Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 921. až 940. (celkem z 2,832)
  • Autor
    Denny

Dobré ranko,
      ták my měly fajn víkendík, dlouhé procházky hlavně po ránu..ikdyž teda ty návraty ehm, klouby mě bolej jak sviň vrrrr.
      A tady jedna z údolí, kde chtějí dělat tu cyklostezku 🙁
      A další křížek naproti slepičárně

Attachments:
      Denny

A ještě něco pro PetruK aby měla hezčí pondělí f kolbence :-DDD

Attachments:
        Denny

Čtu zpětně Fifina píše, že si tu můžeme hekat a stěžovat, tak já si teda stěžuju taky 😀
          čajdo
          škumpu si musím proštudovat, pravda je, že mě bolej hňápy, to si můžu zdůvodnit tím, že jsem tlustá, ale kluby na rukou? To nevím no. Záda ťuk ťuk v pohodě no zas mosím mít něco extra asik.
          Željka jsem celý víkend neviděla, je mu zle, má teploty, tak jsem mu vždy jen podsunula jídlo a nějaké věci pod dveře.

Co se týče té výzvy pro otužilce, aby nechali zamrznout rybík nevím nevím, dyk když hodně mrzne, tak i rybáři dělají díry do ledu aby mohli ryby dýchat..

cernej caj

Denny
            Nadherny fotky z udoli

Jo ja si koupila rhus ch30 prave me desne bolely klouby z „niceho“ a dost ruce, to muze byt i po borelce tak sem to koupila a po par dnech (mozna 2 tydnech) se to zlepsilo 🙂

MirkaD
            Dik, muzes ki to XL i presto zmerit? Protoze kupovat XL aby mi nelezly zada:D ale aspon bych mela obrazek o te delce, ty svetry podle me sou sirsi nez delsi:D ale svetr krasnej!

Maya

Denny
              tak ale diry pro ryby jsou maly a kolem se muze normalka bruslit, plavci zaberou pul rybnicka 😀

cernej caj

Maya
                Kdyby olavali pod lede tam se muzou nadechovat v rybich diracha staci jim jen jedna vetsi pro vlez:D

PetraK

RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr. Jááák jste si užili snížkováního?? Já velice, velice a ešče jednou velice. I když to v sobotu chvilku vypadalo na oblevku. Krásně mrzne, snížek křoupe. Tak ať nám co nejdýl vydrží. A vypadá to, že vydrží , páč má zasejc sněžit a mrznout. Konečně normální zima HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
                  Jdu vás dočíst.

Jééé! Moje slepičárna!! Too je taková krása! 😀 😀 Ofšem na údolí to teda nemá. My si taky užili procházkování jako Dennyky, dokonce jsme i myslifce honili 😀 A na krmítko nám začala chodit červenkááá, huráá. Už nejen sýrkorky, ale i červenka. Takže teď máme na zahradě co vím, 1x Kikča, 2x hrdlička, Xsýkorek, 2x rehek a 1x červenka. Doufám, že se přijdou představit i další. i když toho zatím asi moc nebude, protože zahrada je zatím nezabydlená.

Jo a teda docela mě zklamala Petrs01, když mě nechala v Mělníku, zatímco já potřebovala bejt u Herčíka a neměla jsem se tam jak dopravit a věděla jsem, že to bude průšvih 😀 S tímdle jsem se dneska vzbudila, dobrý ne? 😀

černej čaj
                  a jeste mi ten kalendar s tou okopirovanou fotkou da na vanoce
                  mám se vyjadřovat, nebo nechceš, aby bylo o Tvých příbuzných hovořeno velmi špatně??

