- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
5.1.2021 v 11:18 #113800
cernej caj
Mirkad
Aspon bude obcanka.vyrizwna:)Petrak
S botama teda blby ale tak snad je vymenenj a budou okMaya
Ja mela prirozene if 16/8 na LC nezhubla sem sice ani gram ale to bude tim, ze sem jedla 60% toho co sem mela. docela mi to vyhovovalo 😀Ale treba to.pomuze, drzim palce. Nezapomen ze objem jidla ze sjidane musis snist v tom jidelnim case
Ja zacala zase zapisovat tabulky. 7 mesicu sem se snazila zhubnout ze 65kg a kdyz jsem.mela v cervenci 63 tak huraaa slava! A pak sem.pestala zapisovat a mam 65 zpet a zpatky jim 60% denniho pridelu.
To.je takovej voser dostatecne jist:D
Pin preposilam smskou..
5.1.2021 v 11:21 #113801Petrs01
půstík celodenní
bych humřela
5.1.2021 v 11:35 #113802PetraK
černej čaj
To.je takovej voser dostatecne jist:
nevim teda, já si tu dostatečnost vo svátkách dost jako užívala 😀 😀 i na výletech. Pěkně salátek, řízeček, svářo…. 😀 😀 😀 enem pak ty důsledky, že jo 😀ale tak snad je vymenenj a budou ok
ale jo, to si myslím, že rieker vymění.5.1.2021 v 11:37 #113803cernej caj
Petrak
Tim chci rict at to neni vada serie
…To mame nakonec jedno. Kdo moc ji, peibira. Kdo malo ji, pribira. Ty si uzivas rizecky svaracek a cukrovicko, ja za 3 dny snim co nornalni lidi k obedu a klusty sme vobe stejne 😀
Rozdil je v tom ze ty sis aspon uzila rizek:D
5.1.2021 v 11:37 #113804Maya
PetraK
celej den nezrat bych nedala, uz tem mam hlad jak vlk
tak 12 hodin v poho, pak hlad
hlavu muzu mit nastavenou jak chci, ale kruceni v zaludku tim nevokecam 😀
cernejcaj
no vzhledem k tomu, ze moje snidane obvykle obnasi navic 2 rohliky, tak to dam odpolko v pohode 😀
jako omezeni v jidle to neni, tak doufam, ze zabaere to jak pisou, ze telo za ty hodky stihne spalit nejakej ten tuk5.1.2021 v 11:39 #113805Maya
prisly sluchatka, maj dost kratkej kablik a to jsem spesl vybirala s tim delsim, moje stary maj jednou takovej, ale holt uz se asi setri na vsech frontach
5.1.2021 v 11:41 #113806MirkaD
PetraK-jo,tak s tou vycházkou-no,tak oni to zas budou mít lepší v tom,že
já mám často volno v týdnu+mívám odpo
takže já s něma jak mám na opdo půjdu tu hlavní ráno-chodím fakt rychle,aby se proběhli+tam cpu nějaký aportky,obíhačky,cvičení a tak,
no a Martin kratší odpo
no,když byl Martin doma,tak měli výhodu v že tu vycházku s ním měli občas delší-když se mu chtělo…
ale tak nějak šizení nebudou,protože rodiče zase víc pouští na dvůr,jako,že pouští vic než my
no,prostě jak neděláme oba od pondělí do pátku jednu směnu,tak zas nebudou tak moc sami doma
jak kdyby jsme byly oba ranní
-nervák-jenže,když jdu po obchodě/vybaluju-vetšina roušky pod bradou,prsty olizují všude možně,+si dávají roušky ve frontě kousek od mě,jinak bradonosiči,
noo a nervák-vím,že toto by jiným kolegům nevadilo-já su z toho nepříčetná…
-čím je PAVLA pro Žeryka specifická?
ona ho má fakt ráda-a ono ho moc lidí rádo nemá/nebo se s ním nemazlí,nevítají
vlastně s Žerykem se mazlí vítá-jen máti,tatka,teta,+ my
takže oni se mají rádi oba
jsem si volala s Martinem-a že pohoda-v práci-ehm-moje dotazy-a není tam zima?na dílně….:Dmě bývala ve fabrikách vždycky zima:Dno mě všude skoro vlastně…5.1.2021 v 11:41 #113807cernej caj
Maya
Snadno koupis prodluzku na jackPodle me kdyz se nacpes v tom rozmezi tak zbytek dne to bude ok.
