- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
4.12.2020 v 14:34 #112491
Maya
cernejcaj
no tak bez zapiti spolknu tak maximalne nejaky hladky jako ibac a kdyz mam stesti, tak se i neudusim 😀4.12.2020 v 17:17 #112492Fifi
Zdravicko vespolek a peknej vikend preju!
Vcera jsme stihli vychazku mrazivou a snehovou, dneska uz jen bahno, hnus a vitr.Mayo
Drzim palce Dorinkovi, dedula jeden. Znami nechavali operovat 12letyho kardiaka a dobry, vetove uz umej s inhalackou a monitoringem skoro zazraky u starych zviratek.5.12.2020 v 10:29 #112493Maya
Tak Dorinek ma jeden vytrzeny zub bez narkozy a atb, tak snad bude ok
5.12.2020 v 17:31 #112494Fifi
To je Dorinek borec, ze to zvladnul bez narkozy. Kterej zub to byl? Drzim palce dal, at atb zaberou, se mu muselo ulevit.
5.12.2020 v 17:37 #112495cernej caj
Maya
Tak huraaaa to je sikula, dobre ze ro slo bez narkozy5.12.2020 v 19:19 #112496Maya
Fifi
Nejakej pred stolickou
Tak vis co, tihle mali psi maj ty zuby melcejc ulozeny a ke staru jim padaj samy, Dorin uz ma tak pulku zubu pryc a i tenhle uz tam prej byl volne, takze vet vzal kleste a na jedno trhnuti ho vytah, Dorin ani nekvik, ani krev mu skoro netekla
Jinak by to bylo blby, s jeho diagnozou prej narkoza jen v ohrozeni zivota kdy uz je to bud a nebo
K veceri dostal rejzi s masem a normalne to sezral a nezda se ze by ho neco bolelo5.12.2020 v 20:57 #112497Fifi
Jo, tak nejak jsem si myslela, ze ne stolicka, ale nakej padavec zubanec. Vsak, jen dobre, ze to slo dobre a rovnou muze i dlabat. 🙂
5.12.2020 v 22:22 #112498Maya
6.12.2020 v 18:32 #112499Fifi
Zdravicko vespolek,
neodlitly jste? U nas docela srumec srumajda, Trolda musel dostat dva bobky alavisovy, pres noc pusteny radio, aby to zvukove trochu tlumilo narazy poryvu, ale stejne jsme se moc nevyspali. Pres den padala elektrika, fujtajblinec vichricovej.6.12.2020 v 18:55 #112500cernej caj
Fifi
At je troliktko ok!Ja stale vyletuju a jeste zitra budu a zatim sem neodlitla spim.na ubytkach a fuci tu za dverma fakt silene
6.12.2020 v 18:59 #112501Fifi
Cajdo
Troldik je v pohode prave diky tem bobulim. Jinak by byl asi radne psychicky rozlozenej.
Jo tak, ty vyletujes. 🙂 Tak si to uzivej, at te to neodfoukne, snad uz bude zejtra klid.6.12.2020 v 19:29 #112502MirkaD
já za sebou 3 dny v práci…
v pátek vichr jak hrom+kosa,tak ráno na chvilku ze psama,
pak Martin vyrobil milion chlebíčků do práce a vezl mě na odpo,na odpo dobrý i jsme vše stihly,šla jsem ještě večer chvilku ze psama po dědine,+byly chvilku s Martinem,takže ve vichru 3krátký vycházky
v sobotu vítr,ale teplo,vzala jsem i Betty a ke křížku kus dolů podél lesa a zpět-z jedné strany keře,takže ten vítr nebyl takový,
Dafi trochu blinkala-moje chyba,dala jsem na Martinovo hustění dej to psům,přece to nevyhodíš-no tak to vyhodila Dafi-to je tak když neposlouchám sebe,ale druhý:-(((
ale večer dostala kuře s kaší,a pak už dobrý
včera odpo
a dnes teda ráno 20minut venčení+s každýn hledej-ztratil a šupky hupky do práce na mezisměnu
no po páté hodině dom…
v Kiku jsem psům koupila plyšový povlak na polštář.
