Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 101. až 120. (celkem z 2,832)
  • Autor
    Fifi

Nikde nikdo, tak aspon popreju peknej vikend.
      Jo, a pripadam si fakt jak v jednadvacatym stoleti. 😀 Vcera jsem si pokecala s robotem pri volani odtahu (to maj vymakany, fakt s tim clovek mluvi) a ted jsem si este aktualizovala OP v bance na dalku. 🙂 Jsem na sebe pysna. 😀 😀

MirkaD

přeju všem hezký víkend
        Fifi-jsi šikovná při domluvě s technikou

Fifi

Prosim o drzeni palcu. Volali mi ze servisu, uz tam auto privezli. Je rozmasakrovany fest. 🙁 V tejdnu dorazi likvidator a uvidi se, jakej postoj k tomu pojistovna zaujme. 🙁

PetraK

zdraví vás velmi nelovecky vedený ohaři 🐕po dvou hodinách prace v lese🌲🌲🌲🌲. Myslivec by si zoufal. Misto kotce v křesle 🙂. Sice provizorní ale naše vánoční pohodička. Beton se úplně nepovedl jedenáct litrů a je to špatný. Ale už se instalují první cihly. pouštím koledy a na plotně pálim purpuru.

A koukám že tady samá katastrofa pro Fifi bouraního navrch ešte mobil v hajzlu a cipla baterka. A atom je bez zubu . aspoň že to bylo bez komplikací.

Mirko Tys fakt svatá s tím martinem takhle se mnou jednat, mel by fakt problem. Rak at se ti na novým fleku líbi

Attachments:
            PetraK

Fifiiii drrržum❗❗❗👍

Petrs01

My našli v lese psa!
                Krutě uvázaného ke stromu!

Attachments:
                Petrs01

Pro jistotu kdyby se někomu neotevřel obrázek – pes je plyšový a byl zachráněn – momentálně je teda v pračce.
                  Pardon, ale nějak jsem si tenhle ftípek nemohla odpustit… 😀

kachna

Holky, nevíte o někom, kdo by chtěl nádherné odrostlé přítulné kotě ala amálka? Sousedi přestali jezdit (krmení teda zajistili) a mně to může srdce utrhnout, když jí tu potkávám.

Fifi

Kachna
                      Ze by Amalka dostal kamosku, to by neslo? Partacku na hrani…

kachna

Ze by Amalka dostal kamosku, to by neslo? Partacku na hrani…

Jako že bysme tu měli tři děti, tři psy (dočasně tu máme i Sany) a dvě kočky (tj. volno ještě na kočku z příštího roku :D)? Ne to, by rozhodně nešlo, bo by nás trefilo. Nehledě na to, že
                        sany moc kočky nemusí.

Petrs01

to, by rozhodně nešlo

ona se vás tak bude ptát 😀

Maya

Petrs01
                            to jsou fórky teda 😀
                            že to někdo vymyslí takovejhle vtip 😀
                            kachna
                            tak PetraK má jen půl kočky, tak třeba by jednu kočku uživila?
                            a ono teda dvě kočky nebo tři je úplně fuk, naštěstí s kočkama není tolik práce jako se psama
                            PetraK
                            co může bejt s betonem blbě?
                            koukám lovečtí ohaříci chytaj akorát špačky 😀

kachna

a ono teda dvě kočky nebo tři je úplně fuk,

není ale jedno, jestli se ti v baráku (malém baráku) pohybuje 26 nebo 30 nožiček!!!

PetraK

dobrýtro zdraví vykořisťovatel. Sehnala jsem pána co naloží suť do kontíku , aby se mi Brtnik nestrhnul. a ted je mi tak jako trapne, když na něj z okna hledim🤔
                                další kočku? vy chcete aby Tali spáchala sebevraždu???😁 uz takhle je z toho hotová 😁😁
                                moures tady chrápe na svým usmudlanym polštáři a oháři se válej v kreslech.

