Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,141. až 1,160. (celkem z 1,973)
  • Autor
    Petrs01

pomooooct!

no ta je ale krásná! ❤

Zlata

Petrs
        Mě než to dojde ???

Thielli

PetraK

z toho našeho dialogu tenkrát (kdy poloslepý mluvil se slepými a hluchými) mi tak nějak vyplynulo, že mají čas leda tak na dva bezproblémové psy. Že prostě ta standardní údržba, zahrada ve Vimperku, vycházky, pohladit, nakrmit. Ale když to nejde hladce….

Jo a jinak – už stříhám metr na tábor, se fakt těším, nakonec jedu jen sama s hnědou, černá bude v dobých rukách. Hnědá má ale stejně doživotní zatykač okolo domu bez ohledu na to, zda se přestane ohánět nebo ne. Už jsem se popálila až až.
          No a z kempu mi přišlo potvrzení ceny ubytování — pokoj bez soc. zařízení 350 noc a se sociálním zařízením 1050 noc…. jako že vlastní sprcha za 700/noc? Jako fakt? 3150 za tři noci v chatě v kempu?
          Zlatá chata na Berounce…

MirkaD

dnes ráno předdeštová vycházka krátká,
            pak už fakt pršelo,+se ochladilo,
            takže k fotbalovýmu hřišti,tam obíhačky branek+proběhnutí k lavičám,Žeryk hledej-ztratil,a šlo se dom
            doma tomu debilnímu kníračovi odšmiknout s fousu kus bonbonu,kterej se mu nalepil na fousy,když ukradla cukroví ze spíže..
            dát pipetu proti klíštáků,a ted už chrní…

Maya-ona je Dafča hoodně chovací a užíváme si to obě,
            i tím jak je malá,je to můj nejmenší pes,velikostně i váhou
            ostatní měly vždy do desti kil,deset kilo,
            vlastnně Killynka byla menší-33cm v kohoutku,
            delší jezevčíkovití psi se chovají blbě-Dux,Žeryk,
            a desetikilový už taky nic moc…

Thielli-to je blbý s pudlíkem….
            tady je každá rada drahá,protože ne každýmu se chce do problematickýho psa,
            a když je napadání dalšího psa..
            to je pes pro jednoho pána bez psa,ale ze zkušenostma,a já ted nechci moc zevšeobecnovat,ale ti zkušení mají psů občas víc…-aspon to na mě většinou tak působí….
            že když má někdo zkušenosti tak mu jedn pes nestačí,protože s ním něco dělá,sportuje,cvičí,
            a nebo prostě chce jak Čajík udělat dobrej skutek,+zajistit druhýmu psovi společnost,
            ale k tomu si nebude brát problémovce…
            dyt jenm v téhle skupince zkušených má většina z nás víc psů,
            nebo někteří měly víc psů….
            tím,nežíkám,že mám pravdu,možná mají holky jiný názor,
            ale já to vidím takhle….
            pro nepejskaře těžký oříšek,
            pejskař většinou psa má…..

PetraK

Thielli
              Ale když to nejde hladce….
              skvělý! :-/
              Pořídím si druhýho psa – od štěněte a pak ho pošlu do světa.
              Ne, třeba jim křivdim jsem moc přísná, nevím. A je to stejně jedno, další pes, co doplatí na lidský rozhodnutí.

— pokoj bez soc. zařízení 350 noc a se sociálním zařízením 1050 noc
              😮 😮 navíc v kempu???? Jak to tam vypadá? Zlatý kohoutky? že je sprcha dražší 2x než samotný pokoj? Není to překlep?

MirkaD

Thielli-černá bude v dobrých rukách krále Miroslava?:-D
                jsem si nemohla pomoct..:-)
                jinak si myslím,že je dobře,že jedeš jen s jednou,že je to vlastně super dobře…
                a cena…no je to mazec no….

Zlata

Thieli
                  To je teda pálka.A navíc dneska to počasí.Se ochladilo snad o 20 stupňů dolů.

