Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 41. až 60. (celkem z 2,167)
  • Autor
    Maya

PetraK
      jj, Pecinov je kousek, tam jsem se mohla stavit cesto na nakup
      ale to mas jedno, však vy to třeba upotrebite taky
      ten clanek to je teda něco, bud si tam dat echt smrady, co by vyhnali i me a nebo pomalu obtejden natirat parapety citronem 😀 autor nebo ka clanku asi nevotviraj vokna nebo nevideli pavouka na strope, ze podle nich chodi dovnitř jen po parapetu? 😀

PetraK

černej čaj

hm, tak asi kvůli kovidu omezili provoz, takhle to měli na hraně a tohle jim nepomohlo.

já na kadivou barvu nedám dopustit 🙂 Jak tmavý vlasy máš? já myslela, že máš hnědý jako já asi.

No právě, to mu nemožu udělat.

Fifi

Bryden vespolek, to je teplicko.
          Taky jsem omezena kvuli kovidu, dve firmy odvolali vyuku, neb se jim tam objevily pripady… Achjo.

A kdopa ma dneska treti narozeniny? 🙂 Ano, Černá nestvura, to to leti. Tak vse nej, zabicko. 🙂

PetraK

Heeej žááábooooo šécko NEJ

tady máš něco pořádnýho na hraní

a tady místo dortu, kdyby Tě panička šidila 😀

hice jsou tam děsný, jsem ráda, že valíme do Kyšic, bude vodička, brouzdáníčko a stíín!

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem PetraK.
            Maya

Vsechno nejlepší Ruzici!

Fifi

Ale to je krasna pneu, Zlababa dekuje, jen ji prej musim vyndat ten disk. 😀 Uzijte si vodni couracku. 🙂

PetraK

Fifi
                  Ale to je krasna pneu

že jo? Lukcus nová, nevohmataná 🙂

dve firmy odvolali vyuku, neb se jim tam objevily pripady… Achjo.
                  🙁 🙁 je škoda, že firmy nezačaly přemýšlet nad výukou na dálku 🙁

Maya

PetraK
                    tak nase firma premejsli nad výukou na dalku, jenze akosi to budou mit jen ti co chodili na indivindi bo maj laptopy, plebs s pc si jaksi vyuku na dalku moc neuzije 😀
                    ale jinak chapu, tyhle jazykovy kurzy sly do kopru asi všude, takze pro lektory docela blby

PetraK

Maya
                      jj, Pecinov je kousek, tam jsem se mohla stavit cesto na nakup

sááákra!! No ale – když máš kousek Pecínov, tak mladý od něj bydlej 4 km. My se určo uvidíme před Vánočkama minimálně, páč to se musíme s Mončou tradičně zbourat 😀 , takže pokud nezapomenu, mohla bych to poslat s nima a stavila by ses tam?

No jo, ten návod je krapítek naivní – třeba ty tarantule , co lezou u nás z odpadu!! Nicméně – kaštany mi vyprodukuje strom na chalupě a žaludy taky tak, tak s tím vyzdobím ty parapety, koupím kamižoun citronů a poleju s tim barák 😀

u, jenze akosi to budou mit jen ti co chodili na indivindi bo maj laptopy, plebs s pc si jaksi vyuku na dalku moc neuzij
                      hm… no u nás to bude asi časem taky tak nějak podobně a přitom by to mělo jít, jen by musel někdo chtít.

Fifi

Esusova
                        e škoda, že firmy nezačaly přemýšlet nad výukou na dálku
                        Nektery i zacaly dumat, jenze vyuka jazyku je takovej bonus na vic, nepovinnej, nekde to plati firma, jinde sami zamestnanci. Povinny skoleni si na dalku radi odbydou, lessons maji radsi nazivo, zapinat kvuli tomu notas ci pc jim zkratka nevyhovuje, kdyz uz jsou v praci, cas vyuzijou jinak.
                        Uvidime, jak to bude pokracovat, treba si najdu brigadu nekde nebo tu budu nenapadne inzerovat sve sluzby pres skype. 😀

Dennyky
                        Jak kontrola kolenni, melas to dneska, vid?

kachna

nebo tu budu nenapadne inzerovat sve sluzby pres skype.

Pochopila jsem 😀 a kamarádovi jsem napsala. My máme teď učitelky asi vážně dobré. Kačenka je nadšená (pa to jí na prvouku neměla moc ráda) a Lucka má třídní, kterou jsem učit slyšela a boží. Teda učila matiku, ale Lucka s ní funguje.

Fifi

Jesis, Kachno, nee, to bylo se smajlikem! 🙂
                            Parada, ze jsou holky s ucitelkama spokojeny, problem s tamtim „ucitelem“ se teda vyresil sam, skvely! 🙂