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem PetraK.
                                cernej caj

Kachna
                                  Jaky zvire ma 5 noh prosimte?:D

Fifi
                                  Achjo tak snad to teda bude rychla oprava.
                                  Nam spadl ze stromu na sklo kus zmrzlyho snehu a mame kruply celni sklo …

Petrs01
                                  😀

Ja byla vcera u kamarada a na vylete. Bylo mi oznameno, ze su prvni normalni clovek s poruchou v autistickym spektru kteryho zna. Ja vim ze su v mnoha ohledech zvlastni ale.rohle.mi ted ajeste nikdo nerek 😀

kachna

Jaky zvire ma 5 noh prosimte?:D

Tak určitě ten dnešní cvrček, jinak to ale bylo
                                    5 lidí (x2) 10
                                    3 psi (x4) 12
                                    1 kočka (x4) 4

Nam spadl ze stromu na sklo kus zmrzlyho snehu

mrzutost na mrzutost. Kde jste prosím tě sehnali zmrzlý sníh? Tady nikde nic.

Maya

Kachna
                                      V tom mnozstvi se uz 4 nozky ztratej
                                      Cernejcaj
                                      To je pech teda, taky ale nechapz, u vas je fakt led a snih??
                                      U nas dnes takto

Attachments:
                                      cernej caj

Kachna
                                        jeee ja cetla 25 a 30 😀 😀

na vysocine vcera namraza a dneska to vsechno taje… treba jak sou ty kovovy panely s kamerama nad silnici… sme jeli a tesne pred auto zuchnul upadenej celej namrzlej pas z toho panelu… + do skla sme dostali… bylo videt jak z tech stromu se to loupe a pada na zem docela ve velkym…

kraaasnej lokinek 🙂

Attachments:
                                        Fifi

Zdravicko vespolek.
                                          Uf huf, budu mit cim jezdit, nejhodnejsi kamoska mi pujci auto, ktery nepotrebuje. 🙂

Cajdo
                                          To je zimni pohadka. Teda ne to sklo, to nastve. 🙁

Mayo
                                          Lokisak je stramak.

