Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 121. až 140. (celkem z 2,832)
  • Autor
    MirkaD

jo-ještě jak jsme šli k té hospůdky,tak tam měli sraz lidi s ČSV,asi 20jich tam bylo-nádhera,i když jít kolem nich ze psama-nic moc pocit-majitelé náhubky v ruce a psi docelavrčeli/štěkali-hospůdka je u kolejí u vlkové zastávky,tak jestli jely někam vlakem?

Maya

cernejcaj
        ty jo, docela slušná námraza, je fakt znát, že Vysočina je vejš
        Fifi
        tak super s tím autem, tak snad ti to opravěj brzo a na pojistku
        MirkaD
        jsem koukala, že penny maj jako jediný ne Štědrý den zavřeno, takže budeš mít 3 stopro volna bez telefonů
        určitě nějake dáreček dostaneš
        mladej ČSV s náma chodil na cvičák a Lokinovi se moc líbil, ale byo to fakt ještě štěně

Petrs01

Tady dnes nikdo není? Fšichni při pondělku tak strašně makají či čo?
          Kde máme Denyky? Už se fakt neozvala dlouho – žije nebo se jí krevetky vymknuly z rukou a z akvárka a sežraly ji?

cernej caj

Ja desne makam:D

Mirkad
            Tak to.sis uzila volno tonjenfajn a mas darecek:)

Asi to myslel tak ze mam hodne jemny naznaky v nekterych aspektech, protoze „chapu“ a „znam“ nektery jeho stavy jen mnohem min intenzivni a prohlasil ze su prvni neurotypik (zdravej mozek) kterej rozumi tomu co proziva a ze si mysli, ze bych mohla byt uplne na hrane spektra 😀 (jakoze zdrava s presahem)

Fifi
            Jeee super:)

PetraK

RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
              Víkend děsně frnknul. Učim Mousese – sem ho přejmenovala, budu mu řikat Frenku Mousesi – tak se jmenoval strejdav Willis v mým oblíbeným filmu RED 😀 😀 – na klikr a taky to, že než dostane papáníčko, tak slušná kočka sedí. A von je slušná kočka. Teda byl, už se snaží cábrovat po stole, takže to jel jak namydlenej. A taky už je vopipetovanej. A fčéra celej den chrápal u kamen, prej že von ven nemusí. Nedivim se mu teda. Večer jsem ho pak odnesla domů, protože přes den se mi paní nepodařilo zachytit a nemá cenu ho tam nosit, protože on je v Domečku dřív než já. 🙂

černej čaj
              (jakoze zdrava s presahem)

to vyloženě potěší 😀 , hele ta fotka je bombová, máš letošní krásný vánoční přání hotový, tím pádem 🙂 . Ovšem to rozbitý sklo v autě – jako nestačej už ty katastrfófy tady?Se musíš vopičit? . Je to hodně?

FIFIJOVÁÁÁ

HURARÁÁÁ, GRATULUJU K POVOZU a k hodné kámošce! tož aspoň něco pozitivního – nikoliv test na kovida – na celým tom marastu. Brtnik říkal, že když máš takovýhle havarijko, měli by to proplatit bez potíží (v práci často řeší různý lapálie podobnýho karaktéru se služebníma autama). Tak budu držet palce, ať je likvidátor příčetnej.

Maya
              no beton se nepovidl protože auto v mokrým terénu sjelo až k Domečku a téměř se o něj opřelo – bylo velký a těžký, muselo se dostávat ven – podsypávat sutí, kterou jsme tam naštěstí nashromážili a odvážela se shodou okolností až poté. No a beton krapítek už ztuhl a plus k tomu, to, že Brtnikovi neřekli, že na to jeden člověk nestačí, chce to tak tři lidi a tím pádem při tom rozhrnování to taky už víc tuhlo, takže to není v jednom místě úplně rovnoměrný a hlavně vystoupaly ven kamínky a musí se to odbrousit – tedy další práce, další bordel a další zdržení. Beton byl nějakej spešl samonivelační a tím pádem k prdu ty prachy 🙁

