny

Maya ano to je ta mast Fungicid

Zlata

Denny
                To je název jak na postřik na plevel.🤓
                Včera mi brali krvinky,páč se mi furt točí makovice,tlak mám dobrej,od toho to nejni,tak mi akorát chybí draslík.A prej spíš od páteře,tak se objednám asi k lámači.

Kimi

Zlato,
                  taky se mi před časem objevila srdeční slabost, zjistili kritický nedostatek draslíku. Měla jsem nějaký lék na předpis a pak jsem to občas doplnila homeopatikem Kalium muriaticum. 🙂

Zlata

Kimi
                    Dík,já se po něm podívám.Já ten Kalnormin brala,pak mi to vysadili.Mám k tomu ještě prášky na cholesterol,tak uvidím.

Thielli

Ach jo. To je hrozny, kdyz clovek rozseka zterely spalek a pak vidi, jak ho hleda vcelka samotarka, protoze v nem mela domecek… 🙈

PetraK

RRRRRAAAAAMMMMŠSTÁÁÁJN

cernej caj

hlasim navrat a nabeh na migrenu jako svina!

cernej caj

a tesili ste se na 100 pomalych stranek? 😀 tak smula!

Kecací léto 2024

cernej caj

Nestiham nestacim pracovne dohanim dovolenou, vcera 11,5h v praci, dneska do 13:40 ale i tak mam co delat.

Taky nemuzu najit peprak tak si musim na ten spaci dnesni test kpupit novej:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1,961. až 1,973. (celkem z 1,973)
                            • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.