MirkaD

my se utahali v BK
                                            já v noci motanici hlavy v pátek,tak jsem šla spát po půlnoci,
                                            no myslet na to,že vzít dom věci ze skřínky-boty pracovní+oblečení
                                            nákup+dárek tetě
                                            vstávala jjsem před šestou,nasnídat,sbalit sebe,věci psům,umýt koupelku,wc,vysát celej barák,vyvenčit psi a těsně před odchodem vytřít
                                            dělám to tak před vycházkou,oblíknu se,nakšíruju psy,pak rychle vytřu
                                            hodím ven kýbl,a nazuju boty a jdu ze psama,no tak ted taky,at to u nás vypadá jak u lidí,s tím rpzdílem,že ted jsme odfičely autem k vlaku
                                            vláčkem do BK,
                                            Martin hned po vystoupení šel na výlet kamsi lesem k Petrovicím a zpě,a já k tatkovi-zima,syrovo,mrholení,vlhko
                                            v Brně jsme ještě chvíli šli ze psama,kousek o nádru,byly na volno podél trávníku,a Dafi se šla cpát do busu,že chce do tepla:D
                                            tak v Blansku s něma šel před obědem tatka,na půl hodky,pak se chvíli po obědě stavila teta z práce,pobrala si dárky ode mě a já zas od ní-dostla jsem od ní andílka ze šutru a s drátu spájený křídla,halenku,mýdlo a obr knížku jak si udržet mládí-rady ohledně jídla,životosprávy….
                                            toho andílka dostala ona od kamarádky,ale že už má od ní těchto věcí víc,tak mi to dala-origoš výrobek,+pár fiteček-jejich vnouček je kopie mýho bratrance,když byl malej:D
                                            pak dorazil po 16 kilometrech Martin
                                            a šly jsme všichni ze psama,udělaly jsme kolečko po městě a zapadli do hospody kousek od tatkova domu,bylo tam teplo,Dafi vyfasovala dečku a usnula,já si vymrzlá ze sychrava a vlhka dala -kafe latté,mátový čaj,a horkou hustou čokoládu ze šlehačkou,chlapi daly pivo a šly jsme dom
                                            doma tv kultura a večer jsem si dala vycházku ze psama kolem výloch po městě a ke stromku na náměstí
                                            v noci s náma spali oba v posteli-Žeryk mezi náma,Dafi za hlavou
                                            takže jsem naznala,že tatko ne!
                                            ráno rychlo venčící vycházka ke kostelu a zpět,pak snídaně s oběma na vycházku-nad kostel na STARÉ BLANSKOkousek do lesa,ale mocbláta,tak jsme to vzaly zpět a kousek podél řeky a psiska dom,my do města,prosvištěly jsme pár obchodů,a jen jsme vzaly andulkám jéžiška,a v sekáči obr polštíř,kde jsme daly tlustší dečku,co máme taky odsud-a už má každý pes svůj pelíšek-Dafi mtračku s delkou,Žeryk polštář-my už budeme mít snd!?pro sebe postel….
                                            pelech s polštáře se jim líbí,že se do něj hezky boří…
                                            po obědě dojel strýc s tetou,dovezli rodičům kapra zmrzlýho naporcovanýho ,strýc je rybář…
                                            my si daly delší vycházku podél řeky a po městě ze psama,
                                            no a po půl paté dom
                                            měli jsme sebou ještě nákup+5rámečků co mě tatka kupoval v BK,takže 2 pséci,2 batohy,2 tašky…
                                            no,dojel pro nás otec autem,protože mě to stačilo ve vlaku,v buse už by mě trefilo
                                            jako psi byly ve vlaku hodní-a vystupování a nastupování s těma věcma je s něma náročný-Žeryk se nahoře nebo dole zatne že nikam nejde a je to dost na silu
                                            já skočila rychle ještě Martinovi pro ježíška
                                            a ted už to tady chrní-a já su teda utahaná
                                            jako je to náročný s těma 2-i na Dafi bylo vidětmjak na to není zvyklá,a fakt se tvářila,že tam nemáme svůj klid
                                            a popravdě na mě je to se 2 psama ve městě taky náročný-jednak,je všude o x psů víc než před 12letma,kdy jsem tam bydlela,jednak je musím hlídat kvůli psům
                                            -když jsem tam bydlela tak jednsk mí psi byly zvyklý,jednak jsem i hodně psů znala,krom toho,když někdo jde k tatkovi-tak Dafi štěká,a včera tu klapačku nechtěla zavřít,když došla teta,nakonec šla vedle,přitom tetu zná,no ale jinak je vycepovaná,že si nemá všímat okolních zvuků-výtahumdveří a tak,
                                            to ví odmala,no jenže Žeryk hlídá,a to se mu tam zakazuje,-ttakže furt ticho,nesmiš a tak…
                                            no-s jedním psem si odpočnu víc,Dafi je tam taky víc zvyklá,a pokud tam někdo nejde dovnitř tak o ní nikdo neví…
                                            zítra brzo vstávat,tak bych měla jít brzo spát …musíme vyjet po 4 ráno…

Fifi-tak paráda,že budeš mít půjčený autíčko!
                                            Černjčaj-tý jo,jak to ten kámoš myslel?
                                            na mě je to složitý…
                                            jako,že seš nějak jiná či co?
                                            PetraK-hezky si ohařící hoví……..:D
                                            tohle by šlo Dafině nejvíc…
                                            Martin v pátek napekl linecký…
                                            tak už jen dodělat skřínku v chodbičce,a velko úklid by byl za mnou
                                            jéžišek zbývá koupit psům a taky by byl-pro máti došla poštou jakási cukrářská špachtla,+dostane ty obrázky a knížku,můj tatka dostane mikinumčoko dobrotu ve stromečku krabičce-dost to u nás lidi kupovaly a a foto Žeryka v podzimním listí,druhej rodič blůzu a dobrotu…
                                            ted ještě zjistit co dostanu já….asi nic,páč furt strááááášně zlobím,a naši šetřéj na automobil…..-ehm to je písnička…

Petrs01-uf s Pejskem jsi mě vylekala!
                                            Kachna-a co dát inzerát na kočičku?
                                            každý zvíře navíc dle mě je rozdíl….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 101. až 120. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.