Lokíšek je otomilej medvídek

Petrs01
              tak máte vo čokla navíc? 😀

Mirka D.
              jéé Žerda byl s váma takhle na vejletě?? Tý jofkaa užofkáá
              dvacet čévéček, to už je pěkná smečka teda. S některejma je to potkání ne úplně jednoduchý. Pamatuju si v lese v Novohradkách 😀 😀 paní zapíchnutá do země a ešče se podle mě i modlila 😀
              Hele to je super s tím Štedrým dnem, že jo že jooo, že joooo! To si to užiješ! Kdyby to takhle nechali už nafurt!

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 1 měsícem uživatelem PetraK.
              PetraK

No a Denníky už s náma asi fakt přestala mluvit 🙁 🙁

PetraK

a já jsem asi našla falešnou humrovou pomazánku, jako dělávala máma 😮 , jsem zvědavá, ešivá to bude vono

https://www.spektrumzdravi.cz/recepty/recepty-falesna-humrova-pomazanka-z-celeru-a-mrkve

zní to tak nějak povědomě.

cernej caj

Petrak
                    Hm nestastny s betonem tak hlavne ze se nic nestalo a teda to neni vase vina tak privezou novej a.brtnik aspon bude kit pracanty?

Nastesti to neni asi na vymenu skla, nwvim musime to zmerit…

PetraK

černej čaj
                      beton novej nepřivezou, to nejde – prostě už je tam tenhle, to nejde vyměnit přeciž a další vrstva na to už dát nejde, bylo by to vysoký. takže se musí sehnat nějaká bruska a zkusit to obrousit

tak supr, že to nevymlátilo to okno moc máte nějakou pojistku na to?

Petrs01

máte vo čokla navíc?

No kdyby ho chtěl adoptovat Rumíček, bránit jim ve štěstí nebudu 😉

cernej caj

Petrak
                          Aha ja pochopila.ze to.tuhlo tak to uz brtnik nepouzil…

Achjo.

Neplatime pohistku, kdyztak si koupime novy auto je to levnejsi:D

Dennyky se snad ozve jen toho ma treba moc

PetraK

Petrs01
                            No kdyby ho chtěl adoptovat Rumíček, bránit jim ve štěstí nebudu 😉

Rumíček právě adoptoval Oslíka, kterýho dostala Taliprdová k narozkám a dalšího malýho medvěda, myslím, že by mě Brtnik už roztrhnul, máme zaplyšákováno a ve skříni čeká plyšovej józefpčik od Sokola, kterej půjde pod stromeček.

černej čaj
                            Aha ja pochopila.ze to.tuhlo tak to uz brtnik nepouzil…

no jak to tam začlo chrlit, tak už to zastavit asi nešlo. Blbý to je, ale asi ne neřešitelný.

u, kdyztak si koupime novy auto je to levnejsi:D
                            😀 a to je asi pravda 😀

Petrs01

Dennyky už tu dva týdny nebyla. Fakt se bojím aby se jí něco nestalo… Nejste s ní někdo víc v kontaktu? Nebo se s ní někdo pohádal a ona už sem nechce?

Maya

PetraK
                                jeste ze vam auto teda nezborilo domecek
                                vono to je pravidlo dneska, jak se pustis do nejakejch rekonstruci nebo oprav, tak zjisis, že 90% nedopadne uplne podle predstav
                                brachovi delali loni na podzim novej plot, jeden sloupek se vyvratil hned asi mesic potom, bylo to blbe ukotveny, opravovali mu to minulej tejden, jako fakt des
                                treba by sla nejaka bruska nekde pujcit?
                                i kdyz jestli nejsou ty pujcovny taky zavreny
                                na stedry den prej bude nejspis zavreny vsechno pisou ted
                                denyky chysta dalsi akvarko na rybicky, podle fb