Me lip funguje mit to okno od sjidane po obed a odpo nejist, dopo mam.vetsi potrebu jidla. Co nesnim dopo odpo nenazenu:D
5.1.2021 v 11:45 #113808MirkaD
Černejčaj-ježíííššš já strašně ráda jím-fakt,pro mě to není voser-já ráda jím,ráda spím-jen nemám ráda usínání-že se mě motá hlavva,když ležím+blbý sny,
ale pro mě je voser pít-já mám problíém se donutit pít+mě vadí v zimě studený pití-na vycházce+na kase…-vůbec nemám ráda studený pití,nikdy ani v létě-pití s ledem já nerada…5.1.2021 v 11:59 #113809cernej caj
Mirkad
Mam lahev turistickou a do ni se da lit vrelej caj a na ni takovej termo navlek, ono to postupne chaldne ale zas to.muzes hned pit. Bez roho termo to jde rychleji.Taky nesnasim studeny piti
5.1.2021 v 11:59 #113810MirkaD
Maya-ehm-aby to nevyznělo,že nepotřebuju shubnout-potřebuju-a záda+kloby by mi i poděkovali za to,ale bez sladkýho se neobejdu…
jinak nesladím kafe,+byliný a roibosový čaje,jinak ovocný jo,protože po kyselým mě pálí žáha a -bez čokolády nemůžu pracovat….5.1.2021 v 12:11 #113811Petrs01
ona ho má fakt ráda
a nechce ho? Když se mají takhle rádi…
5.1.2021 v 12:17 #113812MirkaD
Petrs01-nééé,:Don je na ni chlupatej a ušttěkanej,ona nemusí knrače,teriéry a tak,pro ni je basendži srdcovka,i je chovala+výstavy,coursing
jako prvního psa mela NO,chodila na cvičák-ale basendži je pro ni nej5.1.2021 v 12:19 #113813MirkaD
sněžíííí-takový kusy
5.1.2021 v 12:24 #113814PetraK
Maya
celej den nezrat bych nedala, uz tem mam hlad jak vlk
když to vydržíš, až do večeře nepapat, tak budou i žuby žahnutý naholu 😀 😀
ne, nicméně, když to člověk vydrží tak paradoxně druhej den ráno nemá ani moc hlad už.maj jednou takovej, ale holt uz se asi setri na vsech frontach
já nechápu, proč se ověřený věci musej furt inovovat!! ale fakt šetřej, vezmi si že u konvic taky dělaj nějak krátký kábliky.Mirka D.
ježíííššš já strašně ráda jím-fakt,pro mě to není voser-
přéééésně!! Ráda jim a ráda piju dobrý věci. Studený mi naščestí nevadí, páč pít teplý prosecco nejni úplně vono 😀 . Ale mít termohrnek v práci je dobrej nápad, jak píše čajda. Si můžeš přát jako dárek od někoho.5.1.2021 v 12:26 #113815PetraK
Mirka D.
hm, Pavla jak je naladěná na tu basenji povahu, tak u něj- myslím u Žerdy asi spoustu věcí vnímá jinak a proto mají spolu takovej vztah.taaakyyy ci snííííh, tady jen péršing.
5.1.2021 v 12:29 #113816Maya
taky nesnasim studeni piti a celkove taky asi piju mmin nez bych mela
cernejcaj
ja to mam opacne, kdyz se rano nenasnidam, tak mi to vubec nevadi, ale odpolko a vecer, to bych zrala furt, holt sova, co to ma vsechno posunuty do noci 😀
no dalsi voser s prodluzkou se moc nechce, doufam, ze to bude stacit, on uz je tam redukce sirsi jack, nastesti to bylo u toho
cely sluchatka v plastovy piksle, kterou mi bude lito vyhodit a budu premejslet kam s tim, uaaa
MirkaD
se mate, snizek, u nas prej mozna zitra, dneska stejne jako vcera mzi a mlha, podzimni pocasi5.1.2021 v 12:32 #113817Maya
PetraK
jo, ja to nekde cetla prave, ze se setri na tech kabelech proste stejny, jako kdyz u jidla se zmensujou baleni
tak obcas by to clovek asi vydrzel celej den nejist, ale tim se asi moc nehubne bych rekla, leda ze by clovek nejed tejden v kuse 😀5.1.2021 v 12:37 #113818MirkaD
PetraK-to s tou povahou je asi pravda,protože mě občas řekla,že ji taky její psi/pes,ted nevím:-)občas chnapli,zavrčeli na ni-a no boože
prostě to co já beru jako-TOTO TEDA U PSA NIKDY jí vlastně neva+basndži mě přijde i takovej rezervovanej5.1.2021 v 12:39 #113819MirkaD
jo termo hrníček mám+termosku,v tom hrnku je to za chvílu studený,ale tak termosku používám
prosecco jedině studený?
no já právě i ten alkohol studený nemůžu,jako musí mít pokojovou teplotu -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.