- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
11.1.2021 v 13:58 #114118PetraK
Maya
tak mozna to bylo mysleno tak, ze odmita aby to povinny bylo?No ale tady nikdo neříká, že to povinný bude – min. teď ne, takže jak k tomu ten senilní XXX – nebudu psát co si o něm myslím/pardon, to se fakt jinak nedá, jak on, tak prezident už by se vyjadřovat neměli nikde k ničemu – min. veřejně ne, protože to je vždycky útrapa, když něco řeknou / dospěl? Zbytečně panikaří lidi
A případě, že to tak míní ta redaktorka, tak to je taky na pěst, protože ta už to napsat nemá vůbec. Tohle je přesně – v obou případech ohýbání reality.
11.1.2021 v 14:29 #114121MayaPetrs01
jo, flexipass, bohuzel bez moznosti utratit to za jidlo, takze je to problem ted
kolegove to maj samo vsichni taky, navic je to karta na pin, takze to neni ze das nekomu nejaky poukazky a zbytek si nechas
naposledy jsem za to vzala v lekarne skoro za dva tacy a mam uz asi vsechno na 5 let dopredu a ty 3 tacy mi tam zbyly jsem tam mela neco jeste z lonska
udajne by za to mely jit nakoupit knizky, ale loni mi to u nas nevzali, az se otevre, zkusim jeste letos znova
ani nikoho neznam kdo chodi do posilky nebo nejak vic do divadla, coz je ted stejne pase
jako fakt benefit jak prase
PetraK
a tak novinari dneska to uz ani nejsou novinari ale vymejsleci klikbajtu, na tohle klikne urcite vic lidi11.1.2021 v 14:31 #114122Mayateda chci rict, ze kdyby ve firme premejsleli, tak ted kdyz je pulka firmy na HO by na tu kartu mohli povolit i jidlo, kdyz doma zadnou slevu na jidlo nemam jako v praci v jidelne, ale to nee, to by se nekdo musel zamyslet
11.1.2021 v 14:39 #114123cernej cajMaya
zkus dobrovsky.cz tam sem to platila tou kartou online, tak to by melo jit? pokud mas stejnou kartu, co jsme meli my.Jinak sem rekla sefovi, sme to trochu probrali, ze mozna bych chtela mesic neplacenyho volna. Takovyto oddechnuti, kdyz clovek 20 let nemel prazdniny ale 4-5 tydnu dovolene na rok… ze mozna proste fakt potrebuju jen na mesic vypnout a ne nutne castecnej uvazek. Tak drzte palce prosim 🙂
11.1.2021 v 14:39 #114124PetraKMaya
ty 3 tacy mi tam zbyly
velká betadina, enterosergel, pružný obvaz, panthenol, leukoplasti, echinaceový kapky, neutrogena na ruce, kloubní výživa nějaká, revitalon na vlasy (bezva odzkoušená věcička) Však se můžeš dohodnout s bráchou třeba, že to koupíš pro ně a on proplatí. My to takhle taky vždycky spotřebujeme.
Jen ten enterogel, kterej se fakt hodí jak pro lidi, tak pro zvířata stojí přes tři stováky, betadina tekutá je přes kilčo, stejně tak jako mast, to deseticentimetrový pružný obvazovadlo barevný, co drží samo od sebe a je bezva při použití jak pro lidi tak pro čokle, to taky stojí stováka. Hele to proletí komínem ani nevíš jak. A jak říkám, můžeš se domluvit s bráchou.11.1.2021 v 14:40 #114125PetraKčernej čaj
Tak drzte palce prosimdržím!! a moc Ti to přeju.
11.1.2021 v 14:42 #114126PetraKMaya
a tak novinari dneska to uz ani nejsou novinari
jo to máš pravdu, novinařina už skoro není. Což je škoda, vždycky jsem brala novináře – ty opravdový – jako nadneseně řečeno -nositele pravdy . |Dneska pravdu nikdo nepíše. Tak mě už nemusí ani mrzet, že tu novinařinu nedělám, jak jsem chtěla kdysi, páč bych ji nedělala stejně, tohle bych totiž dělat nechtěla.11.1.2021 v 14:51 #114127Mayacernejcaj
tak drzim palce
jako ze se tam da zaplatit tou flexi kartou online? jdu to prozkoumat
PetraK
obinadlo co drzi samo neznam, to si pisu, zbytek uz mam a nebo nepouzivam
akorat ted me napadla nejaka morska voda do nosu, na to se musim zeptat, mam furt posledni dobou nejakej ucpanej nos
ve ctvrtek jedu k zubari, tak tam zas skaknu
u zubare budu platit 5 tacu a tam tim zaplatit nejdee
a zrovna maj bejt nejaky vanice a ne tak krasne jako dneska a ja se budu muset radsi strachat busem a to tam mam bejt v 8 rano, budu muset vstavat driv nez do prace 😀11.1.2021 v 14:51 #114128PetraKJo a dneska mám zvířecí den. Ráno při odjezdu do prasé u křižovatky s hlavní ulicí koukám a upozorňuju Brtnika na zasněžený silnici, že „Bacha kočka!“ Kde? „Tak ne kočka, zajíc!“ Hopkal si tam na pohodu přes přechod – skorem, šel po okraji přechodu 😀 . No ta dneska dopolko kouknu z okna a na skále na dubu veverka. Jupíí, veverky není nidky dost!
