- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky.
-
AutorPříspěvky
-
11.12.2020 v 22:02 #112798
Fifi
Nikde nikdo, tak aspon popreju peknej vikend.
Jo, a pripadam si fakt jak v jednadvacatym stoleti. 😀 Vcera jsem si pokecala s robotem pri volani odtahu (to maj vymakany, fakt s tim clovek mluvi) a ted jsem si este aktualizovala OP v bance na dalku. 🙂 Jsem na sebe pysna. 😀 😀12.12.2020 v 0:04 #112799MirkaD
přeju všem hezký víkend
Fifi-jsi šikovná při domluvě s technikou12.12.2020 v 15:53 #112800Fifi
Prosim o drzeni palcu. Volali mi ze servisu, uz tam auto privezli. Je rozmasakrovany fest. 🙁 V tejdnu dorazi likvidator a uvidi se, jakej postoj k tomu pojistovna zaujme. 🙁
12.12.2020 v 17:27 #112802PetraK
zdraví vás velmi nelovecky vedený ohaři 🐕po dvou hodinách prace v lese🌲🌲🌲🌲. Myslivec by si zoufal. Misto kotce v křesle 🙂. Sice provizorní ale naše vánoční pohodička. Beton se úplně nepovedl jedenáct litrů a je to špatný. Ale už se instalují první cihly. pouštím koledy a na plotně pálim purpuru.
A koukám že tady samá katastrofa pro Fifi bouraního navrch ešte mobil v hajzlu a cipla baterka. A atom je bez zubu . aspoň že to bylo bez komplikací.
Mirko Tys fakt svatá s tím martinem takhle se mnou jednat, mel by fakt problem. Rak at se ti na novým fleku líbi
12.12.2020 v 17:29 #112804PetraK
Fifiiii drrržum❗❗❗👍
12.12.2020 v 17:44 #11280512.12.2020 v 17:46 #112807Petrs01
Pro jistotu kdyby se někomu neotevřel obrázek – pes je plyšový a byl zachráněn – momentálně je teda v pračce.
Pardon, ale nějak jsem si tenhle ftípek nemohla odpustit… 😀12.12.2020 v 18:19 #112808kachna
Holky, nevíte o někom, kdo by chtěl nádherné odrostlé přítulné kotě ala amálka? Sousedi přestali jezdit (krmení teda zajistili) a mně to může srdce utrhnout, když jí tu potkávám.
12.12.2020 v 18:25 #112809Fifi
Kachna
Ze by Amalka dostal kamosku, to by neslo? Partacku na hrani…12.12.2020 v 19:55 #112810kachna
Ze by Amalka dostal kamosku, to by neslo? Partacku na hrani…
Jako že bysme tu měli tři děti, tři psy (dočasně tu máme i Sany) a dvě kočky (tj. volno ještě na kočku z příštího roku :D)? Ne to, by rozhodně nešlo, bo by nás trefilo. Nehledě na to, že
sany moc kočky nemusí.12.12.2020 v 20:15 #112811Petrs01
to, by rozhodně nešlo
ona se vás tak bude ptát 😀
12.12.2020 v 22:18 #112812Maya
Petrs01
to jsou fórky teda 😀
že to někdo vymyslí takovejhle vtip 😀
kachna
tak PetraK má jen půl kočky, tak třeba by jednu kočku uživila?
a ono teda dvě kočky nebo tři je úplně fuk, naštěstí s kočkama není tolik práce jako se psama
PetraK
co může bejt s betonem blbě?
koukám lovečtí ohaříci chytaj akorát špačky 😀13.12.2020 v 10:43 #112813kachna
a ono teda dvě kočky nebo tři je úplně fuk,
není ale jedno, jestli se ti v baráku (malém baráku) pohybuje 26 nebo 30 nožiček!!!