deleni slusno/neslusno.
                  já to taky tak mám 🙂 mám věci do práce a ty prostě nosím čistě do práce. pak mám hadry na venčení s čoklama, páč já jak furt s těma psama něco dělám, tak mám klidně špinavý a oslizlý i rukávy od mikiny, nekecám. Navíc se u to ho dost hejbu, takže bych si zbytečně propotila věci do práce. No a doma mám pak zasejc jiný věci. A to mám ešče věci na chalupu!!! 😀 😀 každopádně prostě věci do práce mám jen do práce, jsou v podstatě i vlastně jiný než ty, co nosím s čoklama. Mikču rammštajní drahou prostě s čoklama nevemu, páč se znám 😀

ze ji objednat chci i kdyz je drazsi a on mi za 14dni vola, jestli teda muze?
                  tjofka já myslela, že už to máš pořešený a doma!! |To měla rychlejš Fifijová to auto 🙁 a kdy to mají dovalit?

y olavali pod lede
                  to umí asi jen pan Hof, či jak se jmenuje 😀

Petrs01
                  nekazí Brtník
                  nenene, ten se teď nestíhá ponořovat. 🙁

+ procházka u Mělníka.
                  no takže von to nebyl sen!! Vona to byla pravda!!!!!!! 😮 😮 ty vado!

Já dnes vlastně vůbec nechtěla plavat, ale tomuhle se nedalo odolat…

tvl di někam!! Tady mám v práci klendru, jako každý pindělí /páč si netopím klimoškou, jak ostatní / te´d sem zmrzla docela! to je hnůůůs velebnosti 😀 😀

s jenom tři minuty,
                  JENOM!!! FUUUUHHH HROOOZNÝÝÝ

Mirka D.
                  -jsou na tom lidi hůř,mohla bys na tom být hůř,a bud ráda za to jak to je,dyt ti vlastně nic není!

Mirko, souhlas s kachnou. Já vždycky, když to čtu, co píšeš, tak mě začne bolej člověk. Ad ty homeopatika – já bych to viděla spíš, kdybys do toho chtěla jít, na návštěvu homeopata jako takovýho. Homeopata, který na to jde celostně, tedy najde Ti lék konkrétně sedící pro Tebe, který sešteluje Mirku tak nějak celou. Asi nevyléčí úplně všechno,ale srovná mysl a tělo – což zrovna Ty potřebuješ komplet, a uleví tam, kde to půjde. Ta počáteční investice tam je,to ano, ale pak už ne. On s Tebou povede hovor o tom, jaká jsi, co Tě v životě potkalo, co máš ráda, co nemáš, co ti vadí, co nesneseš, jakou hudbu máš ráda, co v životě potřebuješ, prostě „proleze“ Tě komplet, aby Tě poznal a vybral ten správnej lék. Nemusí to vyjít napoprvý,jako to klaplo u mě, může hledat chvilku variantu, ale když se pak trefí, tak se člověk nestačí divit . Ani ne tak fyzicky, to ne, to vždycky trvá, není to jako vzít si brufáč, ale uvnitř sebe člověk kouká co se děje. A fyzicky pak taky. Já se třeba tý podělaný růžovky zbavila suprově. Já vím, že třeba Maya je v tomhle skeptik, ale …. teď jsem podle pana Hrabáka, ke kterýmu jsem chodila, nasadila protikovidově to Gelsemium, o kterým píše. A šel do toho i Brtnik. Já mu zapomněla říct, že by bylo dobrý, aby se zpočátku soustředil na to, jak ten lék vnímá, co to s ním dělá, co odpovídá tělo…… no a když jsem se ho zeptala dodatečně, tak jsem se dozvěděla, že mu třetí den bylo tak, jako když na něj něco leze -což je v pohodě, protože pokud tělo něco prodělalo či prodělává, lék to „dočistí“ , ale co hlavně a to mě překvapilo (příjemně) mu to zmírnilo pískání v uších 😮 . Tady nejde o nějaký placebo, páč s tím on rozhodně nepočítal, netušil, nevěděl, zvlášť u Brtnika, kterej je spíš skeptickej. Stejně, jako jsem tehdy byla já. a navíc v tomhle případu to bral jako prevenci a ne, že to bude něco v těle řešit.No každopádně je v případě velkých komplexních problémů, zvlášť, když je k tomu přidaná bolavá duše, lepší zajít za odborníkem. Když půjdeš do homeopatika, že si ho koupíš, tak tady je důležitá věc, při aplikaci – nevím, zda Ti to tu zmiňovala čajda a zda o tom sama ví . Důležitý je, jak se homeo bere. Nepolykat jako prášek. nechat rozpustit v ústech (či v trošce vody a tu pak poválet po puse jako kvalitní ochutnávač víno 🙂 ) protože homeo se vstřebává sliznicí. V žádným případku na to nesahat rukou – nadávkovat do tý krytky a nasypat do pusy (sklenice) . A důležitý taky je tak 20-30 min. předtím a taky potom nic nejíst nepít, aby ta sliznice před tím byla čistá a potom aby to dostalo prostor „vlézt do těla“. Lepší je v ten moment se vyhnout kávě, alkoholu. Já si vždycky beru lék až večer, když už kafe a tak nepiju.

