- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20.10.2020 v 20:59 #91002kachna
je normalni, ze 10lety dite nevi, kde je Londyn?
myslím, že naprosto. Ve třetí se probírají jen okolní státy, čtvrtou si nepamatuju teda, v pátý brali čr.
Pokud to neví od nějakého youtubera nebo z filmu, tak na to prostě vůbec nemusela přijít řeč.20.10.2020 v 21:10 #91003Mayasi zejtra nakupte a skočte ke kadeřnici
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/prymula-navrhne-uzavrit-obchody-a-kadernictvi-125306#dop_ab_variant=0&dop_req_id=gY0My7B9jjD-202010202004&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.czFifi
jestli si vzpomenu, tak se zeptám zejtra neteře, jí je 9 a probírali jsme spolu akorát Laponsko, to ví kde je 😀20.10.2020 v 21:22 #91004Fifimyslím, že naprosto. Ve třetí se probírají jen okolní státy, čtvrtou si nepamatuju teda, v pátý brali čr.
Kachno a Maya
Diky za uklidneni, ja si prd pamatuju ze zakladky, co jsme se kdy ucili a mam posunuty mantinely. 🙂 (edit – si o tom dumam a ja mela od 3. tridy rustinu, kde je Moskva a jak se tam hovori, jsem tudiz vedela, bo soudruzi. Od 5. tridy anglinu a myslim, ze nakej Londyn jsem taky mohla tusit uz v tu dobu, ale nevim, nepamatuju si to. Jak pracuju s dospelakama, tak mam posunuto, co se v soucasnosti probira ve skolnim veku…)
Maya
Kadernici nestihnu, uceni uz mame zavreny, potraviny a drogerie otevreny zustanou, netreba se ted nekde frontovat a shlukovat. 🙂- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.
20.10.2020 v 21:38 #91006MayaFifi
já jedu zejtra do práce, a pak může bejt klidně zavřeno, taky mi to nijak extra nevadí
PetraK
inspirace pro Rumíčka, snad se ti to ukáže
https://www.facebook.com/maya.dorinova/posts/3608372772613543?notif_id=1603212181430216¬if_t=feedback_reaction_generic&ref=notif20.10.2020 v 21:42 #91007FifiPeknej clanek, jsme foneticky dost prskaci jazyk.
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/sireni-covidu-vzduchem-v-nevetrane-mistnosti-rozestupy-nefun/r~f73f523a113411eb842f0cc47ab5f122/Edit – Jee, sikovnej Lokisak! Ja pracuju na klidu s piskotem na hlave, jako psi hlave. Trolda se nejdriv bal neceho na lebze 😀 a Ruzice samoze ihned hrr, byt to ma po jasnych krocich. Treba se casem zadari a bude fotka.
- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.
20.10.2020 v 22:47 #91009MayaFifi
Loki umí piškoty na packách, pak jsem mu je zkoušela na čumáku, ale to se mu furt nelíbí, na hlavě myslíš jako nahoře na hlavě? to bych ještě mohla vyzkoušet
článek zajímavý, ale co jsem četla jiný studie, právě aerosol roušky nezachytí, jen kapénky, ale ten vliv jazyka je fakt zajímavý20.10.2020 v 22:49 #91010Mayajinak Lokišák tím, že tady měl i jiný hračky, tak vynechal obvyklou závěrečnou estrádu roztřískám to na maděru, protože pod těma plastovejma bazmekama musí ještě něco bejt 😀
20.10.2020 v 23:53 #91011FifiMaya
pak jsem mu je zkoušela na čumáku, ale to se mu furt nelíbí, na hlavě myslíš jako nahoře na hlavě?
Jj, na hlave mezi usiskama. Protoze cumak je dle myho vyssi level, kdyz to maj na ocich a vic to citej a pritom se musi mnohem vic nehejbat, nez kdyz balancujou neco na kebuli. Takze na hlavu a stronzo. 🙂 Pak se lze teprve presunout na cumak? Aspon ja to tak beru, tyhle kravinky jsem nikdy psy neucila, byt sebekontrolu maji.21.10.2020 v 5:19 #9101221.10.2020 v 5:34 #91014DennyAbych to uvedla na pravou míru, Knedliky nebude mít ptáčka,
ten byl určen kamarádovi Pepikovi, kterému loni umřel andulák.Fifi
tak já myslím, že i hodně dospělých by mělo problém s tím, kde je Londýn 😀Esuska nasla koule, nejsou to ty bourcovy?
a hele třetí roura se přidala!PetraK
že to rezatý hádě s tím taky udělá rázný řešení.
no to se právě zakazuje! 🙂A ešče bude řvát
jo tak tohle jí teda jde, pipině bláznivý uřvanýTy koule jsou strašný, narazila jsem na ně už kdysi
21.10.2020 v 6:56 #91015DennyMaya
Lokínek je dost kliďas podle videa 🙂
a kolik mu už vlastně je?21.10.2020 v 7:43 #91016PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
prosim vás – včera po výletě jsem jen v rychlosti nakoukla, páč jsem neměla čas psát – stěhovali jsme nábytek na papíru. A výsledek? Celou noc sem hledala Londýn!!! To mi nedělejte tydlety efekty, když to nečekáme!! 😀 😀 Ale furt lepčí hledat Londýn, než koule. A pak já v tom zeměpisu nikdá nebyla úplně dobrá, ovšem teda Evropu mám zase docela zmáknutou, to jo, takže ten Londón mě zaskočil 😀 😀 😀
Maya
ty jo, moc pěkně pracuje Lokinek, soustředěně . To mě překvapuje, že pak dojde i k tomu, že do toho bude třískat 😀 takhle působí jako pan profesór! Rumouš pracuje stejně, s rozvahou, soustředěně a pomalu. Byl by dobrej na vyhledávání.