11.1.2021 v 14:52 #114129MayaPetraK
vono vsechno je dneska v ty lekarne drahy jak prase, za ty skoro dva tacy to bylo par veci, co se mi vesly do kabelky11.1.2021 v 14:54 #114130Petrs01knizky
Musí to být smluvní knihkupectví, ale je jich docela dost.
by na tu kartu mohli povolit i jidlo
Tohle je o té kartě jako takové, prostě FlexiCard je na zábavu a GastroCard je na jídlo. Nemůžou říct, ať se to nějak povolí, ty staré kredity se nezmění. Může firma přejít nově na jiný způsob, nejlépe finanční. Jenže některým zaměstnancům se blbě vysvětluje když nemají v ruce papír ani kartu, že jim to přiskočí k výplatě a můžou to utratit jak potřebujou – „ale oni mají stravenky/poukazy a my ne“.
Já tenhle bonus taky nechápu, ale já jsem vůbec na různé „bonusy“ vysazená…
11.1.2021 v 14:54 #114131MayaPetraK
a scitali jste o vikendu ptaky? my jo! 😀
lita k nam nejakej novej ptak, co ma ciro, ale neni to zadnej co znam, ze maj ciro11.1.2021 v 14:56 #114132PetraKMaya
to obinadlo je takovýhle nějaký.
https://www.rebeldog.cz/pes/veterina/obinadlo-elasticke-copoly-7-5cm-x-4-6m-mix-barev—20055
u psů super, fakt to drží.
no koooukej co můžeš koupit v lékárně a utratíš to hned
https://www.benu.cz/aptus-apto-flex-vet-sirup-a-u-v-500ml
https://www.benu.cz/dronspot-30mg-7-5mg-male-kocky-spot-on-2×0-35ml
11.1.2021 v 14:58 #114134MayaPetrs01
no ja kdyz se prihlasim na ten flexi ucet, tak tam kolonku jidlo mam, ale je preskrtnuta a nefukncni, tak jsem si jako myslela, ze by to stacilo zprovoznit
ja bych taky radsi benefit ve forme penez na cokoliv
treba kdyz u nas jako benefit udelaj zabijacku, tak to hodne lidi oceni, ale ja teda ne 😀11.1.2021 v 15:02 #114135PetraKMaya
a scitali jste o vikendu ptaky? my jo! 😀já letos ne, bylo by to jednoduchý, jak jsem psala. Zahrada ještě není zabydlená, jsou tam jen ty dva ořechy a jedna třešeň a jedna vaigelie. Jinak nic, co by ptáky přivolalo. Krom teda krmítka, ale to je zase zatím na takovým blbým místě, všude může MOures, takže jsem ho dopoledne nechala chrápat u kamen ať se ptíce můžou nadlábnout.
už jsi hledala, co to je za ptáčka? Nebyl to skřivan?
11.1.2021 v 15:04 #114136cernej cajMaya
my sme mozna meli jinou kartu ale zkus to a podivej se na ty sprazeny knihkupectviPetrs01
ja to taky nechapu, proc to neni radsi k vyplate… ale to je pak videt na prikladu u nas v praci… dostavame 100kc stravenky. modelovy priklad – vyplata 20 000 kc, 20 pracovnich dni x 100 stravenka – 2000kc. takze 1000 kc nam zamestnavatel „da“ jako odpocty na stravenky a 1000 kc se nam strhne z vyplaty.na vyplate teda vidis 19 000 kc + 2000 stravenky. A kolegove sou schopni vykrikovat, ze kdyz nove stravenky muzou byt k vyplate, tak se navysi vyplata jen o litr a zamestnavatele nas tak oskubavaji… a jako uplne vidis, ze ten clovek nechape, ze se mu nestrhne litr + litr dostane… on vidi, ze dostane litr ale ve stravenkach ma 2… to proste tem lidem nevysvetlis 😀
PetraK
jo to sou ty lepici pevny obvazy barevny, co se davaji treba psum a tak, ze? sem taky premyslela to mit v lekarnicce lidske..11.1.2021 v 15:11 #114137MayaPetraK
koukam obinadla maj latexovy povrch, takze pro me ne, ale urcite mit to doma pro psy nebo jiny lidi se sikne
spoty uz mam, ten geloren by sel taky
tak alespon nejakej seznam budu mit, jeste aby to melikoukm k tomu dobrovskemu, konecne neco poradneho tam maj
pro Mirku asi to heslo dole 😀
https://www.knihydobrovsky.cz/papirnictvi/3-v-1-demotivacni-diar-262904841- Odpověď byla upravena před 3 roky a 10 měsíci uživatelem Maya.
11.1.2021 v 15:13 #114139Mayacernejcaj
no u nas je jen kanzelberger, kosmas uz zrusili, tam to berou, to vim
tak s tema stravenkama je to logicky ja pises, u nas taky obed stoji kolem stovky a platime cca pulku, kterou pak strhnou z vejplaty11.1.2021 v 15:18 #114140Mayatak koukam ze u toho dobrovskeho to asi fakt jde zaplatit tou flexi kartou, jen teda papirovy knihy
tak to urcite zkusim
i kdyz ted jsem zavalena neprectenejma knizkama, ale ty se na rozdil od veci z lekarny nezkazej11.1.2021 v 15:22 #114141 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.