dostala jsem Vánoční kaktus,Vánoční hvězdu-tak su zvědavá co mi vydrží dýl,hvězda mi vždy opadala za chvílu
ted mluví o tom,že by zas zavřely obchody…
to už by mě fakt trfilo….
ne ani tak kvůli mě
oblečení mám,v úterý abych vlítla do knihovny,než je zas zavřou,ale spíš kvůli kamarádkám,jedna knihy,druhá oblečení….musí to být šílený pro ně
+kolegyně v KIKU….
jo taky boty potřebuju pořešit….-to se mi přes internetu nechceFifi-chudál Troldík teda,našim psům vichr nevadí,ale střílení a ohnostroje teda jo
Černejčaj-ty seš odvaha,bych se bála,že mě větev zapichne,máš v pondělí dovču?
Maya-ty plecháčky krásný,ale prosímtě tam se to dá platit jen převodem?na dobírku ne?
jsme dostali v práci ježíška,jednak 2 ozdoby na stromek,to každý rok,
s korálek,pak dárkovou kartu -tak ta se hodí-už teda je tam o tisícovku mín…:D
jinak nám předělali světla a je to super,vůbec mě z práce nebolí oči…,takže super….už se i malovat můžu:D6.12.2020 v 19:39 #112503Fifi
Mirko
Tak jeste jednou vsechno nej k narozkam. 🙂
Co vam udelali v praci se svetlama? Ja nesnasim zarivky, celkove jsem takova nocni mura, cim min svetla, tim lip.
Trolda vichrice zvlada s Alavis Calming uz hodne dobre, tohle byla zase vyjimka, zase skoro tri dny ficaku a dneska extra. Nechces ten Calming koupit svym pesanum, kdyz maji stresy z petard? Dle myho by jim to hodne pomohlo.6.12.2020 v 21:38 #112504MirkaD
FIFI-já to s těma světlama nevím odborně-takže nejsou tam ty co tam byly-zářivky
jsou tam takový menší kulatý,a je tam právě přítmí-prostě nám je vyměnily za něco inšího:-)
jeden převelice nemluvný a tichý zákazník je chválil,že jsou lepší než ty předtím,no a mě v každé fabrice,obchodě,místnost s těch světel bolely oči,takže jsem slzela,na rozdíl od kolegyn se do práce nemalovala:D
no já teda nejsu moc malovací:D:D:D-ale prostě jsem viděla,že,když budu mít něco na xichtě tak budu slzet,no a ted mě vůbec nebolí oči!!!!
bomba-a já třeba když jsem šla do kuchynky v práci,tak jsem tam byla potmě-schválně-což všecky vyvádělo z míry a říkali mi,at si rožnu
víš co je to rožnout,ne?
jo,ty pilulky by asi na Silvestra byly lepší-Žeryk je vždycky na prášky
narozky byly taky vtioný
Martin mě dal teda tu knížku o té panické poruše-jako je to zajimavý,ale krom rozhovorů s těma lidma,co šli s kůží na trh,jako V ěra Martinová,Iva Pazderková,Petra Špalková,tak krom těch rozhovorů je to dost naučný,ale s tím jsem počítala,pak ty elastáky z lidlu-ehm hryžou,ale jde to
parfém a kytku
no kytku-víte jak jsou umělý chryzantémy na hřbitov?
žlutý,nyní jsou toho plný hřbitovy,no tak ted mám jednu doma,tak jsem Martinovi říkala,že je to na hřbitov,a že mi taky příští rok může koupit věneček spi sladce,a pak vzpomínáme…
to nejsu morbidní,ale Šimek s Grossmanem mají bezva scénku -Grossman vykládá jak své dívce koupil kytku-na noc s nápisem spi sladce,byla kulatá,vlastně věnec,stála 400kč:D:D:D,no a Šimek si vzal stoleček,a že ho naučí kupovat kvítka,a dělal prodavačku květin:D
no tak jsem mu řekla,že to má dát psům na hrobeček
a máti,jak,furt má tendence uhlazovat ty hrany mezi náma,tak hned,že je krásný,a že ta chryzantéma vypadá skoro jak růže…
no,ale jak já su zase houby diplomat,a říkám co si myslím,nebo je to na mě vidět aspon,tak jsem řekla,že je to chryzantéma a vypadá jak chryzantéma…
no nic-máti,no Martin nechodí na hřbitovy,on neví,že se to tam dává….