Já bych mu i takovou nějakou věc koupila, ale když to už je zase další krám…. ale ! Příští rok by nám to mohnul Brtnik vyrobit ze dřeva!! A dát nám to s Rumouškem jako dárekTo je nápad!! Tetkon nemá čas, páč to je sice jednoduchý, ale toho času moc nejni, ale řeknu mu to.si zejtra nakupte a skočte ke kadeřnici
mně na týhle celý situaci nevadí, že se musí dělat opatření, který jsou nepříjemný, to chápu, mě sejří nejvíc, že je to celý chaotický a nedodržuje se to, co se řekne. Původně to bylo tak, že se bude zařezávat vždy poté, co se zjistí, jak funguje to předchozí opatření a teď? V pondělí řeknou, že tenhle tejden se nic vyhlašovat nebude a v úterý vyhlásej další krok. Tak ať si nedělaj z huby kanál, když už to neuměj dělat pořádně a systematicky. Tohle mě fakt štve. Vemte si že třeba já momentálně vážně nemám prostor na to pouštět televizi, a kolikrát ani počítač, fakt to prostě nezapnu no a tím pádem mi klidně ty roušky venku, který vyhlásili ze dne na den téměř, mohly proklouznout, to bych opravdu nevěděla, dozvěděla jsem se to náhodou.
No a to nemluvím o tom, že za tu polní nemocnici se prý budou platit slušný prachy – do háje, není náhodou nouzovej stav? Neměla by takováhle věc být zdarma? když navíc někdo jinej zdarma svoje prostory nabídne??? Poomoooc, kde to žiju?,Dennyky
2 roky, už?? bože!!
tak že přeju šécko nej a podrbej ji, dárek má tady
no to se právě zakazuje
jojooo, jaááásněěě 😀jo tak tohle jí teda jde, pipině bláznivý uřvaný
a tady má ešče jeden dárek 😀
Fifina
Esuska nasla koule, nejsou to ty bourcovy?
ne tyhle byly někoho jinýho, evidentně 😀21.10.2020 v 7:45 #91017PetraKFifi, Maya
dávám piškůty rovnou na čumák jasně, před tím tlapky a tak, ale nenapadlo mě jako mezikrok to dát nahoru na makovici, to zkusím
21.10.2020 v 8:30 #91020PetraKšikovný holky, co?
to mě vždycky zamrzí, že člověk jako mlaďoch neměla takovýhle možnosti, to by bylo! To by se mi líbilo, práce snů. 🙂
21.10.2020 v 11:44 #91022MayaDenny
Lokimu jsou 4, rozum pobral tak nekdy ve 3, tak to se u koniky taky třeba dočkáš 😀
Fifi
PetraK
no on si to na cumak ani nenecha dat, uhejba, zkusim tu hlavu nahore, ale to asi nebude problem, tam na to nevidi a na packach jo
uz jsem ho dlouho neucila nic novyho a nic me uz nenapada
sudy neumi nejak pochopit furt a to je bez problemu umeli všichni moji psi 😀21.10.2020 v 12:04 #91023Mayatak uz je to tu, ještě se dneska povyrazte
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/musi-zavrit-sluzby-i-vetsina-obchodu-potvrdil-prymula-uz-od-zitra-125370#dop_ab_variant=0&dop_req_id=h6oT6p7TQKh-202010211102&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz21.10.2020 v 12:17 #91024Mayated me tak napada je jezdeni na hroby nezbytna cesta? nebo alespoň cesta do přírody?
21.10.2020 v 12:58 #91026DennyMaya
MY SI POVYRAZÍME DNES I ZÍTRA, TAK JAKO KAŽDÝ DEN 🙂je jezdeni na hroby nezbytna cesta
není, podle toho co bylo na jaře…ebo alespoň cesta do přírody?
v rádijovi Primča říkal, že do přírody „cestovat“ můžemenekdy ve 3, tak to se u koniky taky třeba dočkáš
dám vědět :-DDDPetraK
Koňas děkuje šišky jsou nejvíc!21.10.2020 v 13:04 #9102721.10.2020 v 13:52 #91029Petrs01dívám se blbě, nebo tam chyběj veteriny?
co bude platitNávštěvy hřbitova jsou povoleny, zavřít by měly hotely (aktuálně ubytovaní můžou dokončit pobyt).
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.