Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 961. až 980. (celkem z 2,832)
  • Autor
    PetraK

Maya
      tak mozna to bylo mysleno tak, ze odmita aby to povinny bylo?

No ale tady nikdo neříká, že to povinný bude – min. teď ne, takže jak k tomu ten senilní XXX – nebudu psát co si o něm myslím/pardon, to se fakt jinak nedá, jak on, tak prezident už by se vyjadřovat neměli nikde k ničemu – min. veřejně ne, protože to je vždycky útrapa, když něco řeknou / dospěl? Zbytečně panikaří lidi

A případě, že to tak míní ta redaktorka, tak to je taky na pěst, protože ta už to napsat nemá vůbec. Tohle je přesně – v obou případech ohýbání reality.

Maya

Petrs01
        jo, flexipass, bohuzel bez moznosti utratit to za jidlo, takze je to problem ted
        kolegove to maj samo vsichni taky, navic je to karta na pin, takze to neni ze das nekomu nejaky poukazky a zbytek si nechas
        naposledy jsem za to vzala v lekarne skoro za dva tacy a mam uz asi vsechno na 5 let dopredu a ty 3 tacy mi tam zbyly jsem tam mela neco jeste z lonska
        udajne by za to mely jit nakoupit knizky, ale loni mi to u nas nevzali, az se otevre, zkusim jeste letos znova
        ani nikoho neznam kdo chodi do posilky nebo nejak vic do divadla, coz je ted stejne pase
        jako fakt benefit jak prase
        PetraK
        a tak novinari dneska to uz ani nejsou novinari ale vymejsleci klikbajtu, na tohle klikne urcite vic lidi

Maya

teda chci rict, ze kdyby ve firme premejsleli, tak ted kdyz je pulka firmy na HO by na tu kartu mohli povolit i jidlo, kdyz doma zadnou slevu na jidlo nemam jako v praci v jidelne, ale to nee, to by se nekdo musel zamyslet

cernej caj

Maya
            zkus dobrovsky.cz tam sem to platila tou kartou online, tak to by melo jit? pokud mas stejnou kartu, co jsme meli my.

Jinak sem rekla sefovi, sme to trochu probrali, ze mozna bych chtela mesic neplacenyho volna. Takovyto oddechnuti, kdyz clovek 20 let nemel prazdniny ale 4-5 tydnu dovolene na rok… ze mozna proste fakt potrebuju jen na mesic vypnout a ne nutne castecnej uvazek. Tak drzte palce prosim 🙂

PetraK

Maya
              ty 3 tacy mi tam zbyly
              velká betadina, enterosergel, pružný obvaz, panthenol, leukoplasti, echinaceový kapky, neutrogena na ruce, kloubní výživa nějaká, revitalon na vlasy (bezva odzkoušená věcička) Však se můžeš dohodnout s bráchou třeba, že to koupíš pro ně a on proplatí. My to takhle taky vždycky spotřebujeme.
              Jen ten enterogel, kterej se fakt hodí jak pro lidi, tak pro zvířata stojí přes tři stováky, betadina tekutá je přes kilčo, stejně tak jako mast, to deseticentimetrový pružný obvazovadlo barevný, co drží samo od sebe a je bezva při použití jak pro lidi tak pro čokle, to taky stojí stováka. Hele to proletí komínem ani nevíš jak. A jak říkám, můžeš se domluvit s bráchou.

PetraK

černej čaj
                Tak drzte palce prosim

držím!! a moc Ti to přeju.

PetraK

Maya
                  a tak novinari dneska to uz ani nejsou novinari
                  jo to máš pravdu, novinařina už skoro není. Což je škoda, vždycky jsem brala novináře – ty opravdový – jako nadneseně řečeno -nositele pravdy . |Dneska pravdu nikdo nepíše. Tak mě už nemusí ani mrzet, že tu novinařinu nedělám, jak jsem chtěla kdysi, páč bych ji nedělala stejně, tohle bych totiž dělat nechtěla.

Maya

cernejcaj
                    tak drzim palce
                    jako ze se tam da zaplatit tou flexi kartou online? jdu to prozkoumat
                    PetraK
                    obinadlo co drzi samo neznam, to si pisu, zbytek uz mam a nebo nepouzivam
                    akorat ted me napadla nejaka morska voda do nosu, na to se musim zeptat, mam furt posledni dobou nejakej ucpanej nos
                    ve ctvrtek jedu k zubari, tak tam zas skaknu
                    u zubare budu platit 5 tacu a tam tim zaplatit nejdee
                    a zrovna maj bejt nejaky vanice a ne tak krasne jako dneska a ja se budu muset radsi strachat busem a to tam mam bejt v 8 rano, budu muset vstavat driv nez do prace 😀

PetraK

Jo a dneska mám zvířecí den. Ráno při odjezdu do prasé u křižovatky s hlavní ulicí koukám a upozorňuju Brtnika na zasněžený silnici, že „Bacha kočka!“ Kde? „Tak ne kočka, zajíc!“ Hopkal si tam na pohodu přes přechod – skorem, šel po okraji přechodu 😀 . No ta dneska dopolko kouknu z okna a na skále na dubu veverka. Jupíí, veverky není nidky dost!

