Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,281. až 1,300. (celkem z 2,167)
  • Autor
    PetraK

Gerda
      jako, že se sami zlikvidujou? a nebo pro naši zábavu?

Maya

PetraK
        no von ten Biden taky neni zadna hitparada a za Trumpa si dost lidi polepsilo, tak co by ho nevolili
        Gerda
        nazdarek, Usi jsou teda paradni, to je papilon?
        a to jmeno je teda masakr 😀
        fotky teda krasny

PetraK

Maya
          no von ten Biden taky neni zadna hitparada

no jo, to je pravda, ale sakra, copak tam nemaj jinší matryjál? Ale co se ptám, my to tady taky vedem vod desíti ne k pěti, ale do mínusovejch hodnot. Takže co se divím vlastně.

Maya

Petrak
            no jo, zlatej Trump proti Zemanovi 😀
            tak vom Trump jak je hulvat, tak to holt cloveka svadi bejt proti, ale za jeho vlady vyznamne klesla nezamestnanost, snizily se dane a tak, takze dost lidem celkem logicky vyhovuje a taky je na ty mape videt, ze ho volili spis ty chudsi staty

PetraK

Maya
              jak je hulvat,
              no hulvát a ešče tupej

ale co, máme takový představitele, jaký si zasloužíme.

cernej caj

Gerda
                Jen esuska je opozdena a usi nezna, ale mas krasny fotky 🙂

Toz vitaj:)

Gerda

přijde mi hlavně vtipný, že Trump má Floridu, to se směju moc :-)))))))) Uši jsou dobrý, měla vybraný jméno ještě než se narodila. Vybrala jsem si tu největší a nejtlustší, teď je z nich všech nejmenší a nejhubenější a ještě s poruchou příjmu potravy. A to my s Karelem vůbec neznáme, my furt žereme. Fufák, když se hodně nají a nenechám jí vysrat, váží až 2,5 kg.V létě byla nemocná, zhubla mi na 2,2 kg, byla úplně titěrná a tenoučká. Ale je to hrdobec, o míč ji nikdo neokrade, je strašně rychlá, večer má přezdívku Zelenej průjem (nosí zelenej svítící obojek a děsně rychle běhá, takže to vypadá jako zelenej průjem.

Maya

Gerda
                    ty jo to jsou fakt tak mrnavy? jsem myslela ze papiloni jsou kapku vetsi
                    a ano, uz jsem o nich vickrat slysela, ze jsou vhodni pro aktivni majitele 😀

PetraK

Maya
                      a ano, uz jsem o nich vickrat slysela, ze jsou vhodni pro aktivni majitele 😀

😀 😀 to vyloženě ke Gerdě sedí 😀 😀 😀 😀 poooomooooooct!!!

Gerdo – tomu se říká umotat si oprátku! POřídit si takový torpédo. Nestíháš, že jo? a taky se dívím, že jsou takovýdle mrňavý??? A hlavně křehký teda -enem dvě a půl kila? Co jí bylo chudeře ušatý?

(nosí zelenej svítící obojek a děsně rychle běhá, takže to vypadá jako zelenej průjem.
                      aha- tak to Tali vypadá jako normální průjem teda, páč ta má oranžovej vobojek, ale při její velikosti je to spíš tak jako průjem vystřelenej díky meteorismu někam do prostoru 😀

PetraK

černej čaj
                        Jen esuska je opozdena

hele čajdo jako!! Seš sice administrátorka, ale já si tu cestu, jak tě bloknout a dát ti bananána určitě najdu!! 😀

Gerda

no já se chtěla spolehnout na to, že bude mít kolem 4 kil, některý můžou vyrůst až na 4,5 kg, na sídlišti máme i osmikilovou a několik pětikilových. Jsou dvě velikostní varianty, do 2,5 kg a do 4,5 kg. A Fufek je prostě nějakej mrňavej a hubenej, je do tý malý kategorie. Ano, je to pes pro aktivní lidi, takže jsem úplně v prdeli, kor když nám zavřeli cvičáky. Ale já jí stejně na agility nestihám, nestíhám ani Karela, ten taky prostě běží a u toho na mě řve, že dávám pozdě povely a že neví, kam má běžet, ale já to taky nevim, já sem ráda, že běžim vůbec. Takže agi nemám moc ráda…Chtěla jsem je utahat na trekový vycházce, ale unavilo to jenom mě. jinak jsou děsně fajn, legrační, ovšem pozor, vůbec jsem netušila, kam všude mi může zapadnout papillon. U Karela sem věděla, že jsou nebezpečný kanály, že jí tam snadno může zapadnout noha, ale papillon dokáže zapadnout do mnohem menších prostor a mnohem víc věcí je pro něj nebezpečných. Třeba do Vendelína se vejde až po přední nohy, to máme vyzkoušený.

Attachments:
                          Gerda

tady jsou všichni

Attachments:
                            PetraK

Gerda
                              Bála bych se , že mi Vendelín Uši zabije, když kejchne proto, že ho šimrá, jak mu prolejzá z levý nosní dirky do pravý 😀

tjo voni sou Uši stejně velký jako Vendelínovy uši? 😮

Netušila jsem, že mají dva rázy, já znám právě enem ty větší.

jako papouši jsou megarultrašíleně rychlý na parkůru, já to viděla a musela jsem si to zpomalit, páč jinak sem měla enem šmouhu. Nechápu, že můžou letět nadzvukovkou a ešče u toho stíhaj řvát /páč ten co jsem viděla já, řval taky jak prokopnutej

Nemáš nějakou svou nahrávku z tréninku, páč tohle vidět, to by člověk rozhodně zlepšilo náladu 😀

No to je nám novinka tohle zjištění 🙂 emeričan objevil emeriku 😀

Uznávaný profesor doporučuje, aby lékaři přehodnotili přístup k podávání antipyretik v raných fázích covidu

PetraK

tady jsou všichni

von vendelín kouká docela vyděšeně řekla bych, jak má z každý strany tu jednu mordýřku

Gerda

video z tréninku nemám, on ten můj běh neni moc reprezentattivní…

PetraK

tak já sem nemyslela vídejo z tréninku reprezentace 😀

cernej caj

Gerda
                                      Krasny fotky, to je fajt mikro pes, taky bych cekala spis ty 4kg. Ale je desne nunu

Gerda

A takhle vypadaj nejčastěji, ten gremlin vpravo je Ušecí máma. Učí jí plavat a válet se v akátu, měli jsme ji na hlídání 14 dní v létě. Karel zas nebyl moc rád.

Attachments:
                                        Gerda

to vzadu je davítková, kterak se válí na pláži.

cernej caj

Useci gremlin vypada jeste drobnejsi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,281. až 1,300. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.