kdy jsme měli věci na lítačku po venku+ze psama,pak věxci na xcvičák+ze psama-na xcvičák tenkrát třeba starší rifle+stará bunda-

🙂 přesně tak. Prostě ve věcech na ven a lítání člověk mohl podnikat věci, který v těch do školy podnikal nerad, páč………. by mu to nic dobrýho nevyneslo, kdyby je zprasil, nebo roztrhal 😀

a jdu shánět vrátnýho na branky…
                  dej pak vědět, kdes ho sehnala, potřebuju vrátnýho na dveře, dělala jsem zvířeně posluhu, furt se to couralo sem a tam 😀

Dennyky
                  Željka jsem celý víkend neviděla, je mu zle, má teploty, tak jsem mu vždy jen podsunula jídlo a nějaké věci pod dveře.
                  chudák Francézko!! Má ten hnus? Dohlížíš na něj? hlásí se ti? Kdyby se mu přítížilo, vokamžitě ho nech vodvézt a na nic se ho neptej. A podávaj hlásání, jak mu je.

PetraK

Fifi

PROSÍM TĚ NEMŮŽEŠ TOMU, KDO TEĎ PO TOBĚ DĚLÁ TEROŠE V NOUZI -POKUD JE NĚKDO DĚLÁ TEDA? POSLAT TOHODLE PRĎOLU? 11letej foxlí dědula v Troji.

https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci-detail-iframe?objid=64507

Petrs01

von to nebyl sen!

Počkej, sem ti chtěla vynadat, že nemáš před spaním číst horory – jako třeba fórum – a ty jsi to předtím nečetla? Jakože fakt? Že kecáš, že jo?

PetraK

Petrs01

ne fakt nekecám. 🙂 Jsem právě taky lehce zaskočená. ale teda neplavalo se tam, byli jsme ve městě, ovšem sice sen tvrdil, že to je mělník, já ovšem vím, že to mělník nebyl, taklenc to tam nevypadá. Znám to tam.

MirkaD

černejčaj-huž ,ěřím-73cm

MirkaD

PetraK-děkuji za podrobný návod,opíšu,schovám-přdstava,že si ho někde schovám v PC je sci-fi-u mě
                            jinak,u nás mrzne až ted-dala jsem vycházku ke keřížku-tam se jde úvozem,jak máte vy-a do kopečka,je to sice pár metrů,ale je to hlubokej úvoze tak je tam nejvíc bláta na celým světě,tak dnes ke křížku,kus dozadu polama a zpět.trochu obíhaček stromů a doma tanečky na koberci
                            a vstávala jsem trošku pozdě…
                            no nic
                            mrzne,vše je mrazíkově ojíněný,dokonce je modrý nebe-a kde byl fotáček,no kde?
                            no doma…no nic
                            vrátnýho ti neseženu-ale -popravdě-nedokážu si představit oddělovat psy celoživotně,nejen u hárání a dávat pozor,že se nikdy nesmí potkat-vím o lidech co to tak měli-a peklo to musí být-a je
                            jeden-mistr světa mi v telefoně tenkrát říkal,že kdyby se ti jeho psi potkali,tak nazdar-hrobeček by byl-to on ze psem v patře,manželka s fenou v přízemí-a všecko odděleně…no říkal,že je to řehole…
                            -to k tomu psovi pořídili štěně/fenku…
                            Denny-esi ty taky nemáš revma?že ty klouby ruk?
                            ale máte tam krááásně-a velký vycházky sis užila