no od rodičů jsem dostala tu Vánoční hvězdu a přdplacenýho psa přítela
v práci kaktus,bonbony a od jedné kolegyně 2 ozdoby na stromek/větve
Martinovi se ted večer ozvali z té jedné práce,že tam má jet-paní pracuje i o víkendu-prý má homme offiss6.12.2020 v 22:27 #112505Fifi
Vim, co je rožnout, mam kamose z Brna. 😀
Ten Alavis Calming kup pejskum, daji se koupit normal v Pet centrech. Nebo si tam zavolat, zda je maji. At to nemusis objednavat po netu. Opravdu doporucuju, nez nechat psa panikarit z ruznych duvodu a stresovat… Tyjo, vypadam jak prodejce. 🙂
😀 Chryzantema – ale tak jestli to je v kvetinaci, muze to jit do zeme a trvalka? Chlapi se v kytkach moc nevyznaji, hlavne, zes nejakou kvetenu dostala. 🙂
Jestli klapne Martinovi prace, super, se ti taky ulevi diky tomu.6.12.2020 v 22:45 #112506Maya
MirkaD
no jo, koukam na to a asi dobirka tam neni
Fifi
chudák Trolda, u nás taky dost fučelo, ale nějaký extrém to moc nebyl, v baráku to ani slyšet nením, tak doufám, že u vás se to taky brzy uklidní6.12.2020 v 22:56 #112507MirkaD
Fifi-no,ona není v květináči-je to umělá kytka:-)
já třeba chryzantémy kupuju každej rok na hřbitiv,umělý,ted na ppodzim taky,a když se jede busem kolem Bučovskýho hřbitova,takje tam těchto kvítek plno7.12.2020 v 8:32 #112508cernej caj
Mirkad
Tak suoer se svetlama v raci 🙂Jj dneska jeste dovcu. Mam soukroy vuz i soukromy hotel, su proste primadona 😉
Vyrazim posledni vylet a zitra dom. Mam jeste asi 7 dni dovolene a prevadet jen malo tak aby me to nenutili vybirat
7.12.2020 v 9:32 #112511Maya
cernejcaj
tak si to jeste dneska uzij
pocasi tady uz je teda dneska zas hnusny
ja mam jeste 8 dni dovoleny, ale 4 dny si vyberu na svatky a doufam, ze ukecam jeste 1 den do vanoc, potrebuju si jit zrusit stavebni sporeni, uz se nebezpecne blizim k cilove castce7.12.2020 v 11:21 #112516PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Zdůřte! Mám novinku!! krom nových oken mám i novou vizáž! Asi sem si pořídila pásovej vopar u voka.U kterýho asi, že jo? Zatím nevím, jak se to vyvyine. KOupu to furt v měsíčku, uvidíme, co to se mnou udělá 🙁 Je to naprosto debilní v čase roušky, protože je to přesně tam, kde je gumička a trošánek to jako bolí 🙁
nějak typ milé dámy, jak s tou sviní vyjebat? 😀 Paardon, útlocitnějším povahám, ale za nic jinýho tudleto nepovažuju a ráda bych se toho brzo zbavila, ešivá to je vono. Ani nevim, ešivá s tím jít k dochtorovi? Zatím sháním spíš kontejner na suť . A taky sem vám vyfotila naše nový vokna! Ale sou v telefénu, takže prtky, prtky. Radši sem se dívala fčéra na ten boží film Na Střeše a děsně se mi to líbilo, kdoooo to taky viděl??ASi vás dneska nestihnu dočíst, mám skluza okluza a vedle voka vopruza.
- Odpověď byla upravena před 4 roky a 5 měsíci uživatelem PetraK.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.