Maya

PetraK
                        vono vsechno je dneska v ty lekarne drahy jak prase, za ty skoro dva tacy to bylo par veci, co se mi vesly do kabelky

Petrs01

knizky

Musí to být smluvní knihkupectví, ale je jich docela dost.

by na tu kartu mohli povolit i jidlo

Tohle je o té kartě jako takové, prostě FlexiCard je na zábavu a GastroCard je na jídlo. Nemůžou říct, ať se to nějak povolí, ty staré kredity se nezmění. Může firma přejít nově na jiný způsob, nejlépe finanční. Jenže některým zaměstnancům se blbě vysvětluje když nemají v ruce papír ani kartu, že jim to přiskočí k výplatě a můžou to utratit jak potřebujou – „ale oni mají stravenky/poukazy a my ne“.

Já tenhle bonus taky nechápu, ale já jsem vůbec na různé „bonusy“ vysazená…

Maya

PetraK
                            a scitali jste o vikendu ptaky? my jo! 😀
                            lita k nam nejakej novej ptak, co ma ciro, ale neni to zadnej co znam, ze maj ciro

PetraK
                              Maya

Petrs01
                                no ja kdyz se prihlasim na ten flexi ucet, tak tam kolonku jidlo mam, ale je preskrtnuta a nefukncni, tak jsem si jako myslela, ze by to stacilo zprovoznit
                                ja bych taky radsi benefit ve forme penez na cokoliv
                                treba kdyz u nas jako benefit udelaj zabijacku, tak to hodne lidi oceni, ale ja teda ne 😀

PetraK

Maya
                                  a scitali jste o vikendu ptaky? my jo! 😀

já letos ne, bylo by to jednoduchý, jak jsem psala. Zahrada ještě není zabydlená, jsou tam jen ty dva ořechy a jedna třešeň a jedna vaigelie. Jinak nic, co by ptáky přivolalo. Krom teda krmítka, ale to je zase zatím na takovým blbým místě, všude může MOures, takže jsem ho dopoledne nechala chrápat u kamen ať se ptíce můžou nadlábnout.

už jsi hledala, co to je za ptáčka? Nebyl to skřivan?

cernej caj

Maya
                                    my sme mozna meli jinou kartu ale zkus to a podivej se na ty sprazeny knihkupectvi

Petrs01
                                    ja to taky nechapu, proc to neni radsi k vyplate… ale to je pak videt na prikladu u nas v praci… dostavame 100kc stravenky. modelovy priklad – vyplata 20 000 kc, 20 pracovnich dni x 100 stravenka – 2000kc. takze 1000 kc nam zamestnavatel „da“ jako odpocty na stravenky a 1000 kc se nam strhne z vyplaty.

na vyplate teda vidis 19 000 kc + 2000 stravenky. A kolegove sou schopni vykrikovat, ze kdyz nove stravenky muzou byt k vyplate, tak se navysi vyplata jen o litr a zamestnavatele nas tak oskubavaji… a jako uplne vidis, ze ten clovek nechape, ze se mu nestrhne litr + litr dostane… on vidi, ze dostane litr ale ve stravenkach ma 2… to proste tem lidem nevysvetlis 😀

PetraK
                                    jo to sou ty lepici pevny obvazy barevny, co se davaji treba psum a tak, ze? sem taky premyslela to mit v lekarnicce lidske..

Maya

PetraK
                                      koukam obinadla maj latexovy povrch, takze pro me ne, ale urcite mit to doma pro psy nebo jiny lidi se sikne
                                      spoty uz mam, ten geloren by sel taky
                                      tak alespon nejakej seznam budu mit, jeste aby to meli

koukm k tomu dobrovskemu, konecne neco poradneho tam maj
                                      pro Mirku asi to heslo dole 😀
                                      https://www.knihydobrovsky.cz/papirnictvi/3-v-1-demotivacni-diar-262904841

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 10 měsíci uživatelem Maya.
                                      Maya

cernejcaj
                                        no u nas je jen kanzelberger, kosmas uz zrusili, tam to berou, to vim
                                        tak s tema stravenkama je to logicky ja pises, u nas taky obed stoji kolem stovky a platime cca pulku, kterou pak strhnou z vejplaty

Maya

tak koukam ze u toho dobrovskeho to asi fakt jde zaplatit tou flexi kartou, jen teda papirovy knihy
                                          tak to urcite zkusim
                                          i kdyz ted jsem zavalena neprectenejma knizkama, ale ty se na rozdil od veci z lekarny nezkazej

Maya
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 961. až 980. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.