- Toto téma obsahuje celkem 2,831 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
5.1.2021 v 15:00 #113841PetraK
Maya
zrovna dneska na me vyskkocil nejakej clanek o otuzovani, jakej je to ted boomno proto jsem ráda, že jsem se začala otužovat dávno před tím, než se z toho stala móda hvjézdiček, páč to bych si připadla jako tydýt, kterej se musí vopičit po každý celerbriketě 😀
Petrs
enemže při sprchování se zbaběle svlíknu pěkně v teple kópelky, umeju se v teplý a pak se teprvá polejvám.černej čaj
No v backorach se do sprchy chodi blbe 😀😀 😀 taky sem si řikala, ale zase hele ve filmu S tebou mě baví svět to taky zvládly, tak co by ne Maya a Ty 😀
5.1.2021 v 15:04 #113842PetraKMaya
vlohovej test lapinyto je kokpit 😀 😀 😀 😀 von je navíc umí honit jen na jednu stranu 😀
5.1.2021 v 15:06 #113843PetraKMaya
akorat mi ji zabrala kocka
tak nevim čéče, ešivá mám bejt radostná, že mám půlku kosourka? 😀5.1.2021 v 15:06 #113844cernej cajMaya
me stve ze mame loznici v mistnosti s dlazbou, ze v puvodni loznici s linem mekouckym teplouckym nemuze byt:(jinak prave od ty ledovy podlahy fakt musim furt pantofle, ale kdyz se du koupat do vany, to jde, ale mam ohrev jen na 8l, takze nelze plytvat vodou na ohrev spodku… pri sprse… jako sprcha ve vane to by slo v ty teply vode stat ale zas musim drepet a to rozhodne nezvladam s kolenem 😀 ve sprchaci je to lepsi, tam nemusim drepet ani si drzet sprchu v ruce ani hlidat kam mirim, ale zas tam nevyhreju nijak tu ledovou dlazbu… 😀
5.1.2021 v 15:11 #113846Petrs01Dámy, i můj teplomilný muž v létě dobrovolně vlezl do 19°C vody (opakovaně!) a dokonce se sprchoval studenou ze studánky. My totiž máme tu kempovou sprchu, ale jaksi nikde nejsme tak dlouho aby se v ní voda ohřála. Ale když se umyjete žínkou, tak už potom to opláchnutí studenou zvládne i neotužilec.
5.1.2021 v 15:11 #113847PetraKčernej čaj
ale zas tam nevyhreju nijak tu ledovou dlazbu…
a co tam poslat Ferratu, aby si tam lehla a vyhřála to? předem? 😀 říkalas, že tam v létě chodí se chladit, tak když jí budeš tvrdit, že je léto, třeba to zblajzne? 😀5.1.2021 v 15:14 #113849cernej cajPetrs01
me teda i 25 voda prijde studena. Ja teda celkove nesnasim vodu, ale studenou? no fuj…PetraK
se obavam, ze po hodine lezeni ve sprchace by z ni ta podlaha vysala vsechno teplo 😀5.1.2021 v 15:17 #113852Petrs01čajdo, dej si tam nějakou tu neklouzavou podložku. Bude sice taky studená, ale tepelná vodivost je někde jinde = nebude to studit, nebo aspoň ne tolik
5.1.2021 v 15:20 #113853Mayacernejcaj
8l, to bych si ani neumyla vlasy
ja mam u vany zaves, takze muzu stat a strikat kam chci a koupila jsem si novej pratelnej v pracce, takze nevypada po case tak humusove jako ty igelitovy
to fakt jedine do sprchy tu protiskluzovou podlozku a predtim si ji muzes dat nahrat na topeni
do loznice bych koupila koberec, aleespon nejakej mezi postel a dvere a bylo by, dlazba je fakt studena
ono je studeny i to lino, mam v obyvaku a fakt jak clovek sedi a ma na tom nohy, tak to nezahrejou ani sebeteplejsi ponozky, dlazba musi bejt jeste vetsi brrr, a to mam lino filcovy zatelpleny
PetraK
porid si berankovou deku a budes mit celeho kocourka 😀
sem si ani nevsimla, ze lapina pase jen na jednu stranu a jako fakt 😀5.1.2021 v 15:24 #113854MayaPetrs01
kdyz jsme meli bazen, tak cokoliv pod 25 byla kosa, ideál 30 a více 😀5.1.2021 v 15:28 #113857kachnaaky sem si řikala, ale zase hele ve filmu S tebou mě baví svět to taky zvládly, tak co by ne Maya a Ty
ňáký moje dítě to taky onehdá zvládlo.
