Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 881. až 900. (celkem z 2,167)
  • Autor
    Denny

Maya
      jo proto to taky dělají z plastu.
      Njn drahý no…já s ní potřebuju trénovat trpělivost

to je jednoduchy hlavolam, to koniky pochnape hned
      nechtěj vidět reakci Petry :-DDD

Ták a za chvíli jedu pro Kakarikiho 🙂
      Vyfotím ho žluťáska 🙂

kachna

Je to dobrý, Lucka je letos bez dárků. Odpověděla jsem na její dopis:
        „Milá Lucinko,
        dnes jsem s Ježíškem hovořila.
        Tvá přání nejsou nepslnitelná.
        Má to jeden háček.
        Musíš napsat přání Ježíškovi bez hrubek.“

Kopla mě do holeně.

PetraK

😀 😀
          to má dost výstižnej název tadleta věcička, enem nevim, proč je to v sekci pro ženy 😀 😀

https://www.darekvakci.cz/master-svitici-koule-pod-sedlo-kola

Pomooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo…..ct! 😀

kachna

enem nevim, proč je to v sekci pro ženy

asi by si to chlap nekoupil?
            (což mě mrzí, bych to Michalovi koupila, kdybych věděla, že ho to pobaví)

PetraK

kachna
              že ho to pobaví)
              mě to pobavilo příšerně 😀 😀 tyyy bláááho!!

myslíš, že by s tím jezdil? 😀 😀 😀 ach boože, ach boože já si představuju, jak si to někdo koupí a vyrazí s tím do terénu 😀 😀 😀 pooooomooooooct!!

chudera Luciášek

Maya
              to je vidět, že Koněva neznáš, já už to vidím, jak to dopadne….. 😀 myslím, že to nebude až tak úplně rozdílný od Tali. Páč vona Koněf taky nejni zrovna úplně přemejšlivej tvor, že jo……. 😀 😀 a hlavně, myslím, že ty feny jdou do všeho tak jako dost přímočaře…. Nedáš mi to?? Tak počkej, já Ti vokážu, že to z tebe dostanu. Nějaký přemejšlení, to je ztráta času. Vidím Bubinu, vidím Taliprtku a čítám, že to rezatý hádě s tím taky udělá rázný řešení. A ešče bude řvát 😀

Maya

PetraK
                teda cos to tam nasla 😀 😀
                ale pravda, cyklistu s timhle nikdo na silnice neprehlidne a nesejme 😀
                ja si zas predtavuju jak jede kolo po tme a sviti jen tohle 😀 😀
                no Loki se taky nekdy rozvasni a nejradsi by to rozbil a tyhle posouvaci hlavolamy jsou pro tyhle psy jak delany bo jak se rozvasni a mlati do toho packama, tak obvykle neco omylem posune a ma vyreseno i bez premejsleni
                u poklicek nebo suplicku toto samozrejme nefunguje, do tech si muze mlatit jak chce, ale bez mozecku se dovnitr nedostane 😀
                kachna
                ty macecho, bych poradila Lucince at to namaluje 😀

Petrs01

at to namaluje

dobře ty!

koule mě rozsekaly 😀

kachna

ty macecho, bych poradila Lucince at to namaluje

Zas taková macecha nejsem, označila jsem jí řádky, kde má chyby 🙂

PetraK

Maya

a si zas predtavuju jak jede kolo po tme a sviti jen tohle
                      no prááávěěě, poooomooooooct, ty vado já sem vyřízená 😀 😀

Petrs Maya

at to namaluje

dobře ty!

tý jofka, to je pravda!

koule mě rozsekaly 😀

mě taky a na dlouho 😀 😀
                      jako mít kolem sebe nějakýho zarytýho byčiglistu, dostane to tutově

Maya
                      bo jak se rozvasni a mlati do toho packama,
                      no jo, ale o tomhle to nemá být právě. Teda nemá.. nemělo by, ten pes by to měl vymyslet a ne, že to z toho vytříská 😀

kdyby to nebylo tak drahý, koupím to Rumouškovi

kachna

ten pes by to měl vymyslet a ne, že to z toho vytříská

a je špatně, když vymyslí, že to z toho vytříská?