Petrs01

si nebude brát problémovce

ono by mu PRAVDĚPODOBNĚ stačilo jasně vymezit mantinely a zezačátku v nepřítomnosti oddělovat

PetraK

Petrs01
                      taky si myslím, nicméně asi tam nějaká specialitka v chování může být, nicméně jít mi jeden pes do druhýho, vlítnu do něj jak do hadrů a nepostačí se sakra divit, co si to dovoluje. Na šikanu jsem pes.

cernej caj

Petrak
                        Kdyz zerou cizi hovna tak se v nich kuzou i valet:D

MirkaD
                        V pohode, ja chapuz e ste byli s mati, potrehujete to byt spolu a hyt s ni, at ma teochu vzruso:)

Grilovacka ma jeden hacek, jak muz furt o vikendech dela a ty taky, vyjimecne nedela tento patek… Ale asi bysme chteli jet dom kvuli pejskum, prespat asi nee ale myslim, ze grilovani bychom si uzili:) ale najit termin…

A ta fotka je krasna!

Zbytek doctu v dalsi pauze:D

A teda sofinka hustaaaa!

MirkaD

Čajíku-no,o víkendu mám ranní..
                          dám vědět jak bude docházka na květen….

cernej caj

A zahrajeme si hru najdi 5 rozdilu

MirkaD

no,co prostě spíš na zemi..:-))
                              a pět rozdílů tam není….-jen jedn kelímek pro 2 psy:-D

Maya

cernejcaj
                                cumacek maji kazdy jinak 😀
                                Petrs01
                                podle me to neni jen vychovou, to jsou proste zmrseny povahy hnedejch, je to videt i u spicu a urcite i u dalsich plemen, dusledek dlouholeteho lpeni na cistote barvy bez znalosti genetiky a pak se tam proste upevni tihle povahovi previti
                                u spicu to bylo a je pekne videt, ze treba ve Finsku, kde si na nejakou cistotu barev nikdy nehrali, to nikdy nebylo a v Nemecku, kde to jedou dodneska, jsou tyhle zmrseny povahy porad

Thielli

a v Nemecku, kde to jedou dodneska, jsou tyhle zmrseny povahy porad

…že by tam odtud vítr vál?
                                  Hnědá má německého otce 🙂 …nějaký Topas Gold…
                                  ?

Petrs01

to neni jen vychovou

jasně, je tam geneticky daný blbý základ. Ale co s tím člověk udělá… Když to necháš být, předvede se to v plné „kráse“ a máš průšvih jako hrom. Když s tím od začátku pracuješ, máš sice pořád problémového psa, ale předpokládám, že zvladatelného, byť třeba s nějakým omezením (ne, nebudu jim nechávat dva naplněné kongy ať si pohrají)

Maya

Thielli
                                      ja fakt nevim jak je to u pudlu, ale u spicu jsou Nemci jeste dneska kvuli cistote barev napriklad i jit do echt brutal pribuzensky
                                      asi nejaky narodni rys 🙂
                                      a hneda barva ma tu smulu, ze je recesivni a timhle stylem chovu se porad zuzuje chovna zakladna, tak pak do chovu jde vse, i co by nemelo a kdyz uz dojdou i ty nejvetsi plecky, tak se to vsechno pribuzenskou upevni a je vymalovano
                                      Petrs01
                                      jo jasne, ja jen ze proste u ty hnedy barvy u vicebarevnych plemen je hneda fakt dost cast problem s povahou

cernej caj

Thielli
                                        Ta chata s wc je hadam pro 4 osoby…
                                        Zatimco cahtky bez muzou byt i kensi nebo ochotneji vemou jen cenu jedne postele

Maya
                                        Hneda barva s sebou nese nejaky geneticky zatizwni na povaze? A je to jen u hnede barvy? Jako dobry vedet ze nikdy nejit do hnedyho spice…

Thielli

jsem se v první vlně lekla, že se hnědá nějak protočila, než jsem se začetla dál

No, to je ten největší „fór“ …hnědá nejdřív černou naučila se ozvat, když se jí něco nelíbí a teď, když černá umí štěkat, SE JÍ HNĚDÁ BOJÍ ?
                                          Takže když černá leží v obýváku vyvalená na zemi poblíž psích dvířek a hnědá chce z lodžie domu, tak jen strčí hlavu dovnitř a pak jí zase zatáhne. A sedí na lodžii za dveřma a čeká… a čeká a čeká, dokud černá neodejde jinam nebo než si toho všimneme a odřídíme křižovatku manuálně.

cernej caj

Maya
                                            Docela drsny… to sem nevedela, ze ta hneda je na tom takhle blbe

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,141. až 1,160. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.