Zatímco lézt do studený vody mi přijde docela smysluplný a zažívám i vcelku příjemné pocity (letos teda ne, se mi nechce), tak sprchovat se studenou vodou ve mě budí pocity krajně nepříjemný.
čajdo a co různý podložky do vany/sprcháče?
5.1.2021 v 15:40 #113860Petrs01pocity krajně nepříjemný
Nápodobně.
ideál 30 a více
V tom se ale nesmíš hýbat. Bazén nebo letní závody (okolo 26°C) = přehřívám se. Ideál pro mne tak 16, chápu že pro normální lidi víc – řekněme 20. Děti potřebují kolem těch 26.
5.1.2021 v 16:40 #113863MayaPetrs01
Ja se v tom klidne muzu hejbat 😀
Ja mam otuzovani prirozene, prave ted mam doma 16 stupnu, uz jsem si musela vzit mikinu 😀
Jinak mi staci tricko s vestickou5.1.2021 v 16:47 #113864kachnaJo a to jsem vám nenapsala, co se mi včera stalo:
Šla jsem večer nakrmit králíky (po tmě), měla jsem jen gumové pantofle. Zakopla jsem o krtinec. Bota se mi zaryla do krtince, zatímco noha pokračovala dál. Došlápla jsem jen na palec. I to bylo studené a velmi mokré. Rozhlídla jsem se kolem sebe. Ano, abylo to přesně tak, jak jsem tušila. Vyjma jedné mokré ovce jsem neviděla vůbec nic. Bota byla „někde tam“ Baterka nebo náhradní bota taktéž. Nechtě, velmi nechtě, jsem začala opatrně nohou hledat botu. Nejdřív jsem našla krtinec, pak v něm zapíchlou botu.
Vyprostila jsem botu a radostně vykročila, abych do hrnéčku dokápla smetanu znechucení. Nabourala jsem do velmi mokré ovce.5.1.2021 v 17:07 #113865cernej cajvsak jsem psala, ze mam gumovou podlozku do sprchace, at mi neumrznou nohy 🙂 a je to super protoze ma prisavky a ta studena kdyz su sikovna protece navic pod podlozkou v te par mm skvire 😀 😀
Maya
koberecek mam pred posteli ale pred pc dat nejde kvuli zidli, to by jedine musel bejt z rohu do rohu ale to zas odstehovat pc stul…ale asi by se v tom moc drzel prach
teda ja topim na 18 – 19, na 16 jen v noci 😀 😀
kachna
takova mokra ovce, to musi byt taky docela prijemna srazka 😀 asi jako kdyz mokra ferinka je vyhostena at se nepriblizuje 😀5.1.2021 v 17:26 #113866MirkaDtak mě po nastěhování k Martinovi zaujaly 2 věci-že má topení v koupelně
-protože mi v BKtopení v koupelně neměly,ani na wc,ani v chodbě a v kuchyni se topilo sporákem-troubou,veranda v zimě,když mrzlo sloužila jako lednička
no a x let jsme v BKneměli koupelku,tak jsme se CELORROČNĚ!!!KOUPALI V PRÁDELCE PŘES DVŮR-V BUNDĚ TAM A V BUNDĚ BOTECH ZPÁTKY,V ZIMĚ MEZI ZÁVĚJAMA,V ULIČCE V ŠUPKY Z KOUPELKY PŘES DVŮR,děs,běs
no,takže tady horká voda a topení
u tatky je sprcháč,jinak ten pratelnej závěs mám doma taky,mimo jinej z důvodu,když je u nás tatka,tak se ve vaně zavřu,a zbytek rodiny může chodit do koupelky-nejdou nám dovírat dveře do koupelky-a Dafi je ještě chodí pootvírat,když zjištuje,kde su
jinak my v ložnici zde máme taky dlažbu-tak koberec,a vedle lino+kachličky v kuchyni-lino v obýváku-a mě zebou nohy v mých podzimních panrtoflích na klínku,a na klínku,musím pantofle mít,s tenkou podrážkou mě nohy zábly úplně