Maya

PetraK
                          ty plastový jsou levnejsi
                          Loki ma posledni tohle, zakerny jsou ty dvirka, ktery se otviraj kazdy na jinou stranu a packou vedle, takze Loki si obvykle ty ostatni v klidu vybere a ty dvirka otevre triskanim 😀
                          https://www.zoohit.cz/shop/psi/hracky_sportovni_potreby/interaktivni/plysove_plastove/346207

Maya

PetraK
                            a kup Rumickovi tuhle, ta je fakt super, nauci se sundavat poklicky a vyhavat suplicky 😀
                            https://www.zoohit.cz/shop/psi/hracky_sportovni_potreby/interaktivni/drevene/124164

Maya

jezis on uz se ted bude menit cas, na to jsem uplne s koronacem zapomnela

Maya

myslim ze neco podobneho nas taky brzy ceka
                                co vim od kolegu, v Bergamu v Italii meli na jare chvili i zakaz vychazeni ve dne, krome cesty obcas pro jidlo, coz jim odskrtli na tom formulari nebo tak nejak
                                https://www.seznamzpravy.cz/clanek/vecer-ven-jen-s-formularem-uz-ctyri-staty-eu-sahly-po-zakazu-vychazeni-125216#dop_ab_variant=0&dop_req_id=QSEq38TQrC6-202010201330&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

cernej caj

v praci se nestiham ani najist, pres rousku pak zapominam pit, takze na dobry bolehlavy to je a jeste sem dneska menila zdroj v pc, takze ho rozdelat uplne uplne uplne celej… ale uz frcime

suplicky pro rumicka pekny

Fifi

Rrumstajn vespolek.
                                    Co to tady jee?
                                    Esuska nasla koule, nejsou to ty bourcovy?
                                    A Dennyky bude mit ptaka? Kakarikaka? Jakoze fakt?

Vic si vas doctu posleze, jdu krmit hladovy krky.

kachna

Tak jsem žádala o projekty k naší nemovitosti a tohle mi přišlo, přijde mi to strašně vtipný:
                                      Dobrý den,
                                      sděluji Vám, že k nemovitosti čp. v k.ú. se v našem archivu dochovala pouze písemnost týkající se opravy komína z roku 1956.
                                      Projektová dokumentace k domu nikoliv.

MirkaD

tak druhý vden dovolené za mnou
                                        a je to takový divný…
                                        já se totiž fakt flákám,tak už začínám mít černý svědomí….
                                        jako,že vycházky-když mám volno,tak byvh táhla jindy na nějaký mini výletík,nebo větší vycházku za barák,a doted to plyne v tom,že večer časově vycházka,jak když jdu do práce tak časově tak,a ráno teda delší to,jo,
                                        ale že by jsme někam valily na x hodin to ne…
                                        ale tak jedna počasí nic moc,a jednak Martin nehce nikam autem,a já nikam busem,vlakem…
                                        no takže dnes ráno teda cvičící vycházka,takže ke křížku a zpět,pak revírky na poli,pak Dafi obíhání stromů,púak kousíček k lípě-takže do kopce a hodně,hodně dlouhá chůze u nohy+házení uzlíku,no a před barákem na závěr taneční-takže hlava+tělo zaměstnaný dost,a my mohli jet do města na nákupy…
                                        no CHipovi jsem koupila novou hračku-je mu dnes 6,Nikynce kosek provázku,ze kterýho jsem udělala na garnýž mašličky-at má co rozvazovat,těm 2 pošukům pamlsky
                                        Martin si koupil u tamanů pěknou zimní bundu ke psům,za 400kč,ale má ji dost obtaženou…tak snad za chvíli neřekne,že je mu malá-v tomto je expert…
                                        já si koupila v galanterii punčocháče tlustý černý s mikroplyšem-a nemám odvahu je vyzkoušet,bo si myslím,že budou studit…
                                        a tílko spšl termo-který je tak obtažený že jaksi jestli se nevytáhne-tak se udusím…
                                        no,já a nakupování…
                                        za chvílu se mi urve tkanička u bot,ale v jediný obuvi měli zavřený…
                                        Martin nakoupil jídlo,já ještě drobnost u kamošky v knize a hurá dom-studený vichr teda…
                                        odpo jsem proválela,k večeru jsme šli ze psama i s Betty-okruh-k lípě,rovně podél lesa-*chodíme po západu slunce,do lesa už se bojím,i když včera jsem se tam psům narychlo schovala…
                                        potkali jsme koníka-tak psi měli sedni a pamlsky,pak celou dobu na volno-párkrát přivolání a já si fotila západ slunce-ráda bych vám ho ukázala,ale su blbá,a zas nevím jak to s fotáku dostat do počítače,větší blb,než já na světě není…to jako není možný….
                                        škrábě mě ode dneška v krku,asi po těch kapkách do nosu
                                        no ve čtvrtek by měl přijet tatka a s rodiči se má jet na výlet…

