Kecaci jaro 2021

Fóra Ostatní Kecaci jaro 2021

• Toto téma obsahuje celkem 2,011 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,721. až 1,740. (celkem z 2,012)
  • Autor
    Fifi

Pekny podvecer vespolek.
      Dennyky
      Dobré ráno přejeme
      Jen at odpociva a nabira sil, madam zrzata. Nema tucha, co se na ni chysta. 😀
      ikdyž se mi včera Koníková zdála nějaká unavená.
      Kdypa vona doharala? Nechysta se rodit? 🙂

Maya
      takze hra umru driv nez najdu leky
      😀 Helejte, proc si ty kocky vubec porizujete? Docela sado-maso zalezitost, kdyz to tak ctu. Kimik mel epes robes, takhle to ma vypadat! 🙂
      to si takhle bivakujete v prirode..
      Jsem si to musela zvetsit, co to tam je. A vono pabouckove, tyhle sekacove jsou hodny. 🙂

Esusova
      Nazdar velkohlidacko, to se dobre cte, ze je Rumik uz ve svy kuzi. (Teda, necely. 😀 Prdon, mi to nedalo.) Tak at zejtra zvladne pobyt o samote v klidku. 🙂

Kachnoo,
      ty ses un! 😀

cernej caj

Sem dneska celej den balila a vazila a chystala a uz mam komplet 5x krabici s jidlem 🙂 4 pujdou prede me a posledni mam na sbaleni z domu

Petrs01
        ubytka porad jeste nejsou povoleny, takze mam na sumavu s kamosem stan (protoze 2x tarp kdyz se muze jen na nouzovych nocovistich neni ideal), pak budu mit tarp po sumave.

jako mela sem asi 6 ubytek booknutych na tech 25 dni, protoze sprcha, prani a suseni veci… ale bohuzel to porad jeste neni dovoleny 🙁

PetraK
        tak dobre, ze se pipinek hoji a ze hlidas, musi to pro tebe byt na psychiku narocny ale on ti to pak broucek vynahradi 🙂

cernej caj

Tohle je obsah jedny krabice, cca 3,5 – 4,3 kg

Fifi

Cajdo
            Ses zdatna planovacka, to je jak chystani se na vystup na Mt. Everest. Este teda nakyho serpu by to chtelo, vid. 😀 Treba do ty doby ubytko uvolni, v nasem Kocourkove bych se ani nedivila.
            Co Ferinka, nebude se ji po tobe ten mesic moc stejskat? Jak tam kouka, smutne na krabice…

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 9 měsíci uživatelem Fifi.
            cernej caj

Fifi
              doufam, ze ne:) muz ji taky obcas veme ven 🙂 kdyz mu moc chybim tak se chodi s ferinkou projit aby si pripomel proc nejel se mnou 😀

nojo, mozna to prehanim ale me to uklidnuje, ze to mam vsechno v klidu.

No bohuzel treba ubytka na sumave se shaneji blbe, navic uz takhlev sezone, pulka ubytovatelu skoncila a kdyz to mam pres booking tak to zadarmo muzu zrusit jen uz v ramci dnu, pak se strhnou prachy i kdyz to bude furt zakazany… a nekde uprostred lesu obvolavat ubytka taky neplanuju 😀

takze pokud by klaplo ubytko aspon 3x budu rada, jinak proste stan…

jinak muz rika, ze mu nejvic chybim na zacatku, protoze to je daleko nez se vratim 😀

Fifi

To urcite neprehanis, kdyz si chystas vsechno predem! Kor na takovou dobu. Mas muj obdiv, ja jsem v tomhle hrozna, vsechno pak dohanim na posledni chvili… 🙂

Milena z Prahy

Čajda
                  Výbava na velkou expedici :-). Moc ráda si čtu zážitky lidí, který šli třeba do Santiaga. Tahle výprava bude teda srovnatelná, vlastně těžší, když nebudou ty herberky po cestě.

