Kecaci Zima 2020 :)

Fóra Ostatní Kecaci Zima 2020 :)

• Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 721. až 740. (celkem z 2,832)
  • Autor
    PetraK

Maya
      stejny, jako kdyz u jidla se zmensujou baleni
      jo, máš pravdu, bože mě todle šmejdství tak štve.

já to nedělám kvůli hubnutí – to opravdu jeden den za čas nezachrání, ale aby tělo dostalo příležitost se vyčistit a soustředit se na to bez toho, že mu tam furt něco posílám 🙂

Petrs01
      dá se to, opravdu. Podle mě líp, než se svlíknout a vlézt do ledový vody 🙂

MirkaD

sníh padá v kusech a rozpouští se…se z toho bláta po…

PetraK

Mirka
          sníh padá v kusech a rozpouští se…se z toho bláta po…

HOOONEM BĚŽ VOTEVŘÍT LEDNICI A VOKNO, AŤ SE TO UDRŽÍ! 😀

Maya

PetraK
            jsem se teď najedla a je mi blbe uplne stejne jako kdyz nejim a mam nizkou hladinu cukru
            to by se jeden zvencnul 😀
            asi pujdu brzo sezrat nejakou susenku, aby to preslo

Petrs01

vlézt do ledový vody

a zkoušelas to někdy? Rozhodně se netrápíš tak dlouho 😀

PetraK

Maya
                asi pujdu brzo sezrat nejakou susenku, aby to preslo

sem svym rychločtením četla sousedku, místo sušenku 😀 😀 😀 😀

Já jsem byla odměněna. Řekla jsem si, že te´d to bude odlehčený jedení, tak omezím maso , páč tady v jídelně to stejně není maso.Takže včera zeleninový rizoto, tak to nic moc, ale dneska medová karotka se šťouchanejma bramborama. Toooo je dooobrota! právě si to rvu do hlavy!

PetraK

Petrs01
                  nezkoušela a mám takovej vnitřní pocit, že vlézt do tý studený vody bude nakonec menší peklo třeba- když se člověk otužuje, než se z těch teplejch hadrů svlíknout

Petrs01

než se z těch teplejch hadrů svlíknout

no, záleží jak to bereš, ale jak se tělo tváří na vzduch a vodu jinak, tak kolikrát se venku klepu než vlezu do vody. Ale jako fakt to zkus. Pokud jsi se moc neotužovala, tak jen na minutu nebo dvě.
                    Nekombinuj hladovku a ledoplavbu!

PetraK

Petrs01
                      no myslím, že to prozatím zkoušet nebudu a vystačím si se svým ledovým sprchovánm, je zatím furt moje top číslo. Kdybych se dokázala jako Brtnik sprchovat venku v prosinci, čistě jen ledovou vodou a ne srabácky doma až pěkně po teplý sprše, tak bych o tom mohla uvažovat. Takhle zatím rozhodně ne 😀 😀 A teda se přiznám, že jsem sice magor, ale ne až takovýho kalibru, abych to kombinovala, páč on při tý hladovce není člověk zrovna jak Frištenský, že jo 😀

cernej caj

Svliknout se z teplych hadru je to nejmensi:D

PetraK

černej čaj
                          no to teda nejni!!! fůůůůj hroznýýýý hroznnnnnnnnn nnnnýýýýý si to představit. brr

cernej caj

To je prave ta studena voda 😀

Petrs01

Jenomže sprcha je pro dost lidí výrazně horší. Zřejmě tím jak je to vlastně smíchaná voda se vzduchem. Dokud to jednou nezkusíš, nebudeš vědět.

Maya

zrovna dneska na me vyskkocil nejakej clanek o otuzovani, jakej je to ted boom

Maya

ja si sprchuju studenou vodou akorat hlavu a uplne mi staci to, co mi natece ve vane pod nohy 😀

cernej caj

Maya souhlas 😀 me musi odtect asi 2l studene vody pod nohy ve sprse tez:D a bohate mi to staci:D

Dokonce sem si koupila.gukovou podlozku protoze ta podlaha co ma asi 10st mi prijemna taky neprijde 😀

Maya

vlohovej test lapiny, premejslim jestli by Loki taky radsi nezral bobky nez letel za sobikama 😀

Maya

cernejcaj
                                        na studenou podlahu mam super vytepleny backory i s vyteplenou podrazkou 😀
                                        ale treba po ranu tu mam kosu a oblikat se do toho ledovyho obleceni taky nic moc a jako trva to chvilku nez to clovek na sobe zahreje, takze vlastne takovy otuzovani v kostce 😀

cernej caj

Maya
                                          No v backorach se do sprchy chodi blbe 😀

Jinak v zime.musim c icit na dvou jogamatkach zaraz jinak i pres 1 mi mrznou nohy (jinak chodim v pantodich, ale cvicim v pojozkach)

Maya

cernejcaj
                                            no ja sprchu nemam a vanu si vzdycky zateplim vodou, ale hlavne v koupelne mam topeni, tak si ji vzdycky vyhreju
                                            ja chodim v ponozkach, mame hodne koberce, ale vecer, kdyz sedim treba u stolu, tak pod stolem koberec neni a to fakt studi
                                            k vanocum jsem dostala deku s berankem, je super tepla, akorat mi ji zabrala kocka 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 721. až 740. (celkem z 2,832)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.