Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 941. až 960. (celkem z 2,832)
  • Autor
    cernej caj

Petrak
      Uz me chteli vyhodit v rijnu. ja su prvni na musce a je uplne jedno, co budu delat.

V kazdym pripade mam proste posledni dobou pocitbze toho je vseho moc a ze kratsi uvazek by se mi fakt libil…

Maya

cernejcaj
        vsechno zdrazuje a bude hur
        jo 3 dny volna bych brala taky, ale predstava ze se pak budu rozhodovat jestli si muzu koupit dva rohliky nebo jeden, me vubec nelaka

cernej caj

Zase zmena pocitani mzdy mi v tomhle pomaha.

Premyslim, ze bych to dala treba aspon na leto, proste takovej detox cas, treba duben – zari a pak zpatky na plnej.

PetraK

černej čaj
            ze kratsi uvazek by se mi fakt libil…
            já vím.
            otázkou jen je, jestli pak ty prachy nebudou chybět, ale to už je na Tvých výpočtech. Já bych ti to přála, ala jak říkám, neměla bych odvahu to udělat. ale to i proto, že prostě žiju jinak. Páč já potřebuju vědět, že když se něco potento, tak pro nějakou dobu mám krytý záda. I kvůli psům a tak. Tož ať se rozhodneš co nejlíp.

PetraK

černej čaj
              proste takovej detox cas, treba duben – zari a pak zpatky na plnej.
              no jo, to je Tvoje představa, otázka je, jestli oni pak na to zpátky přistoupí, protože zjistí, že to takhle jde taky a nebudou mít důvod to vracet zpátky.

Petrs01

Já bych tě neodrazovala – ty stejně nejsi schopná ušetřit, ať budeš mít příjem jakýkoliv a takhle budeš mít den navíc. Ovšem musíš se smířit s tím, že místo výletů s cestovkou půjdeš Křivoklátsko s Járou, nebo tak něco. Ale zase – ono to letos stejně ještě na to zahraničí nebude…

cernej caj

PetraK
                  A tak to by mi asi nevadilo:D

Petrs01
                  Prave navic do zahranici sem jezidla za benefity a ty nam sebrali:D uz 2020 sme zadny nedostali:D

Hele a je z pohkedu zamestnavatele lepsi castecnej nebo si na mesic treba k kvetnu domluvit neplaceny volno?

cernej caj

Petrs01
                    Ja mam problem, ze davam maximum na sporak co muzu ale to sem se preucila ze davam na sporak min prave at mam tu rezervu protoze na sporak nechci sahat a zjistila sem, ze kdyz si „nemuzu“ psychologicky ze sporaku neco koupit tak neni rozumjy tam davat maximum co lze, ale min za cenu pomalejsiho setreni:D

Petrs01

uz 2020 sme zadny nedostali

Správně, protože 2020 měli všichni sedět doma na zadku. Kdyby to udělali, tak teď není co řešit. 😉

cernej caj

Petrs01
                        No tak to se dalo pouzit i do lekarny a na plavani treba a masaz a meli platjost 2 roky, takze as bych vyuziti nasla i pri „seseni doma“ treba na tu lekarnu:D

Maya

cernejcaj
                          no na davaj nejaky sodexho, ja to muzu pouzit vicemene jen v lekarne, mam tam uz asi 3 tacy a uz me nenapada za co to utratit 😀
                          to dlouhy neplaceny volno nekde preferujou, ale to je asi tezko rict a je to asi spis firma od firmy, to se asi budes muset zeptat u vas

vypadl nam na chvili proud a ted nejde jedna faze, notas jsem si hned odpojila, ale doufam, ze mi to neodstreli router
                          doufam, ze to spravej bzry, bojim se splachnout zachod a chci si vecer mejt hlavu

Maya
                            cernej caj

Maya
                              Snad to brzo nahodi!

Jo ja se pak zeptam asi v unoru byvh to chtela resit ted ma sef cas si to pripadne promyslet

cernej caj

Maya
                                Super a ty hloupejsi budou navic jeste obez i:D

PetraK

černej čaj

A tak to by mi asi nevadilo:D

chápu 🙂 🙂 zase na druhou stranu mít a nebo nemít na konci roku 24 tisíc, to už na zvážení je

Maya
                                  u nás mají v lékárně poměrně dost věcí, kde se to dá rozstřelit – od kadivý barvy, přes éteráky, homeo, nějaký věci psí. Koupíš pár celaskonů, obinadla, enterosergel, rybí tuk a magnézium a za chvíli to je fuč.

cernej caj

Maya
                                    Bezlepkovej chleba:D a dost drogerie tam koupis… pasty, kartacky…

Petrak
                                    Tak hlavne si chci proste trochu odpocinout, ne nutne mit do konce zivota castecnej.

PetraK

hraje si tady někdo s něčím?

S projevem vystoupil vedle zástupců podnikatelů, umělců, lékařů či studentů i bývalý prezident Václav Klaus, který odmítá povinné očkování proti covidu-19.

pokud vím, očkování povinné není. To si milá novinářka trochu upravila realitu ne?

Maya

PetraK
                                        tak mozna to bylo mysleno tak, ze odmita aby to povinny bylo?
                                        tyhle veci co navrhujete vubec nekupuju a za pastu s kartackem a pipety na psy a kocky 3 tacy neutratim 😀
                                        skoda ze to nejde utrati ve zveraci 😀

Petrs01

3 tacy

nevyužije nikdo z rodiny? Nedalo by se to výhodně prodat třeba kolegům? Dokud je všechno zavřené, tak je to naprd, ale jinak ti co si platí posilovnu, těm může být jedno jestli dají poukázky nebo peníze. Když uděláš něco jako „zaplať mi 10 a jedenáctou máš jako poděkování“
                                          To je ten FlexiPass?

Fifi

Rrumstajn,
                                            Dennyky
                                            Chude maly, furt te ty rucni klouby bolej? 🙁 Frantisek nema snad hnusaka, drzim palce, at je brzo fit!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 941. až 960. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.