Fifi

Milo
                    Jaky byly palacinky na olivaci? 🙂

Fifi

A v ramci svyho odkladani veci jsem rada, ze jsem si do mobilu dala upozorneni, ze bych se mela secist. Kdyz jim server klekal a blblo to, rekla sem si, ze pockam. 😀
                      Hotovo, online, slo to pekne a rychle. Btw, Cajdo, sectela si, ale secti se do odjezdu, cas je do 11.5. Nebo jen pripominam vsem. Ale vy ste vzorny urcite vsechny zde. 🙂

cernej caj

Fifi
                        Uz sem se secetla ale posrala sem vzdelani (misto ss odborna s maturitou sem klikla vseobecna s maturitou) sem se uklikla no snad me za to nezavrou:D

Milena
                        Taky to noc rada ctu, i kdyz radsi knizne nez weby takze mam nevyhodu:D hrozne me bavi cist cizi kratky i dlouhy vylety…

Me by otevreny restaurace kvuli bezlepku moc nezachranili, a salat s tofu neni uplne vandro jidlo:D jako brno/praha je docela dobry ale jinak je to strasne nahodily…

Mam 10,4 kg… nakonec… +2 promenlive litry vody + 4 promenliva kila jidla:D mam filtr tak muzu brat vodu odkudkoli… nosit od zdroje ke zdroji kolem 4,5l by me uz asi odrovnalo:D

Dneska je krasnej den, domluvili ske se k dedovi na ven, na posezeni na zahradce

kachna

Tak seber něco králíkům.

ty nic zelenýho nemaj. Pampelišku atd. určitě ne, ta zmizí jako první

Ale dneska jsem smažila palačinky…

hnusný, co? Taky jsem to jednou zkusila.

minimalistka

za mě je to chvályhodný nastavení. Pokaždý, když jdu u mamči na půdu, něco vyhazuju (např. starej settopbox 2x, prastarej modem, nic co by se dalo použít nebo mělo jakoukoliv hodnotu. Ale je to pečlivě zabalené, popsané, uložené. Místa se mění. Asi je to nějaká hra). Uááááááá

Zlata

Kachna
                            Já se musím smát.Já teď na pudu nevylezu,ale dřív jsem to dělala stejně.Až to budou jednou vyklízet…

Denny

Dobré ráno,
                              čajdo jéjda Ferinka jak čučí smutnýma očkama…
                              Moc Ti to přeju, příjdeš na jiné myšlenky 🙂

Fifi
                              Koněf má od hárání cca 5 týdnů, mohlo by to být tím?

Denny

Včera jsem si hrála s „kaštánkem“
                                A takové krásné truhlíky, máme teď uprostřed „města“

Attachments:
                                PetraK

RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak sem tady! A jsem krapítek nervní, neb Rumoušek má dneska premiéru. Ovenčen, namatlán měsíčkovým olejem a zabalen jak housenka 😀 . tak doufám, že se bude chovat tak jako doposud- tedy rozumě. Konzultováno s panem dochtorem ještě fčéra večer. Tak snad.
                                  Fčéra odpoledne jsme šli na prochajdu pěkně ve třech, aji s Taliprtkou a bylo to supr. krásný počasí, teplota tak akurát a RUmiček byyyyl táááák ščáááástliiiv, brouček můj malinkej. 🙂

Nebyl by někdo tak hodnej a neuďál by vejcuc? Já to asi nestihnu dočíst. Nicméně Ferinku smutně hledící do krabic jsem zaregistrovala 🙂

Zlatko
                                  Až to budou jednou vyklízet…

🙂 to je prostě na každý půdě, protože tam je volnej prostor. My v Domečku našli poklady!! Třeba je tam i malej chemik – hra, co jsem měla jako malá, mikroskop a jiný blbůstky

černej čaj

ale posrala sem vzdelani
                                  to já taky, ale už před stopadesáti lety – měla jsem jít na tu zemědělku tehdy a ne do kanclu.

to šécko jídlo na obrázku si poneseš? jako naráz? a věci a stan a vodu………to šécko sama????

musi to pro tebe byt na psychiku narocny
                                  ve dne v pohodě, ale v noci. moc se nevyspím, jakýkoliv šustnutí mě aktivuje a nejhorší, je, když se začne Tali v noci drbat, to dostávám infarkt, páč není v mý moci obratem lokalizovat, odkud to jde.