-druhá věc co mě u Martina zaujala,je kráječ na chleba,neumím krájet
Petrs01-jo tak já se kdysi taky několik dní umývala ve studené vodě-pod stanem v kempu APOLLO s holkama ze čtyřlístku-a to na mě holky volaly,že su tam i dlouho:D
jak já su totiž pomalá v práci-nebo jinak,jak mám pocite,že když něco dělám,tak aby to bylo pořádně,tak to musím dělat pořádně-netýká se jen práce kdekoliv v práci,ale i domácích prací-mamka vždy hučela,že by to nádobí,linku,koberec měla umytý,vysátý dřív,a z tohoto důvodů jsem do 25neuměla vařit,mamka neměla nervy mě sledovat v kuchyni,dávala mě věci jako obalování,krájení,míchání…
no a i u jiných činností-třeba dlouho češu psi-aspon si to myslí,že se s tím moc piplu,kdyby to měl tak dlouho dělat někdo kdo má víc kníračů,tak už po vycházce nedělá nic jinýho
když já po vycházce v lese češu 45 minut Dafi
no,tak u toho umývání-taky dlouhoteda hlavně vlasy-no což i tím,že je mám dlouhý…
tak aspon by mě studená voda donutila být tam chvíli:D,
deku z beránkem jsme měli několikrát na prodej v práci,a jelikož mám deky na zakrytí 3+3 přehozy na postele,tak mě jen odrazuje-že by dloluho schla,
a že už na ni nemám místo-jinak bych ji brala
před chvíli dojel Martin a v pohodě,prý bl teda na jiné práci,ale tak střídavě v sedě,ve stoje,může jíst,pít,kdy chce…akorát záchody,že děs…
od zítra má být na své práci,tak snad to bude dobrý
-no říkala jsem mu,že když tam nebude mít buzeraci jak je na linkách-kde jsem dělala od vyučení-nový krásný provozy,vše nový,čistý,ale od stolu se člověk nehl,jídlo+pití jen o přestávce,u sebe ani pomalu klíče od skřínky a buzerace+rychlost
jsem dělala na dvou linkách-klávesnice k počítačům a tiskárny do počítače-a šílený
v jedné z fabrik jsme u sebe aspon mohli mít pití…
PetraK-jak píše Maya-pořid si deku z beránkem-a máš kocourka celýho-já když se zakryju obr plyšovou dekou,tak na mě spí Dafi hned:D5.1.2021 v 17:41 #113867cernej cajMirkaD
tak hlavne, aby se mu tam libilo a prace mu sla 🙂 takhle to zatim zni dobre.5.1.2021 v 18:50 #113868kachnamokra ovce, to musi byt taky docela prijemna srazka
mokrá ovce je horší než mokrej špic :-D, ovce je vyšší level špice
5.1.2021 v 20:28 #113869FifiSnezi, zlehka z nebe neco pada a neni to dest! 🙂 Mam drobnou radost, s novym rokem se nektery firmy prestaly bat a budeme fungovat online. Prej, aby jim nezakrnel neuron. 🙂
Kachno
Jsem se lekla, ze ti ovce zdechla, kdyz si psala, ze to bylo studeny. 😀Mirko
Drzim palce, at se tam M. libi a zvlada to. Takze to ma coby ID privydelek?Esusova
Bacha s tim pustem, si uz nepamatujes, jak si dopadla naposledy? 🙂5.1.2021 v 22:00 #113870MirkaDFifi-ne,na celý úvazek
to je dobře,že už se firmy nebojí:-)
a volno s třema krátkýma vycházkama za mnou…jeden volnej den je proklatě málo.. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.