13.12.2020 v 10:58 #112814PetraK
dobrýtro zdraví vykořisťovatel. Sehnala jsem pána co naloží suť do kontíku , aby se mi Brtnik nestrhnul. a ted je mi tak jako trapne, když na něj z okna hledim🤔
další kočku? vy chcete aby Tali spáchala sebevraždu???😁 uz takhle je z toho hotová 😁😁
moures tady chrápe na svým usmudlanym polštáři a oháři se válej v kreslech.- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem PetraK.
13.12.2020 v 14:00 #112816cernej caj
Kachna
Jaky zvire ma 5 noh prosimte?:DFifi
Achjo tak snad to teda bude rychla oprava.
Nam spadl ze stromu na sklo kus zmrzlyho snehu a mame kruply celni sklo …Petrs01
😀Ja byla vcera u kamarada a na vylete. Bylo mi oznameno, ze su prvni normalni clovek s poruchou v autistickym spektru kteryho zna. Ja vim ze su v mnoha ohledech zvlastni ale.rohle.mi ted ajeste nikdo nerek 😀
13.12.2020 v 14:40 #112817kachna
Jaky zvire ma 5 noh prosimte?:D
Tak určitě ten dnešní cvrček, jinak to ale bylo
5 lidí (x2) 10
3 psi (x4) 12
1 kočka (x4) 4
13.12.2020 v 16:01 #112818Maya
13.12.2020 v 16:40 #112820cernej caj
Kachna
jeee ja cetla 25 a 30 😀 😀na vysocine vcera namraza a dneska to vsechno taje… treba jak sou ty kovovy panely s kamerama nad silnici… sme jeli a tesne pred auto zuchnul upadenej celej namrzlej pas z toho panelu… + do skla sme dostali… bylo videt jak z tech stromu se to loupe a pada na zem docela ve velkym…
kraaasnej lokinek 🙂
13.12.2020 v 20:09 #112822Fifi
Zdravicko vespolek.
Uf huf, budu mit cim jezdit, nejhodnejsi kamoska mi pujci auto, ktery nepotrebuje. 🙂Cajdo
To je zimni pohadka. Teda ne to sklo, to nastve. 🙁Mayo
Lokisak je stramak.13.12.2020 v 21:00 #112823MirkaD
my se utahali v BK
já v noci motanici hlavy v pátek,tak jsem šla spát po půlnoci,
no myslet na to,že vzít dom věci ze skřínky-boty pracovní+oblečení
nákup+dárek tetě
vstávala jjsem před šestou,nasnídat,sbalit sebe,věci psům,umýt koupelku,wc,vysát celej barák,vyvenčit psi a těsně před odchodem vytřít
dělám to tak před vycházkou,oblíknu se,nakšíruju psy,pak rychle vytřu
hodím ven kýbl,a nazuju boty a jdu ze psama,no tak ted taky,at to u nás vypadá jak u lidí,s tím rpzdílem,že ted jsme odfičely autem k vlaku
vláčkem do BK,
Martin hned po vystoupení šel na výlet kamsi lesem k Petrovicím a zpě,a já k tatkovi-zima,syrovo,mrholení,vlhko
v Brně jsme ještě chvíli šli ze psama,kousek o nádru,byly na volno podél trávníku,a Dafi se šla cpát do busu,že chce do tepla:D
tak v Blansku s něma šel před obědem tatka,na půl hodky,pak se chvíli po obědě stavila teta z práce,pobrala si dárky ode mě a já zas od ní-dostla jsem od ní andílka ze šutru a s drátu spájený křídla,halenku,mýdlo a obr knížku jak si udržet mládí-rady ohledně jídla,životosprávy….
toho andílka dostala ona od kamarádky,ale že už má od ní těchto věcí víc,tak mi to dala-origoš výrobek,+pár fiteček-jejich vnouček je kopie mýho bratrance,když byl malej:D
pak dorazil po 16 kilometrech Martin
a šly jsme všichni ze psama,udělaly jsme kolečko po městě a zapadli do hospody kousek od tatkova domu,bylo tam teplo,Dafi vyfasovala dečku a usnula,já si vymrzlá ze sychrava a vlhka dala -kafe latté,mátový čaj,a horkou hustou čokoládu ze šlehačkou,chlapi daly pivo a šly jsme dom
doma tv kultura a večer jsem si dala vycházku ze psama kolem výloch po městě a ke stromku na náměstí
v noci s náma spali oba v posteli-Žeryk mezi náma,Dafi za hlavou
takže jsem naznala,že tatko ne!