Fifi
                                  my se radši sečetli hnedle na začátku. Resp. sečetnul nás Brtnik, páč tou dobou byl zrovna u počítadla a stejně ví šécko úplně.

slo to pekne a rychle.
                                  jo brtnik to taky hodně chválil. tak aspoň něco v naší republice funguje. Včera jsem se hrozně ale hrozně vytočila u toho pořadu o labskooderským kanálu. Ty dva šmejdy už by fakt měl někdo odstavit, to není možný, co oni si dovolujou. Přes to, že celej Moravskoslezkej kraj je proti, hejtman, starostové atd – protože to nedává smysl, napáchá to víc škody , než užitku, navíc v dnešní době, kdy není voda… zničí to přírodu, tak ty dva smetáci si to prosadili? A to přes to, že hejtman, starosta – oba za ANO -tedy nenaslouchá ani vlastním lidem. Jen se nechá vodit od toho alkohplika v rozpadu, protože vyšmeluje svoje výhody. Ach bože, to jsem se zase dodatečně donasejřila, promiňte mi to.

Rumik uz ve svy kuzi. (Teda, necely. 😀 Prdon, mi to nedalo.) Tak at zejtra zvladne pobyt o samote v klidku. 🙂

😀 no sice nejni ve svý celý kůži, ale zase má na kůži Tři sestry – resp. už jen jednu, protože ten zbytek pan dochtor opravil, ale ta jedna ta tam je 😀

PetraK

Dennyky

truhliky krásnový, ale kaštánek……….eee , pardon ble. Je to jako kokon vod vetřelce 😀 nenenenéééé , todle vidět před spaním, tak nespim ešče víc než obvykle 😀

Milena z Prahy

Fifi, Kachna
                                      Holky, nebudu vám lhát :-). Ještě zbyteček starýho řepkovýho oleje jsem našla.
                                      Čajda
                                      Herberky nejsou restaurace, ale ubytovny. Trocha vody na opláchnutí večer i ráno by se šikla. Jak se to řeší na vandru? Přespáváte pokud možno u potůčku?

Petrs01

Jak se to řeší na vandru?

Když se moc nepotíš, neřešíš. Když není kde, tak taky neřešíš. Jinak studánky, potoky, čisté rybníky – a v neděli večer sprcha ;-).
                                        Na dlouhej bych si vzala žínku – dá se s ní výrazně lépe vydrhnout právě i u potoka (menší množství vody na tělo, takže menší zima), případně jde nést vlhkou žínku v igeliťáku, večer se s ní trochu očistit a vyprat až zase někde během dne potkáš potok.
                                        Je-li člověk dostatečně otužilý (čti smradlavý), vleze i pod vodopád či do pramene Moravy (ten byl drsnej!).

PetraK

Petrs01
                                          žínka je bezva věc, to je dobrej nápad.

či do pramene Moravy (ten byl drsnej!).
                                          protože ho před tím znehodnotil Ešátor 😀

Milena z Prahy

Petrs, PetraK
                                            Žínku si zapamatuju, díky. Pro změkčilce se bude hodit třeba při odstávce teplý vody ;-). Mám tady zrovna knížku od jednoho Francouze, co šel do Compostely, a toho při spaní pod stanem nejvíc štvalo, že ráno hned nedostal kapučíno :-).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,721. až 1,740. (celkem z 2,012)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.