Maya

Petrs01
                                  na fb normalne je, tak nevim, proc sem nezaskoci

Petrs01

na fb normalne je

njn, tam nejsem já, tak už jsem se docela bála.
                                    Tak hlavně ať se jí neutopěj rybičky.

cernej caj

Jj, na fb denyky dava porad fotky akvarka ci modeliny, takze dennyky by mela.mit ok a mozma jen nema cas…

Prijde.mi.snad spacak. Misto 5 tydnu 9 tydnu ale bude asi do vanoc:)

PetraK

Maya
                                        jeste ze vam auto teda nezborilo domecek

no vypadalo to chvilinku nahnutě, protože ho tam ten terén fakt stahoval.

že 90% nedopadne uplne podle predstav
                                        jo to je jasný, s tím se musí počítat, jako i s tím, že někde něco vyleze, s čím člověk nepočítal-jako tady ta podlaha. No brusku už jsem obvolala, takže to snad s tím půjde, zjistila jsem sazbu, kde a tak. Já dělám tydle logistický věci, aby na to Brtnik nemusel myslet. Snažím se být potřebným členem našeho stavebního týmu 😀

se vyvratil hned asi mesic potom, bylo to blbe ukotveny, opravovali mu to minulej tejden, jako fakt des
                                        taky výborný 🙁 je smutný, že fakt dneska není nějaká stavovská čest, že si málokdo stojí za svou prací a jediný co ho zajímá je, sfouknout to a to nejdřív a shrábnout prachy a pryč od toho, grrrr. To včera ten pán, co teda v úvozovkách „jen“ nakládal tu suť, tak byl prostě poctivej. sám od sebe navíc ešče otloukl furtra, co tam ležely a tak. Pak si jeho práce člověk prostě váží a ne jako ten matla od těch oken.

na fb normalne je, tak nevim, proc sem nezaskoci

nemluví s nám, dyk to řikám

Petrs01
                                        já s ní tudle mluvila a říkala, že je v cajku.

černej čaj
                                        Prijde.mi.snad spacak. Misto 5 tydnu 9 tydnu ale bude asi do vanoc:)

ty jo tak máš napínáka, ešivá to jéžišek stihne nebo ne. Aspoň to máš, jako když byl člověk malej a nevědíl, ešivá pod stromkem najde to, co nutně potřebuje 😀

Maya

PetraK
                                          logistika je dulezita, bez ni nic nefunguje a panuje chaos 😀
                                          me muzes vypravet, pred 3 tejdnama nam zacal tyct radiator v byvalem chlive, mame tam veci a hlavne vodarnu, takze kdyz mrze, je tam nutny topeni, prijel takovej mladoch, jeste nezkazenej, ale sikovnej, dokonce se sam nabidl, ze nam odvzdusni radiatory a tak, ovsem u vadneho radiatoru se mel vymenit kohout kde to teklo, prace plan nula nula prt, kohout mel s sebou bo jsem mu poslala fotku, aby takovej 50 let starej kohout mel, realita ze kdyz to odsrouboval, tak zjistil, ze je to privareny, holt tata musel mit vsechno festovny a pojisteny, aby se s tim nehejbalo, aby se to nerozbilo, zejo 😀
                                          takze tu byl pul dne bo to musel odrezat, radiator si odvezl s sebou a od ty doby jsme o nem neslyseli :
                                          coz mi priipomina, ze mu musim zavolat 😀

PetraK

Maya
                                            me muzes vypravet, pred 3 tejdnama nam zacal tyct radiator
                                            žjofka – no to pak člověk může mít sebešikovnějšího člověka v ruce a když je to takhle posychrovaný…. 🙁 ešče, že ale nermzne! Dohonilas ho? ešivá ho z toho radiátoru nešvihlo 😀

No tak jsem sválně koukla a fakt tu Dennyky 14 dní huž nebyla. To se bojim, že se vážně zlobí.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 121. až 140. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.