Petrs01

byli jsme ve městě

My ofšem ve městě nebyli, šli jsme z Kel (Klů? 😀 ) k Hadíku a zpátky. Tak to kdoví kde a s kým se po nocích couráš! 😀

PetraK

Mirka D.
                                není zač, ono to není složitý, prostě si pamatuj, že nesahat, rozpouštět v puse, která je čistá a má zůstat ještě nějakou dobu čistou. Homeo je fajn věc, já na ně nedám dopustit. A nejefektivnější je právě ve spojení s dobrým celostním homeopatem. Jejich péče není nedostupná a na Tvým místě bych si to dopřála – třeba jako vyžádanej dárek. Duše si zaslouží aby se mohla srovnat, stejně jako tělo. a pokud se tělo srovná, je schopno neuvěřitelný regenerace. Samozřejmě, že všechno má svoje hranice, ale tak, jak si umíme udělat sebestrukci, tak pokud tělo dostane ten správnej popud, to popostrčení, je opravdu schopný se hodně dobře opravovat.Nechci tady dělat nějakou nevyžádanou reklamu, pošlu Ti do emilu odkaz na stránky pana Hrabáka, když budeš chtít, můžeš si to prolézt.On je jako člověk moc fajn,já ta s ním tehdy byla ne obvyklých 1,5 hoďky, který má tak na to, aby s člověkem probral co potřebuje vědět, ale skoro celý tři, protože jsme se zakecali nad muzikou 😀 😀 a různejma jinejma věcma, byla i sranda.

PetraK

Petrs01
                                  My ofšem ve městě nebyli,

Nekecej, nechtělas mě vzít k herčíkovi, já si to pamatuju!!! 😀

Petrs01

nechtělas mě vzít k herčíkovi

A to seš koza, že potřebuješ k veterináři? 😀

cernej caj

Mirkad
                                      Diky!

Petrak
                                      Vyjadritbse muzes urcite me neprekvapis:D

Denny
                                      Tooo sem prehlidla! S franriskem

PetraK

Petrs01
                                        A to seš koza, že potřebuješ k veterináři? 😀

ne já sem husa :D, ale nešla jsem tam já ale čoklid. 😀

černej čaj
                                        Vyjadritbse muzes urcite me neprekvapis:D

tak já původně chtěla napsat, že je děsná kráva, pak jsem si uvědomila, že bych ale to nebohý zvíře dost urazila a to další slovo, to tady asi napsat nemožu, páč je sprostý, ale tak když vezmeme znak kachny oblíbený kapely – Tři sestry a ty dvě odtama odečteme zvostane nám to, co jsem chtěla napsat a budu slušná 😀

cernej caj

Petrak
                                          To znam.zbyde jedna sestra 😀

Tak sem rekla novymu sefovi at se zamysli ze bych chtela castecnej uvazek 4dny v tydnu ze bysme to pak zjara mohli probrat

A kamarad me uz pise jaka je to blbost, ze vsechno zdrazuje a ze by to nedelal… ale tak nevim, vyjit +- se 17t proste nemuze byt hrozny (danova reforma zlepsuje:D jakoze kdyz sem doted mela 19000… ) tak proste nevim zda neni lepsi neodlozit skoro nic ale mit vetsi pohodu

PetraK

černej čaj

jedna sestra
                                            a jaká!! 😀

tak proste nevim zda neni lepsi neodlozit skoro nic ale mit vetsi pohodu
                                            já osobně bych to nedělala, protože prostě potřebuju mít něco v záloze, ale chápu v souvislosti s tím o čem jsme se spolu bavily, že to chceš udělat, ale… je to z mýho pohledu riskantní. Už i proto, že když oni zjistí, že Tě tam až tak nepotřebujou, když tam v pátek nechybíš, budeš v případě propouštění první na mušce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 921. až 940. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.