Denny-moc hezká halenka,i hlavolam,cena je hustá,ale Martin by to našim psům koupil,on na nich na rozdíl ode mě nešetří…
                                        to nemá být narážka- to je fakt-já občas nadávám,že jim něco-to už je fuk co neměl kupovat,že už je to moc-hračky,granule…
                                        no a ted máme doma boudu za skoro 2000,kterou přestal Žeryk užívat a chodí chrnět vedle do křesla…
                                        paráda,že bude další výstava,a že je dost práce

PetraK-no já se k rouškám už nevyjadřuju-jako jo od zítra sou povinný v zastavěných oblastech,já ji dnes měla ve městě všude-protože,furt sundávat,nandávat…
                                        a jinak-mám to x týdnů na sobě v práci,v buse,+ted i ve městě-tak si vlastně ctak proto se mi nikam nechce busem-at si od ní odpočnu,si užiju dost v práci+všude možně
                                        no takových lidí jak paní ráno v buse je všude jaksi dost,že,takže děkuju jim tímto za spřísnění opatření+za roznášení…
                                        jo začala jsem si v noci pouštět rozhovory na ukecaný pes-tak se vzdělávám-poslouchala jsem s Martinou Magnoli Klimešovou,teda dost odbrný,kdybych neznala její články ze psích sportů tak bych chvílema nevěděla o čem je řeč,ale hodně tam mluvila o tom,jak zabavit psa v karanténě a udržet v kodici,že doma stačí metr krát metr,že -třeba denně cvičí ze psama lehni-vstan,tak aby se pes VŮBEC neposunoval a bylo to symetrický-že u Kiky,kterou ve třech letech trochu bolely záda,se tím ty záda dost zlepšily,že ted je jí 12 a zvládne výlet u běžek,že můžeme učit psa na malým prostoru povávat předměty,dávat do krabičky,do menší krabičky+obíhaní na místě okolo,otočky a obcouvání na místě,kroky na místě+další věci,o cvičení na balančních pomůskách a tak,pak jsem si dala rozhovor s Beátou Štýbrovou,a ted mám Katku Rerlovou,jinak ta Martina ještě mluvila o tom,že se u odměnování mají střídat ruce,aby pes nikdy neviděl která ruka ho odmění,že pak si vlastně vychyluje krk na jednu stranu,což je taky fakt,třeba Žeryk tak chodí dost vyvráceně…
                                        kole pod kolo sou boží!

Černejčaj-tak já piju i s rouškou,na kase,se vždycky otočím bokem a cucnu si,pak natáhnu roušku,jinak bych natáhla brka:D
                                        ale-ted piju mín,že mám všecko studený,a to mi na pití vadí…

Denny-ty budeš mít pipinka?

kachna

už začínám mít černý svědomí….

šmarjá, žádný černý svědomí, užívej si to.

Fifi

Mirko
                                            Dobre, ze odpocivas! Treba je Zerykovi tepleji na kresle, ze ho nezebe od podlahy, kdyz boudicku nevyuziva ted, vzdyt ji mel rad.
                                            Kachna
                                            Aspon, ze komin mate. 😀

Btw, je normalni, ze 10lety dite nevi, kde je Londyn? A jakou se tam mluvi reci?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 881. až 900. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.