ráno rychlo venčící vycházka ke kostelu a zpět,pak snídaně s oběma na vycházku-nad kostel na STARÉ BLANSKOkousek do lesa,ale mocbláta,tak jsme to vzaly zpět a kousek podél řeky a psiska dom,my do města,prosvištěly jsme pár obchodů,a jen jsme vzaly andulkám jéžiška,a v sekáči obr polštíř,kde jsme daly tlustší dečku,co máme taky odsud-a už má každý pes svůj pelíšek-Dafi mtračku s delkou,Žeryk polštář-my už budeme mít snd!?pro sebe postel….
pelech s polštáře se jim líbí,že se do něj hezky boří…
po obědě dojel strýc s tetou,dovezli rodičům kapra zmrzlýho naporcovanýho ,strýc je rybář…
my si daly delší vycházku podél řeky a po městě ze psama,
no a po půl paté dom
měli jsme sebou ještě nákup+5rámečků co mě tatka kupoval v BK,takže 2 pséci,2 batohy,2 tašky…
no,dojel pro nás otec autem,protože mě to stačilo ve vlaku,v buse už by mě trefilo
jako psi byly ve vlaku hodní-a vystupování a nastupování s těma věcma je s něma náročný-Žeryk se nahoře nebo dole zatne že nikam nejde a je to dost na silu
já skočila rychle ještě Martinovi pro ježíška
a ted už to tady chrní-a já su teda utahaná
jako je to náročný s těma 2-i na Dafi bylo vidětmjak na to není zvyklá,a fakt se tvářila,že tam nemáme svůj klid
a popravdě na mě je to se 2 psama ve městě taky náročný-jednak,je všude o x psů víc než před 12letma,kdy jsem tam bydlela,jednak je musím hlídat kvůli psům
-když jsem tam bydlela tak jednsk mí psi byly zvyklý,jednak jsem i hodně psů znala,krom toho,když někdo jde k tatkovi-tak Dafi štěká,a včera tu klapačku nechtěla zavřít,když došla teta,nakonec šla vedle,přitom tetu zná,no ale jinak je vycepovaná,že si nemá všímat okolních zvuků-výtahumdveří a tak,
to ví odmala,no jenže Žeryk hlídá,a to se mu tam zakazuje,-ttakže furt ticho,nesmiš a tak…
no-s jedním psem si odpočnu víc,Dafi je tam taky víc zvyklá,a pokud tam někdo nejde dovnitř tak o ní nikdo neví…
zítra brzo vstávat,tak bych měla jít brzo spát …musíme vyjet po 4 ráno…Fifi-tak paráda,že budeš mít půjčený autíčko!
Černjčaj-tý jo,jak to ten kámoš myslel?
na mě je to složitý…
jako,že seš nějak jiná či co?
PetraK-hezky si ohařící hoví……..:D
tohle by šlo Dafině nejvíc…
Martin v pátek napekl linecký…
tak už jen dodělat skřínku v chodbičce,a velko úklid by byl za mnou
jéžišek zbývá koupit psům a taky by byl-pro máti došla poštou jakási cukrářská špachtla,+dostane ty obrázky a knížku,můj tatka dostane mikinumčoko dobrotu ve stromečku krabičce-dost to u nás lidi kupovaly a a foto Žeryka v podzimním listí,druhej rodič blůzu a dobrotu…
ted ještě zjistit co dostanu já….asi nic,páč furt strááááášně zlobím,a naši šetřéj na automobil…..-ehm to je písnička…Petrs01-uf s Pejskem jsi mě vylekala!
Kachna-a co dát inzerát na kočičku?
každý zvíře navíc dle mě je rozdíl…. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.