Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,701. až 1,720. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Denny

Co se týče fontánky, skvělý teda 🙁
      To se někomu stalo i s filtrem do akvárka, že se ucpal a valilo to ven.
      Ještěže jsem filtry zrušila.

Petrs01

hra umru driv nez najdu leky

uááá, promiň, já vím, že v reálu to asi moc sranda není, ale napsalas to tak, že jsem málem vyprskla smíchy (už jsem zase v prási, tak se musím krotit)

Maya

Petrs01
          no a to si vem jak to bylo nez jsme prisli na to, ze ty leky odnasi kocour, jsem uz myslela, ze tu mame trpajzliky 😀
          Denny
          Konef jim do misky poleze stopro neb kocici granule jsou pro psy neodolatelny
          ale zas no problem dat jim ty misky nekam vejs

Denny

Maya
            jsem uz myslela, ze tu mame trpajzliky
            hm tak ty tadyk mám i bez koček, furt něco hledám, aspoň
            se budu mít na koho vymluvit 🙂

dat jim ty misky nekam vejs
            takže bude Koněf skákat po zdi 😀

PetraK

RAAAMŠTAAAAJN

ZDRAVIN ŠÉCKY

Mam dneska jeste dovcu a tak je to spojeni tak trochu na pikacu. jsem velkohlidacka, ve dne v noci. Rumouš už kraví a rubal by se s Taliprdem.Mě z nich šlehne. Dočtu vas asi zítra jo? Dneska už pujdeme vychazkovat.

Maya

PetraK
                tak super, te Rumickovi uz otrnulo
                uzij si kroceni dive zvere 😀

PetraK

Maya

když ono je to nuda. jsem furt tady s nima, ani nic poradne delat nelze, aby ho mel clovk na ocich a to i kdyz spi,nema ttychtyr a tohl je dan.

cernej caj

Petrak
                    Jee tak to zbi ze rukicek uz se zlepsuje! 🙂

Maya
                    Petrs01
                    Denny

Sem se nasmala, diky:D

V praci desny fofry, ted sem.si aspon v klidu pocetla, zitra se musim objednat k dedovi mel 86 nedavno ale my chceme.jen posedet venku s rouskama a nechodit dovnitr tak at je hezky…

Dneska dobalim asi jidlo:)

PetraK

vyborna jednoduchost, kdyz se vam nechce varit, staci mit testoviny, kysanku, olivac, neco zelenyho a pripadne palivou pastu, jo a sul. testoviny na skus, nevycedit uplne, vratit na vypnoutou plotnu, vmichat dve lzice kysanky (delala jsem jen porci pro sebe), pridat tu palivou pastu trosku olivace, promichat, ono se to na ty plotynce prohreje a pak vmichat to zeleny naskny, ja mela ooobri hrst medvediho cesneku a pazitku a petrzelku. vyyyborny.

PetraK

cajda

huz se ti to blizi co? jaks to nakonec vyresila s oblecenim?

Rumicek byl v podstate cajk, relativne, hned ten druhej den, to ja jsem zmasakrovna vic :). jde jen o to, aby to nerozblemtal, nerozdrbal, hlidat. tak hlidam a nespim. dneska pujdem prochazkovat, za chvili. Doted jsem ho pasla jak kone 🙂

Petrs01

to má stejně v tak debilním místě, že by na to límec snad ani nešel

PetraK

no prave, takze resime takhle, kolem krku limecek na sobe tricko a na nohou fusky.

Petrs01

Jediné moje zvíře, které snese límec, je Spratek Atomovej. Vašek (operace žaludku) ani Barouš (kastrace a pak boule taky takhle na krku) límec nesnesli. Tak holt museli všude se mnou, i do práce a Barouš i na úřady. Zvládlo se to, bez oblíkání.
                              Takhle jsme se stěhovali do Prahy

Maya

Kim po operacich nohy ani limec mit nemusel, stacilo triko a nevsimal si toho
                                akorat pri prevlikani jak jsem to sundala, hned by blemcal, tak akorat to prevlikani muselo byt fofrem
                                null

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 10 měsíci uživatelem Maya.
                                Maya

hm, tak nic fotecka, ale ona uz tady mozna byla
                                  http://assil.sweb.cz/fotky_operace/23.jpg

Maya

caji na cesty, to si takhle bivakujete v prirode.. 😀
                                    null

Petrs01

hmm, čajdo, vláčíš stan? Asi ne, co… Tarp? Nebo jsi mastňák s ubytkem?

kachna

neco zelenyho

mám balakryl, značkovač a láhev od piva.

Zlata

Kachna
                                          Na co ty všechno neprides.Tak seber něco králíkům.

Milena z Prahy

Kachna, PetraK
                                            Já jsem si zase myslela, že když jsem taková minimalistka, nepotřebuju kupovat k olivovýmu oleji ještě nějakej jinej. Přece na maso i zeleninu to stačí. Ale dneska jsem smažila palačinky…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,701. až 1,720. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.