MirkaD

tož dnes cvičící vycházka-taneční+trochu ovladatelnosti
                              všude provoz jak na Václaváku-jdu k hájence a tam kolem nás auta na pole a tak…
                              jdu dolů,a jdu kus k lípě,dám chůzi u nohy,polohy a zas auta,nic,jdu ke křižku,vylezu ze zmole,a před námka kousíček spokojený 2 srnky a neviděly o nás.
                              a protože nemám ráda ty jejich úprky potom úleku,když nás spatří,tak jsem po angilcku azmizla a na asfaltovým konci z dědiny,pár metrů od domu jsem dala taneční,aportky a dom,no pejsky jsem unavila sobě krom cvičení a nádobí jsem dala oddych,protože ruka bolí jak čert
                              no na odpo jsme měly být 3+zástupkyně a byly jsme 2 a zástupkyně…
                              takže zástupce,ještě jsem ani nebyla vyyslíklá,tak-jste jen 3,musíš nahodit super rychlost,280…
                              ehm…no,tak jsem vybalila 2 palety,lítala na kasu,večer polisovat x prázdných beden,umýt strojem,udělat pečivo,kolegyně zbytek a ve čtvrt na dest dom
                              vedoucí tam byl od rána doted ještě se zástupkyní
                              no měla jsem kontrolu a všecko dobře-*tak jsem měla radost
                              no,sice mě nikdo nepochválil
                              ale lepší,než abych celý odpo slyšela at si pohnu,že je nás málo a hodně vybalování a tak…
                              no přijel pro mě Martin,zítra jde na výlet
                              tak budu mít samotku…
                              jinak kolega si vzal nescopenku,tak se zas budou přidávat směny…chjo.doufám ,že mi neseberou jediný volný víkend příští týden,
                              chcu mít taky někdy volno jak ostatní

Maya

PetraK
                                to by nebyl problém pokud nebude sníh a mráz, jinak by to tam měli do jara 😀
                                Fifi
                                a registrovat se na nějakejch těch mezinárodních platformách jako je italki třeba, to je hodně využívaný, jsi nezkoušela?

Maya

Finský kurz na duolingo má hodně věty o psech, třeba se někdy hodí že budu umět říct Koupu psa a kočky se smějou nabo Ty pse! (jako bad dog nevim jak přeložit) Gauč je špinavý a nebo V lese je ticho a já a pes můžeme slyšet medvěda 😀

MirkaD

Fifi-Růžence vše nejlepší k narozkám!a obrázky neumím…
                                    takže-jak jinak
                                    ale psí-:D:D
                                    Pes,to je ctnost,jenž se stala zvířetem,protože se nemohla vtělit do člověka.-Viktor Hugo
                                    Se psem jsme byly dva a měli jen jedno srdce.-Francois Villon
                                    Podporujte spolek pro ochranu zvířat!Kdoví čím budete v příštím životě.-Jiří Žáček

MirkaD

k virusu-furt se toho jaksi bojím….
                                      ke granulím-no ty co jsem dostala za odměnu,za tu peněženku,tak ty jim taky moc nejedou…
                                      Čajda-těším se na fotky-ale jestli tam byly kopce-TAK JÁ ZÁVIDĚT NEBUDU
                                      rodiče jsou domluvený na další výlet s tatkem,ale oni jezdí na kopce,a to se mi asi nebude po práci chtít-a že by šli někde kolem rybníku to je sci-fi

PetraK

Mirka D.
                                        Se psem jsme byly dva a měli jen jedno srdce.-Francois Villon
                                        miluju Frantu Vijouna už od dětství, to jsem netušila, že tohle pěkný řekl,

Maya
                                        to by nebyl problém pokud nebude sníh a mráz, jinak by to tam měli do jara ?

a to by jim asi nevadilo, moje a Brtníkovi plavky,který jsem na svarbu brala, páč tam byl basén tam budou mít taky do vánoc, než přijedou 😀

Fifi

Mirko
                                          Diky.
                                          Se psem jsme byly dva a měli jen jedno srdce
                                          Tohle se mi povedlo jen jednou, s Dorotkou. Od ty doby mi ho kus chybi…
                                          chjo.doufám ,že mi neseberou jediný volný víkend příští týden,
                                          Si ho nenech sebrat. Nemuzu do prace, tecka. 🙂 Dyk dres jak soumar, na ten zkracenej tentononc, zeano.
                                          A jestli sis nevsimla, vedle ve clancich je ten denicek, kterej sis chtela cist, Esusova to takto rozhodla. Napinat vas co tejden. 😀

Maya
                                          jako bad dog nevim jak přeložit
                                          Dle kontextu mnoha zpusoby, zrovna jsem rikala oslavenkyni, ze je prase vesmirny. Medveda bych nechtela slyset vubec, natoz v lese. 🙂

MirkaD

Fifi-no,jedno srdce-dnes se mi v noci zdálo o Killy-ta půjčovaná kníračka-zas psycho sen-jdu k ní,a tam zjistím,že mrtvá
                                            je to 20let co není a nemůžu to odpustit sobě ,máti-na to su kvůli toma naštvaná furt
                                            a dnes to říkám tatkovi,že vlastně 3 měsíce byla u nás-a měla se veleskvěla-x vycházek,furt se mnou,spaní v posteli,česání,cvičení…
                                            a pak zpět k majitelce a na dvůr a viděla jsem ji 4 krát týdně hodinu,za půl roku umřela,dle mě steskem
                                            jasně měla nemocný srdíčko,,byly vedra,ale…
                                            a tatka-no jo,to kvůli mamce,to ona ju nechtěla-no ale u nás rozhodovala máti,že,přitom,se o psy nestarala,vycházky + vše okolo jsem zajištovala já+tatka+brácha,máti nic…
                                            no nic
                                            odpuštění není má silná stránka jak vidno…
                                            no,deníček čtu-a su napnutá jak trenky!:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 41. až 60. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.