Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,681. až 1,700. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Milena z Prahy

Čajdo, vy jste na Moravě měli dneska naše včerejší krásný počasí. Tady bylo zataženo a ne moc teplo. My jsme jeli objevovat nový výletní cesty na Křivoklátsko, kde to zatím moc neznáme. Šli jsme z vesnice Ruda takovej okruh asi dvanáct kilometrů. Voňavý jehličnatý lesy tam byly.

cernej caj

Maya
        tak to je skvely s rumickem!

Milena
        tady bylo vselijak, ale kdyz zasvitilo, tak i hezky a teplo. odpoledne teda uz taky prislo skaredo a zatazeno. no hlavne, aby na dovolenou bylo hezky, to je pro me ted docela jedno z vetsich prani.

Zlata

Petrs
          Když se mnou je to těžký.Já furt věřím v to lepší.Jsem zvědavá jak to dopadne.Ale jsou božský.
          Co Atom,žádný hlášení,tak snad lepší.

Attachments:
          Petrs01

Atom chce lítat a včera se i tvářil že by mu to mohlo jít, tak zkusíme pomalu natahovat venčení, snad se dostanem na normál.

Zlata

Petrs
              Tak držím palce.Tady dneska leje a leje a leje.

Milena z Prahy

Čajda
                A od kdy máš tu dovolenou?
                Z
                Psejda se pěkně povaluje :-).

cernej caj

Petrs01
                  to je dobre, ze se atomik zlepsuje 🙂

Z
                  jak se krasne vali:)

Milena 15. odjizdim…

Denny

Dobré ráno přejeme 😊

Denny

Petrs01
                      a čo si predstavujete pod pojmom „Hodný“ Kefalín? :-DDD

Denny

U nás v sobotu okej, k večeru jsme šli ka známm na chalupu, udělali oheň, popovídali, opekli buřtíky, dali pivko, vínko, a nakonec brambůrky pečené ve žhavém popelu, měla jsem je snad naposled jako malá, ale luxus teda 🙂
                        Byla s námi i koníková, páč tam má kamaráda Maxíka.
                        Včera celý den lilo, byli jsme ve Velemíně
                        pro divočáka, dostali jsme oběd, domácí vajíčka atd… nakonec docela fajn
                        víkend…ikdyž se mi včera Koníková zdála nějaká unavená.
                        (Že by dostávala rozum, to je asi blbost, že? :-))

čajdo
                        jsem moc ráda, že sis to užila, člověk hned příjde na jiné myšlenky, že
                        a dovča se ti blíží 🙂

Petrs01

čo si predstavujete

To poznáš až je budeš sundávat z lustru, záclon,… a tu televizi teď už přece stejně nepotřebuješ 😀
                          Já jen nedokážu tipnout zda zakousne Koněv kočičky, nebo … ?

Denny

Petrs01
                            lustry nemám, na bodovky se nepověsej, možná teda busou spát na stropě hlavou dolů, to ještě nevím 🙂
                            Záclony – pracholapky taky nemám, ale už mám prolejazčky, žebříky a škrabadlo/odpočívadlo, pelíšky na okna a na topení 🙂

Nikdo nikoho zakusovat nebude 🙂

Petrs01

už mám prolejazčky, žebříky

Doufám, že jim budeš psát deníček, ať se tady vždycky zasmějem.
                              (např. den třicátý – prolejzačky netknuty, zato z peřin jsou cáry. Den čtyřicátý – Koněv se bojí do psího pelechu, zkusila pelíšek na topení. Poté co jsem ji vysvobodila už jen sedí u dveří a chce PRYČ.)

Maya

Petrs01
                                tak nejak si to taky predstavuju 😀
                                Denny
                                dala jsi ji korunu? 😀

Petrs01

nééé, samozřejmě že si vymýšlíme, jasně že ty dvě malé milé kočičky budou dekorativně hajat na předložených pelíšcích a občas se ladně proběhnou po prolézačkách. Škrábat budou pouze předložené škrábadlo, papat vše co jim Dennyky předloží a pouze to co jim předloží. Dobrou noc, milé děti.

Jo, to jsem vám psala, že kolegyně má kočku co zvládla rozmontovat kočičí fontánku a vyplavit jim předsíň?

Zlata

Petra
                                    Nee to jsi nepsala,já tu fontanku chtěla koupit.

Maya

Petrs01
                                      chytra kocicka 😀
                                      jo kocicky, nasypes kapsicku do misky, rev tohle ja zrat nebudu, prijde kocka k miske, ve ktery je maso, rev, fuj to uz tady lezi minimalne hodinu, tohle ja zrat nebudu, rev u misky s vodou, tuhle hodinu starou vodu ja pit nebudu, koukej natocit novoou cerstvou, pak si teda clovek vymyslel fontanky, ale jak vidno, taky to vzdycky neni stoprocentni sukces 😀
                                      jo bejt poskokem kocky neni zadna sranda, natoz dvou 😀
                                      no a pak ty jejich zvyky, jako pouzivat drapy vzdy a vsude, rozdobany obleceni a povleceni by mohlo vypravet
                                      a pak spesl zaliby, treba nas kocour ma velkou zalibu v hrani si s platickama leku, ktere si obvykle odnese v zubech nebo odpiinka nekam kde to neni videt, takze hra umru driv nez najdu leky neni zas az takova zabavna 😀

Denny

Bejvalý kamarádky voeee !
                                        Ale tak ježíškííí vono se po nich ani nechce, aby se chovaly způsobně :-DDDD

Denny

Maya
                                          ano s tím taky počítám a taky s tím, že KOněf jim bude chtít lozit do misky 🙂

Denny

Maya
                                            dala jsi ji korunu?
                                            ne, jsem měla?
                                            Vona je taky andílek, že :-DD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,681. až 1,700. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.